LTI Dolce Vita Sunshine Resort (ex RIU)

3.5

Mimo ,że pogoda nie dopisała jesteśmy zadowoleni z wyjazdu i z hotelu. Dobra lokalizacja obok przystanek autobusowy ( autobus do Warny), niedaleko centrum złotych Piasków. W hotelu atrakcje dla dzieci. Baseny i zjeżdżalnie fajne. Do plaży kawałek trzeba przejść

Teren wkoło hotelu bardzo zadbany, ogólnie hotel na plus. Widać, że lata świetności ma za sobą, ale ogólnie było OK. Jeśli chodzi o wyżywienie codziennie to samo, ale każdy znajdzie coś dla siebie. Duży wybór mięs na obiad, zawsze jakaś ryba, desery, napoje, dla dzieci frytki, pizza. Drinki dla dzieci i dla dorosłych. Fajnie, że leżaki na plaży były w cenie, jednak mógłby ktoś trochę bardziej zadbać o nie na plaży - dodatkowo o czystość na niej, bo wokół hotelu były czyszczone, układane po dniu a na plaży słabo....

Bardzo duży i ładny pokój. Bardzo czysto, Bardzo miła Pani sprzątająca. Dużo basenów i mini aquapark dla dzieci. Niestety długie przerwy , kiedy woda jest wyłączana, a dzieci nie mają co robić. Na stołówce jeden punkt smażenia naleśników i jeden do jajek. Tworzą się duże kolejki.

Przeciętne jedzenie, krótkie godziny otwarcia zjeżdżalni

Bardzo udany wyjazd . Duży teren , w zielonym , zacisznym miejscu dającym oddech od zgiełku Centrum Złotych Piasków . Dobre jedzenie , super animatorzy

Kod hotelu HOT20975
Nazwa  LTI Dolce Vita Sunshine Resort (ex RIU)
Miejsce  Bułgaria / Złote Piaski / Złote Piaski
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, tenis, golf, parking

Rejon słynący z pięknych, szerokich, piaszczystych plaż.

Dla szukających rozrywek - wiele ciekawych możliwości spędzania wolnego czasu.

Bogata infrastruktura: dużo restauracji, sklepów, barów.

Dobre możliwości komunikacyjne do innych miejscowości i okolicznych zabytków.

3.5

Wyświetlono 21 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Zalety

Czysto, pokoje sprzątane i ręczniki wymieniane codziennie,

Wady

Duże kolejki do jedzenia. Jedzenie monotonne ale każdy coś dla siebie znajdzie.

Zalety

Fajnie zlokalizowany, blisko centrum, plaży. Dobre jedzenie, drinki, dobre tematyczne kolacje. Super miniaquapark dla dzieci. Fajne baseny Codzienne animacje w sezonie.

Wady

Czystość w łazience w pokoju. Zbyt krótko otwarte baseny.

Robert

Zalety

Baseny i mini aquapark

Wady

Słaba obsługa na stołówce

Kuba

Przeciętne jedzenie, krótkie godziny otwarcia zjeżdżalni

Zalety

Ogólnie ok

Sandra

Zalety

Super animatorzy , duży teren , dwa baseny, aquapark , male boisko do siatkówki i piłki, dobre jedzenie dostępne od rana do wieczora ,zaangażowani animatorzy

Wady

Niedomyte naczynia / duza ilość osób

Bardzo dobry hotel. Czysto, ładnie. Bardzo dobre jedzenie i duży wybór napojów all inclusive. Obsługa też na plus.

Zalety

Ładne baseny, dobre jedzenie, wybór napojów all inclusive.

5.9

Pobyt - Sierpień 2022

Hotel ogólnie spoko , barmani super , team animacyjny super .

Zalety

Barmani, super ludzie i animatorzy .

Wady

Sprzątanie to jakaś masakra , wymiana śmietników i czasami ręczników. Przez 7 dni nikt nie umył nawet podłogi nie mówiąc o zlewie lub toalecie . Przy zameldowaniu dostałam brudny pokój 3 razy prosiłam o posprzątanie, bo za każdym razem panie sprzątające przetarły tylko podłogę a toaleta była straszna po prostu strach usiąść, zajęło im to cały dzień , czyli cały dzień miałam zmarnowany po przez latanie do recepcji i proszeniu o posprzatanie i opuszczaniu wkoło pokoju żeby mogły posprzątać .

Maciek

Pobyt - Sierpień 2022

Ogólnie ok. Animacje w porządku, obsługa miła, hotel oraz pokoje czyste. Jedyną wadą jest jedzenie, które było bardzo słabe. Gdyby nie jedzenie to oceniałbym super. Jak ktoś bierze pokój z widokiem na morze to jeśli dostanie pokój niżej niż 5 piętro to raczej morza nie zobaczy :). My mieliśmy pokój z widokiem na ogród i jest bardzo w porządku.

Zalety

czystość, fajna infrastruktura basenowa i czysto przy basenie piaszczysta plaża w okolicy obsługa miła

Wady

JEDZENIE! wiecznie czegoś brakowało. Nie wiem czy to kwestia braków w kadrze, ale praktycznie kiedy by się nie przyszło to nie nadążali wykładać. Walka o sztućce, talerze czy szklanki, albo polowanie na stolik to jakiś absurd i to praktycznie każdego dnia. Jedzenie samo w sobie bardzo mało rozmaite. Codziennie to samo i na jedno kopyto. Słabo z owocami. W snack barze można było coś złapać zamiast obiadu, ale też wiecznie wyschnięte. Mamy porównanie z Laguna Park i tam było super jedzenie.

Pobyt - Sierpień 2022

Hotel położony wśród pięknej zieleni. Zadbany. Obsługa stawała na wysokości zadania, by każdy mógł czuć się wyjątkowo. Pokoje sprzątane codzienne, wraz z uzupełnianą w napoje lodówką w pokoju.

Zalety

Zaletą jest z pewnością położenie. Dużo zieleni. Leżaki przy basenach dostępne o różnej porze. Dodatkowo atrakcją dla najmłodszych -mini aquapark. W hotelu dostępne 3 bary, w tym jeden przy basenie. Barmani nie żałowali alkoholu do podawanych drinków. Było go czuć 😉. Dodatkowo dość ciekawy program z animacjami. Jedzenie w miarę dobre. Zawszę można było dopasować menu pod siebie. Duża dostępność różnych owoców, przekąsek, lodów.

Wady

Jedyny mankament, to łazienka. Może my tak trafiliśmy, ale w miejscach z silikonem widoczna była pleśń.

Daria

Pobyt - Sierpień 2022

Jakość hotelu bardzo dobra, czysto, ręczniki wymieniane, pokoje duże z balkonami, z lodówką codziennie uzupełniana napojami z których można korzystać i brać na plażę. Na plaży darmowe leżaki, źródła geotermalne w prysznicach. Ogromnym minusem jest jedzenie. Mięso wyschnięte, braki podstawowych rzeczy takich jak talerze, sztućce, warzywa typu pomidor, mleko. O słodkich rzeczach to już nawet nie wspomnę, bo obsługa donosi je raz na 20-30 minut. 40 minut do zamknięcia stołówki nie da się już załapać na owoce, brakuje wielu rzeczy które można było zjeść wcześniej. Wnioskując, jak chcesz zjeść to lepiej iść z otwarciem stołówki i stać w gigantycznych kolejkach bo potem po prostu już nie będzie. W snack barze są tylko 2-3 owoce i ultra słodkie lody, nic więcej do przekaszenia nie ma. Owoce są często spleslale więc możesz naprawdę nic nie zjeść, co w przypadku dzieci jest problematyczne.

Zalety

Czysty, zadbany, wyposażenie pokoju jest bardzo dobre, baseny czyste, zabawa przednia .

Wady

Aquapark jest włączany tylko w krótkich przedziałach czasu, od 10 do 12, później od 15-17. Braki jedzenia, jak już jest to w dużej mierze wyschnięte. 40 min przed zamykaniem stołówki brakuje większości rzeczy. Bardzo mały wybór, rzeczy typu kawa w stołówce jest za mało przez to są ogromne kolejki.

Michał

Pobyt - Sierpień 2022

Hotel robi wrażenie, jest czysty, dodatkowo wszystko zadbane. Jednak jedzenie śniadania, obiady czy kolacje to już dramat. Brak różnorodności, każdego dnia to samo i szczerze po 3 dniach człowiek chciałby zjeść coś innego. Dodatkowo mało i często trzeba było stać z jedzeniem 5 minut i szukać stolika. Hotel dla rodzin fajny, animacje dla dzieci i dorosłych prowadzone są przez super ludzi. Jeśli chodzi o plaże to byliśmy raz i źle zostaliśmy potraktowani, do dodatkowo brak wytłumaczenia którędy iść żeby na nią trafić.

Zalety

Zalety to przede wszystkim animatorzy i personel to jest największy atut tego hotelu. Następnie czystość choć jakość sprzętów w niektórych łazienkach warto wymienić.

Wady

Plaża, gdzie obsługa ma Cię w nosie i nawet nie wstanie znaleźć Ci leżaka, łatwiej powiedzieć nie ma. Hotel bardzo dużo traci przez to. Jedzenie to dramat, nakierowane na ludzi którzy lubią jeść tłusto i nie dbają o swoje serce. Dodatkowo każdego dnia to samo.

Wioletta

Pobyt - Sierpień 2022

Rodzina z dziećmi . Hotel super, zadbany, czysty. Obsługa miła i bardzo pomocna.

Zalety

+zjeżdżalnie wodne, +baseny, + prywatna plaża ( powinien być zakaz palenia, ponieważ duża cześć robi sobie z plaży popielniczkę, niestety nie mamy wpływu na kulturę osobistą przebywających tam gości ) + pokój duży, czysty i estetyczny, + jedzenie (moje maluchy przeżyły na frytkach, pizzy, zupach i słodyczach ;), + obsługa + animacje

Wady

- hotel oddalony od morza - snak bar, bardzo ubogi i w złych godzinach

pogrzewalski

Pobyt - Marzec 2020

Byłem na wakacjach z dziewczyną. Hotel porządny, czysty. Obsługa bardzo miła, pomocna. Blisko na plażę. Jedzenie smaczne. Nie mamy się do czego przyczepić. Pokochałem Bułgarię podczas tego wyjazdu.

Zalety

lokalizacja, jedzenie, widoki

Jan Pajka

Pobyt - Wrzesień 2019

Ogólnie jesteśmy zadowoleni z wyjazdu, pogoda super, oprucz internetu

Zalety

Wszystko blisko położone na miejscu w hotelu

Wady

Bardzo słaby internet, cały czas trzeba było wykonywać autoryzację internetu.

Janek

Pobyt - Wrzesień 2019

Ogólnie pięknie pokoje duże czyste, obsługa miła, jedzenie smaczne, blisko morza

Zalety

Wszystko na miejscu

Wady

Recepcja nie wysłała korespondencji pięknie

Aro

Pobyt - Maj 2019

Hotel super. Animatorzy. Hmm nie wiem czy można ich nazwać animatorami. Czysto. Elegancko Super jedzenie drinki słabe ale to norma drogi parking auto stoi na polu za 10 lewa - 15 lewa w sezonie

Zalety

Czysto. Pyszne jedzenie

Wady

Słabe drinki. Makabryczne drogi parking

Ana

Pobyt - Maj 2019

Wspaniały hotel. Wszyscy z obsługi bardzo przyjaźni i pomocni. Pokoje bardzo czyste,jak i cały hotel. Obsługa na najwyższym poziomie. Animacje w dzień oraz wieczorem super. Baseny i całe ich otoczenie przepiękne. Jedzenie bardzo urozmaicone i przepyszne. Jestem zachwycona hotelem. Wrócimy za rok! Polecam,polecam i jeszcze raz polecam!!!

Zalety

Same zalety. Przez przemiłą obsługę i przepiękne wnętrza oraz ogród z basenami po przepyszne jedzenie,świetne animacje dzienne i wieczorne. Same plusy!

Wady

BRAK!!!

Magdalena

Pobyt - Sierpień 2018

Byliśmy z 4-latką w maju, nie było tłumów ale było cieplutko. Dla nas rewelacja! Każdego dnia odbywały się na dole hotelu animacje. Bardzo smaczne jedzenie, pokoje zadbane, codziennie sprzątane. Troszkę trzeba dojść na plażę ale i z tym nie było problemu, jak nam się nie chciało, bus odjeżdżał co pół godziny spod hotelu, z powrotem również:) Pobyt bardzo mile wspominamy:)

Zalety

Czysto, bardzo miła kadra animatorów:)

Asia

Pobyt - Sierpień 2018

Hotel położony w świetnej lokalizacji, bardzo blisko do plaży, 10 minut na pieszo. Ma swoje 2 baseny, duża restauracja, dobre drinki :D. Ogólnie w hotelu cisza, spokój :) polecam.

Zalety

Blisko do plaży , hotel w spokojnej okolicy.

Wady

Strasznie długo trzeba czekać na windy.

Pobyt - Sierpień 2017

Cudowne miejsce. Brodzik dla dzieci 30 cm i 50 cm. Zróżnicowane posiłki. Blisko plaża. Co wieczór rozrywka dla dzieci i dorosłych w wykonaniu animatorów.

Zalety

Idealny dla rodzin z dziećmi. Blisko bezpłatna plaża należąca do hotelu. Kilka razy dziennie hotelowy bus na plażę ale my chodziliśmy pieszo. Dodatkowo na plaży darmowe napoje bezalkoholowe. Wspaniała ekipa animatorów.

Wady

Trzy windy, ż których jedna ciągle się psula także czasami długo trzeba byli czekać, gdyż windy nie są zintegrowane. Nie potrzebnie zatrzymywaly się na każdym piętrze.

LTI Dolce Vita Sunshine Resort (ex RIU)