Liu Resorts

Wyjątkowy

super hotel, miejsce na odpoczynek bez dzieci, mnóstwo atrakcji dla siebie a animatorzy nienatrętni

Hotel zasługuje na prawdziwe 5*. Mega kuchnia, wysoka jakość jedzenia. Miejsce gdzie nie czuję się oddechu obsługi . Czysto, relaksujaco , wysoki standar hotelu. Świetna strefa SPA,

Pobyt w hotelu oceniam bardzo dobrze. Piękny hotel, w wysokim standardzie , z pięknymi wnętrzami. Posiadałam pokój standardowy, ale oceniam go również dobrze. Czysty, ładnie urządzony.

Spędziliśmy w hotelu Liu Resorts tydzień wakacji, który okazał się być absolutnie niezapomniany. Od samego początku, kiedy przybyliśmy do hotelu, byliśmy pod wrażeniem profesjonalizmu i życzliwości personelu. Obsługa hotelowa była na najwyższym poziomie – zawsze uśmiechnięta, pomocna i gotowa spełnić wszelkie nasze życzenia. Recepcjonistki przywitały nas z ciepłem, a proces zameldowania przebiegł szybko i sprawnie. Pokój, który otrzymaliśmy, był przestronny, nowocześnie urządzony i nieskazitelnie czysty. Każdego dnia pokoje były dokładnie sprzątane, a ręczniki i pościel regularnie wymieniane. Duże, wygodne łóżka oraz klimatyzacja sprawiały, że po całym dniu pełnym atrakcji mogliśmy naprawdę wypocząć. Dodatkowym atutem były piękne widoki z balkonu na otaczający hotel ogród oraz basen. Jednym z największych atutów Liu Resorts jest bez wątpienia różnorodność i jakość serwowanego jedzenia. Restauracja główna oferowała szeroki wybór potraw zarówno na śniadania, obiady, jak i kolacje. Codziennie mogliśmy spróbować czegoś nowego – od tradycyjnych tureckich specjałów, przez dania kuchni międzynarodowej, aż po wykwintne desery. Wszystkie potrawy były świeże, smakowite i pięknie podane. Na szczególne uznanie zasługuje strefa tematyczna, gdzie codziennie prezentowane były kulinaria z innego zakątka świata. Dodatkowo, dostępne były również restauracje à la carte, gdzie serwowano dania na najwyższym poziomie. Hotel oferuje także szeroką gamę udogodnień i atrakcji. Basen był duży i czysty, z odpowiednią ilością leżaków dla gości. Dla osób preferujących aktywny wypoczynek dostępne były siłownia, korty tenisowe oraz różnorodne zajęcia sportowe organizowane przez animatorów. Na plaży, która znajduje się w bezpośrednim sąsiedztwie hotelu, można było korzystać z różnorodnych sportów wodnych. Wieczory umilały nam liczne animacje i występy artystyczne, które były na wysokim poziomie i dostarczały wiele rozrywki. Liu Resorts to miejsce, gdzie dbałość o szczegóły i zadowolenie gości są na pierwszym miejscu. Cały personel, począwszy od menedżerów, przez kelnerów, po sprzątaczki, wkładają ogromny wysiłek, aby każdy czuł się wyjątkowo i mógł cieszyć się w pełni swoim pobytem. Bez wahania mogę polecić ten hotel każdemu, kto szuka miejsca na relaksujący i luksusowy wypoczynek w Turcji. Podsumowując, Liu Resorts w Side to hotel, który z całą pewnością spełnia najwyższe standardy w każdym aspekcie – od profesjonalnej obsługi, przez doskonałe jedzenie, po komfortowe i czyste pokoje. Nasz tygodniowy pobyt był absolutnie wspaniały, a wspomnienia z tego miejsca na długo pozostaną w naszej pamięci. Na pewno wrócimy tu przy najbliższej okazji.

Wspaniały hotel !!! Cudowne miejsce, bardzo uprzejmy i pomocny personel. Doskonały wybór jedzenia, alkoholu - drinków ! Wszystko przepyszne. Wspaniała szeroka i piaszczysta z dostępem do super baru! Ogólnie caly hotel jest urządzony nowocześnie i zasługuje na 5* Serdecznie polecam !!!

Nazwa  Liu Resorts
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Manavgat
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, darmowe wifi

Wyjątkowy

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
benedykt

Pobyt - Listopad 2024

Zalety

butikowy, wiele miejsc gdzie poczujesz odprężenie i spokój, obsługa bardzo miła

Justyna

Zalety

Cisza ( nie ma animatorow) , przepyszna kuchnia, trunki świata , łóżka przy basenach, podział na strefy. Nie czuję się tłumów . Meleks dowozi na plażę ( 1min) Świetna strefa na plaży z koktail barem , restauracja i miejscem do wypoczynku

Wady

Budynki hotelowe wciśnięte w małą przestrzeń. Po bokach widać i słychać inne obiekty hotelowe .

Zalety

Piękne wnętrza części wspólnych, piękna zieleń na terenie całego hotelu. Duża zaletą jest świetny beach bar - pięknie zdobiony. Super wieczorne show - bardzo wysoki poziom. Nie były to animacje a tak jak napisałam świetne show. Bardzo dobre jedzenie. Czystość jest również dużym atutem hotelu. Świetny hotel , bardzo polecam

Rafał

Zalety

Nic nie brakuje.

Wady

Ręczniki basenowe czasami były czasami nie.

Iwona

Zalety

Super za meleksy ktore przy takiej temperaturze są super rozwiązaniem.

Szymon

Top!!! Pierwszy hotel w Turcji, w którym standard polskich 5***** pokrywał się. Wszystko idealne. Pierwszy hotel od Lotniska. Pokój "swim up" rewelacyjny. Wszystko na najwyższym poziomie. Polecam serdecznie. Wyjazd na majówkę udany.

Pobyt - Październik 2023

Hotel piękny i super zorganizowany, nie chce się wychodzić …:) opaskę dostaje się od razu po przyjeździe do hotelu i można korzystać z All ( na pokój trzeba poczekać do 14:00) , bagaż jest zaopiekowany w tym czasie . Recepcji o wszystkim informują i zawsze bagażowy zaprowadza do pokoju i pokazuje , opowiada co i jak. . Jedzenie super, ogromny wybór : różnie przygotowane mięsa , na żywo przygotowywane makarony, grillowane ryby , owoce morza, sushi, mnóstwo owoców , menu dla dzieci, nawet kawior serwowali, ilość słodkości i jakość to bardzo wysoka półka . Wszyscy bardzo uprzejmi i pomocni. 5 basenów , jeden chyba dla dorosłych tylko , dwa ze zjeżdżalniami. Pięknie zaaranżowany teren, bardzo zielono . Kilka super barow, cukiernia. Do plaży około 300 m i tą drogą również bardzo przemyślana : po drodze super siłownia, „ścieżka zdrowia” / tor przeszkód, boisko do piłki nożnej . Pomimo że wcale nie jest daleko i idzie się super to jeżdżą non Stop meleksy . Plaża i Beach bar to wisienka na torcie. Jeszcze tam wrócimy !

Wady

Nie ma wad

Liu Resorts