Słynna plaża Navagio z wrakiem statku otoczona klifami
Błękitne groty z krystalicznie czystą wodą do nurkowania
Lokalne tawerny z wyśmienitą grecką kuchnią
Bardzo dobra lokalizacja hotelu. Wszędzie blisko Przystanek autobusowy parę kroków od budynku, sklepy, cukiernia, restauracje, a przede wszystkim morze - wszystko w zasięgu ręki, 2 baseny, czyściutko, przemiła i pomocna obsługa. Codziennie Pani przychodziła i sprzatala w pokoju. Podczas tygodniowego pobytu mieliśmy nawet pościel wymienioną. Podłogi myte codziennie. 2 klimatyzacje - jedna w salonie druga w sypialni. Kameralny hotel dla ludzi lubiących odpoczynek. Balkony zapewniają prywatność, duże i wygodne ze stolikiem i krzesełkami oraz suszarką na ubrania Łóżka wygodne, duża szafa ubraniowa. Polecam ten hotel.
Najbardziej podobała mi się lokalizacja, nasz pokój - duży, wygodne łóżka, balkon, widok na morze. Dbałość o czystość i porządek, dzięki któremu nasz pobyt był przyjemny. Bez względu na godziny przylotu i wylotu i godziny zameldowania i wymeldowania hotel nie robi żadnych problemów, wręcz jest pomocny. Przyklad: nasza doba hotelowa kończyła się o 10 rano a samolot o 10 wieczorem. Cały dzień mieliśmy możliwość korzystania ze strefy hotelowej - plaża, basen, bagaże z tyłu za recepcją, toalety.
Problem z osami przy basenie. Niestety jedna mnie użądliła
Witam serdecznie nie polecam hotelu pod względem jedzenia! Okropne i monotonne. Ogólnie pod względem położenia to super. Pokój który dostaliśmy był średni. Śmierdziało w nim grzybem.
Blisko morza
Pokój nie zbyt ładny
Cudowny,nad morzem. Dziękuję Manuelowi za pomoc po wypadku na skuterze
Cudowny hotel kameralny nad morzem. Wspaniały klimat. Pozdrawiam serdecznie Manuela kelnera, który zawsze służył pomocą nawet podczas wypadku na skuterze. Dziękuję
Dobra lokalizacja, pokoje sprzątane codziennie. Główną wadą hotelu jest wyżywienie, które pozostawia wiele do życzenia. Posiłki średniej jakości, mały wybór, i średnio urozmaicone. Jeśli ktoś lubi dobrze zjeść to odradzam wakacje w tym hotelu.
Słabe wyżywienie
Wyjazd bardzo udany. Hotel bardzo fajny na uboczu spokojnego miasteczku z kilkoma restauracjami, klubami, pubami, mamy też mnóstwo regionalnych biur podróży które oferują lokalne wycieczki w dosyć niskich cenach. Pokoje jak na greckie warunki uważam za całkiem OK. Hotel leży przy samym morzu, ma prywatną \"plażę\" z darmowymi leżakami, jednakże plaże same w sobie w okolicy nie są najwyższych lotów (wąskie i trochę zaniedbane). Z miasteczka kursują natomiast darmowe autobusy na dużo ładniejsze plaże (Banana Beach oraz Agios Nicolaos). Kursują też kilkukrotnie w trakcie dnia busy do większych miast w okolicy jednak trzeba się liczyć z lekkimi opóźnieniami ;) Polecamy wypożyczenie auta i zwiedzenie całej wyspy gdyż jest fantastyczna ! Dla nas największym minusem hotelu było niestety jedzenie które jest monotonne i nie najlepsze, mamy za to solidne drinki :D Ogólnie wyjazd na duży plus, jesteśmy zachwyceni wyspą. Polecamy !!!!
Bliskość plaży. Dobra baza wypadowa do zwiedzania wyspy. Restauracja praktycznie na plaży
Jedzenie
Ogólnie polecam tym, którzy chcą odpocząć oraz gdzieś wyskoczyć. Darmowe autobusy na największe plaże odjeżdżają w pobliżu hotelu (ok. 600-700 m.), Do stolicy wyspy można się przejść (20-25 min pieszo). Niestety do większych atrakcji trzeba pojechać dalej, ale warto.
Miła obsługa i atmosfera, przyjazne nastawienie do wczasowiczów, ogólnie pozytywnie.
Duża odległość od dużych atrakcji takich jak zatoka wraku.
Hotel czysty, dobre położenie. Jedzenie dobre, ale bardzo ubogie, gdy zaspało się na śniadanie pozostały przekąski : kanapeczki z almette i pomidorem lub ogórkiem. Lody podawane o 16 bez jakichkolwiek dodatków. Przez cały pobyt z owoców tylko arbuz, czasami melon. Cena bardzo wygórowana. Żadnych animacji, nic się nie dzieje. Ciągle brakuje leżaków.
położenie przy plaży, blisko do centrum, czysto
skromne posiłki
LIPIEC 2019 - Polecam ten hotel, bardzo uprzejma obsługa, pokoje bardzo czyste, jasne świeżo po remoncie, są codziennie sprzątane. Bardzo dobra opieka polskiego rezydenta - skorzystaliśmy również z jednej wycieczki objazdowej - wrażenia niesamowite, znajomość historii i obyczajów greckich o których mogliśmy usłyszeć od rezydenta robią wrażenia, można słuchać bez końca, sam sposób opowiadania to melodia dla uszu.
Prywatna plaża; darmowe leżaki; czyste po remoncie pokoje - sprzątane codziennie i dokładnie; super lokalizacja , posiłki urozmaicone, darmowa klimatyzacja oraz wi-fi działające w całym obiekcie
zbyt wczesne śniadania - do 9.30
jak na Grecję brak serwowanych oliwek oraz pajęczyny w restauracji pod krzesłami
dobra lokalizacja
posiłki
Jestem bardzo zadowolony z wakacji, które spędziłem w tym hotelu. Panuje tu cisza i spokój i naprawdę można wypocząć. Transfer z lotniska trwał około 15 minut co bardzo sobie cenię. Jedzenie było ok, plaża tuż przy hotelu. Cały kompleks jest zadbany, a obsługa miła. Polecam :)
Hotel godny polecenia na spokojny urlop. Położony nad samym morzem, z pokoju miałem piękny widok na morze. Jedzenie i obsługa ok, fajny stonowany wystrój. Czystość też w porządku. Generalnie hotel jest godny polecenia.
Największą wadą hotelu jest wyżywienie. Jedzenie tam jest fatalne. Nieświeże, monotonne. W koło jajka sadzone i smażone parówki (nawet na obiad czy kolację). W jedzeniu znalazłam włos i kawałek plastiku. Byłam poza sezonem, a mimo to brakowało jedzenia! Bo jak na kolację było coś innego niż parówki, to znikało w pół godziny. Zaliczyłam u nich zatrucie pokarmowe (i nie tylko ja). Z owoców głównie arbuz (średni w smaku) i dwa razy były jabłka i raz gruszki oraz brzoskwinie z puszki. Ciasta niesmaczne. Widać, że restauracja mocno oszczędza na produktach żywnościowych. Nawet nie było zwykłego mleka-tylko mleko z proszku z automatu z kawą. Hotel leży przy ruchliwej ulicy, więc hałas jest odczuwalny, ale dużo gorszy jest smród spalin (jeżdżą głównie stare auta które kopcą). Miejscowość nie oferuje praktycznie nic. Nic tam nie ma. Zero atrakcji i nawet nie ma gdzie pospacerować bo jest tylko główna śmierdząca i głośna droga, ale można kupić sobie rejs statkiem w okolicznym biurze. Hotel nie zapewnił nam żadnych atrakcji, żadnych wieczorów tematycznych typu kuchnia włoska, grecka itd. Przy basenie nawet nie puszczano muzyki. W restauracji nie ma obrusów - je się na gołych stołach (jeśli jest co jeść). Picie słone (koniecznie trzeba kupować sobie wodę butelkowaną). Wino jak wszędzie na all inc. - rozwodnione. Właściwie to woda z winem. Hotel low cost, widać to po pokojach, które niby świeżo po remoncie, ale tanim kosztem (słabe wykończenia, pojawiająca się rdza w łazience, nieszczelność prysznica - woda z kąpieli lała się aż do kibla). Meble nowe, ale niesolidne (typu bodzio albo jysk). Pościel i ręczniki zmieniane co 3 dni - trochę za rzadko. Czajnik w pokoju w środku zardzewiały (pomimo że względnie nowy, ale pewnie najtańszy) i śmierdzący ostro plastikiem. Herbata smakuje jak siano (serio, nawet \"saga\" czy jakaś \"minutka\" byłaby lepsza). W pokojach głośno - słychać sąsiednie pokoje. z PLUSÓW to lokalizacja blisko lotniska, plaża tuż przy hotelu, darmowe leżaki, wifi w pokoju, blisko do Zakyntos (jakieś 5km ale nie dojdziesz tam spacerem bo oczywiście jest ruchliwa i śmierdząca ulica przy której szybko kończy się chodnik). Jest za to autobus do Zakyntos. Bardzo miłe panie pokojówki, pokoje sprzątane codziennie (myte podłogi i starta umywalka), ale na balkon nikt nie zajrzał przez cały pobyt. Hotel po remoncie co widać, ale remont raczej nie według naszych standardów, bo mnóstwo niedoróbek. PODSUMOWUJĄC polecam hotel osobom, którym zależy na oszczędności (oferta tego hotelu jest tańsza od innych). Jest czysto, względnie wszystko nowe, ale lepiej nie brać all incl. i nastawić się na zwiedzanie okolicznych miejscowości i wysp z lokalnym biurem podróży, bo można się zanudzić.
blisko lotniska, blisko plaża, bezpłatne leżaki, duże pokoje, w miarę nowe pokoje
JEDZENIE, hotel w nudnej miejscowości, przy ruchliwej ulicy (smród spalin i hałas), rzadko wymieniane ręczniki
Ogólnie wakacje były udane. Cena adekwatna do warunków.
Pokoje po remoncie, przynajmniej my do takiego trafiliśmy. W pokojach było czysto. Hotel przylega do małej plaży.
Jedzenie monotonne i średnio smaczne, to jedyny i najważniejszy minus
Pobyt rodzinny w czerwcu 2019, położenie hotelu w skali od 1 do 10 - 12 :) Tuż przy plaży, pokoje duże, czyste, codziennie sprzątane. Największym minusem jest opcja All Inclusive (dla Nas praktycznie brak) Posiłki BARDZO monotonne, czasami brakowało. Bardzo mały wybór alkoholi, napoje do nich wyłącznie z saturatora (trzeba było samemu sobie dolać do plastikowego kubka) Hotel w centrum miejscowości co pozwalało Nam na wieczorne wyjścia na kolację i degustowanie prawdziwych greckich dań. Ogólnie wyspa spełniła Nasze oczekiwania, zielona, z pięknymi widokami - polecam wypożyczenie auta i zwiedzanie jej indywidualnie. Lokalne restauracje, rewelacja - można się zakochać w smakach, polecam. Oliwa z lokalnych gajów, nic dodać nic ująć - trzeba spróbować :)
Położenie tuż przy plaży.
Posiłki, ogólnie wersja All Inclusive