Loxia Comfort Resort Kemer (ex. FUN & SUN Comfort Beach Resort)

Hotel bardziej przypominał te 3* niż 5*. Osobiście nie polecam tego miejsca. Nastawiony typowo na ludzi z Rosji i gdzie się człowiek nie ruszy to tylko wszyscy w tym języku mówią. To samo animacje dla dorosłych czy dzieci fajnie by było chociaż angielski usłyszeć. Jedzenie od śniadania po kolację jedno i to samo głównie dania Tureckie. Jak się już coś udało trafić innego to było zimne. Pokoje nie posprzątane z wieloma wadami typu zacieki na ścianie, połamana obudowa klimatyzacji czy też zepsute drzwi wejściowe. Na korytarzach pełno brudnych naczyń leżących po pare dni. Jedyny plus tego hotelu to kryty basen strefa spa i siłownia.

Polecam pobyt w tym hotelu. Świetne miejsce dla całej rodziny. Ogromna posiadłość. Dla każdego coś dobrego. Jedzenie przepyszne i w ogromnych ilościach, dostępne cały dzień. Super obsługa. POLECAM

Przemili ludzie (chętni do pomocy,uśmiechnięci mili,grzeczni, jak coś było nie tak to bez problemu rozwiązywali problem, dogadywaliśmy się w języku angielskim,rosyjskim i polskim) Wspaniała atmosfera -cudowni animatorzy dla dzieci i dorosłych, barmani uśmiechnięci i bardzo sympatyczni. Jedzenie i napoje wspaniałe wszystko pyszne. Każdy znalazł coś dla siebie nawet największy niejadek. Sympatyczne panie sprzątające codziennie mieliśmy posprzątany pokój i łazienkę -codziennie wymieniane ręczniki i 3x pościel. Co wieczór występy na żywo. Było jak w raju 🥰

Zacznę od tego że nie wiem jakie profity od tego hotelu ma Wezyr, że tak bez żadnych skrupułów wysyła tam swoich klientów. W tym \"Hotelu\" byliśmy w lipcu z grupą przyjaciół i nasz pobyt tam trwał zaledwie dwa dni, ale może zacznę od początku. Pokoje przestronne , nawet ładne ale to tylko tyle jeżeli chodzi o \"dobre\" strony. W pokojach panuje bałagan, prześcieradło i pościel chyba jeszcze nie zmienione po wcześniejszych wczasowiczach. Na prześcieradle he plamy wątłego pochodzenia. Dla 4 osób 2 ręczniku w czym jeden z widocznymi śladami kału i gwoźdź do przysłowiowej trumny brak KLIMATYZACJI w pokojach !!!. to tyle jeżeli chodzi o pokoje. Obsługa na recepcji masakra , nie idzie się porozumieć w żaden sposób jeżeli idzie się z problemem, z klimatyzacją byliśmy zbywani kilka godzin i przystało na tym , że na drugi dzień ma ktoś przyjść i naprawić . Oczywiście nikt się nie pojawił... Braki w jedzeniu , brak alkoholu zgodnego z ofertą wezyra jedyne co hotel proponował to piwo i dżin, braki w obsłudze. Jednym słowem jedno wielkie nieporozumienie wymieniać by można dużo ale szkoda słów i nerwów . Po naszych skargach zostaliśmy przeniesieni do innego hotelu co uratowało nam resztę wakacji. Nie rozumiem tylko jak takie \"poważne\" biuro jak Wezyr może współpracować z takim hotelem nie jesteśmy jedynymi ludźmi którzy wnosili skargi na brak pokrycia z ofertą więc wiedzą od turystów jak i swoich rezydentów co w tym hotelu się dzieje. Odradzam ten hotel i zachęcam do pisania opinii, by ustrzec inne osoby przed tą porażką .

Tragedia byliśmy w tym hotelu 11 osobową grupą po reklamacji złożonej zostaliśmy przeniesieni do innego hotelu biuro wezyr wycofalo po naszej interwencji hotel ze swojej oferty jak widać nie na długo bo po niespełna 3 tyg hotel znów zacheca do tragicznych wakacji po za położeniem hotelu nic nie jest takie jak w ofercie brud smród i ubóstwo a o klimatyzacji to zapomnijcie najgorszy hotel jedzenie i obsługa w jakim kiedykolwiek wcześniej byłam pobyt 13 07 2016

Nazwa  Loxia Comfort Resort Kemer (ex. FUN & SUN Comfort Beach Resort)
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Goynuk
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, tenis

6.5

Wyświetlono 16 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
3.3
Damian

Pobyt - Październik 2023

Karolina

Zalety

Ogromna posiadłość, piękne miejsce, jedzenie wyśmienite - bardzo dużo i przez cały dzień. Super obsługa, właściwie na każdym kroku. Codziennie atrakcje. Imprezy jak beach party - mega :). Plaża przy hotelu, stragany i sklepy na przeciwko wyjścia z hotelu. Spędziliśmy super wakacje. Chętnie bym wróciła :)

Wady

Pierwszego dnia trafiliśmy na nieposprzątany pokój, ale potem był już sprzątany każdego dnia. Zajmowane leżaki przez ręczniki :/

Kinga

Pobyt - Czerwiec 2022

Zalety

Piękne widoki Blisko morze Cudowni ludzie Miła obsługa (recepcja,bar,osoby sprzątające pokoje ). Dużo zieleni przy małych domkach

2.6
Lidka

Pobyt - Sierpień 2016

Wady

nic nie zgodne z ofertą

2.8
Agata

Pobyt - Sierpień 2016

Wady

Tragedia nic nie działa

Grzegorz

Pobyt - Sierpień 2016

Mieliśmy wykupiony pokój rodzinny (2+2) w willach, fajne wyremontowane dwa pokoje blisko morza i basenów. W jednym nie działała klima, ale bez większych problemów wymiana na inny-a tam już wszystko ok. W hotelu 90% goście z Turcji i trochę się przeraziłem (złe wspomnienia z Eftali Aqua nastawionej na Niemców), ale nic bardziej mylnego. Wszystko super, barmani 11/10, animatorzy 11/10, ludzie bardzo sympatyczni i zawsze uśmiechnięci. Codziennie wesołe animacje przy basenie, muzyka nie zawsze głośna. Czysta plaża, zadbane molo. W lobby popołudniami spokojnie, darmowe wifi. Bezpośrednio przed Hotelem sklepy, wszystko można kupić, ale nie wszyscy chcą się targować. Byliśmy dla porównanie w Kemer i jest to samo, ale drożej. To były super wakacje, polecam Hotel. Jak za rok będzie w dobrej cenie to z chęcią tam wrócimy.

Zalety

Dobre jedzenie, rewelacyjna obsługa i animatorzy, bezpośrednio przy morzu.

Wady

Słabo lub w ogóle nie sprzątane pokoje, brud w toaletach (ale to ludzie są świniami że tali syf robią)

ANA

Pobyt - Czerwiec 2016

Zaznaczam, że to był mój chyba 15 raz w Turcji, ale hotel przerósł moje najśmielsze oczekiwania. Od tego roku sprzedawany jest jako Diamonds Club Kemer, wcześniej Royal Palm Resort. Hotel po remoncie. Jako Royal Palm nie miał dobrych opinii , ale zaryzykowałyśmy i się opłacało .Ogromny przepiękny teren, duży kompleks basenowy, plaża, pomost do opalania. Leżaki w ogromnej ilości zawsze dostępne. Woda w morzu ciepła i czyściutka, a w basenie mało chlorowana/ super/ Czystość bez zarzutu. Posiłki można było spozywać tez na powietrzu/ ogromna ilość zawsze pięknie nakrytych stolików/ Nie mówiąc o ilości jedzenia/ nie do spróbowania wszystkiego/, pyszne, elegancko wystawione, smaczne drinki, Obsługa przesympatyczna , zawsze uśmiechnięta w barze , restauracji, recepcji!! brudne talerze sprzątane ze stolików błyskawicznie!!! Pokoje sprzątane dokładnie, codziennie wymieniane ręczniki w pokojach. Ręczniki basenowe też można było codziennie wymieniać na nowe. Mili animatorzy, bardzo kontaktowi., codziennie dyskoteka na powietrzu przy morzu do 2 w nocy. Dla mnie rewelacja!!!! Aha jeżeli chodzi o bezpieczeństwo w Turcji to naprawdę nie ma się czego obawiać, człowiek czuje się bardzo bezpiecznie i komfortowo. Jak dla mnie dużo bezpieczniej niż we własnym mieście.

Zalety

Pięknie położony, morze i góry Taurus, niesamowite widoki, dużo miejsc na basenie, plaży, w restauracji, przesympatyczna obsługa , zarówno w recepcji, w barach , restauracji

Waldek

Pobyt - Czerwiec 2016

Właśnie w nim przebywającym hotel duży ,jak i hol i chyba dlatego ma 5*poza tym szału nie robi,obsuga się stara ,ale tak jak na standardy tureckie ,naczynie sprzątane ale stołu nie zmyje i się kleją, posiłki jak w Turcji dużo warzyw i ciast mało mięsa, Najgorzej wypada biuro Wezyr, rezydent Joanna nazwiska nie podała,chyba się wstydzi,nie interesują pokoje jakie dostają jej turyści ,mówi że to nie jej sprawa i nie bedzi ich oglądać nawet jakie dostajemy a potem musimy walczyć o lepsze,ona ma tylko sprzedać jak najwięcej wycieczek,co przy takim podejściu chyba ma niewielki szansę bo wszyscy którzy przyjechali raze z nami 7 osób(12.06)jakby mogli to by ją zabili za rodzaj opieki ze strony Wezyra. W ofercie jest 3 restauracje i 5 barów,jest 2 i 2 bar i lody wydawane w krzakach, żeby nie było dużo chętnych.silownia to tylko na zdjeciu bo wszystko popsute.pokoje w wilch tz standart na parterze czuć zgnilizna i raczej nie można nic powiesić na balkonie bo kradną.okolica nie do zwiedzania, woda w morzu czysta jest ok ale plaża kamienista i bez butów ochronnych trudno się poruszać ale za to brak duzych kamieni jak na większości i jest bezpieczna. Dalej dużo sąsiadów że wschodu,i wszystkie animacje w ich języku,maja swojego przedstawiciela na miejscu i nie muszą się wklucac sami o wszystko.mozna jednak się dogadać po angielsku lepiej niż w innych hotelach gdzie byłem.Pisze na żywo więc i relacje aktualne.Wlasnie z okolic basenu leci miła muzyczka i nie zaglosna co się czasami zdążą i można spokojnie odpoczywać. (15.06 godz.18.30)Wi-Fi jest ale nie dział za szybko i nie wszędzie.

Zalety

Hotel jak hotel nic szczególnego 5*chyba tylko za hol

Wady

Arogancka obsługa w recepcji,czeka na kasę za pokój o takim standardów jak się należy inaczej dostajesz tylko z łóżkiem bez niczego

Waldek

Pobyt - Czerwiec 2016

Właśnie wróciłem,podtrzymuje poprzednia opinie pisana z miejsca pobytu online,temperatury podskoczył do 45 stopni no w restauracjach i barze ,faktycznie tylko jeden brak klimatyzacji,zjedzenie posiłku to torturą,jedzenie ok ale wymagane przez braci że wschodu w ilościach przerażających , a tym samym praktycznie po 0,5godzi brak wszystkiego i mało uzupełniane .zlokalizowanie głośników w centrum obiektu nad basenem i przy plaży praktycznie eliminowalo możliwość znalezienie spokojnego miejsca na odpoczynek, swoich myśli nie było można usłyszeć,nawiedzony operator preferować jeden rodzaj muzyki ,metalowa i ograniczony repertuar.jak ktoś chce przeżyć tortury muzyczne to polecam ten obiekt ,grane od 10.00 do oporu tz 24.00 i dłużej jak robili dyskotekę na basenie,usluga miała być ultra allincl. Ale dotyczyła chyba tylko morza. Barek uzupełniony tylko w w wodę po przyjeździe po interwencji, sprzątanie kiepskie,brak materacy na plaży,lezaki trzeba rezerwowac wcześnie rano bo potem to tylko na deptaku bez parasoli i zadaszenia,alkohole w barze nie najlepsze ,ale obsługa ok kobiety były wniebowziete .czy bym tam pojechał? Jeżeli to tylko że względu na plażę chociaż żwirowa i morze. A w willach prawie we wszystkich okna nie wychodzą na morze tylko na ogród albo na sąsiedni budynek i jego balkony,sa tam pokoje standardowe, których nie ma na folderach. Pokój 1817 to pokój dyżurny na wyciąganie łapówki przez recepcję. Pobyt 12-24.06.2016

Zalety

Polozenie,plaza,czyste morze

Wady

Pracownicy w recepcji,jakosc sprzątania,brak ręczników na plażę,glosna muzyka puszczana przez nawiedzonego operatora na basenie i plaży od 10.00 do 24.00 a czasami i dłużej .z przerwą na posiłki.

3.6

Pobyt - Czerwiec 2016

Jest to mój czwarty pobyt w Turcji .Pierwszy raz w hotelu 5* więc myślałam ,że będzie najlepszy.Niestety były to najgorsze moje wakacje.Odliczałam dni do wyjazdu do domu.Zaczęło się już pierwszego dnia.Lot opóznony 1,5 godz.to jakoś przeżyłam.W końcu jadę n a upragnione wakacje.W hotelu przydzielili nam pokój na parterze przy recepcji ,nic tylko pełnia szczęścia.Niestety w pokoju nie działała kompletnie klimatyzacja/a temp . w tym czasie była 45stopni/,nie działała lodówka,telewizja/chociaż pierwszy raz się spotkałam żeby nie było żanego polskiego programu/, drzwi balkonowe się nie zamykały i każdy ponieważ było to na parterze mógł do pokoju wejść.W recepcji trudno było się nam dogadać, wszyscy pięknie się uśmiechają ale kompletnie nic nie załatwiając. Lekceważenie i \"olewanie\" nas całkowite.I tak minął pierwszy dzień na czekaniu na fachowców którzy oczywiście nie przyszli.Drugiego dnia się spakowaliśmy ,wystawiliśmy bagaże na recepcji z żądaniem zmiany pokoju.O dziwo pomogło .Dostaliśmy pokój w bungalowach który był całkiem przyzwoity.Ponieważ działała tam klima to byłam tak szczęśliwa że nie denerwował mnie fakt ,że przez 2 tyg.może z 2-3 razy było sprzątane,pościel nie była ani razu zmieniona a papier toaletowy musiałam \"kraść \" z publicznych toalet.Lodówka która miała być uzupełniana w napoje to oczywiście była jak kupiłam sobie w okolicznych sklepikach.No ale nazywa się ,że byłam w hotelu 5*. Następna spraewa to posiłki. Tragedia!!!!!Jedzenie raz że nie smaczne, nie apetyczne to jeszcze w bardzo małych ilościach.Pól godziny po rozpoczęciu każdego posiłu większość kadzi świeciła pustkami.Jedynie grilowane dania nadawały się do jedzenia ale tu trzeba było być cierpliwym żeby stać po nie w kolejce nawet 45 min.Na stołówce bardzo brudno.Ciągle brakowało sztućców,trzeba było za nimi polować,nigdy nie wiedziałam czy mam czyste.Stoły po posiłkach nie były sprzątane na bieżąco.Ohyda.No czy tak powinien wyglądać hotel 5*?Szkoda że mam tak mało miejsca do napisania.

Zalety

piękne widoki,cudna woda w morzu.bardzo fajne baseny

Wady

bardzo niedobre jedzenie,ciągłe braki tego niesmacznego jedzenia,ogólnie bród i nieład

DOROTA

Pobyt - Maj 2016

Bardzo udany wybór hotelu. Piękne położenie, z jednej strony widok na morze, z drugiej na góry, przepięknie rozplanowany basen, molo zakończone platformą z bezpośrednim zejściem do morza. Bardzo miła obsługa, przynajmniej ja się nie spotkałam z jakimkolwiek aroganckim traktowaniem. Pokoje sprzątane codziennie, ale też na całym obiekcie widać osoby, które cały czas dbają o czystość. Nigdy nie było problemów z brakiem wolnych leżaków. Polecam zabrać ze sobą buty w których można pływać, wtedy wejście do morza z kamienistej plaży nie stwarza problemu. Pełny relaks:)

Zalety

położenie przy samej plaży, czysto, miła obsługa

Wady

kamienista plaża

Stanisław

Pobyt - Wrzesień 2014

Hotel ma na pewno swój okres świetności za sobą. Dużym minusem na samym początku był nieposprzątany pokój łącznie z niewymieniona pościelą, Dopiero po dwukrotnej interwencji po 4 godzinach można było rozpocząć urlop. Nie 5, a max 3 gwiazdki to jego standard. Przez cały tydzień nie było też żadnych alkoholi importowanych co nie pasuje z ultra all z oferty, Do plusów z pewnością należy położenie hotelu, niezłe posiłki, miła obsługa w restauracji i barach, dostępność leżaków na plaży czy przy basenie.

ania

Pobyt - Maj 2011

standard hotelu oceniam na 4*, stan pokoi, łazienek i hotelu nie pozwala na kwalifikację 5*, hotel godny polecenia

an4

Pobyt - Grudzień 2010

Byliśmy z rodziną w tym hotelu zimą luty - nie polecam!Gdyby nie było zamieszek w Egipcie na 100% byśmy wybrali Egipt. Bramani,kelnerzy co chwile sie zmieniali-zero komunikacji.Dostawaliśmy za każdym razem co innego,o co byśmy się nie zapytali NIE MA,NIE MOŻNA.Animacja dla dzieci polegała na puszczeniu 3 piosenek czyli raptem 15 minut i to by było na tyle z animaji dla dzieci.Kort tenisowy,boisko, stół do tenisa,bilard - był ale sprzętu nie ma!Basen był i ciągle otwierane okna aby nie czuc było stęchlizny.A tak warto wspomnieć iż przez pierwsze 3 dni na śwordku basenu stało rusztowanie,a w kolo tynk, SPA-może i było ale zamknięte a zapach był tak odpychajacych-koszmar! Ale może na Lato jest onaczej...

Maciek

Pobyt - Czerwiec 2009

Hotel fajny, najlepsze w nim jest to że ma super lokalizację przy bardzo fajnej plaży. Po prostu przed samym hotelem. Pokoje ok. mój był super. Mini bary wypełniane codziennie napojami bezalkoholowymi w cenie pobytu. Jedynie obsługa taka sobie.

jachu

Pobyt - Kwiecień 2009

Hotel super, a najlepsze w nim jest to, że był tak rewelacyjnie położony wprost na plaży. Miał jedno z najlepszych położeń ze wszystkich hoteli w okolicy. Może inne hotele mają więcej do zaoferowania, ale na pewno ten hotel ma super lokalizację. Obsługa trochę mało komunikatywna i nie do końca chętna do pomocy. Ale ogólnie było super. Polacam

Loxia Comfort Resort Kemer (ex. FUN & SUN Comfort Beach Resort)