Atrakcyjne położenie: ok. 500 m od Aphrodite Water Park, ok. 3,5 km od parku archeologicznego w Kato Pafos, ok. 6 km od centrum.
Plaża ok. 100 m od hotelu, niewielka, piaszczysta ze skałkami, kamieniste zejście do morza
Basen o nieregularnym kształcie ze zjeżdżalniami
Historyczne ruiny w Pafos z mozaikami i antycznymi świątyniami
Udane wakacje. Obsługa hotelu bardzo miła i pomocna, przyjazna atmosfera. Od progu witają i odbierają walizki. Zapraszają na kolację jeszcze przed zameldowaniem. Wszystko na wysokim poziomie. Bardzo dużo dostępnych leżaków przy basenach.
Miła obsługa, dużo miejsca przy basenach. Dużo jedzenia do wyboru. Swobodne wejście na śniadanie czy lunch, bez zbędnego pytania o nr pokoju, jedynie przy kolacji był pan który zapisywał numer. W restauracji zawsze dużo miejsca. Piękne miejsce na spacery wzdłuż wybrzeża z punktem widokowym do podziwiania zachodu słońca. Bardzo u dany pobyt. Miejsce dobrze skomunikowane z miastem. Nawet autobus do zoo podjeżdża pod hotel.
Zimna woda w basenie wewnętrznym, na szczęście było duże jacuzzi, które właściwie wszyscy traktują jak mały basen. Niestety w pokojach nad barem słychać muzykę dość głośno nawet przy zamkniętych oknach, na szczęście podczas naszego pobytu były to tylko jeden wieczór.
Znakomity, pięknie położony. Trochę brakuje plaży bezpośrednio przy hotelu.
Bardzo dobre, urozmaicone jedzenie. Miła obsługa , codziennie sprzątane pokoje.
Brak plaży
Bardzo fajny hotel. Fajne baseny, niestety zjeżdżalnie były już zamknięte. Bardzo dobre jedzenie i wspaniała obsługa.
Fajne położenie, wszędzie da się dojechać z wózkiem dziecięcym.
Trochę podniszczone korytarze.
Pobyt jak najbardziej udany,hotel nastawiony na rodziny z dziećmi,sporo atrakcji,super zjeżdżalnie i strefa Obsługa hotelu jak najbardziej na plus, miła uśmiechnięta,pomocna,jest czysto,jedzenie pyszne i różnorodne,dobre zarówno dla niejadka ,jak i osób na diecie.Polecamy hotel z całego serca.
Jedzenie, obsługa, strefa wodna
Plaża mogłaby być ładniejsza ,ale to już nie zależy od hotelu.
Bardzo fajny hotel, obsługa super - przyjazna i pomocna. Jedzenie pyszne, pokoje czyste. Mnóstwo animacji i zajęć dla dzieci i dorosłych. Polecamy
Wszystko.
Brytyjczycy rezerwujący leżaki przed 6 rano ale poza ta drobna niedogodnością wszyscy goście zachowywali się bardzo poprawnie.
Wspaniały 4 gwiazdkowy znakomicie położony. Kąpiel w basenie z widokiem na morze. Pyszne jedzenie dostępne przez cały pobyt. Obsługa pomocna. Czystość na najwyższym poziomie. Plaża kamienista z zejściem po schodach - niebezpieczna. Pokoje czyste, codziennie dokładnie sprzątane, mogłyby być większe. Hotel do którego śmiało można wracać.
Czystość, świetna obsługa hotelowa, pyszne jedzenie, bliskość lotniska, piękne widoki.
Plaża kamienista z zejściem schodami. Pokoje mogłyby być większe. Stół pingpongowy do wymiany ( trzeba spakować własne rakietki do ping ponga)
Hotel rewelacyjny!!!!! Polecam!!! To były najpiękniejsze wakacje w naszym życiu! Obsługa hotelu przesympatyczna i mega pomocna! Mega pyszne jedzonko !! Rewelacyjne Śniadania dla dzieci i dorosłych!dania słone i słodkie! Obiady petarda!!!ogromny wybór mies, surówek, dodatkow! Kolacje rownie wyśmienite!! Zawsze wszystko świeże i pyszne! Najlepsze ciasta i desery pod słońcem!!!! Z restauracji można korzystać nawet o 1 w nocy!!!! Cały czas dostępne lody, przekąski i napoje!!! Kolejny plus to super kompleks basenów! Różne głębokości!!! Dla dzieci i dorosłych!!! Super animatorzy, którzy w ciągu dnia mimo upału są zaangazowani organizuja różnego rodzaju gry, konkursy , tańce! To co nas urzeklo to wieczorne przedstawiania i występy taneczne oraz wokalne wykonywane przez mega zdolny team hotelu!! Hotel czysty i zadbany! Codziennie sprzątany łącznie z wymianą ręczników! Teren hotelu otoczony palmami z małą prywatna plaża! Kolejny plus to komunikacja miejska! Tuż obok hotelu znajduje się przystanek autobusowy! Polecamy bilety całodniowe! Można korzystać wtedy z wszystkich lini!!! Autobus Lini 611 kursuje do portu w Pafos, w którym naprawdę jest pięknie! Linia 611 udało nam się również dotrzeć do grobowców królewskich!!! Miły kierowca autobusu podwiózł nas mimo iż do tego miejsca kursuje autobus 618. Natomiast linia 610 dotrzemy do starego miasta. Hotel Louis phaethon beach to najlepszy Hotel w jakim byliśmy!!!! A naprawdę dużo podróżujemy!
Obsługa 10/10 Wyżywienie 10/10 Kompleks basenów 10/10
Właśnie wróciliśmy z tego hotelu i nie możemy skończyć opowiadać wszystkim jak było wspaniale. Hotel na bardzo wysokim poziomie. Jedzenie przepyszne. Woda w basenach cieplutka. Obsługa rewelacyjna. Hotel bardzo dba o bezpieczeństwo gości
Lokalizacja bardzo dobra blisko lotniska
Oto przykładowa pozytywna opinia o hotelu Louis Phaethon Beach: --- Mieliśmy niesamowity pobyt w hotelu Louis Phaethon Beach! Od chwili przyjazdu zostaliśmy serdecznie przywitani przez miły personel, który zadbał o to, abyśmy czuli się jak w domu. Hotel oferuje przepiękne baseny, które są idealnym miejscem do relaksu i zabawy. Nie możemy zapomnieć o pysznych posiłkach serwowanych w restauracjach – każdy dzień to nowe kulinarne odkrycia! Plaża jest tuż obok, a widoki zapierają dech w piersiach. Każdego dnia mieliśmy możliwość korzystania z różnych atrakcji, co sprawiło, że nasz pobyt był niezwykle urozmaicony. Zdecydowanie polecamy Louis Phaethon Beach każdemu, kto szuka idealnego miejsca na wakacje! Z niecierpliwością czekamy na powrót! --- Mam nadzieję, że ta opinia spełnia Twoje oczekiwania! Jeśli potrzebujesz więcej informacji lub zmian, daj znać.
Jedzienie obsługa baseny bliskość od lotniska
Brak jakichkolwiek
Super hotel, obsługa na najwyższym poziomie, jedzenie pyszne, pięknie podane i duży wybór dań.
Profesjonalna obsługa, swietne podejście ratowników do dzieci, pyszne jedzenie, piękna okolica, duży wybór basenów,
Brak plaży, pokoje wymagają delikatnego remontu,
Pobyt ogólnie super. Pyszne jedzenie, bardzo jakosciowe, duzo warzyw. Weczorem miła muzyka, baseny i plaża w zasięgu ręki :) Problem byl tylko tylko z grzybem w pokoju i związanym z tym zapachem. Pokój w fajnej lokalizacji na parterze, z malym tarasem. Polecam, z podkreśleniem na recepcji, aby wybrac pokój bez podobnych niespodzianek. Poza tym w calosci urlop mega udany:) .
Wszystko super, chcę tam jeszcze wrócić.. Cała obsługa hotelu bardzo miła..Pokój troszkę mały , ale jest wszystko co potrzebne..
Obsługa ( barmani i kelnerzy stają na wysokości zadania ) Czystość hotelu 9/10 Jedzenie bardzo dobre.
Animatorzy , przez 7 dni miałam wrażenie że hotel nie posiada takich atrakcji ..
Hotel ogólnie fajny,ale już na pewno nie spełnia standardu 4 gwiazdek,raczej takie solidne 3.Pokoje z dziurami w podłodze,zniszczone już panele podłogowe,trochę za małe na 4 osoby,w łazience zagrzybiale silikony przy umywalce i wannie.Czystosć jest ok,klimatyzacja działa,czego nie można powiedzieć o korytarzach które są beż klimatyzacji i to duży minus,bo w lipcu jest tragedia.Baseny w miarę czyste ale woda 33° jest cieplejsza od powietrza i nie można się schłodzić chyba że pod prysznicem.Fajnie że jest aquapark to dzieci mają atrakcje.Lokalizacja..hmm nie za bardzo bo nic tam nie ma a do centrum 45 min na nogach po 25 się poddaliśmy i wróciliśmy do hotelu.Na miejscu w hotelu wypożyczalnia aut,można za 65 euro plus paliwo wziąć samochód(kaucja300€) ,wszytko bezproblemowo.Personel stara się jak może żeby czuć się dobrze w hotelu ale niektórych minusów obsługa nie jest wstanie zniwelować, po prostu potrzebny jest tam spory remont.Wyżywienie jest na b.dobrym poziomie,każdy coś znajdzie dla siebie,napoje również dobrej jakości,darmowa woda codziennie do pokoju jak ktoś chce.Plaża przy hotelu dużo zielska w wodzie,kamienista -tragedia.Lepiej pójść 400m dalej w lewo od hotelu na publiczną.
Jakość obsługi, aquapark, wyżywienie.
Gorąca woda w basenach,jakość pokoi,wielkość pokoi, plaża,korytarze bez klimatyzacji,ciasne windy.
Hotel pięknie umieszczony, baseny, zjeżdżalnie dla dzieci ekstra. Hotel czysty schludny, jedzonko urozmaicone i smaczne, dostep do wszystkiego co potrzebne podczas odpoczynku. Polecam
Przyjazna obsługa, pyszne jedzonko. Pieknie umiejscowiony ,morze bluziutko
Po tygodniowym pobycie w hotelu Louis Phaenton Beach mogę zgodzić się z tymi opiniami ,które czytałam przed wyjazdem, bardzo polecam, personel bardzo miły i uczynny od Pani sprzątającej po recepcję ,tworzy przemiłą atmosferę .Pokoje po remoncie ,małe ale ładne ,polecam z widokiem na morze .Jedyny minus to ,twarde materace na łóżkach dziecięcych ,małe dziecko może nie odczuje ,ale nastolatek ciągle narzekał, natomiast w standardowych łóżkach mega miękki i wygodny . Baseny bardzo duże ,można śmiało pływać mimo dużego obłożenia hotelu ,jedzenie rewelacyjne 5/5 ,nawet chiński bar samoobsługowy przy basenach czynny od godziny 12. Animacje były prowadzone dla wszystkich praktycznie non stop od dzieci powyżej 3 lat do dorosłych ,jak lubisz aktywnie spędzać czas to nie będziesz się nudzić ,polecam też spacer jakieś 200m w stronę lotniska od hotelu gdzie jest przepiękna publiczna plaża ciągnąca się chyba z kilometr z super infrastrukturą można pochodzić wodą.
Personel tworzący przemiłą atmosferę, baseny,jedzenie
Hotel nie jest nowy ale nie mam żadnych zastrzeżeń. Obsługa pomocna i miła poczynając od sprzątaczek przez ratowników i obsługę baru po recepcję. Super animacje, baseny i zjeżdżalnie. Do tego super jedzenie dla Polaków pyszna polędwica sopocka. Sery mam wrażenie że importowane z Holandii. Do tego cypryjskie przysmaki pyszne. A jak cię zmęczy słońce basen wewnętrzny prawie ciągle pusty i sauny.
Jedzenie, obsługa, baseny
Plaża kamienie i schodki wszystko śliskie od nalotu także nikt z niej prawie nie korzystał, ale przy takich basenach to Plaża do zdjęć.
Świetny hotel na wypoczynek rodzin z dziećmi, 4* to bardziej standard korytarzy, pokoje troszkę małe, ale nie spędza się tam czasu w pokojach tylko na zewnątrz. Cały obszar z basenami, zjeżdżalniami super zorganizowany. Wszędzie blisko, wszystko na wyciągnięcie ręki. Jedzenia pod dostatkiem. Obsługa bardzo miła i kulturalna. Większość gości to Anglicy. Nasze dzieci w wieku 8, 11 lat czuły się tam idealnie. Polecam na typowy wypoczynek!
Świetna organizacja basenowa. Świetne jedzenie.
Hotel spełnia praktycznie wszystkie wymagania. Z doświadczenia osoby wyjezdzajacej na rodzinne wakacje od lat (wyspy greckie, Tunezja) pozycjonuje Cypr w top 2:)
Kompleks basenów, aqua park, świetne jedzenie, duża przestrzeń i dostępność leżaków.
Dosyć mały pokój rodzinny. Dla układu 2+2 trochę ciasno.
Hotel spełniający wszystkie wymagania. Idealny dla dzieci.
Kompleks basenów, wyżywienie
Dosyć małe rodzinne pokoje.
Hotel lata świetności ma za sobą. Pokoje i korytarze wyglądają co najwyżej jak słaby akademik. Pokoje również nie powalają. W części pokoi są jeszcze stare wanny, panele podłogowe rozchodzą się. Jedzenie jest bardzo monotonne zwłaszcza jeśli chodzi o lunch. Kolacje ok ale w menu całkowicie brakuje ryb. Hotel w 80% obłożony jest turystami z UK i pod ich kontem przygotowywane są posiłki i animacje. Duży plus za obsługę oraz baseny, które dla dzieci i dorosłych są super.
Baseny, zjeżdżalnie, lokalizacja (przy plaży i blisko lotniska).
Standard pokoi, wystrój wnętrz, monotonne menu.