Słynna plaża Navagio z wrakiem statku otoczona klifami
Błękitne groty z krystalicznie czystą wodą do nurkowania
Lokalne tawerny z wyśmienitą grecką kuchnią
Pięknie zrobiony hotel, bardzo miła obsługa. Śniadania w formie szwedzkiego stołu, z dużym wyborem, bardzo dobre z resztą. Basen spory, czyszczony codziennie. Bar przy basenie oferuje bogatą ofertę dobrych drinków jak i przekąsek. Pokoje zrobione bardzo ładnie, jedynym mankamentem jest brak lodówki i klimatyzacji w standardzie, trzeba dopłacić, co przy klimatyzacji jest jeszcze zrozumiałe, ale nie przy lodowce. Ale ogólnie hotel bardzo polecam!
-wygląd -jedzenie -basen -obsługa -wieczory z muzyką live -bar przy basenie
-Brak lodówki w standardzie. -niektórym może przeszkadzać położenie obok lotniska
To był nasz pierwszy wyjazd do Grecji. Jesteśmy zachwyceni Zakynthos. Prawdopodobnie wracamy w przyszłym roku i jak się uda to do tego hotelu. Sam obiekt bez zastrzezen. Taki \"zielony\". Bardzo spokojna, powolna atmosfera. Polecamy wypożyczenie samochodu.
atmosfera
nie mamy zastrzezen
byłyśmy z koleżanką na początku czerwca 2011, hotel bardzo przyjemny, miła i pomocna obsługa, przepięknie utrzymany ogród, mały ale bardzo czysty basen, plaża blisko (szeroka i piaszczysta, przepiękne widoki), atmosfera bardzo przyjazna. Generalnie zakochałam się w Zakynthos i napewno tam wrócę i bardzo chętnie do tego samego hotelu. kalamaki jest małą miejscowością, gdzie można odpocząć, natomiast dla chętnych rozrywki - spacerek do laganas plażą zajmuje 25 min :)