W odległości zaledwie 300 metrów od obiektu znajduje się największy w kraju kompleks narciarski - Kotelnica Białczańska.
Dla najmłodszych Gości przygotowana została sala zabaw dla dzieci z wszelkimi udogodnieniami i atrakcjami.
Doskonałym uzupełnieniem pobytu skoncentrowanego na aktywnym wypoczynku jest hotelowe SPA, a w nim: sauna sucha i sauna parowa.
Piękne górskie krajobrazy i liczne szlaki turystyczne
wszystko ok jedzenie bardzo dobre pokój czyściutki miła obsługa
Bardzo miła obsługa, czysto w pokojach, jedzenie bardzo dobre, śniadania obfite z dużym wyborem. Polecamy
Jedzenie
Brak łóżeczka dla dziecka w pokoju, ale też o nie nie zapytaliśmy.
Hotel czysty i zadbany. Pokoje raczej małe dla dwójki osób z dzieckiem mało komfortowe. Śniadania dobre i różnorodne. Na wielki plus podgrzewany basen gdzie średnia temperatura wody to 30 stopni
Basen z zakrywanym dachem, brodzikiem i podgrzewana woda, masażerami Sala zabaw dla dzieci Bardzo dobre śniadania Strefa spa w cenie (2 jacuzzi sauna sucha i mokra) Widoki na tarty Zniżka na termy bania
Małe pokoje ze skosami niekiedy nawet bez balkonu
Hotel bardzo mi się podobał miła obsługa pyszne jedzenie i ładnie czysto w pokoju
Dużo miejsca basen sala fitness sałny dzakuzi niedaleko do sklepów do szlaków turystycznych
Hotel prawie bez wad
Bardzo dobry hotel dla rodzin polecam super lokalizacja
Miła obsługa, jedzenie , pan od grlia serwuje pyszne potrawy
Super, super pod każdym względem. Pokój wygodny z balkonem i widokiem na Tatry. Jedzenie bardzo dobre (niestety trudno liczyć ,że się schudnie ,bo duży wybór , a przede wszystkim wszystko smaczne),cała obsługa hotelu miła i chętna do pomocy. Hotel godny polecenia :-)
Położony w dobrym miejscu , blisko Term ,a jeżeli ktoś się tam nie wybiera jest basen, jest siłownia ,bardzo ładny ogród, jest gdzie wypocząć.