Lubovna

6.1

Byłam w tym hotelu już 4 razy, dwa razy na święta Bożego Narodzenia i dwa na wypad na ferie. Hotel bardzo przyjemny mila rodzinna atmosfera. W tej cenie jest naprawde super. Posiłki wyglądaj tak iż na obiadokolacje każdy wybiera sobie co chce zjesc dzień wczesnie, a sniedania to szwecki bufet. Przy hotelu znajduje sie 5, 6 wyciagów na doscyc srednia górkę. Wszystko działa nie ma tłoków można sie na niej wyszaleć i nauczyc jeżdzic gdyż przy hotelu działa wypożyczalnia i szkółka z miłymi instruktorami. W hotelu organizowane sa zabawy dla dzieci oraz dyskoteki. Na terenie znajdują sie 3 restauracje w których można smacznie i niedrogo zjeść. W recepcji jest Wfi oraz 4 komputry które sa bezpłatne.

Jedyne co mogę pochwalić to przyzwoite jedzenie i basen. Pokoje bardzo komunistyczne, zapyziałe ze szmatą w oknach, która imituje firankę. Za cenę, trzeba zapłacić warto poszukać czegoś gdzie indziej. Polecam jedynie ludziom z nostalgią za latami komuny.

Horror! Obsługa hotelu zatrzymała się w poprzedniej epoce. Traktowano gości jak intruzów. Wyżywienie trzeba było wybierać z karty dań (4 możliwości ), dwa dni wcześniej, bo inaczej kelner sam dokonywał wyboru za nas, a miał być bufet na kolacje. Basen wstęp wolny, w zależności od biura podróży, ale za wypożyczenie deski do pływania już płacimy 10 koron ( wydruk z kasy fiskalnej). My mieliśmy ogromne szczęście - przyjechały dzieci ok. 200 osób na zimowisko i zaczął się horror. Brak dostępu do basenu, wind (mieszkaliśmy na 5 piętrze), ogólny chaos i bałagan. Jeszcze coś o parkingu. Wjazd na parking pod sam hotel zagrodzony z dwóch stron łańcuchami.

Hotel brudny, efekt słaby. Wszystko strasznie stare. Ogólnie nic ciekawego. Największym szokiem był brak napojów do posiłków. Kuchnia beznadziejna.

Smak jedzenia pozostawiał dużo do życzenia. Wyposarzenie dosyć stare. Oferta mija sie z prawdą, ponieważ brak w pokojach hotelowych większości ekwipunku zawartego w ofercie.

Nazwa  Lubovna
Miejsce  Słowacja / Spiszská Magura
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, udogodnienia dla niepełnosprawnych, ośrodek narciarski

5.3

Wyświetlono 9 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
anna

autor opini

Pobyt - Maj 2007

bz

Pobyt - Marzec 2007

Bardzo fajne miejsce dla ludzi chcących wypocząć w spokoju i ciszy.

kati

Pobyt - Grudzień 2005

Zupełnie nie zgadzam sie z negatywnymi opiniami!!! Byłam w tym hotelu zimą i naprawdę polecam na wyjazd rodzinny, narciarski. Kwota nieduża, warunki ok - na miejscu jest basen, masaże, solarium, jaccuzzi,!!!!Stok zaraz przy hotelu idealny dla dzieci, górka średnia dla początkujących idealna, jest 5 lub 6 wyciągów talerzykowych, w niedalekiej odległości znajduje się ogromna góra dla zaawansowanych narciarzy. Przy stoku świetna góralska knajpa. A po nartach basen i masaże, po prostu super, wyżywienie b. dobre, naprawdę POLECAM WSZYSTKIM.Dla dzieci skromny kącik zabaw.Jedynym minusem (bądź plusem) hotelu jest fakt, ze rzeczywiście wystrój jest z lat 70-80. Ale to zupełnie nie przeszkadza jeżeli się spędza na nartach cały dzień. W hotelu są dwie knajpy.

3.4
laptak

Pobyt - Grudzień 2004

syf, brud, bardzo komunistyczny

kati

Pobyt - Grudzień 2004

Hotel położony bezpośrednio przy stokach narciarskich dla początkujących i średniozaawansowanych, przepiękna okolica. Wokół hotelu las, także polecam osobom spokojnym i rodzinom z dziećmi nastawionym na sport, przy stoku super knajpka góralska, w której można dobrze i tanio zjeść i wypić. Basen jest ok, ciepła woda, studio odnowy biologicznej, solarium, masaże. POLECAM !!!

Lubovna