Świetny hotel, pyszne jedzenie, fantastyczny dla rodzin z dziećmi!!!
Pyszne jedzenie Atrakcje dla dzieci
Zimna woda w aquaparku - listopad
Hotel to takie mocne 4/10 Jakość hotelu pozostawia wiele wątpliwości, woda w basenach lodowata, na plaży wojna o leżaki, o godzinie 8:30 już nic wolnego, ponieważ większość zajęta przez gości z Rosji. Animacje po rosyjsku, zdecydowanie dyskryminacja gości z Polski i zamknięcie się na obywateli wybranych krajów , wi-fi w większości hotelu nie działa, jedzenie smaczne , okolica przyjemna
Smaczne jedzenie, ładna okolica
Dyskryminacja gości z innych krajów, niż Rosja, bardzo słabe wi-fi, mała dostępność leżaków , zimne baseny
Hotel to to takie małe miasteczko które spełniło moje oczekiwania pięknie położony w zatoce z ładnym widokiem. Pokoje w bardzo dobrym stanie czyste herbata kawa woda klima łazienka czysta codziennie sprzątane.
Dużo barów restauracji w których szybko było wszystko sprzątane Wódka Wyborowa, Stumbras, Nemirnof, lody oryginalne Algidy Jedzenie oczywiście to nie to co Polskie jedzenie jestem bardzo w tym wybredny ale coś tam znalazłem dla siebie ;-)
Obiekt duży, jedzenie dobre, plaża super, personel uprzejmy,
Aquapark, plaża
Wieczorne imprezy robione pod inną narodowosc, a szkoda
Hotel na wysokim poziomie, bardzo atrakcyjny teren wokół hotelu, pyszne jedzenie, przy samej piaszczystej plaży, atrakcyjne baseny zarówno dla dzieci jak i dorosłych, mnóstwo atrakcji. Pokój hotelowy bardzo przyzwoity i czysty, wygodny. Obiekt na prawdę bardzo wysokiej klasy. Polecam
Duży obszar na którym znajduje się kompleks hotelowy jest bardzo przestronnie i wygodnie. Dużo przeróżnych atrakcji.
Troszkę zbyt ciasno na plaży.
Zostaliśmy mile powitani w hotelu, pełen profesjonalizm, piękny pokój a raczej apartament , jedzenie bardzo smaczne i bardzo różnorodne praktyczni 24/24. Ciekawe animacje i muzyka na żywo. Drinki bez ograniczeń ( w ilości alkoholu), bardzo różnorodne jest karta ale barmani chętni na modyfikacje 😁 . Teren bardzo duży zadbany mnóstwo zieleni i kwiatów. Blisko plaża , kilka basenów i aquapark. Szczerze polecam.
Rozległy teren, dużo zieleni. Smaczne różnorodne jedzenie. Wieczorem i nie tylko muzyka na żywo, szkoda tylko że większość po rosyjsku.
Zachowanie Rosjan, ale na to raczej obsługa nie ma wpływu.
Hotel godny polecenia dla rodzin jak i dla osób bez dzieci
Codzień inna atrakcją wieczoru jak i posiłki,różnorodne baseny przemiła obsługa, pyszne jedzenie jak i picie
Słabo oznakowane ręczniki plażowe
Hotel i cały kompleks bardzo ładny i zadbany. Piękny ogród i kompleks basenowy(fajny aquapark). Bardzo duża ilość jedzenia (smaczne i różnorodne).98% obłożenia hotelu to rosjanie. Słabe animacje głównie skierowane do nacji rosyjskiej, kończące się o godzinie 23. Później cisza nic się nie działo. Mała plaża zawalona leżakami do samego brzegu. Dało się odczuć, że Polacy traktowani są jak goście gorszego sortu.
- duży, ładny kompleks - duża ilość smacznego różnorodnego jedzenia - fajne baseny i aquapark - blisko do plaży
- hotel pełen gości ze wschodu (niby bezproblemowi ale jednak;)), - palenie papierosów nad basenami, - słabe animacje, brak jakiejkolwiek rozrywki w późniejszych godzinach, - animatorzy nastawieni na obsługę rosjan
Hotel extra, z tego też powodu trafiliśmy tam drugi raz z rzędu 🙃
Super obsługa i animatorzy, nie ma czasu na nudę
Lonicera to wielki obiekt z zielenią, basenami, dużym aquaparkiem. Piaszczystą plażą blisko hotelu. Jedzenie różnorodne i smaczne. Hotel przyjazny dla dzieci, polskie animatorki. Wieczorem z bogatą ofertą artystyczną. Pokoje czyste sprzątane codziennie że świeżą pościelą i ręcznikami. Miła, życzliwa obsługa. Bliskie sąsiedztwo handlowe.
Blisko piaszczystej, czystej plaży. Pakiet max jest rzeczywiście MAX.
Miejsce piękne, mnóstwo dobrego jedzenia i atrakcji.Ciekawe animacje wieczorne. Obsługa na wysokim poziomie,wszyscy bardzo pomocni.Jedyny minus za łazienkę.Niestety ząb czasu jest tam mocno widoczny.
Baseny,zjeżdżalnie dla dużych i małych, super animacje,świeże pyszne jedzenie.Dni tematyczne, obsługa bardzo pomocna.
Łazienka była w fatalnym stanie.Grzyb pod prysznicem,krany ledwo się odkrecały.Wszystko w niej było stare i nie pachniało ładnie.
Rewelacyjny hotel na pobyt z dziećmi! Byliśmy 9-cio osobową ekipą (w tym trójką dzieci 4, 8, 11 lat). Każdy dla siebie coś znalazł. Dzieci zachwycone - szczególnie aquaparkiem, morzem, lodami i możliwością wyciskania soku z pomarańczy. Nigdy nie rezerwowaliśmy leżaków, a mimo to o każdej porze znaleźliśmy wolne miejsca. Teren hotelu ogromny - mnóstwo atrakcji, wieczorami można było wziąć udział w animacjach przy budynkach głównych lub wybrać się na koncert do baru Olive. Pokoje hotelowe codziennie sprzątane, ręczniki wymieniane, a nawet uzupełniana lodówka z wodą. Klimatyzacja działała bez zarzutu. Mieszkaliśmy w starszej części hotelu, jednak pokoje są odnowione i tak jak wspomniałam - bardzo czyste. Początkowo chcieliśmy zmiany miejsca zameldowania, jednak zostaliśmy - przeważył fakt, iż z tego budynku mieliśmy najbliżej do wszystkich interesujących nas miejsc oraz to, że większość turystów w tym miejscu stanowili Polacy i Niemcy (brak Rosjan, którzy jak zauważyliśmy - mocno akcentowali swoją obecność poprzez puszczanie muzyki z głośników o każdej porze dnia nie zważając na innych wypoczywających). Obsługa hotelu niezwykle pomocna i miła. Jedzenie dobre, każdy coś dla siebie znalazł, obsługa restauracji często przynosiła nam napoje do stolików. Plaża hotelowa znajdowała się w zatoce, co było olbrzymim plusem w przypadku pobytu z dziećmi - brak fal, łagodne zejście do morza, dzieci długo miały grunt w związku z czym chętnie wchodziły do wody i bawiły się w niej.
Miła i pomocna obsługa Dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych Aquapark Lody i świeżo wyciskane soki (z pomarańczy) w cenie
Od 27 lipca spędziłam fantastyczny tydzień w hotelu Lonicera World. Jest to hotel położony na bardzo dużym terenie. Praktycznie nie trzeba wychodzić poza. Hotel ma swoją plażę. Mnie urzekła woda w morzu. Bardzo daleko płytko i bez ogromnych fal. Także rodziny z dziećmi mogą się czuć komfortowo. Jedzenia, napoi, owoców i słodyczy mnóstwo. Obsługa hotelowa rewelacyjna i pomocna. Nie mogę również narzekać na transfer z lotniska i na lotnisko. Wszystko punktualnie i tak jak powinno być. Korzystajcie!!
Hotel w 100% spełnił nasze oczekiwania, Nic nie brakowało do idealnego wypoczynku. Plaża z łagodnym brzegiem, tuż za ogrodzeniem. Dostępne Leżaki oraz bar przy plaży i nawet jedna z restauracji. Multum basenów dla pływających i dla dzieci niesamowity aqua park w którym o dziwo w środku sezonu nie ma kolejek. Restauracjach na śniadaniu obiedzie i kolacji również nie było kolejek. Organizacja czasu wolnego animacje na najwyższym poziomie. Hotel Przyjazny zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla par oraz osób starszych. Wyodrębnione miejsca na plaży oraz przy basenach dla osób z niepełnosprawnością. Blisko sklepy Bazary z ubraniami oraz artykułami Spożywczymi. Na plaży możliwość uprawiania sportów wodnych oczywiście za opłatę dodatkową. Nie jest to nasz pierwszy pobyt na wakacjach również nie pierwszy pobyt w Turcji byliśmy w ośmiu osobowej grupie z dziećmi 6, 12,15 lat . Gdy pobyt dobiegł do końca, to wyjeżdżaliśmy, trochę smutni jednak naładowani pozytywną energią . Jeżeli czytasz ten komentarz i zastanawiasz się czy warto tam jechać to polecamy 1000% się że będziesz zadowolony.
Blisko plaża, dużo basenów, dużo leżaków przy basenach i na plaży, brak kolejek w restauracjach, barach oraz po 🍸 piwo, colę . jedzenie bardzo urozmaicone, brak kolejek w aquaparku, Blisko do sklepów bazaru. Drinki smaczne nie oszukiwane, napoje zimne.
BRAK
Rewelacja, polecam ten hotel wszystkim grupa wiekowym każdy znajdzie coś dla siebie. Lokalizacja idealna, obsługa rewelacja. Polecam 10/10
Lokalizacja, wszystko robią pod klienta,każdy znajdzie coś dla siebie
Aquapark, plaża,
Bardzo polecamy ten hotel. Wyśmienite wyżywienie - ogromny wybór wszystkiego czego dusza zapragnie, fajne animacje dla dzieci, a o 21 show dla dorosłych. To także dobra baza wypadowa do wycieczek fakultatywnych (wszyscy organizatorzy odbierają uczestników spod bramy hotelu). W ramach All inclusive drinki wybierane z menu (około 10 do wyboru), również w wersji dla dzieci. Minusem brak samodzielnych nalewaków, trzeba stać w kolejkach do baru. Między godziną 10 a 16 przy aquaparku lody i fast foody. W restauracji, szczególnie w trakcie kolacji, bardzo dużo ludzi (pobyt w lipcu), a więc kolejki, ale restauracja główna jest ogromna i tragedii nie ma z czasem oczekiwania. Wszystkie pomieszczenia klimatyzowane. Minusem dla nas była hotelowa plaża. O każdej godzinie są dostępne leżaki, ale plaża jest dość brudna i nieciekawa. Ale wyżywienie, atrakcje i aquapark w tym hotelu sprawiają, że raczej na pewno do tego hotelu powrócimy.
Wyśmienite wyżywienie, super aquapark dla dzieci i dorosłych.
Brudna plaża
Pobyt w hotelu uważam za bardzo udany. Obawiałam się że będą ale warunki a było na prawdę super. Czysto, klimatyzacja w każdym pokoju, codzienne sprzątanie.
W hotelu mnóstwo atrakcji. Codziennie animacje i zajęcia dla najmłodszych. Kilka basenów do wyboru. Zawsze wolne kilka leżaków niezależnie od pory dnia. Chodź w hotelu było bardzo dużo gości w basenach zawsze było bardzo mało. Blisko plaża. Obsługa hotelowa na najwyższym poziomie. Jedzenie pyszne, bary otwarte cały dzień. Polecam dla rodzin z dziećmi. Na prawdę udana wakacje. Za rok pewnie wrócimy😀
Ja nie zauważyłam wad.
Hotel super, drinki,napoje,jedzenie i cała obsługa na najwyższym poziomie. Aquapark i atrakcje dla dzieci bardzo fajne, jest wszystko co potrzeba dla rodziny z dziećmi i nie tylko. Polecam
Atrakcje, obsługa i różnorodność jedzenia.
Mało obsługi z j.angielskim.
Polecam hotel super dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Każdy znajdzie coś dla siebie. Duży fajnie usytuowany aquapark są zjezdzalnie dla małych jak i większych dzieci ale i też dla dorosłych. Jedzenie pyszne i urozmaicone .Czysty i zadbany hotel.
pobyt rewelacyjny hotel na medal polecam serdecznie
czysto ładnie dobre jedzenie