Starożytne ruiny i zabytki, takie jak Akropol w Lindos
Piękne plaże z złocistym piaskiem i krystalicznie czystą wodą
Urokliwe stare miasto Rodos z wąskimi uliczkami i średniowiecznymi murami
Wczoraj wrociłam z tygodniowych wakacji i oto moje przemyślenia. Ja wygrałam tę wycieczkę, wygrałam w konkursie bon na ten portal, wybrałam to miejsce, były bardzo fajne wakacje bo darmowe, ale gdybym miała 10 tysięcy zapłacić za ten hotel za dwie osoby to chyba bym się wstrzymała... Dlatego spisuję na chłodno i staram się być obiektywna. PLUSY - Przemiła obsługa w płynnym angielskim (panie na recepcji są cudowne). - Częste i dokładne sprzątanie. - Mało dzieci, brak atrakcji dla dzieci typu zjeżdżalnie etc (dla mnie to na plus). - Dwa baseny. - Można bez problemu palić na balkonie i na jednym z tarasów. - Klimatyzacja działa. - WIFI działa - Piękny ogród. Są w nim kotki, które karmiłam - Nie słyszałam w pokojach ludzi z sąsiednich pokoi WADY: - Cena jest kosmiczna! a standard to nie jest polskie cztery gwiazdki, bardziej trzy z kawałkiem. - Jedzenie całkiem dobre, ale mało opcji dla wrażliwych żołądków i dość monotonnie. - Szafy są beznadziejne, tylko można powiesić właściwie rzeczy, brak półek, brak szafek przy łóżkach do których można coś włożyć. - Brak haczyków na ręczniki w łazience (serio, ani jednego haczyka, zero, żadnego, na ręcznik, na ubranie, na nic). - Osiołki niedalekie więc ich wycie słychać bardzo wyraźnie i głośno tak samo jak pianie kogutów. Lodówka mega buczała i bulgotała, skończyło się, że musiałam ją odłączyć i nie mieliśmy lodówki. - Nie ma darmowych leżaków na plaży nawet jeśli ma się all inclusive, trzeba codziennie płacić po 15 euro, co jest trochę przesadą. - Brak siłowni! A nie, przepraszam, jest, ale wstęp 10 euro nawet z all inclusive, również przesada. Spa mega drogie. - Bardzo przaśne wydarzenia i muzyka przy basenach, w porównaniu z konkurencją gdzie wieczorem grał zespół jazzowy klimatyczny tu mieliśmy wieczór ale jakichś pop-coverów w jakimś remixie... - Brak czajnika w pokoju. - Kawiarnia jest, ale czynna od 17. - Kawa w kawiarni niedobra, automat z Nescafe a nie prawdziwy ekspres do kawy. Jak Państwo widzą starałam sie być naprawdę obiektywna. Ja będę mimo wszystko dobrze wspominać te wakacje, ale ja za nie nie zapłaciłam, więc to dość istotny element.
Hotel piękny, pokoje czyste, dwa baseny jeden głębszy drugi bardziej dla dzieci. 3 bary a do tego pyszne naleśniki i lody przy każdym basenie. Pokoje sprzątane codziennie, jedzenie pyszne, tak duży wybór że nie ma opcji ,że ktoś się nie naje. Na duży plus,że obsługa podchodzi i pyta czy podać kawę, herbatę, piwko lub wino. Nie znamy dobrze języka angielskiego,ale pani w recepcji mówi tak wyraźnie, że każdy będzie w stanie wyłapać pojedyncze słówka i się dogadać. Obsługa uśmiechnięta, pomocna. Robią przepyszne drinki. Leżaki po 12 już raczej pojedyncze, nie ma tego zwyczaju rezerwacji leżaków ręcznikami więc każdy znajdzie miejsce. Aquaaerobik i waterpool codziennie z dziewczynami animatorkami. Jedyny minus to woda dziwna w smaku,która jest dawana do każdego posiłku, my się baliśmy jej pić więc chodziliśmy do marketu niedaleko hotelu za 1euro można było kupić butelkowaną. I mnóstwo bezpańskich kotów chodzących po leżakach, które akurat nam nie przeszkadzały. My jesteśmy bardzo zadowoleni ! Polecam.
Duży wybór posiłków,uśmiechnięta obsługa, pyszne drinki
Brak wody butelkowanej w pokojach- tylko dwie butelki na początku.
Ładny hotel , blisko plaży , piękny widok z balkonu , obsługa miła i pomocna ,
Lokalizacja hotelu , baseny , wystrój oraz obsługa na duży plus ,
Hotel super. Choć pierwsze wrażenie nie wywoływało efektu wow, to z każdą godziną pobytu były +, a na końcu ocena 10/10. Goście, z którymi rozmawialiśmy byli bardzo zadowoleni. Hotel przeznaczony bardziej dla osób dorosłych, brak infrastruktury dla dzieci, ew.dla maluchów płyciutki brodzik. Podobnie plaża: niedaleko brzegu głębokość 120-160, ale z piaseczkiem, buty do wody niepotrzebne.
Kameralny, czyste, pokoje i łazienki, z basenem "dla wszystkich", nie tylko dla wytrawnych pływaków, czyli głębokość max 1,60m z uroczym mostkiem, pod którym można w trakcie kąpieli skryć się przed słońcem, smaczne, urozmaicone jedzenie, bliskość plaży z piaszczystym dnem, dojście do plaży ukwieconym tunelem, od dolnego basenu 3 min. Lekkie animacje, aqua aerobik, wieczór z muzyką na żywo, wieczór grecki, wieczór z dj-em, duży wybór drinków w all, jakość jak wszędzie, nie narzekaliśmy.
Po zmianie godziny wylotu z popołudniowej na 6.05. opuściliśmy hotel o godz.2.20 w nocy, czyli po 2 godzinach 7 przysługującej nam doby i uważam, że powinniśmy dostać na drogę jakieś wyżywienie - namiastkę śniadania, które nam przepadło (po przylocie również o 2 dostaliśmy przy meldunku sandwicze zamiast kolacji).
Hotel super,przemiła obsługa,jedzenie codziennie inne,blisko plaża.
Dobre jedzenie,blisko plaża,piękne widoki.polecam
Hotel położony na dużym obszarze, kilka budynków, barów, basenów. Obsługa recepcji i ekipa sprzątająca przemiła, pomocna. Jedzenie średnie, ale każdy znajdzie cos dla siebie. Śniadania monotonne. Drinki w barze bardzo ok, plus kanapki dla dzieci, lody i naleśniki. Ogólnie czysto chociaż łazienka troche juz woła o remont. Duże pokoje. Transfer autokarem 1h 10 min . Ogólnoe hotel ok ale bez szału.
Mila obsluga, blisko morza, oferta baru.
Jedzienie średnie, łazienka srednio czysta.
Hotel jest bardzo dobry, jedzenie jest pyszne - codziennie inne, każdy znajdzie coś dla siebie, polecam skorzystać z restauracji a'la carte. Obsługa jest na najwyższym poziomie, język angielski zna każdy. Hotel jest usytuowany w dobrym miejscu, żeby móc zwiedzić najważniejsze miejsca na wyspie.
Obsługa, jedzenie, lokalizacja
Miła obsługa, zawsze wszystko posprzątane, dobrze położony spełnil nasze oczekiwania.
Widok, dobre urozmaicone jedzenie
Wakacje na początku sierpnia, hotel w spokojnej malowniczej okolicy. Największym plusem hotelu jest zdecydowanie wyżywienie bardzo urozmaicone i bardzo dobrej jakości, dobre alkohole, duże przestronne pokoje 2 pomieszczeniowe, codziennie sprzątane oraz łazienki zawierające osobny prysznic i wannę. Obsługa miła i uśmiechnięta. Hotel bardzo czysty. Świetne możliwości komunikacyjne, kilka wypożyczalni aut w pobliżu. Autobus ma przystanek 30 m od hotelu, za kilka euro można dojechać do urokliwego Lindos. Plaża przy hotelu kamienista więc należy pamiętać o obuwiu ochronnym (do plaży 150 metrów, serwis plażowy dodatkowo płatny). Hotel nie posiada żadnych atrakcji dla dzieci (jedynie brodzik oraz plac zabaw), dlatego polecam dla spokojnie wypoczywających.
Ciche i kameralne położenie, świetne jedzenie, duże czyste przestronne pokoje, bardzo miła obsługa .
Super hotel, obsługa recepcji na światowym poziomie, Super pokoje czystość pierwsza klasa , Cześć gastronomiczna na najwyższym poziomie, codziennie inne dania i mnogość wyborów. Obsługa ze strony (...) - perfekt - Dziękuję.
Spokojna lokalizacja, piekne zadbane pokoje i łazienki, doskonała obsluga room servis i obsluga gastronomiczna.
Wakacje na początku maja, hotel robi skromne wrażenie, mało animacji (pobyt przed sezonem). Największym plusem hotelu jest zdecydowanie wyżywienie bardzo urozmaicone i bardzo dobrej jakości, dobre alkohole, duże przestronne pokoju 2 pomieszczeniowe, codziennie sprzątane oraz łazienki zawierające osobny prysznic i wannę. Świetne możliwości komunikacyjne, kilka wypożyczalni aut w pobliżu. Autobus ma przystanek 30 m od hotelu, za 5 euro możemy dojechać na cudowną starówkę w stolicy, a za 1.80 euro do urokliwego Lindos. Plaża przy hotelu kamienista więc należy pamiętać o obuwiu ochronnym (do plaży 150 metrów, serwis plażowy dodatkowo płatny). Hotel nie posiada żadnych atrakcji dla dzieci (jedynie brodzik oraz plac zabaw), dlatego polecam dla spokojnie wypoczywających.
Ciche i kameralne położenie, świetne jedzenie, duże, czyste przestronne pokoje
mało animacji
Wróciliśmy z hotelu Lindos White 13 lipca 2018 bardzo zadowoleni. Hotel ma same zalety, nie można doszukać się jakichkolwiek wad. Obsługa hotelu na najwyższym poziomie - zawsze elegancko ubrana, uśmiechnięta, pomocna i życzliwa. Jedzenie całkowicie przerosło nasze oczekiwania. All inclusive był naprawdę all. Nigdy nie powtórzyły się ciepłe posiłki, serwowane wyśmienite dania, przeróżne sałatki z bogatą ilością składników, duży wybór owoców, słodkich przekąsek, napoi i drinków. Lody dla dzieci w nieograniczonej ilości. Mieszkaliśmy w górnym budynku hotelu, który jest całkowicie nowoczesny, komfortowy i gustownie urządzony. Serwis pokojowy codziennie, donoszona woda mineralna do lodówki i oczywiście klimatyzacja bez dodatkowych opłat. Baseny, korty, miejsca animacji codziennie sprzątane, duży wybór animacji dla dzieci i dorosłych.
wspaniała obsługa, wyśmienite jedzenie, miła armosfera
Hotel niewielki, komeralny ale za to przytulny. Cicho i spokojnie na wypoczynek idealne miejsce. Brak tłoku na basenie, w barze czy w restauracji. Jedzenie pyszne, pięknie podane, duży wybór. Obsługa rewelacyjna: miła, pracowita, bardzo dbająca o gości i o czystość przy stolikach-naprawde byliśmy pod wrażeniem. W hotelu jak i w okolicy wypożyczalnia samochodów i skuterów. Samochód - 40euro/dzień, 65euro/2-3dni. Super sprawa zwiedzić całą wyspę i przepiękne plaże Rodos. Polecam ten hotel.