Rejon słynący z pięknych, szerokich, piaszczystych plaż.
Dla szukających rozrywek - wiele ciekawych możliwości spędzania wolnego czasu.
Bogata infrastruktura: dużo restauracji, sklepów, barów.
Dobre możliwości komunikacyjne do innych miejscowości i okolicznych zabytków.
Omijać szerokim łukiem !!! W opiniach hotel mimo *** wszystko super. A w rzeczywistości szok i niedowierzanie !!! Pokój ładny 2 toalety w tym jedna łazienką , łóżka wygodne , jedzenie ok ( prawie ) ale każdy znalazł coś dla siebie i tu koniec sielanki. Podłoga syf Brak zmiany ręczników O papier toaletowy zapytaj ... Zdziwienie Spalona żarówka ... W drzwiach dostałam żebym sobie wkręciła ???? Bułki z pleśnią ( zwróciłam uwagę ) Kłaki nie wiadomego pochodzenia w sałatkach ( zwróciłam uwagę ) ZERO REAKCJI zabrali tylko bułki Skorupki z jaj w jajecznicy DRAMAT Z HIGIENĄ NA KUCHNI !!! Pan z ochrony buc jakich mało W Bułgarii byłam nie raz nie dwa i w życiu nie spotkałam się z takim bajzlem. Jedynie Pan z Pol Baru miły i sympatyczny widać , że lubi swoją pracę i turystów , rewelacyjny kontakt i miło spędzony czas podczas jego pracy.
Basen , PolBar
Brudno , brak higieny w przygotowaniu posiłków
Pobyt zaliczam raczej do udanych. Jedzenie bardzo dobre, świeże i każdy znajdzie coś dla siebie, nawet dzieci. Pokoje w miarę regularnie sprzątane. Obsługa miła, komunikatywna. Jedyny minus to droga na plażę, przejść z wózkiem dziecięcym graniczy z cudem…
Świetna cena, bardzo dobre i świeże jedzenie
Dojście na plażę ruchliwą drogą
Hotel raczej nie dla rodziny z dziećmi ze względu na bardzo ubogie jedzenie jak i zaplecze do zabaw.
Cisza
Beznadziejne jedzenie, plac zabaw dla dzieci niebezpieczny-wystające gwoździe, rdza i ostre zadry na zjeżdżalni, basen z widocznym grzybem. Poręcze na schodach niektóre luźne że gdybym nie trzymała dziecka mogło by spaść (nie zdawałam sobie sprawy ze niektóre są nie do kręcone) Bardzo nie przyjemna obsługa - szczególnie czarna Pani oraz menager chyba tylko ze słowa bo z miłą obsługą nie mają nic doczynienia. Słaby all inclusive.
Hotel miło nas zaskoczył. Położony na zadrzewionym terenie, z czystym i dość dużym basenem (z wydzieloną częścią dla maluchów) zapewniał kameralną atmosferę z dala od całonocnego zgiełku w centrum Złotych Piasków. Do plaży 5 minut cały czas z górki, gorzej niestety z powrotem ponieważ górka jest dość stroma. W hotelu pokój rodzinny okazał się dwupokojowym bardzo dużym (ok. 4 0 m2) apartamentem z aneksem kuchennym z lodówką i czajnkiem elektrycznym, łazienką i osobną toaletą. Wszędzie czysto, panie sprzątające uwijają się po korytarzach kilka razy dziennie. Zmiana ręczników codziennie, pościel raz na 3 dni. Na terenie hotelu stół do ping-ponga i piłkarzyki (za opłatą). Wyżywienie urozmaicone, smaczne i dużej ilości. Raz w tygodniu aquaaerobic, poza tym animacji i innych zajęć zorganizowanych np. dla dzieci brak. Polecam z czystym sumieniem dla osób szukających spokojnego wypoczynku.
Położenie w cichej, zadrzewionej okolicy, kameralna atmosfera w hotelu, duże pokoje z wygodnymi łóżkami, duży, czysty basen posiłki obfite i urozmaicone
Położony na górce (strome podejście z plaży), dość drogie wif-fi.
.Wszystkoe informacje podałam w wadach..... ......
Cicha okolica
All tylko Light- przekąski tylko lody od 12 do 16, alko piwo i wino.Uwaga nie informują o tym jak kupujesz wycieczkę, że All taki ubogi.Panie na recepcji mało pomocne, w basanie nie można pływać na materacu a dzieci nie mogą mieć kółka-ratownik wygania do brodzika.Do plaży 10 min spacerem z górki powrót pod górkę męczący z dziećmi.Hotel niby przyjazny rodziną a plac zabaw nie przygotowany ( brudna piaskownica, 2 huśtawki, zjeżdzalnia) Pomieszczenie przypominające sale zabaw kilka starych maskotek - lepiej to zamknąć niż udostępniać. Posiłki średnio dobre, a jak przyjdzie się 20 min.przed końcem nie było co jeść a obsługa wszystko przykrywała.Panie z obsługi serwisowej miłe, co do Pań z recepcji i Pani Menager mało przyjemna.Hotel polecam l dla osób z dzieckiem max do 1.5 roku z uwagi na ciszę i lubiących siedzieć z książką przy basenie Cena jaką zapłaciliśmy taka sama jak w innych hotelach z lepszą lokalizacją i pełnym All wraz z atrakcjami dla dzieci.
Ogólne wrażenie OK, szczerze polecam ten hotel, jedynie pan ratownik przy basenie chyba nie rozumiał swojej funkcji w tym miejscu, bardzo niesympatyczny, często znikał, a jak już raczył być na miejscu to średnio go interesowało co się dzieje.
Hotel w bardzo spokojnej okolicy, typowo dla rodzin z dziećmi, pokoje duże, codziennie wymiana ręczników, posiłki dobre i duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie.
Mały minusik za to że hotel znajduje się na sporej górce, oczywiście dla zdrowia dobrze, ale pokonywać górkę kilka razy dziennie było ciężko:)
hotel w spokojnej okolicy, do plaży schodzi się dość stromym zejściem tak że powrót w szczególności z małymi dziećmi dość trudny basen czysty w terminie majowym bez problemu z leżakami ale w sezonie może być za mało .Wyżywienie mogło by byc lepsze dosyć monotonne ale głodni nie chodziliśmy.Jak ktoś chce mocniejsze alkohole to trzeba płacić bo opcja inklusiv jest tzw. lihgt czyli wszystko ale bez alkoholu mocniejszego.Do czystości nie mamy zastrzeżeń ręczniki zmieniane codziennie pokój sprzątnięty klima działa.Wystrzegac się wycieczek od rezydentów bo po zejściu na deptak okazuje się że ta sama wycieczka jest dużo tańsza np. wycieczka na półwysep kaliakria i po drodze do miasteczek u rezydenta 51 euro osoba a u lokalnego 30 do 50 lewa .Ogólnie stosunek ceny (przed sezonem )do jakości zadowalający
cisza,basen ocieniony ale i słoneczny,duże pokoje czysto, wymiana ręczników codziennie
dość daleko do plaży, mało urozmaicone jedzenie, nie ma opcji all inclusiv ta opcja jest w ofercie a na miejscu okazuje sie że to opcja light czyli napoje piwo wino reszta płatna
hotel niewielki i położony w spokojnej okolicy.Byliśmy z dwójką dzieci 4 i 6 lat. Szału z jedzeniem nie było ale nikt głodny nie chodził .do plaży kawałek do zejścia dość stromą drogą . gorzej w druga stronę,ale dzieciaki dawały radę tak że bez problemu.Pokoje czyste sprzątane codziennie,ręczniki co drugi dzień wymieniane brak zastrzeżeń.Zaskoczeniem była opcja wykupionego all inclusiv bo w hotelu nazywa się to leight.czyli napoje plus wino i piwo reszta płatna!!!byliśmy z maluchami więc było ok.Uwaga na rezydentów bo namawiają na wycieczki które są bardzo drogie np.wycieczka na półwysep Kaliakria plus zwiedzanie 51 euro a lokalnie taxi zawiezie za 20 lewa a na promenadzie ta sama wycieczka u lokalnego przewoznika z polskim pilotem 35 lewa . Nie bać się taxi ale umawiać się na cenę wcześniej .ogólnie za cenę którą zapłaciłem za pobyt jestem zadowolony
cicha okolica, czysto, fajnie położony basen,
trochę daleko do plaży,mało urozmaicone jedzenie
Hotel dla niewymagajacych. Sprzątanie pokoi zamyka się wyłącznie do złożenia prześcieradeł pod którymi się spało i wymiany pojedynczych ręczników. Na podłogach piasek po poprzednich lokatorach, a teraz pewnie i także po nas. Dobra baza do wyjazdów, położony 10 min spacerkiem (sporo w dół) od promenady i plaży oraz 7 min w górę do przystanku autobusowego w kierunku Warny. Z basenu nie korzystaliśmy. Smaczne jedzenie na śniadania i kolacje, które wystarczają w przypadku spędzania całego dnia na plaży lub wyjazdach.
Super spokojne pokoje z klimatyzacją i bardzo czyste. Lodówka w pokoju. Basen czysty, ciepły i nie było tzw \"rezerwacji\" leżaków. W godzinach działania baswenu ratownik na miescu. Sniadania i obiady bardzo smaczne i każdy znajdzie coś dla siebie. Dużo owoców, sałątek i nawet dzieci były zachwycone mimo ze normalnie nic nie jedzą :) Blisko do plaży, mimo, że spowrotem trzeba wchodzić pod górkę:) Idąc w lewo schodziło się na bardzo wąską plażę gdzie przed leżakami było pełno miesca na kocyk. Idealne miejsce na odpoczynek z dziećmi do późnego popołudnia:) Hotel tak nam się spodobał, że wrócimy tam na pewno jeszcze raz bo wszędzie blisko, kilka supermarketów pod nosem, plaża czyściutka, basen idaelny dla pływających i tych którzy lubią się tylko pluskać. Nie było żadnych animatorów co bardzo nam odpowiadało, ze względu na brak ciagłęgo hałasu:) Bardzo polecam dla rodzin z dziećmi, którzy nie szukają szału a odpoczynku:)
Ciche i spokojne miejsce. Czysty, duzy basen. Świetna lokalizacja. Bardzo smaczne jedzenie. Pokoje z klimatyzacją i bardzo wygodne.
Podczas obiadu nie zawsze można trafić na balkavę:)
Fajny basen.................................................
zadbany hotel
brak dobrej drogi do morza, ruchliwą ulicą
Pobyt w hotelu pod koniec maja 2017.Pierwsze wrażenie to jakby hotel był opuszczony.Brakuje roślinności typu palma lub innej. W środku natomiast jest bardzo elegancki i czysty. Obsługa hotelowa działa bez zarzutu.Na sygnał że woda ciepła w kranie jest za chłodna, recepcjonista natychmiast przekazał sprawę dalej i już następnego dnia była gorąca.Taki mały wypadek przy pracy, ale być może dlatego że to początek sezonu i nie wszystko było wyregulowane.Posiłki smaczne, każdy coś dla siebie znajdzie (opcja HB) ale jeśli ktoś szuka bogatej wersji wyżywienia to raczej będzie zawiedziony. To nie jest hotel 5 gwiazdkowy tylko 3 i na te trzy gwiazdki zasługuje. Dojście do morza zajmuje ok 5 minut a powrót ok 7 ze względu na strome podejście. Uwaga na chodniki, są dość nierówne i kończą się ok 20cm krawężnikiem. Jedna osoba złamała sobie nogę w kostce. Hotel bardzo przyzwoity i o połowę tańszy niż w przypadku hoteli przy plaży co jest dużym plusem. Osobiście byłem zadowolony z pobytu w tym hotelu.
Czysty, miła obsługa
Położenie, zbyt duża ilość wysokich drzew wokół hotelu
Pobyt od 23 maja 2016 więc spokój cisza,mało turystów, pokoje czyste,posiłki smaczne i w ilościach wystarczających bez ograniczeń jedyny minus to dojście do plaży i ceny w Złotych Piaskach wcale nie takie podobne do cen w Polsce chyba że się pojedzie do Warny.Ogólnie za te pieniądze OK choć w sezonie lipiec-sierpień to bym nie jechała.
Ciche położenie,winda
odległość do plaży
Niedawno wróciliśy z tego hotelu (VIII 2015) wrażenia ogólnie na plus, dostaliśmy dwupokojowy apartament( dwoje dorosłych + trzylatka i szesciolatka) duża łazienka , osobne wc. - super. Pokoje codziennie sprzatane, zmiana ręczników, zmiana poscieli. Jedzenie dość monotonne, ale da się zjeść, dzieciom do szczęścia wystarczyły frytki, kurczak i szopska sałatka. Basen duży, czysty i otoczony zielonym ogrodem, izawsze znajdzie się wolny leżak - nie trzeba rano rezerwować:-). Niestety brodzik dla dzieci nie ma schodków- trzeba dziecko wsadzić albo musi wskoczyć. Jak dla mnie basenik dla dzieci był chyba najwiekszym minusem hotelu. Hotel znajduje się na górce ( dużej:-)) na plażę schodzi się ok ale powrót to już zdecydowanie gorsza sprawa, bo słońce swieci prosto w oczy , dzieci zmęczone a nogi coraz cięższe:-) Generalnie hotel jak najbardziej godny polecenia.
Duże, ładene łazenki ( osobno wc), codzienne sprzątanie, wymiana ręczników, trzeciego dnia zmiana poscieli, duży i czysty basen, zielony ogród wokól basenu
w brodziku dla dzieci nie ma schodków, wiec dziecko ma problem z wejściem, hotel jest połozony na górce więc o ile zejscie na plażę ok to powrót do hotelu - masakra :-)
Chętnie pojechałbym tam jeszcze raz !:) Bylem we wrześniu z dziewczyna i bylo super. Posiłki byly smaczne. W miare urozmaicone, kawa i herbata z termosów, owoce to jedynie arbuz czy banany. Na prawde warto odwiedzic ten hotel.
-cichy, kameralny, -dobra obsluga, -czysto, schludnie -super lazienka (osobno wc) -winda -zielony teren w kolo hotelu -spore balkony jak i pokoje
-zejscie do plazy po dość stromej górce
Wrażenia z pobytu w Bułgarii- bez szału .Jedyna zaleta Bułgarii to ciepłe, czysta morze i piękne plaże.
Hotel z zewnątrz nie robi dobrego wrażenia, ale w środku jest czysto i schludnie. Posiłki smaczne.
Basen mało zadbany.
https://www.youtube.com/watch?v=Sf1h2bX9J88 tu jest filmik hotelu który na kreciłem ogólnie jestem zadowolony z hotelu i jak z samego pobytu
cicha lokalizacja , dbaja o czystosc , dzienie zmiana ręczników ,
z deptaku do hotelu jest pod górke ;)
W Ljuljaku spędziliśmy 2 tygodnie, sam hotel zgodnie z ilością gwiazdek, obsługa miła, ciężko się do czegokolwiek przyczepić. Jedynie jedzenie mało urozmaicone (mieliśmy HB), przeżyłam na warzywkach, które Bułgaria ma przepyszne, za to mój mięsożerca tęsknił za naszymi polskimi wędlinami i kiełbasami (po tygodniu na ogórkach, pomidorach, jajecznicy i arbuzie sama miałam dosyć, a co dopiero On ;)). Ogólnie bardzo miło wspominam pobyt, kotki mieszkały w stole bilardowym również za naszego pobytu. Plac zabaw dla dzieci ograniczał się do huśtawki i zjeżdżalni. Podczas naszego pobytu było ciuchutko, sąsiedni hotel nie szalał :) Ogólnie polecam :) AP
hotel położony w cichym miejscu, problemem jest tylko hotel obok który urządza głośne imprezy dla polskich kolonii :) . Obsługa bardzo pomocna i uśmiechnięta, porozumienia się w językach: ang. niem. ros, słabo pol. Pościel zmieniana do 2 dni. Mieliśmy pokój z aneksem kuchennym, niestety wyposażonym jedynie w lodówkę :( 2 łazienki, hotel odnowiony z windą, kantorem, czysty. W pokoju indywidualna klima. Posiłki duże, do wyboru lecz mało urozmaicone i jak w całej Bułgarii trochę bez smaku. Basem spory, czysty z ratownikiem i sporą ilością leżaków, ambitni barmani w poolbaże. Dojście do plaży pod górę, ale dość blisko, przy ruchliwej ulicy, ale w najspokojniejszej części deptaku. Generalnie polecam. Plac zabaw praktycznie nie istnieje, ale jest możliwość skorzystania z placyku obok. P.S. w stole bilardowym mieszkały 2 kotki :)
Dla Polakow pokoje tylko na glosna ulice Polecam Zlote Piaski ,tylko nie ten Hotel