Udogodnienia dla dzieci: 2 brodziki, 4 zjeżdżalnie wodne, 2 place zabaw, animacje, miniklub (4-12 lat), opiekunka (odpłatnie).
Tylko 50 m do prywatnej, piaszczysto-żwirkowej plaży.
Bogata oferta rekreacyjna: 5 basenów, aquapark z 11 zjeżdżalniami (otwarty w wyznaczonych godzinach).
Dla aktywnych: siłownia, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, 3 korty tenisowe, siatkówka, aerobik, animacje.
Otoczenie hard i ładne dużo zieleni, pokój na początku dostaliśmy z toaletą dla osób niepełnosprawnych, później nam zmienili
Hotel bardzo duży, mnóstwo atrakcji zarówno dla dorosłych jak i dzieci, dużo basenów
Hotel nie za czysty, słabe oznakowanie co gdzie się znajduje, obsługa na słabym poziomie
Hotel wspaniały dla rodzin z dziećmi, ogrom atrakcji i każdy znajdzie coś dla siebie. Obszar jest ogromny, można korzystać z wielu różnych basenów, super Aquaparki. Dodatkowo super plaża, sporo leżaków, przyjazna obsługa, czyste pokoje.
To raj dla dzieci! Nawet w październiku przy podgrzewanych basenach można z nich korzystać do woli. Super fajni animatorzy i zajęcia dla dzieci. a dla rodziców wtedy czas na kolorowe drinki w jednym z licznych barów :)
Jeżeli miałabym coś wybrać to chyba jedzenie ,które jest dosyć monotonne, ale nadal bardzo dobre.
Pobyt w hotelu super, nie ma do czego się przyczepić, pokoje duże i czyste,obsługa bardzo pomocna i bardzo miła. Jedzenie super każdy znajdzie coś dla siebie, bardzo dużo atrakcji,nie ma nudy.Polecam z całego serca.
Bardzo dużo atrakcji dla małych i dużych, nie ma nudy.
Nie ma do czego się przyczepić
Hotel tak duży i tak piękny, że naprawdę polecam. Prywatna plaża, dużo basenów, jedzienia i picia od koloru do wyboru. Klimatyzowane pokoje, piękne widoki. Idealny hotel na odpoczynek. Trochę daleko od lotniska, ale jest to jedyny minus.
Plaża, klimatyzacja w pokoju, dużo leżaków, wszędzie dostępne jedzenie i drinki, dużo basenów i zjeżdzalni, dwa pomosty i dużą ilością miejsc do leżenia.
Jednym minusem jest, że hotel jest daleko od lotniska co dla osoby z chorobą lokomocyjną może mieć bardzo duże znaczenie jadąc autobusem/busem.
Hotel bardzo mocno przereklamowany. Bardzo zaniedbany. Panie porządkowe nie przykładają się do sprzątania. Panele w pokoju rozchodzące się z centymetrowym dziurami. Po sprzątaniu pełno brudu na podłodze. Brud zbierany mopem i wszystkie śmieci zostawiane w progu. W łazienkach farba odchodzi z wanny i przykleja się do ciała. Wodne place zabaw zardzewiałe i dziurawe. Jedzenie bardzo dobre nie monotonne. Duży wybór alkoholu. Wszędzie jest daleko. Nie wart swojej ceny. Oprócz recepcji fantastyczna i pomocna załoga.
Dobre jedzenie. Dużo atrakcji dla dzieci. Piękna plaża bez kamieni. Bardzo dużo ratowników którzy mocno trzymają się regulaminów. Dobry alkohol.
Brud w pokojach i na basenach Zaniedbane wodne place zabaw Zaniedbane pokoje
Początek pobytu w hotelu, niestety, był bardzo nieprzyjemny. Dostaliśmy pokój na strychu z wejściem jakby po drewnianej drabinie z małym okienkiem w dachu. To było żenujące! Przecież ten hotel ma 5 gwiazdek!!! Po wielu prośbach nastąpiła zmiana pokoju na pokój dla ... niepełnosprawnych . Łazienka wyglądała tak jak w naszych motelach czyli standard na poziomie 0. Po kolejnej awanturze z rezydentem wreszcie udało się . Dostaliśmy porządny pokój.
Jedzenie super, czysto. Sprzątane codziennie. Duża ilość basenów, piękna plaża
Nie podgrzewane baseny. Woda cieplejsza była w morzu niż w basenach.
PRZEPIĘKNY HOTEL .JEDEN Z NAJPIĘKNIEJSZYCH W KTÓRYM BYŁAM .OBSŁUGA HOTELU NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE .PIĘKNE CZYSTE POKOJE CODZIENNIE SPRZĄTANE (: JEDZENIE WYŚMIENITE CIEPŁE I SMACZNE O KAŻDEJ PORZE DNIA A NAWET NOCY .POLECAM Z CAŁEGO SERCA .NA PEWNO TAM WRÓCĘ ,JUŻ TĘSKNIE .....
BARDZO DUŻO BASENÓW ,ATRAKCJE DLA DZIECI JAK I DOROSŁYCH.CODZIENNE DYSKOTEKI BARY ZE ZNAKOMITĄ OBSŁUGĄ SAUNY ,JAKUZZI ,WSZYSTKO CZEGO CIAŁO PRAGNIE .... BARDZO CZYSTO ):
ŻADNE
Hotel super dla dzieciaków, czysty i nowoczesny. Pełno atrakcji wodnych, park linowy, boisko, park rozrywki, kort i wiele innych. Strefy zabaw i dla małych dzieci i dla starszych. Kilka barów i restauracji z przyjaznym i personelem. Jedyny mankament to był hałas od pobliskiej autostrady, ale to zależy od pokoju który się zajmuje. Generalnie duży plus:)
Nowoczesny, dużo atrakcji, rozmaite jedzenie przez cały dzień:)
Pobliska autostrada, toalety w pokojach mogłyby być ładniejsze, ale to już dla wybitnie czepiających się:)
Hotel ładny czysty lecz troszkę za duży jak dla nas można się zgubić , byliśmy we wrześniu już praktycznie po sezonie a leżaki były prawie zawsze zajęte . wielkim plusem jest duża liczba basenów i zjeżdżalni dla dzieci , córka 3 lata miała zapewnione atrakcje na każdy dzień .
Dużo zabaw dla dzieci , basenów , zjeżdżalni i sposobów spędzania czasu na urlopie .
nie wiem czy to wada ale wielość i ilość ludzi na raz w jednej restauracji , kolejki po jedzenie i lekki chaos z uwagi na dużą ilość rodzin.
Bardzo polecam . Hotel idealny dla rodzin z dziećmi . Pokoje czyste i ładne , ogrom atrakcji dla dzieci . Jedzenia bardzo dużo , różnorodne i smaczne . Każdy znajdzie coś dla siebie . Obsługa hotelowa bardzo pomocna .
-dużo atrakcji dla dzieci -smaczne jedzenie i różnorodne -czysty i zadbany hotel i otoczenie -obsługa bardzo pomocna -importowane alkohole -nie ma problemu ze znalezieniem leżaka -plaża czyściutka (żwirkowo-kamienista)
Nie ma się do czego przyczepić :)
Hotel super mega jedzenie obsługa hotelowa na 6+ polecam pokój villa przy basenie , coś pięknego , kolejny nasz hotel w Turcji ale to nr1 był
Same zalety
Czas szybko leci , brak nudy 10 dni popłynęło dość szybko
Miejsce idealne dla rodzin z dziećmi zarówno tymi mniejszymi jak i starszymi. Bardzo duża powierzchnia kompleksu, sprawia, że nie odczuwa się tak bardzo ilości gości. Zabawki i place zabaw są sprawdzane przez ekipę techniczną co jest wielkim plusem. Obsługa miła i bardzo uczynna. Byliśmy tam drugi raz i za rok także planujemy odwiedzić ten hotel....dla powracających gości, zawsze są jakieś dodatkowe niespodzianki.
rozległość całego kompleksu, ilość restauracji, barów i basenów. Mini luna-park, kucyki, pawie chodzące po plaży. Pokoje wszechstronne, czyste i zadbane.
Windy - jeżdżą jak chcą :)
Hotel rewelacja ! Wszystko idealnie . Wracamy za rok .
Wszystko było idealnie !
Brak wad
Hotel bardzo fajny, bardzo dużo basenów, zjeżdżalni, restauracji i innych atrakcji. Na tygodniowy pobyt bez problemu zapewnione atrakcje, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi.
Liczne baseny, duża ilość restauracji, szybkie (tunelem) dojście do plaży.
Hotel rewelacja pod każdym względem! Wszystko na najwyższym poziomie. Sam hotel piękny, urządzony w stylu nowoczesnym. Czysto wszędzie. Obsługa super. Jedzenie różnorodne i smaczne. Świetny dla rodzin z dziećmi. Rewelacja. Polecam!
Elegancja.
Nie stwierdziliśmy żadnych wad.
Fantastyczny hotel dla rodzin z dziećmi. Wiele atrakcji, basenów - dzieci nie będą tu narzekały na nudę. Tydzień w tym hotelu to zdecydowanie za mało. Pokoje w dobrym standardzie, wiadomo hotel nie należy do najnowszych, po przeczytanych wcześniejszych opinii spodziewałam się gorszych warunków, na miejscu byłam mile zaskoczona. Obsługa na naprawdę wysokim poziomie. Mimo szczytu sezonu nie było walki o leżaki, dla każdego znalazło się miejsce. Polecam z czystym sumieniem. Long Beach Restort to hotel do którego bym wróciła!
Smaczna kuchnia. Atrakcje dla dzieci. Bogate atrakcje wodne. Otoczenie zieleni. Obsługa na wysokim poziomie.
Bliskość drogi, w niektórych strefach było to dość mocno odczuwalne. Jednak hotel jest tak rozległy, że zawsze można wybrać spokojniejsze miejsce.
Pobyt Ok. Dużo atrakcji dla dzieci. Kids Club - gdzie są organizowane zajęcia dla dzieci. Dzieci można zostawiać w Clubie pod opieką - polsko języczną . Jedzenia bardzo dużo, aczkolwiek codziennie ten sam wybór. Niektóre atrakcje na terenie hotelu są dodatkowo płatne jak np. Jazda autkami , park linowy- zjazd tyrolką, popcorn i kukurydza i napoje przy zejściu na plażę . Ogólnie duży ładny teren. Polecam.
Dużo zieleni
Monotonność jedzenia
Hotel jest fantastycznym miejscem dla rodzin z dziećmi tymi małymi i starszymi. Jedzenie wyśmienite. Obsługa hotelu spełnia marzenia gości nawet te jeszcze niewypowiedziane i niepomyślane.
Obsluga hotelowa. Położenie blisko drogi do Side i Alanyi a jednak bez uciążliwego hałasu Animacje
Hotel średni jak za ceny pobytu. Soki nie dobre. Nie uzupełniany mini bar w pokoju. Sprzątanie słabe. Dużo atrakcji dla dzieci. Dużo miejsc do jedzenia.
Bardzo dużo wodnych atrakcji dla dzieci
Soki o dziwnych smakach. Dodatkowo płatne atrakcje. Bardzo słabe lody gałkowe. Nie uzupełnianie barku o napoje, jedynie woda.
Hotel mocno przereklamowany. Mam wrażenie będąc w części Harmony , że dostaje się to co zostało z pozostałych restauracji. Obsługa robi łaskę że prosisz ich o pomoc. Pokoje ok chociaż do 5 * brakuje im dużo. Ogólnie hotel nie jest wart tej ceny. Jak ktoś lubi szukać leżaków czy stać w kolejce do stolika by zjeść kolację to polecam. To co jest dziwne to to ,że bary przy basenach czynne od 12 do 17 później nawet lodów dla dzieci nie ma.
możliwość bycia codziennie w innej części obiektu animacje dla dzieci
słabe pokoje słaba obsługa krótko otwarte bary przy basenie max 17 łazienki porażka park wodny czynny do 17