Udogodnienia dla dzieci: 2 brodziki, 4 zjeżdżalnie wodne, 2 place zabaw, animacje, miniklub (4-12 lat), opiekunka (odpłatnie).
Tylko 50 m do prywatnej, piaszczysto-żwirkowej plaży.
Bogata oferta rekreacyjna: 5 basenów, aquapark z 11 zjeżdżalniami (otwarty w wyznaczonych godzinach).
Dla aktywnych: siłownia, sauna, łaźnia turecka, jacuzzi, 3 korty tenisowe, siatkówka, aerobik, animacje.
Spoko hotel, duży z prywatna plaża, podgrzewana woda w basenie, 3 Aqua parki, miła obsługa. Polecam
Podgrzewana woda w basenie, dużo przestrzeni, prywatna plaża.
W sumie ciężko powiedzieć byłem pierwszy raz w Turcji.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z wakacji w tym hotelu. Do delfinarium 7 min piechotą. Blisko przystanek autobusowy. Pokoje czyste. Dobrze sprzątane. Mieliśmy pokoj z widokiem na łąd - sad pomarańczowy. Baseny super, podrzewane. Plaza piaszczysta. Super hamaki nad morzem i na molo. Jedzenie bardzo dobre. Po śniadaniu szliśmy zawsze dodatkowo do kawiarenki na pyszna kawę i ciasta. Polecam ten hotel.
Piękny hotel, mnóstwo atrakcji pod rodziny z dziećmi, ładnie położony pięć minut dojście do delfinarium, miła i pomocna obsługa, dobre jedzenie
HOTEL BLISKO MORZA, DUŻO BASENÓW I BARÓW.
RACZEJ NIE ZNALEŻLIŚMY WAD, KTÓRE BY NAM RAŻĄCO PRZESZKADZAŁY PODCZAS POBYTU.
Bardzo przyjemny hotel. Dużo atrakcji dla każdej grupy wiekowej. Urozmaicone i smaczne posiłki. Zachwycające pokazy.
urozmaicenie i zagospodarowanie przestrzeni
obsługa w restauracjach troszkę mało zorganizowana - może dlatego , że byliśmy na początku sezonu
Otoczenie hard i ładne dużo zieleni, pokój na początku dostaliśmy z toaletą dla osób niepełnosprawnych, później nam zmienili
Hotel bardzo duży, mnóstwo atrakcji zarówno dla dorosłych jak i dzieci, dużo basenów
Hotel nie za czysty, słabe oznakowanie co gdzie się znajduje, obsługa na słabym poziomie
Hotel wspaniały dla rodzin z dziećmi, ogrom atrakcji i każdy znajdzie coś dla siebie. Obszar jest ogromny, można korzystać z wielu różnych basenów, super Aquaparki. Dodatkowo super plaża, sporo leżaków, przyjazna obsługa, czyste pokoje.
To raj dla dzieci! Nawet w październiku przy podgrzewanych basenach można z nich korzystać do woli. Super fajni animatorzy i zajęcia dla dzieci. a dla rodziców wtedy czas na kolorowe drinki w jednym z licznych barów :)
Jeżeli miałabym coś wybrać to chyba jedzenie ,które jest dosyć monotonne, ale nadal bardzo dobre.
Pobyt w hotelu super, nie ma do czego się przyczepić, pokoje duże i czyste,obsługa bardzo pomocna i bardzo miła. Jedzenie super każdy znajdzie coś dla siebie, bardzo dużo atrakcji,nie ma nudy.Polecam z całego serca.
Bardzo dużo atrakcji dla małych i dużych, nie ma nudy.
Nie ma do czego się przyczepić
Hotel tak duży i tak piękny, że naprawdę polecam. Prywatna plaża, dużo basenów, jedzienia i picia od koloru do wyboru. Klimatyzowane pokoje, piękne widoki. Idealny hotel na odpoczynek. Trochę daleko od lotniska, ale jest to jedyny minus.
Plaża, klimatyzacja w pokoju, dużo leżaków, wszędzie dostępne jedzenie i drinki, dużo basenów i zjeżdzalni, dwa pomosty i dużą ilością miejsc do leżenia.
Jednym minusem jest, że hotel jest daleko od lotniska co dla osoby z chorobą lokomocyjną może mieć bardzo duże znaczenie jadąc autobusem/busem.
Hotel bardzo mocno przereklamowany. Bardzo zaniedbany. Panie porządkowe nie przykładają się do sprzątania. Panele w pokoju rozchodzące się z centymetrowym dziurami. Po sprzątaniu pełno brudu na podłodze. Brud zbierany mopem i wszystkie śmieci zostawiane w progu. W łazienkach farba odchodzi z wanny i przykleja się do ciała. Wodne place zabaw zardzewiałe i dziurawe. Jedzenie bardzo dobre nie monotonne. Duży wybór alkoholu. Wszędzie jest daleko. Nie wart swojej ceny. Oprócz recepcji fantastyczna i pomocna załoga.
Dobre jedzenie. Dużo atrakcji dla dzieci. Piękna plaża bez kamieni. Bardzo dużo ratowników którzy mocno trzymają się regulaminów. Dobry alkohol.
Brud w pokojach i na basenach Zaniedbane wodne place zabaw Zaniedbane pokoje
Początek pobytu w hotelu, niestety, był bardzo nieprzyjemny. Dostaliśmy pokój na strychu z wejściem jakby po drewnianej drabinie z małym okienkiem w dachu. To było żenujące! Przecież ten hotel ma 5 gwiazdek!!! Po wielu prośbach nastąpiła zmiana pokoju na pokój dla ... niepełnosprawnych . Łazienka wyglądała tak jak w naszych motelach czyli standard na poziomie 0. Po kolejnej awanturze z rezydentem wreszcie udało się . Dostaliśmy porządny pokój.
Jedzenie super, czysto. Sprzątane codziennie. Duża ilość basenów, piękna plaża
Nie podgrzewane baseny. Woda cieplejsza była w morzu niż w basenach.
PRZEPIĘKNY HOTEL .JEDEN Z NAJPIĘKNIEJSZYCH W KTÓRYM BYŁAM .OBSŁUGA HOTELU NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE .PIĘKNE CZYSTE POKOJE CODZIENNIE SPRZĄTANE (: JEDZENIE WYŚMIENITE CIEPŁE I SMACZNE O KAŻDEJ PORZE DNIA A NAWET NOCY .POLECAM Z CAŁEGO SERCA .NA PEWNO TAM WRÓCĘ ,JUŻ TĘSKNIE .....
BARDZO DUŻO BASENÓW ,ATRAKCJE DLA DZIECI JAK I DOROSŁYCH.CODZIENNE DYSKOTEKI BARY ZE ZNAKOMITĄ OBSŁUGĄ SAUNY ,JAKUZZI ,WSZYSTKO CZEGO CIAŁO PRAGNIE .... BARDZO CZYSTO ):
ŻADNE
Hotel super dla dzieciaków, czysty i nowoczesny. Pełno atrakcji wodnych, park linowy, boisko, park rozrywki, kort i wiele innych. Strefy zabaw i dla małych dzieci i dla starszych. Kilka barów i restauracji z przyjaznym i personelem. Jedyny mankament to był hałas od pobliskiej autostrady, ale to zależy od pokoju który się zajmuje. Generalnie duży plus:)
Nowoczesny, dużo atrakcji, rozmaite jedzenie przez cały dzień:)
Pobliska autostrada, toalety w pokojach mogłyby być ładniejsze, ale to już dla wybitnie czepiających się:)
Hotel ładny czysty lecz troszkę za duży jak dla nas można się zgubić , byliśmy we wrześniu już praktycznie po sezonie a leżaki były prawie zawsze zajęte . wielkim plusem jest duża liczba basenów i zjeżdżalni dla dzieci , córka 3 lata miała zapewnione atrakcje na każdy dzień .
Dużo zabaw dla dzieci , basenów , zjeżdżalni i sposobów spędzania czasu na urlopie .
nie wiem czy to wada ale wielość i ilość ludzi na raz w jednej restauracji , kolejki po jedzenie i lekki chaos z uwagi na dużą ilość rodzin.
Bardzo polecam . Hotel idealny dla rodzin z dziećmi . Pokoje czyste i ładne , ogrom atrakcji dla dzieci . Jedzenia bardzo dużo , różnorodne i smaczne . Każdy znajdzie coś dla siebie . Obsługa hotelowa bardzo pomocna .
-dużo atrakcji dla dzieci -smaczne jedzenie i różnorodne -czysty i zadbany hotel i otoczenie -obsługa bardzo pomocna -importowane alkohole -nie ma problemu ze znalezieniem leżaka -plaża czyściutka (żwirkowo-kamienista)
Nie ma się do czego przyczepić :)
Hotel super mega jedzenie obsługa hotelowa na 6+ polecam pokój villa przy basenie , coś pięknego , kolejny nasz hotel w Turcji ale to nr1 był
Same zalety
Czas szybko leci , brak nudy 10 dni popłynęło dość szybko
Miejsce idealne dla rodzin z dziećmi zarówno tymi mniejszymi jak i starszymi. Bardzo duża powierzchnia kompleksu, sprawia, że nie odczuwa się tak bardzo ilości gości. Zabawki i place zabaw są sprawdzane przez ekipę techniczną co jest wielkim plusem. Obsługa miła i bardzo uczynna. Byliśmy tam drugi raz i za rok także planujemy odwiedzić ten hotel....dla powracających gości, zawsze są jakieś dodatkowe niespodzianki.
rozległość całego kompleksu, ilość restauracji, barów i basenów. Mini luna-park, kucyki, pawie chodzące po plaży. Pokoje wszechstronne, czyste i zadbane.
Windy - jeżdżą jak chcą :)
Hotel rewelacja ! Wszystko idealnie . Wracamy za rok .
Wszystko było idealnie !
Brak wad
Bardzo fajny hotel z atrakcjami zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych. Teren- dużo zieleni i cienia, otoczenie piękne szczególnie nocą więc warto się wybierać na nocne spacery. Po terenie hotelu biegają pawie. Atrakcje - zarówno dla dzieci jak i dla dorosłych , w tym animacje ( aerobik w basenach, piana party, wieczorne mini disco i show w amfiteatrze codziennie, ale też imprezy konkurencyjne wieczorami ) dyskoteka była codziennie, koncerty z muzyką na żywo przy basenach oraz pianista przy barze w lobby, kręgielnia ( płatna ). Swietne i kilka aquaparków, tyrolka płatna. Smaczne jedzenie, przez cały dzień w zasadzie dostępne różne bary, przekąski, lody, ciastka, alkohole, kawa, herbata turecka. W hotelu można było zjeść posiłek nawet raniutko ok 4-5tej przed wylotem Przesympatyczni barmani. Takiego drinka jak tu dostałam, nie piłam nigdy wcześniej. Z czterech hoteli w Turcji, w których byłam, ten oceniam jako najlepszy. Szkoda było wracać, a zawsze po kilku dniach zaczynam tęsknić do domu.
j.w
- w części basenów słona woda. - ogólne wrażenie pokoju który dostaliśmy było przeciętne, na zdjęciach oferty pokoje wyglądają atrakcyjniej, na balkonach brudno, sprzątanie przeciętne, znajomi narzekali że w nocy w pokoju od strony drogi było głośno. - Hotel jest duży i szczególnie w restauracji w sezonie był odczuwalny tłum. Było mnóstwo ludzi, spore kolejki do stanowisk kucharzy, trudno było znaleźć miejsce do siedzenia, a przy basenach wolne leżaki.
Hotel typowo przygotowany pod dzieci, jest tam wszystko, wesołe miasteczko, zjeżdżalnie, kilka aquaparków, pokoje gier, bilardy, symulatory itd, itd. Natomiast dla dorosłych też jest wszystko. Wieczorem w lobby gra facet na fortepianie, codziennie są dyskoteki w naprawdę fajnej dyskotece, która mieści się w ogrodzie, przy basenach są koncerty na żywo.
- ilość atrakcji dla dzieci - duży obszar - atrakcje dla dorosłych - kawiarnia z pyszną kawą w systemie all inclusive
- jest bardzo dużo rodzin z dziećmi, więc jak ktoś szuka romantycznych wakacji dla dwojga to polecam inny hotel
Hotel bardzo fajny, bardzo dużo basenów, zjeżdżalni, restauracji i innych atrakcji. Na tygodniowy pobyt bez problemu zapewnione atrakcje, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi.
Liczne baseny, duża ilość restauracji, szybkie (tunelem) dojście do plaży.