Starożytne ruiny i zabytki, takie jak Akropol w Lindos
Piękne plaże z złocistym piaskiem i krystalicznie czystą wodą
Urokliwe stare miasto Rodos z wąskimi uliczkami i średniowiecznymi murami
Hotel - Restauracja i Bar (wyżywienie AI) - SUPER, Stan Hotelu - nie najlepszy (drobne usterki, które za bardzo nie przeszkadzają) W kilku pokojach - było pare robaków w łazienkach. Najwięcej uwag do Animatorów - praktyczny brak ich zaangażowania (Grecos Holiday).
Zastaliśmy nie to co na fotkach ! Totalny syfilis ! Tego sięnie da opisać ! Krótko i na temat KIŁA !!!!
Brud i grzyb w łazience. Zdjęcia pokoju wykonane w hotelu obok (Sunrise) plaża brudna i kamienista bar przy basenie zabity deskami. Winda nie działa a organizator poleca jako doskonały obiekt dla rodzin z dziećmi. Jedyna droga na piętro to kręte schody - doskonałe dla rodzin z dziećmi w wózku. W hotelu sami Polacy zapewne dlatego że nikomu innemu nie dałoby się wcisnąć takiej ściemy. Restauracja to nie restauracja tylko tawerna rybacka pod blaszanym dachem. W lodówce z lodami zdechłe owady, do toalety przy plaży strach wejść. Rzeczywistość absolutnie nie odpowiada ofercie. Ogólnie tragedia, zmarnowane pieniądze i czas. Nikomu nie polecam.
W hotelu brud i karaluch, obsługa leniwa i często nie znająca nawet angielskiego... All w tym hotelu to jakaś kpina
PRZESTROGA dla wszystkich wybierających się do LINDOS SUNSET BEACH z biurem GRECOS!!! Biuro zamieszcza na stronie zdjęcia z hotelu SUNRISE, co jest ewidentnym OSZUSTWEM, gdyż na miejscu zastajemy nie to, czego się spodziewaliśmy. Przy hotelu LINDOS SUNSET BEACH NIE MA PIASZCZYSTEJ PLAŻY, PALM PRZY BASENIE, CZYSTYCH I ZADBANYCH POKOI ani nawet SERWET NA STOŁACH W RESTAURACJI. JEST ZA TO STARA I BRUDNA ŁAZIENKA, PROBLEMY Z KANALIZACJĄ I KLIMĄ. CZUĆ WILGOĆ. POKOJE SĄ SPRZĄTANE POBIEżNIE, O ILE W OGÓLE...JEDZENIE BARDZO SKROMNE i MONOTONNE. Cały ALL jest jedną wielką KPINĄ. PLAŻA pusta, bo BRUDNA I KAMIENISTA. JEDYNY PLUS stanowi BASEN. CZYSTY i również PUSTY, bo większość osób przyjeżdżających do LINDOS SUNSET BEACH, ucieka z niego, gdzie pieprz rośnie, co osobiście najbardziej polecam. Ps. NIEOPODAL HOTELU znajduje się PRZYSTANEK AUTOBUSOWY, co sprawę ułatwia ;) Jeśli chodzi o WYCIECZKI, to polecam MIASTO LINDOS, RODOS I REJS NA WYSPĘ SYMI. PERŁY RODOS możecie sobie jak najbardziej DAROWAĆ. I na koniec... KONIECZNIE! PRZYGOTUJCIE SIĘ NA WIETRZNE DNI i WEŻCIE ze sobą coś na KOMARY, bo wieczorami gryzą jak szalone. A teraz uzbrojeni w powyższa wiedzę i DOBRY HUMOR, zwiedzajcie RODOS na własną rękę, bo to NAJLEPSZY i zdecydowanie NAJTAŃSZY sposób, by poznać tę PIĘKNĄ WYSPĘ :) Pozdrawiam i życzę powodzenia!
Hotel pokoje zależy w jakim budynku (są dwa drugiego nie ma na fotce) brudne.Mieliśmy w pokoju karalucha ,,,poza tym nie tylko my innych pogryzł nawet.Stołówka brudna nie przyjemnie mi się jadło,JedzEnei mało zróżnicowane.Nie przyjemny zapach unoszący się zza parkanu..przypominający zdechła padlinę:(( Miał być animator dla dzieci..był ale tylko na posiłkach poza tym nie nie organizował.Nie było tak jak obiecywało biuro podrózy. Brak ciepłej wody rano i wieczorem. Zdjęcia na fotkach powyżej są nie adekwatne do tego co zastaniecie..to samo tyczy się palm przed budynkiem, parasoli i restauracji nie wiem skąd te fotki są na stornie ale na pewno nie z teog hotelu!!! ABSOLUTNIE NIE POLECAM TEGO HOTELU! Naprawdę warto dołożyć trochę więcej kasy i znależć sie w 4gwiazdkach w hotelach obok .