Livvo Lago Taurito (ex Paradise Lago Taurito)

Jeżeli komuś pasuje picie ohydnych drinków z papierowych kubków to hotel dla niego. Przez kolejny rok nie spojrzę na papierowe kubki z pepsi. Niestety pomimo dziennych animacji nie polecam tego hotelu. Plaza piaszczysta piasek czarny. Trzeba dojeżdżać do ładnej plaży 15min. Ale najbardziej odrażającym widokiem były golebie latające przy basenie i żywiące się resztkami przekąsek. Nie chcę więcej słyszeć o tym hotelu i odradzam wszystkim wyjazd do tego miejsca. Uwaga organizatorzy biorą opłatę za pokój z widokiem choć wszystkie pokoje maja ten sam widok.

Obiektywnie to najgorszy hotel, w jakim byliśmy . Pokoje tragiczne, jedzenie niesmaczne, powtarzalne, mały wybór. Leżaków i parasoli bardzo mało. Basen mały, pełny ludzi. Drinki okropne. Wody butelkowej brak. Nawet woda na all inclusive nie nadawała się do picia, bo była słona. Plaża mała , bez szału

Po przeczytaniu bardzo różnych opinii w tym bardzo złych , zastanawiałem się czy ten hotel to dobry wybór. Hotel jest naprawdę spoko : niezłe jedzonko, fajny basen, aquapark do dyspozycji. Dobre hiszpańskie 3 gwiazdki.

Właśnie wróciliśmy z 2tyg. pobytu z 2 dzieci, było wspaniale, dzieciaki szalały w Aquaparku , były super animacje dla dzieci wieczorem jak i w ciągu dnia. Ogólnie byliśmy z biura TUI i po za godzinami przylotu i wylotu mało dogodnymi dla dzieci to wszystko było super zgodnie z ofertę. Bardzo dobre jedzenie, kolacje tematyczne - Włoska, Japońska , Mexykańska, regionalna itd. Pokoje czyste i duże. Dla zainteresowanych podaje info iż w hotelu można wykupić za 50Euro tygodniowo opcje drinków i jedzenia darmowego na teranie Aquaparku, normalnie w opcji podstawowej jest tylko free wejście do aquaparku i trzeba biegać z dzieciakami do hotelu po jedzenie czy picie.

Fajne miejsce na rodzinny wyjazd lub dla par. Byliśmy z 15-miesięcznym dzieckiem, wiec momentami głośna muzyka doskwiera, ale dziecka raczej nie budziła. Fajne zjeżdżalnie w aquaparku, do którego wstęp za free!

Nazwa  Livvo Lago Taurito (ex Paradise Lago Taurito)
Miejsce  Hiszpania / Gran Canaria / Playa de Taurito
Wyżywienie  All inclusive, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, tenis, golf

Park wodny ze zjeżdżalniami Lago Oasis z wodą morską.

Do piaszczystej zatoki Playa Taurito ok. 100 m.

Ogrom rozwiązań dla dzieci: miniklub, minidyskoteka, animacje, zjeżdżalnie, brodzik.

Sport i wellness: jacuzzi, kręgle, masaże, korty tenisowe, aquapark.

5.3

Wyświetlono 39 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
3.1
Marek

Zalety

Pokoje czyste choć stare. Miejscowi sklepikarze bardzo gościnni i życzliwi.

Wady

Kiepska plaza. Papierzane kubki podawane wszędzie-jak chcesz szklankę musisz zapłacić za drinka

3.3
Julia

Zalety

Widoki

Artur

Pobyt - Styczeń 2022

Daniel

Pobyt - Sierpień 2019

Zalety

Jedzenie Infrastruktura Aquapark Animacje dla dzieci

Wady

Trochę na uboczu ale może jest to dla innych zaletą Plaża nie powala

Tomek i Karolina

Pobyt - Styczeń 2019

Zalety

Super obsługa, dobre położenie, świetny dojazd komunikacją publiczną w różne miejsca.

Wady

Słabe ciśnienie wody, która leci raz zimna raz gorąca. Dość głośno wieczorami, ale kiedy skończą się animacje, zapada cisza. Nie ma wiecej wad.

Sara Sowul

Pobyt - Grudzień 2018

Ogólne wrażenie bardzo dobre, idealny dla rodzin z dziećmi, jest co robić, baza wypadowa na inne atrakcje,

Zalety

Położenie, aquapark, posiłki główne,

Wady

Lunch, beznadziejne lunche, ale jeśli korzystasz w pełni ze śniadania, i obiadu i kolacji to Mona je pominąć kompletnie

jj

Pobyt - Listopad 2018

Hotel usytuowany w zatoce, na miejscu puby, aquapark, sklepy, widok z okna na inny hotel oraz na baseny i leżaki, ale boczny widok jest na morze. Obsługa bardzo miła i życzliwa, chętnie pomoże. Miła polka pracuje w recepcji. Bardzo dużo anglików. Jedzenie różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie. Mieszkałam w pokoju ekonomicznym, mega duże łoże, duża łazienka, przestronny balkon. Sprzątanie na poziomie 3/5. Pogoda mega zachęcająca 25 - 35 w słońcu :D Prawie w ogóle nie pada, czasem tylko chmury przemkną. Ogólnie hotel oceniam na dobre 4-.

Pobyt - Wrzesień 2018

Ogólnie jest to hotel naprawdy polecenia jak i parom to również dla rodzin z dziećmi fajny aqapark

Zalety

Codziennie sprzątany czyściutko miła obsługa przepyszne jedzenie

Wady

Animacje tylko pod Anglików i Niemców

4.8
Jarosław

Pobyt - Lipiec 2018

Rewelacyjne sąsiedztwo aquaparku przy hotelu. Restauracja super i jedzenie świeże, duży wybór dań, ale apartament chyba najgorszy w jakim byliśmy. W pokoju brakowało siedzeń, sofy, świeżych ręczników, wyposażenia mini kuchni. Łóżka tragiczne. Wszystko stare i rozpadające się.

Zalety

Niewątpliwie sąsiedztwo Aquaparku i bezpłatne korzystanie z niego przez gości hotelowych jest największą zaletą. W pakiecie All Inclusive posiłki 3x dziennie w szerokiej rozpiętości godzinowej dają swobodę korzystania z restauracji. Poza tym bardzo duży wybór potraw i rodzajów dań oraz napojów. Codziennie urozmaicane jedzenie. Pyszne ryby i wszystko świeże. Kuchnia przygotowana szczególnie pod kątem zaspokojenia smaków dla dzieci. Miła obsługa.

Wady

Stary hotel, windy często się psuły, materace - łóżka makabrycznie niewygodne, zapadnięte i potwornie trzeszczące. W apartamencie wszystko stare i zniszczone: meble, łóżka. Mała dostawka dla chłopaków w wieku 14 i 16 lat była tylko jedna - podparta na 2 kijkach, które się zapadały. Dla 4 osób tylko 2 krzesła i 1 fotel. Pomimo naszej prośby personel nie dostarczył miejsc do siedzenia. W naszym pokoju nie było sofy do wypoczynku. Wyposażenie aneksu kuchennego to jedynie 3 szklanki. Brakowało nawet otwieracza do wina i butelek. Lodówka burczała jak traktor. Przez cały tydzień sprzątnięto i wymieniono ręczniki tylko 1 raz! W lobby, jedynym miejscu, gdzie dostępny był słaby internet sofy były tak obrzydliwie brudne i poplamione, że odradzam siadanie. Kran w naszej łazience też był popsuty.

Aneta

Pobyt - Lipiec 2018

pobyt w hotelu oceniam bardzo pozytywnie (byliśmy od 18 lipca 2018). Jedzenie przepyszne, każdy może znaleźć coś dla siebie (kolacje tematyczne- kuchnie świata: np. meksykańska, chińska). Pokoje czyste wbrew niektórych opinii, codziennie pokoje były sprzątane, pościel i ręczniki wymieniane również codziennie (chyba że ktoś sobie tego nie życzył). Obsługa hotelu również miła, pomocna i uśmiechnięta.

Zalety

*pyszne jedzenie-duży wybór potraw *bliskie położenie od plaży *hotel bardzo czysty, pokoje sprzątane codziennie (wymiana ręczników i pościeli) *czysta okolica *basen czysty (woda co prawda chłodna ale przy upalnej pogodzie jest to zaleta) *cicha okolica

Pobyt - Czerwiec 2018

Hotel na prawdę godny polecenia. Wszystko na najwyższym poziomie, pokoje ładne z pięknym widokiem. Jedzenie przepyszne do wyboru do koloru. Na miejscu sklepiki, apteka, mini market. Recepcja pomocna, szczególnie bardzo miła Polka. Wróciliśmy bardzo zadowoleni.

Zalety

Pyszne jedzenie, piękne położenie, duży park wodny

Wady

Brak.

Pobyt - Październik 2017

Byliśmy nie dawno i jesteśmy bardzo zadowoleni ! Przemiła obsługa, a co najważniejsze przepiękna lokalizacja i przepyszne jedzenie gdzie codziennie było ci innego(małże, kalmary,krewetki w zimnym bufecie, desery,lody własnej roboty itp) W barze przy basenie fajna muzyczka a wieczorami zabawne animacje ( dla dorosłych od 21:30) Lodówki w pokojach. Żadnych karaluchów jak to niektórzy sobie piszą!! Hotel było codziennie sprzątany ( pokoje, hol, restauracja) Minusem była popsuta klimatyzacja i spory hałas z hotelu obok o 7 rano (dotyczy pokoi na końcu hotelu przy oceanie) i pokoje troszkę do remontu. Bardzo dużo Anglików i Niemców, co czasami było bardzo podkreślane ogólna symaptią do tych nacji szczególnie podczas animacji dla dzieci . Ogólne wrażenie baaardzo pozytwne, polecam !!

Zalety

Bardzo dobre posiłki w restauracji ! Ogromny basen i dużo leżaków. Przemiła obsługa zarówno w recepcji jak i w barze.

Wady

Popsuta klimatyzacja, gorąco w pokojach. Hałasy już o 7 rano z hotelu obok

DW

Pobyt - Wrzesień 2017

Nie jest to miejsce dla młodych ludzi. Wieczorami nic się nie dzieje. Myśleliśmy, ze będziemy mieszkać w miasteczku, a do miasteczka był kawałek autem, taksówką lub komunikacją miejską. To kompleks hotelowy z wewnętrznym deptakiem i kilkoma sklepami. Brakuje miejsca do zabawy.

Zalety

Dużo leżaków, blisko do oceanu, Aqua Park, pokoje sprzątane codziennie, dobre jedzenie

Judyta

Pobyt - Sierpień 2017

Ogolnie jestesmy bardzo zadowoleni z tegorocznych wczasow. Cala rodzina byla szczesliwa z pobytu w tym hotelu. To byly najlepsze wczasy dla mnie jak do tej pory. Obawialam sie jak bedzie po przeczytaniu opini przed wyjazdem. Zadnych karaluchow ani innych nieprzyjemnosci o ktorych wypisywali inni niezadowoleni. Bardzo milo wspominamy caly pobyt. Wyjscia do aquaparku czy zabawy i atrakcje wieczorne byly baardzo na plus. Jedzenie przepyszne i roznorodne. Zespol Tui bardzo fajnie przygotowany. Wszystko bylo wiadomo co, gdzie i jak. Bardzo dziekujemy i polecamy ten hotel z calego serca.

Zalety

Bardzo mila obsluga. Windy z przepieknym widokiem na zewnatrz. Bardzo gustownie urzadzone pokoje i czyste.

Wady

Jedynie mozna sie przyczepic ze na naszym balkonie gdzie mielismy pokoj 4 osobowy byly tylko dwa krzeselka do stolika.

Pobyt - Sierpień 2012

Hotel bez rewelacji, jedzenie bardzo monotonne, brak owoców, obsługa sprawia wrazenie jak by pracowala tam za kare !!!

darek

Pobyt - Sierpień 2012

naprawde wrto tam poleciec piekne widoki super baseny rewelacyjne ocean pszepiekny

Sylwia

Pobyt - Czerwiec 2012

Jaka cena taka jakośc. Nie można się spodziewac za dużo jednak za tą cenę ok.

3.6
Ostrzegający

Pobyt - Maj 2012

Muszę ostrzec przed \"biurem\" TUI Poland Sp. z o.o. opieka rezydenta żadna. Na lotnisku w dniu wylotu dowiedzieliśmy się że lot jest opóźniony o .... okazało się ze o 12 godzin. Nie uzyskałam żadnej rekompensaty pieniężnej proszę uważać na to biuro pracują tam sami oszuści

Atena

Pobyt - Październik 2011

Bardzo dobry hotel nad brzegiem oceanu.Plaża wulkaniczna-czarny pisaek,basen podgrzewany.Świetne jedzenie,duzo i smacznie.Drinki w all niezłe.Bardzo blisko do Puerto de Mogan sliczne miasteczko.Wyjaz z Tui za pośrednictwem biura Podróżnik z Pyskowic-pełen profesjonalizm Pani Magdy Polecam!

Monia

Pobyt - Kwiecień 2011

Super hotel- oczywiście w swojej klasie cenowej. Czysto, basen hotelowy, jakuzzi dodatkowo dla klientów wstep do Aqua Parku gratis. Położenie w zatoce Taurito... hotel praktycznie przy plaży. Podczas odpływu polecam jaskinie. Jedzenie smaczne, dużo owoców morza, warzyw, owoców, ryb itp. wieczorki tematyczne. Śniadania trochę monotonne ale zawsze można cos dla siebie znaleźć. Przy hotelu wypożyczalnia samochodów, sklepy z pamiątkami, minimarket. Idealna baza wypadowa... przystanek praktycznie koło hotelu. z rozrywek, animacje, korty tenisowe, kręgle itp. Polecam!!!

Livvo Lago Taurito (ex Paradise Lago Taurito)