Lonicera World

Wyjątkowy

Świetny hotel, pyszne jedzenie, fantastyczny dla rodzin z dziećmi!!!

Hotel to takie mocne 4/10 Jakość hotelu pozostawia wiele wątpliwości, woda w basenach lodowata, na plaży wojna o leżaki, o godzinie 8:30 już nic wolnego, ponieważ większość zajęta przez gości z Rosji. Animacje po rosyjsku, zdecydowanie dyskryminacja gości z Polski i zamknięcie się na obywateli wybranych krajów , wi-fi w większości hotelu nie działa, jedzenie smaczne , okolica przyjemna

Hotel to to takie małe miasteczko które spełniło moje oczekiwania pięknie położony w zatoce z ładnym widokiem. Pokoje w bardzo dobrym stanie czyste herbata kawa woda klima łazienka czysta codziennie sprzątane.

Obiekt duży, jedzenie dobre, plaża super, personel uprzejmy,

Hotel na wysokim poziomie, bardzo atrakcyjny teren wokół hotelu, pyszne jedzenie, przy samej piaszczystej plaży, atrakcyjne baseny zarówno dla dzieci jak i dorosłych, mnóstwo atrakcji. Pokój hotelowy bardzo przyzwoity i czysty, wygodny. Obiekt na prawdę bardzo wysokiej klasy. Polecam

Nazwa  Lonicera World
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Avsallar
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, aquapark, fitness, darmowe wifi

Wyjątkowy

Wyświetlono 30 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Świetny hotel, pyszne jedzenie, fantastyczny dla rodzin z dziećmi!!!

Zalety

Pyszne jedzenie Atrakcje dla dzieci

Wady

Zimna woda w aquaparku - listopad

Klaudia

Zalety

Smaczne jedzenie, ładna okolica

Wady

Dyskryminacja gości z innych krajów, niż Rosja, bardzo słabe wi-fi, mała dostępność leżaków , zimne baseny

Marcin

Zalety

Dużo barów restauracji w których szybko było wszystko sprzątane Wódka Wyborowa, Stumbras, Nemirnof, lody oryginalne Algidy Jedzenie oczywiście to nie to co Polskie jedzenie jestem bardzo w tym wybredny ale coś tam znalazłem dla siebie ;-)

Oktawia

Obiekt duży, jedzenie dobre, plaża super, personel uprzejmy,

Zalety

Aquapark, plaża

Wady

Wieczorne imprezy robione pod inną narodowosc, a szkoda

Grzegorz

Zalety

Duży obszar na którym znajduje się kompleks hotelowy jest bardzo przestronnie i wygodnie. Dużo przeróżnych atrakcji.

Wady

Troszkę zbyt ciasno na plaży.

Zostaliśmy mile powitani w hotelu, pełen profesjonalizm, piękny pokój a raczej apartament , jedzenie bardzo smaczne i bardzo różnorodne praktyczni 24/24. Ciekawe animacje i muzyka na żywo. Drinki bez ograniczeń ( w ilości alkoholu), bardzo różnorodne jest karta ale barmani chętni na modyfikacje 😁 . Teren bardzo duży zadbany mnóstwo zieleni i kwiatów. Blisko plaża , kilka basenów i aquapark. Szczerze polecam.

Zalety

Rozległy teren, dużo zieleni. Smaczne różnorodne jedzenie. Wieczorem i nie tylko muzyka na żywo, szkoda tylko że większość po rosyjsku.

Wady

Zachowanie Rosjan, ale na to raczej obsługa nie ma wpływu.

Rafal

Hotel godny polecenia dla rodzin jak i dla osób bez dzieci

Zalety

Codzień inna atrakcją wieczoru jak i posiłki,różnorodne baseny przemiła obsługa, pyszne jedzenie jak i picie

Wady

Słabo oznakowane ręczniki plażowe

Emilia

Hotel i cały kompleks bardzo ładny i zadbany. Piękny ogród i kompleks basenowy(fajny aquapark). Bardzo duża ilość jedzenia (smaczne i różnorodne).98% obłożenia hotelu to rosjanie. Słabe animacje głównie skierowane do nacji rosyjskiej, kończące się o godzinie 23. Później cisza nic się nie działo. Mała plaża zawalona leżakami do samego brzegu. Dało się odczuć, że Polacy traktowani są jak goście gorszego sortu.

Zalety

- duży, ładny kompleks - duża ilość smacznego różnorodnego jedzenia - fajne baseny i aquapark - blisko do plaży

Wady

- hotel pełen gości ze wschodu (niby bezproblemowi ale jednak;)), - palenie papierosów nad basenami, - słabe animacje, brak jakiejkolwiek rozrywki w późniejszych godzinach, - animatorzy nastawieni na obsługę rosjan

Hotel extra, z tego też powodu trafiliśmy tam drugi raz z rzędu 🙃

Zalety

Super obsługa i animatorzy, nie ma czasu na nudę

Wady

Lonicera to wielki obiekt z zielenią, basenami, dużym aquaparkiem. Piaszczystą plażą blisko hotelu. Jedzenie różnorodne i smaczne. Hotel przyjazny dla dzieci, polskie animatorki. Wieczorem z bogatą ofertą artystyczną. Pokoje czyste sprzątane codziennie że świeżą pościelą i ręcznikami. Miła, życzliwa obsługa. Bliskie sąsiedztwo handlowe.

Zalety

Blisko piaszczystej, czystej plaży. Pakiet max jest rzeczywiście MAX.

Maja

Miejsce piękne, mnóstwo dobrego jedzenia i atrakcji.Ciekawe animacje wieczorne. Obsługa na wysokim poziomie,wszyscy bardzo pomocni.Jedyny minus za łazienkę.Niestety ząb czasu jest tam mocno widoczny.

Zalety

Baseny,zjeżdżalnie dla dużych i małych, super animacje,świeże pyszne jedzenie.Dni tematyczne, obsługa bardzo pomocna.

Wady

Łazienka była w fatalnym stanie.Grzyb pod prysznicem,krany ledwo się odkrecały.Wszystko w niej było stare i nie pachniało ładnie.

Natalia

Rewelacyjny hotel na pobyt z dziećmi! Byliśmy 9-cio osobową ekipą (w tym trójką dzieci 4, 8, 11 lat). Każdy dla siebie coś znalazł. Dzieci zachwycone - szczególnie aquaparkiem, morzem, lodami i możliwością wyciskania soku z pomarańczy. Nigdy nie rezerwowaliśmy leżaków, a mimo to o każdej porze znaleźliśmy wolne miejsca. Teren hotelu ogromny - mnóstwo atrakcji, wieczorami można było wziąć udział w animacjach przy budynkach głównych lub wybrać się na koncert do baru Olive. Pokoje hotelowe codziennie sprzątane, ręczniki wymieniane, a nawet uzupełniana lodówka z wodą. Klimatyzacja działała bez zarzutu. Mieszkaliśmy w starszej części hotelu, jednak pokoje są odnowione i tak jak wspomniałam - bardzo czyste. Początkowo chcieliśmy zmiany miejsca zameldowania, jednak zostaliśmy - przeważył fakt, iż z tego budynku mieliśmy najbliżej do wszystkich interesujących nas miejsc oraz to, że większość turystów w tym miejscu stanowili Polacy i Niemcy (brak Rosjan, którzy jak zauważyliśmy - mocno akcentowali swoją obecność poprzez puszczanie muzyki z głośników o każdej porze dnia nie zważając na innych wypoczywających). Obsługa hotelu niezwykle pomocna i miła. Jedzenie dobre, każdy coś dla siebie znalazł, obsługa restauracji często przynosiła nam napoje do stolików. Plaża hotelowa znajdowała się w zatoce, co było olbrzymim plusem w przypadku pobytu z dziećmi - brak fal, łagodne zejście do morza, dzieci długo miały grunt w związku z czym chętnie wchodziły do wody i bawiły się w niej.

Zalety

Miła i pomocna obsługa Dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych Aquapark Lody i świeżo wyciskane soki (z pomarańczy) w cenie

Od 27 lipca spędziłam fantastyczny tydzień w hotelu Lonicera World. Jest to hotel położony na bardzo dużym terenie. Praktycznie nie trzeba wychodzić poza. Hotel ma swoją plażę. Mnie urzekła woda w morzu. Bardzo daleko płytko i bez ogromnych fal. Także rodziny z dziećmi mogą się czuć komfortowo. Jedzenia, napoi, owoców i słodyczy mnóstwo. Obsługa hotelowa rewelacyjna i pomocna. Nie mogę również narzekać na transfer z lotniska i na lotnisko. Wszystko punktualnie i tak jak powinno być. Korzystajcie!!

Beata

Hotel w 100% spełnił nasze oczekiwania, Nic nie brakowało do idealnego wypoczynku. Plaża z łagodnym brzegiem, tuż za ogrodzeniem. Dostępne Leżaki oraz bar przy plaży i nawet jedna z restauracji. Multum basenów dla pływających i dla dzieci niesamowity aqua park w którym o dziwo w środku sezonu nie ma kolejek. Restauracjach na śniadaniu obiedzie i kolacji również nie było kolejek. Organizacja czasu wolnego animacje na najwyższym poziomie. Hotel Przyjazny zarówno dla rodzin z dziećmi jak i dla par oraz osób starszych. Wyodrębnione miejsca na plaży oraz przy basenach dla osób z niepełnosprawnością. Blisko sklepy Bazary z ubraniami oraz artykułami Spożywczymi. Na plaży możliwość uprawiania sportów wodnych oczywiście za opłatę dodatkową. Nie jest to nasz pierwszy pobyt na wakacjach również nie pierwszy pobyt w Turcji byliśmy w ośmiu osobowej grupie z dziećmi 6, 12,15 lat . Gdy pobyt dobiegł do końca, to wyjeżdżaliśmy, trochę smutni jednak naładowani pozytywną energią . Jeżeli czytasz ten komentarz i zastanawiasz się czy warto tam jechać to polecamy 1000% się że będziesz zadowolony.

Zalety

Blisko plaża, dużo basenów, dużo leżaków przy basenach i na plaży, brak kolejek w restauracjach, barach oraz po 🍸 piwo, colę . jedzenie bardzo urozmaicone, brak kolejek w aquaparku, Blisko do sklepów bazaru. Drinki smaczne nie oszukiwane, napoje zimne.

Wady

BRAK

Marcin

Rewelacja, polecam ten hotel wszystkim grupa wiekowym każdy znajdzie coś dla siebie. Lokalizacja idealna, obsługa rewelacja. Polecam 10/10

Zalety

Lokalizacja, wszystko robią pod klienta,każdy znajdzie coś dla siebie

Wady

Aquapark, plaża,

Hania

Bardzo polecamy ten hotel. Wyśmienite wyżywienie - ogromny wybór wszystkiego czego dusza zapragnie, fajne animacje dla dzieci, a o 21 show dla dorosłych. To także dobra baza wypadowa do wycieczek fakultatywnych (wszyscy organizatorzy odbierają uczestników spod bramy hotelu). W ramach All inclusive drinki wybierane z menu (około 10 do wyboru), również w wersji dla dzieci. Minusem brak samodzielnych nalewaków, trzeba stać w kolejkach do baru. Między godziną 10 a 16 przy aquaparku lody i fast foody. W restauracji, szczególnie w trakcie kolacji, bardzo dużo ludzi (pobyt w lipcu), a więc kolejki, ale restauracja główna jest ogromna i tragedii nie ma z czasem oczekiwania. Wszystkie pomieszczenia klimatyzowane. Minusem dla nas była hotelowa plaża. O każdej godzinie są dostępne leżaki, ale plaża jest dość brudna i nieciekawa. Ale wyżywienie, atrakcje i aquapark w tym hotelu sprawiają, że raczej na pewno do tego hotelu powrócimy.

Zalety

Wyśmienite wyżywienie, super aquapark dla dzieci i dorosłych.

Wady

Brudna plaża

Weronika

Pobyt w hotelu uważam za bardzo udany. Obawiałam się że będą ale warunki a było na prawdę super. Czysto, klimatyzacja w każdym pokoju, codzienne sprzątanie.

Zalety

W hotelu mnóstwo atrakcji. Codziennie animacje i zajęcia dla najmłodszych. Kilka basenów do wyboru. Zawsze wolne kilka leżaków niezależnie od pory dnia. Chodź w hotelu było bardzo dużo gości w basenach zawsze było bardzo mało. Blisko plaża. Obsługa hotelowa na najwyższym poziomie. Jedzenie pyszne, bary otwarte cały dzień. Polecam dla rodzin z dziećmi. Na prawdę udana wakacje. Za rok pewnie wrócimy😀

Wady

Ja nie zauważyłam wad.

Michał

Hotel super, drinki,napoje,jedzenie i cała obsługa na najwyższym poziomie. Aquapark i atrakcje dla dzieci bardzo fajne, jest wszystko co potrzeba dla rodziny z dziećmi i nie tylko. Polecam

Zalety

Atrakcje, obsługa i różnorodność jedzenia.

Wady

Mało obsługi z j.angielskim.

Jakub

Polecam hotel super dla rodzin z dziećmi i nie tylko. Każdy znajdzie coś dla siebie. Duży fajnie usytuowany aquapark są zjezdzalnie dla małych jak i większych dzieci ale i też dla dorosłych. Jedzenie pyszne i urozmaicone .Czysty i zadbany hotel.

mariola

pobyt rewelacyjny hotel na medal polecam serdecznie

Zalety

czysto ładnie dobre jedzenie

Lonicera World