Long Beach

Pobyt oceniam na bardzo dobry. Mili ludzie, jedzenia wystarczająco.

Bardzo nam się podobało i apartament i otoczenie. Bardzo czysto.

Hotel bardzo przyjemny, dobre jedzenie. Dno może przy bungalowach niestety pełne kamieni i parzacych alg. Najgorszy jest jednak niemiłosierny hałas z dyskoteki obok od 16.00 do 4 rano !!! Koszmar decybele walą tak że podskakują meble w pokojach ! Nie da się spać .

Byłem z żoną i córką na letnich wakacjach. Pogoda super , na plaży leżaki bezpłatne i co ważne na tyle dużo że dla wszystkich gości bez problemów wystarczyło. Morze czyściutkie i ciepłe. Na terenie obiektu basen i leżaki. Domki super lodówka, tv, łazienka . Pokoje dziennie sprzątane, dziennie wymiana ręczników, a co dwa dni wymiana pościeli. Śniadania i obiadokolacje podawane jako szwedzki stół ( każdy znajdzie coś dla siebie). Obsługa w recepcji jak i na stołówce super uprzejma i pomocna. Na terenie obiektu dużo zieleni i kwiatów. Sklep ok 15 minut piechotką, okolica cicha , super sprawa żeby odpocząć i się zrelaksować. Do miasta Famagusta dziennie jedzie busik cena ok 7zł/osoba. Jesteśmy mega zadowoleni z wczasów !!!!!

Byłem od 6.10.2016 do 13.10.2016 , i jestem mile zaskoczony wspaniałą obsługą , dbaniem o czystość pokoi i otoczenia , bliskość plaży praktycznie ubranie jest tylko potrzebne do przylotu i wylotu , wyjątkowo oferta zgodna z rzeczywistością , jeżeli chodzi o wyżywienie to wielkim grzechem było by coś zarzucić , często podróżuje i naprawdę jestem pod jak najlepszym wrażeniem ! bardzo ciesze sie z tego pobytu w tym ośrodku !

Nazwa  Long Beach
Miejsce  Cypr / Cypr Północny
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu

Dziewicze plaże z lazurową wodą i cichymi zatokami

Zamek św. Hilariona z widokiem na całe wybrzeże

Spokojna atmosfera i mniej zatłoczone miejsca turystyczne

Wyświetlono 10 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt oceniam na bardzo dobry. Mili ludzie, jedzenia wystarczająco.

Zalety

Wady

Bardzo mały wybór owoców.

Pobyt - Listopad 2023

Bardzo nam się podobało i apartament i otoczenie. Bardzo czysto.

Zalety

Otoczenie i przepiękna roślinność.

Wady

Nie mam takich spostrzeżeń.

Pobyt - Październik 2022

Zalety

Cichy kameralny, fajny ośrodek gdyby nie dyskoteka obok.

Wady

Za mało mebli w pokojach, nie ma stolika, krzesełek. W łazience żadnej półki na kosmetyki, wieszaków na ręczniki.

Michał i Gosia

Pobyt - Lipiec 2017

Zalety

Hotel położony wśród zieleni i kwiatów, cichy, spokojny.

Mieczysław Syc

Pobyt - Październik 2016

Zalety

kameralnie i spokojnie , bliskość plaży super położenie w ładnym otoczeniu palm i kwiatów super ... super !

Wady

Brak ! no może jedynie brak wypożyczalni nart , sanek i łyżew !!! ale wypożyczalnia rowerów miała by branie !

zosia

Pobyt - Sierpień 2016

Cudowny hotel, położony prze prywatnej,ładnej plaży. Przemiła obsługa i cudowny kucharz Benan. Posiłki urozmaicone i bardzo smaczne. Gorąco polecam ten hotel.

Zalety

położenie, wyżywienie, obsługa

Jola i Zbychu

Pobyt - Lipiec 2016

Hotel, jego położenie zgodne z opisem. Bardzo blisko do plaży, która jest niestety bardzo zaśmiecona. Ilość leżaków przy basenie i na plaży wystarczająca. Tak napiętnowane i przypisywane Polakom rezerwowanie leżaków przez pozostawianie ręczników to domena nie Polaków, lecz Czechów i Anglików. Te właśnie nacje są też preferowane przy przydziale domków i pokoi. Jest tajemnicą poliszynela, że dostają oni domki i pokoje położone bliżej basenu i plaży, po prostu lepsze. Polacy, klienci biura podróży \"Rainbow\"dziwnym trafem dostają domki lub pokoje bardzo oddalone od punktów strategicznych (basen, morze, plaża, recepcja wraz z restauracją). Faktem jest, że udało nam się zmienić całkiem prywatnie i bezpłatnie po trzech dniach domek na zdecydowanie lepszy. Nasz stary pokój miał starą zdezelowaną klimę, która więcej buczała niż chłodziła. Jeszcze jeden minus co do oferty Rainbow. Wszystkie goszczące tam Nacje miały wyżywienie z opcją śniadanie, lunch i obiado/kolacja. Oferta polskiego biura podróży nie uwzględniała takiej opcji. Dlaczego, skoro właściciele są na to przygotowani? Czasami można troszkę dopłacić a pobyt stałby się jeszcze lepszy. Bardzo ciepło, woda w morzu wspaniała, w basenie trochę za ciepła, do wszystkiego można się jednak przyzwyczaić. Najlepsze kąpiele były jednak po kolacji, po zachodzie słońca, nikt nie robił z tego problemu. Kończąc, nasz pobyt (30.06-7.07.2016) uważamy za bardzo udany. Jola i Zbychu

Zalety

położenie, bliskość do plaży, dobre jedzenie, dobra miła obsługa, czystość basenu, serdeczność głównego recepcjonisty ( komunikacja w j. niemieckim)

Wady

zaśmiecona plaża, zróżnicowane pokoje,

Andrzej

Pobyt - Maj 2016

Hotel idealny dla szukających spokojnego relaksu, blisko plaży.

Zalety

położenie bezpośrednio przy plaży miła obsługa

2.6
Dziewczyna i chłopak

Pobyt - Maj 2016

Pobyt został zmieniony o czym dowiedziałam się po przylocie na inny hotel, ale miałam okazję zobaczyć ten hotel, ponieważ byliśmy uczestnikami wycieczki fakultatywnej i właśnie w tym hotelu byliśmy na lunchu. Hotel wyróżnia się tylko bliskim położeniem, przy plaży i to tylko właściwie jedyna zaleta. Hotel przypomina hacjendę. Plaża brudna. Basen niewielki.

Zalety

Jedynie bliskie położenie hotelu, przy plaży i widok z okna, jeżeli pokój jest z widokiem na morze.

Wady

Plaża brudna. Hotel dla mało wymagających. Basen miniaturowy. Zdjęcia mocno wyretuszowane.

Jacek i Ola

Pobyt - Maj 2016

Po przyjeździe ok 4.00 rano poczęstowano nas zupą i napojami po podróży co było bardzo miłe. W ogóle obsługa była przez cały pobyt uczynna, miła i bardzo przyjaźnie nastawiona. Hotel 3 gwiazdkowy więc wiadomo można by coś tam wytknąć ale obsługa była jak w 5 gwiazdkowym hotelu. Stosunek jakości do ceny był według nas powyżej naszych oczekiwań. Bezpośrednie położenie przy plaży, kameralny hotel dzięki czemu mogliśmy wypoczywać w ciszy i spokoju sprawiły że mieliśmy fantastyczny wypoczynek na słonecznym Cyprze.

Zalety

Hotel położony właściwie na pięknej plaży. Przemiła obsługa. Jest to kameralny hotel dla osób ceniących ciszę i spokój (co nam bardzo odpowiadało). Pokoje ok, sprzątane, w lodowce napoje w normalnych cenach, ręczniki. Hotel ma 3 gwiazdki więc marmurów nie ma ale jeśli ktoś chce za niewielkie pieniądze spędzić uroczy urlop w pięknej scenerii to polecam. Posiłki dużo i smaczne. Ogólnie jesteśmy zachwyceni.

Wady

Trzeba pamiętać że nie jest to 5 gwiazdkowy hotel więc nie ma co pisać że nie podawano kawioru.

Long Beach