Udogodnienia i atrakcje dla najmłodszych: brodzik, zajęcia animacyjne, usługi opiekunki i klub dziecięcy.
Bogata oferta sportowo-rekreacyjna: sauna, łaźnia parowa, fitness, tenis, koszykówka i aerobik.
Atrakcyjna lokalizacja: tuż przy piaszczystej plaży, ok. 7 km od Larnaki.
Rozbudowana infrastruktura: salon fryzjerski, minimarket, kiosk, sklepy.
Bardzo dobry hotel, profesjonalna i bardzo miła obsługa, świetna lokalizacja, duża strefa basenów oraz bardzo ładny ogród palmowy. Bardzo dobre jedzenie, polecam
Lokalizacja, obsługa, czystość, jedzenie, otoczenie hotelowe, bezpośrednio przy plaży, bezpłatne leżaki.
Mało wieczornych animacji jeśli ktoś tego oczekuje
Hotel ze świetnym jedzeniem oraz położeniem blisko plaży, czyli idealny dla rodzin z dziećmi. Mamy tutaj również sporo atrakcji dla dzieci, więc jak najbardziej można przyjechać ze swoimi pociechami. Pokoje same w sobie nowoczesne oraz czyste.
Hotel o bardzo wysokim standardzie. Polecam przede wszystkim dla rodzin z dziećmi, ponieważ na terenie obiektu znajduję się bardzo duża ilość atrakcji dla dzieci i place zabaw. Jest również sporo animacji.
lokalizacja, animacje
Hotel idealnie sprawdzi się dla rodzin z dziećmi- posiada mnóstwo animacji, plażę przystosowaną do najmłodszych (łagodne zejście do morza). Wypożyczalnia samochodów tuż przy hotelu jest idealną opcją dla osób, które planują zwiedzać wyspę.
Nowoczesny hotel położony przy samej plaży. Hotel oferuje atrakcje zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Można wypocząć wśród zieleni nad basenem lub na plaży. Pokoje nowoczesne, czyste z pięknym widokiem na morze.
Baseny wśród zieleni Miła obsługa Wifi darmowe Nowoczesne pokoje z widokiem na morze
Plaża z łagodnym i płytkim wejściem do morza. Tuż przy hotelu znajduje się przystanek autobusowy. Hotel bardzo ładny, wyremontowany, z przemiła obsługa. Dla osób chcących zaznać relaksu szeroka oferta zabiegów SPA. Po drugiej stronie ulicy znajduje się wypożyczalnia samochodów.
Bardzo elegancki hotel, o wysokim standardzie. Każdy znajdzie tu coś dla siebie od licznych animacji dla najmłodszych po wieczory filmowe dla wszystkich. Z restauracji przepiękny widok na morze napewno dodaje klimat temu miejscu. Świetne położenie dla osób chcących pozwiedzać, praktycznie obok hotelu wypożyczalnia samochodów. Plaża czysta i zadbana z łagodnym zejściem do morza.
Połozenie, standard atrakcje dla dzieci Obsluga
Hotel położony przy pięknej plaży, gdzie można skorzystać z dodatkowo płatnych sportów wodnych. Idealny dla rodzin z dziećmi ze względu na wiele atrakcji dla najmłodszych. Pry późnym transferze na lotnisko Klienci otrzymują voucher na posiłek.
Hotel spełnił moje oczekiwania. Czyściutko jedzenie wyśmienite korzystaliśmy ze sniadania i obiadokolacji, wybór dań i jakość naprawdę znakomita. Obsługa dyskretna. Obsługa recepcji to naprawdę ogromny plus tego hotelu zawsze bardzo otwarci , mili i gotowi do pomocy. Chociaz to grudzień i nie korzystaliśmy z basenow zewnetrznych / zimna woda/ to hotel ma bardzo dobre połozenie do zwiedzania / przystanek przy hotelu/ lub spacerów. Spokojnie i tanio / bilet do Larnaki 2 euro, Limassol i Nicosia 4 euro/ zwiedziliśmy wszystkie te miejsca. Wieczory w hotelu trochę nudne bo brak muzyki na żywo / była tylko raz/ moze dlatego ze to grudzień. Sylwestrowa kolacja zorganizowana super muzyka na żywo, pokazy taneczne i nie tylko, swietne jedzonko, elegandzko. Wielkie dzięki. Jedyny minus to mało wyciszone pokoje słychać głosy za ścianą :(
Moim zdaniem przemiła obsługa na recepcji czujesz sie jak w domu. Położenie hotelu.
Tylko zbyt mało wyciszone pokoje
Bardzo miła i uprzejma obsługa .Posiłki smaczne.W restauracji bardzo czysto i przytulnie.
Bardzo dobre położenie , bliskość morza
Świetne położenie, blisko morza i Larnaki, a jednak cicho. Dobry dla rodzin z dziećmi.
Pokoje i śniadania.Miła obsługa.
To chyba najlepszy hotel, w jakim byliśmy. Wspaniale położony, koło żwirkowej, sporej plaży w własnymi leżakami - dostępnymi, kilkoma basenami i miejscami zabaw dla dzieci. Obsługa hotelowa wspaniała - służąca pomocą, dobrze zorientowana we wszystkim, a serwis sprzątający to już bajka - codziennie nowe mydło, zestaw do szycia, zestaw kosmetyczny, odżywka do włosów i balsam do ciała. Jak się poprosiło to dokładali więcej :) Obok hotelu możliwy wynajem samochodu-w bardzo korzystnych cenach-taniej niż na lotnisku. Wszędzie można dojechać. Jedyny mankament dla rozrywkowych ludzi może być taki, że w okolicy nic nie ma :) jest cisza i spokój - dla nas to było akurat, bo na tym nam zależało. Do Larnaki blisko, można nawet wziąć z hotelu taksówkę za 10 euro. Blisko do Famagusty i Kirinie oraz do Nicozji - warto się wybrać. Koniecznie należy się wybrać do Omodos i zobaczyć cudną wioskę, a zakupy (koronki, srebro, produkty regionalne, itp.) kupić na rogu ryneczku na przeciwko Kościoła u Pani Eleny. Uwaga na sklepiki, do których prowadzą przewodnicy - drogo. Koronki tańsze są na lotnisku niż w Lefkarze, gdzie wszyscy gnają po lokalne serwetki. Generalnie my tam wrócimy. Warto po stokroć :)
obsługa, serwis sprzątający, posiłki, piękne baseny, blisko do morza - właściwie nad morzem,
ceny przy posiłkach - jak nie było opcji all inclusive
Byłem tam 2 tygodnie w sierpniu i każdego dnia sytuacja się powtarzała : około godziny 8:30 do hotelu przyjeżdża mnóstwo samochodów miejscowych mieszkańców, zapchany jest cały parking przeznaczony dla gości hotelowych, zapchane są też miejsca parkingowe wokół hotelu. Wszyscy ci ludzie wchodzą na hotelowe baseny boczną alejką, zajmują dostępne leżaki i parasole, a część z nich ma już te leżaki zarezerwowane przez pracowników hotelu zajmujących się obsługą basenów i plaży (widziałem jak ci pracownicy rozkładają na leżakach hotelowe ręczniki). Po zajęciu sobie leżaków całe gromady tych ludzi wchodzą po prostu przez taras do hotelowej restauracji, witają się uściskami i pocałunkami z kelnerami i zasiadają do obfitego śniadania. To trzeba naprawdę zobaczyć : grupy Cypryjczyków liczące po 8 ? 10 osób (większość to dzieci) zajmują zestawione stoły, zachowują się jak w chlewie, wrzeszczą do siebie (dlaczego ci ludzie stojąc 0,5 m od siebie muszą do siebie krzyczeć ? ), pakują jedzenie to torebek, nie przejmują się niczym. To nie jest restauracja hotelu 4 gwiazdkowego, tylko jakaś szkolna stołówka. Dla mnie śniadanie było najgorszym momentem każdego dnia, za każdym razem wychodziłem z niego zdenerwowany. Po śniadaniu przemieszczają się na baseny, niesamowity tłok, sami miejscowi, najgorzej jest na basenie dla dzieci, gdyż praktycznie dzieci turystów nie mogą z niego korzystać. Na szczęście nie korzystają raczej z kąpieli w morzu. Nikt, absolutnie nikt nie kontroluje, czy korzystający z restauracji i basenów są hotelowymi gośćmi. Po godzinie 17 ludzie ci rozjeżdżają się do domów, nareszcie zapada cisza, zostają po nich tylko góry śmieci, goście hotelowi mogą wejść do basenu. Na kolacji w restauracji nie ma już ani jednego Cypryjczyka, ale jest to na szczęście inna restauracja niż ta śniadaniowa i wchodzi się do niej z wewnątrz hotelu. DRODZY TURYŚCI ? JEŚLI LUBICIE PATRZEĆ JAK WASZE PIENIĄDZE SĄ PRZEJADANE PRZEZ GROMADY MIEJSCOWYCH DARMOZJADÓW, TO JEST TO MIEJSCE DLA WAS.
niezłe pokoje
dopuszczono do darmowego korzystania z restauracji śniadaniowej, leżaków, basenów i plaży przez miejscowych darmozjadów
Szybki transfer z lotniska (15km). Bezpłatny serwis na plaży. Hotel dla rodzin z dziećmi -zjeżdżalnie, zamek do zabaw w wodzie. W pierwszej lini brzegowej. Dobra propozycja dla amatorów wodnych. Odnowiony w 2013r.
Hotel ma 5 pięter, wszystkie pokoje mają boczny widok na morze, pokoje są usytuowana po stronie wschodniej (zaplecze kuchenne, hałas od urządzeń, zaopatrzenia)lub zachodniej - widok na basen i sąsiednie budynki. Teren w około hotelu nie jest zbyt rozległy, starano się zagospodarowac kazdy kąt. W maju obłożenie hotelu było niewielkie, przeważali Anglicy, Niemcy, Rosjanie. Plaża piaszczysto-żwirowa, płytka woda w zatoczce, możliwośc spacerów po plazy, szczególnie w lewo po wyjściu z hotelu. Cena dośc wysoka.
Przez ostatnie 20 lat przebywałem w ponad 100 hotelach na 4 kontynentach - z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że w żadnym z nich nie jadłem tak wy- śmienitych kolacji jak w Lordos! Ogromny wybór dań, co wieczór zmiana nie- omal całego menu, profesjonalna obsługa i rewelacyjny smak większości po- traw! Sam hotel godny jest polecenia z pewnymi \"ale\". Dokładność sprząta- nia pokoi zależała od \"zmiany\"-czyli co drugi dzień było naprawdę czysto. Komunikacja z Larnaką dobra, ale w kierunku Agia Napa już gorzej.Minusy to płatny Internet, lekkie łóżka \"jeżdżące\" po podłodze i zabytkowe tv w pokojach. Obsługa super - sympatyczna i pomocna. Trzy baseny zewnętrzne, jeden wewnętrzny, bezpieczny plac zabaw dla dzieci oraz przyjemna plaża.
Niezły hotel ale a pewno nie 4*. Bardziej jak 3*. Surowy lub jak kto woli minimalistyczny wystrój pokoju. Śniadania podawane były w przyjemnej restauracji. Bufet oferował dość spory wybór jak na posiłek poranny. Trzeba było tylko schodzić w miarę szybciej. Basen i jacuzzi hotelowe świetne, ale plaża na przeciwko hotelu nie jest warta według wizyty.
Byłam dwukrotnie i zamierzam znów odwiedzić ten hotel. Polecam pub vis\'a vis hotelu :)