Przestronne, komfortowo urządzone pokoje w stylu tajskim, kolonialnym lub balijskim.
Hotel położony w spokojnej części Pattai, zaledwie 5 minut od centrum.
Kompleks basenowy z wodospadem i whirlpoolem.
Rajskie plaże z białym piaskiem i turkusową wodą, takie jak Patong
Hotel spełnia standard 4* Polecam dla par. Warto wybrać opcję HB - ale w okolicy są lokale gastronomiczne. Sam hotel oceniam bardzo dobrze. rewelacyjna obsługa, czyste pokoje. Jest kilka opcji zwiedzenia okolicy.
położenie, jedzenie
słaba plaża
Ten hotel wybraliśmy na podróż poślubną. Sugerowaliśmy się tym aby okolica była cicha i spokojna z dala od głośnych modnych kurortów. Tak był nasz cel i został on osiągnięty. Inna zaleta jest także to że być potraktowany jako baza wypadowa ? tez się tu dobrze sprawdzi. Według mnie hotel trafi w gusta nawet najwybredniejszych turystów. Ma aż 5 restauracji ? szczególnie polecamy ta serwująca dania kuchni japońskiej, darmowe i dobrze działające wifi, pokoje są bardzo funkcjonalnie urządzone oferta Spa i Welles godna polecenia ? byliśmy na tajskim masażu stóp ? coś niesamowitego. Smaczne drinki na bazie prawdziwego alkoholu, a nie rozcieńczanego pod stołem. Poezja i raj.
przede wszytskim - ciche spokojne i kameralne położenie
ten hotel nie ma takich
H.znajduje sie w miejscowości Pattaja, na uboczu, poza centrum. To centrum (wall street) można dojechać taxi w 15 min. Przy samym hotelu jest sporo restauracji, salonów masażu, które bardzo polecam :) Sam hotel spełnił nasze oczekiwania (czysto, konfortowo, smacznie). Jedyne rozczarowanie to plaża - wąska i niestety brudna. W miejscowości warto zobaczyć świątynie, wzgórze Buddy, wall street, drewniana świątynie, floating market. Podczas spacerów można zobaczyc wiele ciekawostek. Koniecznie trzeba zobaczyc Bangkok. Do B. bez problemu można dojechać samodzielnie autobusem. Poza tym warto wybrac sie statkiem na pobliską wyspę i spędzic tam cały dzień. Tajlandia jest piękna i ciekawa a jej mieszkańcy bardzo spokojni i pomocni!