Long Beach Club Nature

Było cudownie . Pokoje ładne , a przede wszystkim czyste . Jedzenie przepyszne , aquapark robi robotę przy 3 dzieci . Obsługa przemiła i zawsze służyła pomocą .

Po kolei: Pokój nadający się do remontu, szczelina w drzwiach wejściowych, niedomykające się okna i do tego sprzątanie -tragedia. Wiem że w tym hotelu są również już pokoje po remoncie ( znajomi taki mieli ) ale mieliśmy pecha

Jak najbardziej mogę polecić hotel. Szczególnie dla rodzin z dziećmi. Wszystko na wysokim poziomie. Bardzo miła, profesjonalna obsługa hotelu. Jedzenie bardzo dobre. Jesteśmy bardzo zadowolone.

Dobra lokalizacja. Piękne miejsce. Mili ludzie. Fajne atrakcje . Dobre jedzenie

Jesteśmy zadowoleni z pobytu. Hotel położony w bardzo spokojnej miejsowości, z dala od zgiełku. Obsługa bardzo miła i pomocna, zawsze uśmiechnięci. Każdy zgłaszany problem w ciągu 10 minut rozwiązany. Każdy znajdzie coś dla siebie. Jedzenie pyszne, a ilość....nie do ogarnięcia. Hotel godny polecenia.

Nazwa  Long Beach Club Nature
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Didim
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, aquapark, darmowe wifi, tenis

Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami

Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu

Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast

Wyświetlono 96 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Marianna

Zalety

Ogrom atrakcji dla dzieci i dorosłych , obsługa , dzięki czemu czuliśmy się zaopiekowani w 100 %

4.3
Rafał

Zalety

Duży wybór jedzenia ( ale czystość naczyń zostawia wiele do życzenia ). Baseny tu było wszystko ok.

Wady

Generalnie pokój ustawił cały pobyt bardzo negatywnie, do tego brud i wyjazd z perspektywy czasu bardzo nieudany

Sylwia

Zalety

Blisko plaży, bardzo miła i profesjonalna obsługa

Dobra lokalizacja. Piękne miejsce. Mili ludzie. Fajne atrakcje . Dobre jedzenie

Zalety

Lokalizacja . Atrakcje . Mili ludzie. Dobre jedzenie

Emilia

Zalety

Super miejsce dla rodzin z dziećmi. Bardzo fajna strefa basenowa, zjeżdżalnie, a przede wszystkim plaża z dostępnymi leżakami.

Wady

Sprzątanie pozostawia do życzenia,tylko wymiana ręczników i oprożnienie koszy. Pościel nie zmieniona przy tygodniowym pobycie. Nie wada , a bardziej uwaga.... brak lunch box dla gości, którzy wyjeżdżają bardzo rano(4 rano) na wycieczki by spakować suchy prowiant na śniadanie.

Tatiana

Zazwyczaj latamy z mezem z niemieckich biur podrozy, bo uwazamy, ze maja lepsza jakosc hoteli. I tym razem znow mielismy racje. Czystosc w hotelu wola o pomste, skladziki szczotek i miotel kolo pokoi, brudne schody przy wejsciu do pokoi, bardzo brudne schody w aquaparku ( bloto pomieszane z liscmi) Jesli ktos oczekuje relaksu i spokoju, to nie w tym hotelu. Nad basen caly dzien cos sie dzieje ( zumba, rzutki itp ), halas i glosna muzyka ( radio Eska ) sa nie do zniesienia, muzyke slychac na calej plazy. Z zalet - polozenie w ciesninie, przepiekny widok na gory. Jedzenie - kuchnia bliskowchodnia moja ulubiona, spelnila moje oczekiwania. Tylko ryby, bez smaku. Reasumujac, jesli ktos jedzie aby sie bawic, skakac i sluchac pop muzyki, to bedzie zadowolony. Ja juz bym drugo raz tego hotelu nie wybrala.

Zalety

Jedzenie Obsluga Polozenie

Wady

Czystosc Halas

Paulina

Hotel niezły jeśli mamy świadomość że tureckie 5* to nie jest 5* w Polsce. Bardzo miła obsługa, otrzymaliśmy pokój o godzinie 10 mimo iż doba hotelowa zaczynała się o 14. Kelnerzy bardzo uprzejmi. Obsługa w recepcji świetnie mówi po angielsku. 70% gości to Polacy właśnie. Dużo alejek do spacerowania z wózkiem. Dziwny system ustawiania leżaków przy basenie tak, że nie da się przejść, zwłaszcza, że w październiku nie m aż takiego oblężenia.

Zalety

Bardzo miła obsługa, otrzymaliśmy pokój o godzinie 10 mimo iż doba hotelowa zaczynała się o 14. Kelnerzy bardzo uprzejmi. Obsługa w recepcji świetnie mówi po angielsku. 70% gości to Polacy właśnie. Dużo alejek do spacerowania z wózkiem. Na 5* zasługuje na pewno kuchnia, bardzo dobre jedzenie, desery, owoce, nie do przejedzenia. Pokoje sprzątane o ile wyrazi się taką chęć, hotel względnie czysty.

Wady

Nie jest to 5* Łazienki lata świetności mają już za sobą. Mimo szerokiej plaży tylko jedno otwarte wyjście. Dziwny system ustawiania leżaków przy basenie tak, że nie da się przejść, zwłaszcza, że w październiku nie m aż takiego oblężenia.

Ola

W Long Beach byliśmy większą grupką i wszyscy jesteśmy tak samo zadowoleni. Pokoje ładne, czyste. Jedzenie przepyszne jak na hotelowe, nigdzie się nie spotkaliśmy z tak dobrym, a byliśmy już w większej ilosci hoteli.

Zalety

Ładny teren, widoki, animacje

Wady

To co bym wymienila byłoby czepialstwem :)

Ogólnie hotel dość przyjemny dla rodzin z dziećmi. Czysto , jedzenie dobre.

Zalety

Baseny, jedzenie

Wady

Rasistowski hotel . Miałam okazję się sama o tym przekonać jak jeden z przebywających tam Turków zaatakował polską rodzinę. Także w pewnym momencie zrobiło się dość niebezpiecznie. Oczywiście obsługa hotelu przyznała racje Turków gdzie wina leżała po jego stronie!

Martyna

Hotel zdecydowanie godny polecenia, szczególnie rodzinom z dziećmi. Zakwaterowanie w niewielkich domkach, maksymalnie 3-piętrowych, tworzących całe „miasteczko”, a między nimi ciekawe okazy drzew i krzewów. Na terenie usługi i atrakcje (sklep, fotograf, fryzjer, SPA, tyrolka, autka dla dzieci, tor wspinaczkowy - dodatkowo płatne, a także siłownia, plac zabaw, hamaki i ping-pong - w cenie). Duży aquapark dla dzieci otwarty w godzinach 10-18, zjeżdżalnie wodne, baseny (główny, ze słoną wodą, mały, jacuzzi). Codziennie nad basenem aqua aerobik, animacje, joga, gra w kule. Wieczorem na scenie atrakcje dla dzieci oraz o 21.30 wieczorny pokaz (przez tydzień codziennie inny, potem się powtarza). Posiłki różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie. Obsługa miła i pomocna, życzliwa dzieciom. W czasie naszego pobytu ponad połowa gości to byli Polacy. Hotel mieści się około pół godziny busem do najbliższego większego miasta (Didim). Nie ma tam czegoś takiego jak rozkład jazdy. Cena za przejazd autobusem za osobę to 50 lirów i trzeba uważać na kierowców cwaniaków - nie dać się oszukać.

Zalety

- piękne widoki, duży teren hotelu ulokowanego nad samym morzem, - atrakcje, wieczorne show, - miła, pomocna obsługa, - miejsce bardzo przyjazne dzieciom nie tylko ze względu na liczne atrakcje, ale także z uwagi na pozytywne podejście do dzieci ze strony personelu hotelu, - brak możliwości rezerwacji leżaków, przy czym o każdej godzinie można znaleźć wolne miejsce, - ratownicy nad basenami i nad morzem - różnorodne dania, ogromna ilość deserów, - wygodne łóżka.

Wady

- klimatyzacja skierowana prosto na łóżko piętrowe dzieci, - kilkukrotnie musieliśmy upominać się o sprzątnięcie pokoju, - drinki przygotowywane na oko, - plaża i morze pełne ostrych kamieni, - polska animatorka mało kontaktowa, przez co nasze dziecko nie chciało korzystać z miniclubu, - brak bankomatu (najbliższy w Akbuk około 30 min drogi pieszo), - marna kawa.

Agata

Świetnie przystosowany hotel pod dzieci. Dużo atrakcji poza aquaparkiem. Pomocny personel. Jedzenie smaczne i różnorodne.

Zalety

Strefa dla dzieci, która jest usytuowana wokół drzew dzięki czemu dzieciaki nie bawią się na słońcu.

Wady

Duży minus za czystość hotelu.

Hotel wspaniale położony, rozlegly i zadbany., Bardzo dużo atrakcji. Pokoje zadbane. Jedzenie świeże, dobre i w dużych ilościach. Obsługa bardzo sympatyczna i pomocna. Turecka kawa i lody wspaniałe! Plaża bezpośrednio przy hotelu. To był bardzo udany urlop z Long Beach Club Nature 💙

Zalety

Przepyszne jedzenie Przesympatyczna obsługa Aquapark Zjeżdzalnie

Rewelacja! Wspaniale miejsce na beztroski wypoczynek. Hotel bardzo ładny. Polożony bezpośrednio przy plaży. Niewielkie domki są połączone urokliwymi alejkami.. Jedzenie bardzo pyszne, urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie. Wszyscy pracujący tu ludzie są bardzo mili, troskliwi i pomocni. Dużo atrakcji dla dzieci i nie tylko. Aquapark, zjeżdżalnie, jacuzzi w basenie. Tu na pewno nikt nie będzie się nudził. To były wspaniałe wakacje 💙

Zalety

Widoki, atrakcje, pyszne jedzenie, przesympatyczna obsługa

Agata

Pobyt w hotelu był bardzo przyjemny. Personel miły i pomocny. Sam obiekt jest na wysokim poziomie. Piękne widoki.

Zalety

- bardzo ciekawe animacje wieczorne, mili i pomocni animatorzy, - świetna strefa SPA (polecamy skorzystać z rytuału hammam), - świetny aquapark (zwłaszcza zjeżdzalnie pontonowe), - dobrze zorganizowany transfer z i do lotniska, pomocna rezydentka, - hotel umiejscowiony ok. 1,5h drogi od Didim (warto się wybrać, żeby zobaczyć świątynie Apolla, odwiedzić bazar.

Wady

- słona woda w basenie infinity, - brudne łazienki, - bardzo brudne schody na zjeżdzalnie w aquaparku, - zimne posiłkli (zwłaszcza śnaidania)

Hania

Hotel a raczej domki uważam za duży atut tego miejsca. Trafiliśmy na super lokalizacje. Pokój od strony alejek w zaciszu ale jednak z jednej strony blisko restauracja, bar i basen a z drugiej amfiteatr i zjeżdżalnie. Ciągły dostęp do jedzenia, lodów, słodkości i napojów, niestety odpłatna wata cukrowa i popcorn. Piękny widok ze 'słonego basenu' Animacje, wieczorne mini disco i codziennie inne pokazy. Dużo atrakcji dla dzieci, place zabaw i niestety odpłatne karuzele, park linowy i tyrolka. Występy muzyczne na żywo na duży plus.

Zalety

Domki kilkupokojowe a nie wielki moloch. Różnorodne zjeżdżalnie, kilka basenów. Restauracje Dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych Super animatorzy Bliskość plaży Polscy animatorzy Piękny widok

Wady

Mrówki w pokoju/łazience O sprzątnięcie i wymianę ręczników trzeba się było upominać Dodatkowo płatny popcorn, wata cukrowa. Dodatkowo płatny park linowy, tyrolka. Zabrakło mi takiej typowej 'dyskoteki' dla dorosłych.

Kora

Bardzo komfortowy hotel, dużo udogodnień dla dzieci - krzesełka i stoliki, bufet, gdzie dzieci mogą nakładać same potrawy, i dużo atrakcji wodnych.

Zalety

Udogodnienia dla dzieci, uprzejmy personel, dużo jedzenia (smaczne), a wegetarianie mają duży wybór do zjedzenia (szczególnie na ciepło).

Wady

Smak drinków można trochę podkręcić :)

Jan

Hotel warty polecenia. Szczególnie dla rodzin z dziećmi. Bardzo dobra kuchnia. Posiłki urozmaicone. W drinkach przyzwoite alkohole a nie tanie zamienniki, napoje takie jak Fanta, Pepsi itp to również oryginały a nie produkty o podobnym smaku. Baseny ich ilość i różnorodność zapewni relaks i zabawę zarówno dla dorosłych jak i dzieci. Wszystkie pod stałą opieką ratowników. Nie ma potrzeby toczyć walk od 6 rano o miejsce na leżaku. Jest ich na tyle, że każdy znajdzie jakieś miejsce dla siebie. Plaza dosłownie 20 m od basenów. Czysta, chroniona. Żwirkowa, z łagodnym zejściem i wytyczonym kąpieliskiem, darmowymi leżakami, pod nadzorem ratownika. Bogota oferta spa, bardzo dobra jakość wykonywanych masaży, ze świetną obsługą i profesjonalnym doradztwem. Czysta, nieźle wyposażona siłownia. Pokoje przestronne, z efektywnie działającą klimatyzacją, sejfem, telewizją satelitarną.Room service na żądanie i min co 3 dni. Zapewnia komfort użytkowania pokoju. Ręczników mieliśmy aż nadto :). Ciekawa i na wysokim poziomie oferta wieczornych pokazów, często muzyka „ na żywo”. Bardzo sympatyczny i pomocny personel. Serdeczni wobec dzieci i otwarci na pomoc w każdej kwestii. W obrębie terenu hotelowego rozbudowana infrastruktura handlowo - usługowa, jest sklep, fryzjer, jubiler, itp.

Zalety

Kuchnia, urozmaicone, smaczne posiłki. Nie sposób nawet skosztować wszystkiego tego co było proponowane. Zielony, zacieniony teren dający możliwość schronienia przed palącym słońcem. Serdeczna obsługa.

Wady

Mogliby sprawić żeby czas biegł tam wolniej :)

Karolina

Z całego serca mogę polecić ten hotel. Cała rodzina bardzo zadowolona, szalona zabawa na basenach i zjeżdżalniach. Panowie ratownicy swietni, obsługa fantastyczna!! Plaża bardzo przyjemna. Wszystko na wysokim poziomie, pyszne jedzenie, udane wieczorki, występy... polecam w 100% chętnie bym wróciła.

Zalety

Duża przestrzeń, dużo zieleni, pyszne jedzenie, miła obsługa, ładne pokoje. Wszystko bez zastrzeżeń

Wady

Brak wad

Roma

Super bardzo polecam .Wszystko super dużo atrakcji ,miła obsługa. Piękne widoki❤️ Bardzo dobra organizacja całej wycieczki. Lecieliśmy z Lotem też wszystko super na najwyższym poziomie obsługa oraz serwis.

Zalety

Piękne widoki ,wszystko super.Na terenie hotelu sklepy,fryzjer,jubiler,fotograf.sauna,spa,silownia.Mini clubik dla dzieci z polską Panią animator❤️ Obsługa bardzo miła, animatorzy bardzo starają się umilic pobyt wielona zajęciami. Jedzenie Bardzo dobre, dużo, urozmaicone,kolacje tematyczne.Ogolnie duży plus.

Tomasz

Wspaniały hotel, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Przestronne pokoje w domkach rozmieszczonych pośród zieleni. Rewelacyjna obsługa. Polskie animacje. Jedzenie doskonałe i bardzo dużo. Park wodny pierwsza klasa. Prywatna plaża.

Zalety

Kompleks bardzo duży, dzięki czemu nie odczuwało się tłoku. Spokój, cisza.

Wady

W ciągu tygodniowego pobytu, nie doszukaliśmy się wad.

Long Beach Club Nature