Hotel przeogromny. Naprawdę można się zgubić ale po dniu zwiedzania można sie odnaleźć. Pokoje czyste. Polecam pokój swim up. Choć woda dosyć zimna za to świetnie ożeźwia. Są też podgrzewane baseny i po kąpieli w zimnym basenie można się zagrzać.
Przemili kelnerzy. Panie sprzątające uprzejme
O ile można nazwać to wadą. Wymeldowanie miałem o 5 rano i było by miło jakby przygotowali jakieś lunch boxy.
Pobyt bardzo udany pokój codziennie czysty dużo rozrywki dla młodszych jak i starszych jedzenie dobre miła obsługa
Ilość rozrywki i obsługa
Jedzenie dobre lecz monotonne
Duży kompleks w wielką ilością atrakcji! Zdecydowanie polecam dla osób które nie lubią nudy, a chcą mieć wszystko pod ręką: wesołe miasteczko, ciekawe baseny i kilka punktów ze zjeżdżalniami.
Ilość basenów, zjeżdżalni, restauracji. Obsługa na najwyższym poziomie
wszystko jest bardzo miłe!! to nasz pierwszy poszukiwany, ale wrażenie jest dobre
Najlepsze wakacje pod słońcem! Hotel może nie jest najnowszy a wykończenie nieco odbiega od surowych polskich wymagań, ale cała reszta to po prostu bajka! Od samego początku - obsługa pomaga dostarczyć walizki do pokoju, codzienne sprzątanie i wymiana ręczników, bardzo duży wybór jedzenia przez cały dzień (należy rozeznać się w godzinach pracy poszczególnych restauracji), extra drinki, świetne baseny o różnych głębokościach a w jednym nawet bar wodny z piwem, mini klub, mini zoo, przejścia podziemne wyłącznie dla gości (nikt z zewnątrz nie ma dostępu), lodówki z wodą oraz lodami w różnych lokalizacjach obiektu, mega wieczorne pokazy w amfiteatrze, fajowe wesołe miasteczko, brak kolejek, a przede wszystkim świetna obsługa która na bieżąco wymienia zastawę czy sprząta każdy zakątek. My nie zaznaliśmy nudy i żałowaliśmy że nie skusilismy się na dłuższy pobyt.
-Mega dużo atrakcji (najróżniejsze baseny o różnych głębokościach, świetne zjeżdżalnie, bogaty program dzienny i wieczorne pokazy) -Rewelacyjna i przyjazna obsługa która dba o czystość i komfort -Niemal wszystko w cenie (Wi-Fi, wesołe miasteczko, napoje, lody) -Baseny oraz plaża pilnowane przez ratowników -Duza ilość zieleni -Mozliwosc korzystania ze wszystkich udogodnień kompleksu niezależnie od wybranego hotelu -Bliskosc przystanku
-Drobne niedociągnięcia w wykończeniu -Nastawienie na rosyjskich gości (rosyjsko języczka winda, brak polskiego tłumaczenia dań w restauracji pomimo znacznej ilości turystów z Polski, dominujące rosyjskie piosenki, większość animatorów pochodzenia rosyjskiego)
Hotel jest rewelacyjny. Pokoje czyste, sprzątane codziennie. Nie zlicze ile było restauracji i beach barów, bo pewnie nawet we wszystkich nie byliśmy. Fantastyczne aquaparki gdzie dosłownie przy każdej ślizgawce na górze jest ratownik pilnujący porządku. W basenach woda czyściutka. Fantastyczne atrakcje wieczorami dla dzieci, darmowy lunapark. Po ośrodku chodzą przepiękne pawie. Wybór jedzenia OGROMNY, na prawdę każdy znajdzie coś dla siebie. Był nawet kącik fit, jadalnia dla dzieci. Lody na patyku Algida w określonych godzinach przy beach barach. Jeżeli chodzi o morze to było cieplejsze niż baseny, wspaniała czysta woda, na dnie piasek. Nie wypowiem sie na temat animacji dla dzieci w ciągu dnia bo moje dzieci nie chciały chodzić/ nie wiem więc czy był tam jakiś polski pracownik, ale animacje wieczorne dla dzieci / mini disco/ prowadziły rosjanki. Hotel na prawdę godny polecenia. Nie ma potrzeby ani czasu wychodzić na zewnątrz. Ale jeżeli ktoś np. chciałby do delfinarium, to jest dosłownie po drugiej stronie hotelu, 10minut na pieszo. Byliśmy 9 dni, a nie zaliczyliśmy wszystkich atrakcji i basenów. Jedyny koszmar to sam transfer i pobyt na lotnisku. Wylądowaliśmy późno w nocy, a na bagaże czekalismy prawie 2h. Do tego transfer do hotelu, prawie 2h bo bylismy ostatnim hotelem. Znajomi mieli szczęście bo ich wysadzono jako pierwszych więc ten czas się znacząco skrócił. Jeżeli chodzi o transfer powrotny to tez czekalismy w lobby od 22, z 2malych dzieci, a kierowca przyjechal dopiero dobrze po 24. Planujemy w tym roku również spędzić tam wakacje, ale już z prywatnym transferem.
ogromna infrastruktura basenowa smaczne restauracje na każdym kroku przepyszne drinki i koktajle bezalkoholowe dla najmłodszych blisko morza, plaża piaszczysta z ratownikiem i łagodnym zejściem do morza lunapark gratis pomimo ogromu ludzi spokój i kultura zarówno przy basenach jak i na posiłkach
nie znaleźliśmy żadnych wad
Nie jest to hotel dla ludzi ceniących sobie spokój i ciszę, takich którzy chcieliby posiedzieć sobie na balkonie podczas gdy dziecko spokojnie zasnęło. Niestety, wieczny okropny hałas, uniemożliwia odpoczynek i relaks, nie tylko dorosłym ale i dzieciom. Ponad to jedzenie jest nie dobre i monotonne.
Miła obsługa
Okropny wieczny hałas, nie dobre jedzenie
Hotel ok Obsługa biura podróży do bani- na problemy rezydent nie odzywał się pomimo wielokrotnej próby dodzwonienia się
Ok
Godziny oferty serwowania posiłków niezgodne ze stanem faktycznym
Dostałam pokój w piwnicy. Obsługa nie widzi problemu. W pokoju jest ciemno. W pokoju są drzwi do innego pokoju. Nie działa lodówka. Drugi raz jestem w tym hotelu. W październiku wszystko było ok
Może jedzenie
Wszystko
Świetny hotel, idealny dla rodzin z dziećmi, ale i pary czy osoby starsze znajdą coś dla siebie. Jedzenie pyszne, czysto, miła obsługa. Serdecznie polecam.
Dużo atrakcji, baseny, możliwość korzystania z oferty sąsiedniego hotelu, czysto, miła obsługa, smaczne jedzenie.
Hotel położony na bardzo dużej powierzchni, z licznymi atrakcjami dla dzieci (różne baseny z tematycznymi zjeżdżalniami, mini wesołe miasteczko, kucyki itp.) Dla dorosłych tez jest spory wybór w basenach, zjeżdżalniach czy barach (naliczyłem ich osiem). Cała obsługa hotelu bardzo mila, sympatyczna. Pokój nowy, czysty, z ładnym widokiem na teren hotelu i morze. Harmony jest bardziej oddalony od drogi, więc praktycznie nie było słychać samochodów. Bardzo duży wybór jedzenia, nawet przekąski były bardzo urozmaicone i każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Przez cały pobyt nikt nie narzekał na problemy żołądkowe. Alkohole w większości podawane w szkle, w standardzie all inclusive drinki z Ballantines i Johnny Walker dodatkowo można sobie wybrać 12 drinków alkoholowych i 3 bezalkoholowe. Byliśmy już w kilkunastu hotelach pięciogwiazdkowych, ale ten naprawdę oczarował nas swoim rozmachem. Bardzo dużo atrakcji dla gości na terenie hotelu, obsługa na najwyższym poziomie. Z przyjemnością jeszcze tu wrócimy.
Pobyt uważam za naprawdę udany, jednak my chyba jesteśmy dość wymagający i znaleźliśmy kilka mankamentów. Talerze w restauracji często były brudne, park wodny dla dzieci jest bez opieki ratownika, przez co dzieci stwarzały wiele niebezpiecznych sytuacji zarówno dla siebie i innych jak np. wchodzenie pod prąd na szybkich zjeżdzalniach lub przebywanie na ich torze przez kilkanaście minut podnosząc jedynie nogi jak ktoś zjeżdżał. Przez kilka dni przy jednej ze zjeżdżalni leżał brudny pampers. Jedzenie dobre, lecz w ciagu dnia dość monotonne, wieczorne kolacje tematyczne (szczególnie sushi) na plus. Obsługa restauracji często rozmawiała ze sobą zamiast porządkować stoliki przez co robiło się duże zamieszanie z braku wolnych miejsc. Droga przebiegająca przez hotel niestety bardzo głośna, mieliśmy pokój od strony wjazdy do hotelu na wysokości sklepików i noce były okropnie głośne. Częste trąbienie, szybkie jeżdżenie, krzyki. Ogólne wrażenie jest bardzo dobre, plaża jest w porządku, są piękne zachody słońca, darmowe wesołe miasteczko i dobre wieczorne animacje. Mimo wszystko polecamy, możliwe, że i wrócimy :)
Park wodny dla dzieci, jedzenie, obsługa, widoki, wieczorne animacje
Kolejki do omletu rano (powinny być co najmniej dwa punkty na tak duży hotel), bardzo duży hałas z ulicy.
Hotel super, zwłaszcza w kategorii dostępnych atrakcji dla gości, łącznie z pawiami chodzącymi między basenami. Przez tydzień ciężko ze wszystkiego skorzystać. Wesołe miasteczko (w cenie), zjeżdżalnie, baseny (basen infiniti), dwa mola z łóżkami i hamakami (także w cenie). Park linowy na terenie hotelu. Obsługa hotelu uprzejma, dużo gości z Polski. Wieczorne występy w amfiteatrze (np. cyrk, występy artystyczne). Dużo barów z napojami i przekąskami. Jeśli chodzi o ilość atrakcji dostępnych dla gości to ocena 5/5. Hotel czysty, w miarę nowy. Hotel składa się z dwóch obiektów (Harmony i Resort) i można korzystać z infrastruktury drugiego hotelu. Ciągle widać obsługę która naprawia jakieś usterki. Niestety gorzej jest z jedzeniem. Jest ono raczej monotonne. Po trzech dniach je się to samo, co już było. Jeśli chodzi o smak jedzenia to już indywidualna ocena. W mojej ogólnej ocenie jedzenie 3/5. Wycieczki fakultatywne są dostępne u rezydenta . Byliśmy w Side nocą. Niestety mało czasu na atrakcje za to potem zostaliśmy wywiezieni do hurtowni z ubraniami gdzie mieliśmy prawie 1,5 godziny czasu wolego. Jeśli chcę robić zakupy to jadę na zakupy, a nie przy okazji wycieczki historycznej. Za to mogę polecić wycieczkę (z tego hotelu pieszą) do delfinarium. Zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Warto wybrać się rano, jest wtedy znacznie chodniej a ludzi nie było zbyt dużo (czym straszył rezydent).
Ilość atrakcji dla gości.
Monotonne jedzenie.
Hotel idealny dla rodzin z dziećmi. Mimo tygodniowych wakacji nie było tyle czasu aby ze wszystkich atrakcji skorzystać. Na plus możliwość korzystania z barów i restauracji w oby hotelach . Dla dzieci raj ,baseny ze zjeżdżalniami ,lunapark .
Baseny z podgrzewana woda dla dzieci Możliwość korzystania ze wszystkich barów i restauracji w obu hotelach. Dużo terenu do spacerowania i pięknej zieleni na terenie Hoteli. Hotel harmony spokojniejszy od resortu mniej turystów ,ciszej i spokojniej .
Sprzatanie mogłoby być lepsze i dokładniejsze . Personel bardziej nastawiony na turystów z Rosji .
Harmony i Resort można traktować jako jedną całośc, ale sam Harmony jest bardziej kameralny i spokojny. Z zewnątrz wygląda ciekawiej, ale w środku widać różnicę względem tego obok. Świetny czas spędzilismy w tym hotelu. Raj dla rodzin z dziecmi. Ogromny teren z mnóstwem atrakcji. Na pewno to taki hotel do którego chciałoby się wrócić.
- przy plaży - dużo atrakcji - dyskoteka - tyrolka - aquapark - wiele basenów - świetne wieczorne pokazy - dobre jedzenie - sporty wodne na plaży - bardzo dobry serwis - blisko sklepy
Ciężko się do czegoś przyczepić, bym musiał na siłę szukać.
Hotel cudowny pod każdym względem . Wspaniałe jedzenie, dużo atrakcji dla dzieci szczególnie zjeżdżalnie i wesołe miasteczko, blisko plaza. Duże pokoje , czyściutko . Na plus możliwość korzystania z hotelu obok.
Czysto , wspaniałe jedzonko , aqupark, wesołe miasteczko
Trochę daleka od lotniska około 2 godziny transfer
Hotel rewelacja., czysto i nowocześnie. 25.06-02.07.2022
Cała masa atrakcji dla dzieci. Mino Zoo. karuzela, animacje.
90% gości to Rosjanie.
Świetny hotel, szczególnie dla par, cisza spokój, pokoje bardzo nowoczesne.
Nowocześnie urządzone pokoje Blisko sklepy
Przejście tunelem do plaży
Ładny hotel, piękne widoki. Blisko plaży ? przejście tunelem. Pokoje czyste i przestronne.
Dużo atrakcji dla dzieci Zadbany teren Cisza i spokój Darmowe wi-fi
ogólnie wszystko ok jezeli komus nie przeszkadza że ten Hotel oblegany jest przez obywateli Rosji i Ukrainy to polecam byłem zameldowany w LONG BEACH HARMONY ale korzystałem z atrakcji obok w LONG BEACH strona HARMONY dla odpoczywajacych i szukajacych spokoju strona LONG BEACH dla imprezowiczów
czysto codziennie sprzatane w pokoju miła obsługa co wieczór wieczór specjały Tureckie kolacje szykowne
99% obywateli Ukrainy i Rosji animacje w jezykach Rosyjskich mało animacji dla dzieci w sezonie straszne oblężenie wszedzie kolejki po jedzenie chałasująca całą noc i dzien fontanna od strony wejscia głównego bardzo drogie automaty do gier i kregle