Obsługa bardzo uprzejma bardzo czysto jedzenie super polecam
Jak ,dla nas wszystko ok.Wiadomo gwiazdki w Turcji nie są adekwatne do Europy.Sam pobyt uważamy za bardzo udany,jedzenie dobre jeśli ktoś narzeka,to chcielibyśmy wiedzieć co jedzą w domu😂Obsługa rewelacja szybcy,mili sympatyczni.Obsługa barmańska świetna szczególnie Hasan pozdrawiamy serdecznie.Przesympatyczna ratowniczka,ogólnie super to nas trzeci pobyt w Turcji,chętnie byśmy wrócili do tego miejsca.Jedyna rzecz na minus to animacje,no to też,każdy ocenia według siebie.
Jedzenie obsługa czystość
Naszym zdaniem słabe animacje
Hotel bardzo fajny. Większość gości to Niemcy oraz Rosjanie. Raczej dla ludzi starszych ale młodzi z dziećmi też znajdą dla siebie rozrywkę.
Czyste pokoje. Blisko do plaży z bezpłatnymi leżakami, do plaży również można dojechać bezpłatnym busikiem. Obsługa bardzo miła i pracowita. Co wieczór jakieś atrakcje. Kolacja tematyczna z tureckim jedzeniem to był hit . W pokojach klimatyzacja, lodówka. Na terenie hotelu sklepiki, fryzjer itp
Trochę drogie pranie. Wypranie np 1 t-shirta kosztuje 1,5 euro. Jedzenia mnóstwo ale niektóre potrawy zupełnie bez smaku. Alkohole i soki rozwodnione ale można zakupić soki wyciskane bardzo smaczne
Hotel był bardzo przyjemny. byliśmy 8 dni. Fajnie spędzało się czas poza pokojem, było dużo miejsc wydzielonych w których można było czytać, grać w karty czy oglądać mecze EURO :) obsługa bardzo uprzejma , zawsze uśmiechnięta. Pokoje codziennie posprzątane. Dużo atrakcji przy basenowych , animatorów którzy zachęcali do sportów i sami w nich również uczestniczyli np.siatkówka na piasku czy w basenie, ping pong ,dart czy inne. Dostęp do jedzenia i picia praktycznie non stop. Każdy znajdzie coś dla siebie nawet najbardziej wybredni. Prawie co wieczór występy grup tanecznych i inne rozrywki loterie, bingo itp. W hotelu jest fryzjer i SPA i to tez jest fajnym atutem. Była muzyka nad jednym basenem a nad drugim nie co było fajnym rozwiązaniem jeżeli ktoś by chciał spędzić czas w ciszy a nie przy muzyce. Dużo leżaków, miejsce zawsze można było znaleźć.
*miła obsługa, dużo miejsc do spędzania wolnego czasu, kilka basenów, zjeżdżalnie w basenie, można było oglądać mecze , dużo atrakcji, przepyszne i różnorodne jedzenie, klimatyzacja w pokoju, podział basenów na aktywny (z muzyką) i mniej aktywny :), blisko podstawowe sklepy, apteki, bezpłatny bus na plażę,
Trochę częściej mogłaby być włączana klimatyzacja w częściach wspólnych, ale to większym problemem nie było bo jak się poprosiło to klimatyzacja została włączona czy zwiększona.
Pobytna 10 w skali 10. Hotel tworzą ludzie. Dbanie o klienta na najwyższym poziomie. Praciją tam ludzie pogodni i bardzo uczynni. Pozdrawiam Panie z obsługi pokoju, kelnerów oczywiście kucharzy bo jedzenie puszne i bsrdzo dużo. Wieczorem tańce tureckie, również fortepoan.
Standard 5 i jest mocne 5. Panowie kelnerzy nie chodzą tylko biegają. Właściciel niech pomyśli nad dużą podwyżką dla wszystkich z obsługi, serwis sprzątający, kucharze, kelnerzy. Bo tak wysokie opinie nie biorą się z niczego. I dlatego jest mimo okresu poza sezonem tylu gości. Pozdrawiamy z mężem całą ekipę. Pana animatora Barona.
Brak wad
Hotel bardziej 4* niż 5. Pokój rodzinny- jedna sypialnia bez okna trochę ciemna, łazienka dość mała, za to fajny duży taras. Jedzenie smaczne, kawa pyszna, drinki ok. Bardzo miły personel.
Personel, jedzenie czystość Przystanek autobusowy pod hotelem - dojazd do Side i Manavgat 1 E od osoby
Jak ktoś się będzie chciał doczepić to znajdzie, dla mnie było ok
Pobyt w hotelu bardzo nam się podobał, czysty , duży pokój, miła obsługa, pyszne jedzenie, rodzinna atmosfera w lobby hotelowym, polecam
Piękne otoczenie hotelu, kameralny klimat,
Bez wad
po remoncie ale widać ze juz swoje lata ma, ładne miejsce , nie za daleko od moza, niestety pogoda zmienna
basen kryty
sami niemcy i (...)
Bardzo fajny hotel. pobyt udany, jedzenie b. dobre, Pokoje codziennie sprzatane. Wszystkie w jednakowym dobrym standardzie, minimalne wady ale niestety powstały z winy uzytkujacych. Wieczorne koncerty oraz taneczne party dla wszystkich , balety do godz. 24.00. Dla odwaznych wystepy karaoke. Cały dzien jest co jesc, mała cukiernia czynna prawie cały dzien. Oprócz tego lody , gofry , hamburgery w wyznaczonych godz. Woda w morzu bajka, buty do wody nie potrzebne. bar na plazy. Baseny czysciutkie , duzo miejcsa nawet przy pełnym obłozeniu. Pierwszy nasz hotel gdzie mozna codziennie potanczyc .Personel usmiechniety, zyczliwy. Duzo gosci z Niemiec , Holandii, Polski no i niestety troche rosjan. Pobyt udany i pewnie jeszcze tam wrócimy.
Hotel cichy , bez głosnej uporczywej muzyki koło basenów, wszystko z umiarem , tak ze mozna w spokoju wypoczac. Duzo mozna pisac , jednak kazdy ma swoje prywatne odczucia, dla nas 10.
Dla nas brak.
Spędziliśmy w hotelu Linda 11 nocy końcem września/początkiem października 2023. Byliśmy z rocznym dzieckiem. Hotel jest w porządku - czysty, z miłą obsługą, różnorodnym jedzeniem, przyjemnym otoczeniem z dużymi basenami, ciekawymi animacjami. Niemniej, sam pokój nie zasługuje na 5 gwiazdek w europejskich standardach, raczej słabe 4, mocne 3. Nam jednak pobyt tutaj z każdym dniem podobał się coraz bardziej. W hotelu zdecydowanie przeważali Niemcy, dalej słyszało się głównie rosyjski, polski i niderlandzki. Obsługa biegle mówi po niemiecku, a znaczna część obsługi mówi także po angielsku i rosyjsku. Animacje prowadzone zwykle w tych trzech językach. Ogólnie hotel z pewnością wart uwagi i polecenia, ale nie można mieć zbyt dużych oczekiwań co do udogodnień i luksusów w samym pokoju.
Miła i sprawna obsługa bardzo przyjazna dzieciom. Czystość. Różnorodne jedzenie (w tym desery). Ciekawe animacje (codzienne mini disco, dart, strzelanie z wiatrówki, ping pong, piłka nożna, koszykówka, tenis, joga, wieczorne koncerty i pokazy tańca lub akrobacji, plenerowe kolacje itd...). Blisko do hotelowej plaży z barem i leżakami (10 minut spaceru lub szybka podwózka hotelowym busem). Dobrze działające wifi. Dość duże baseny, kilka zjeżdżalni. Znajomość języków obcych u obsługi.
Płatne wifi. Średni standard wyposażenia i wykończenia pokoju. Zauważalne nieco lepsze traktowanie starszych Niemców (często odwiedzających ten hotel wielokrotnie), Rosjan i sypiących napiwkami. Małe i słabo zaprogramowane windy. Większość barmanów odwalająca swoją robotę szybko i sprawnie, ale niezbyt dokładnie i niezgodnie ze znanymi nam standardami. Dostępne tylko jedno, słabe piwo na kranie. Kolejka podczas kolacji. Słaba znajomość angielskiego u części obsługi.
Wspaniały, jedzienie pyszne obsługa przemiła. Pokoje bajeczne i czyste. Naprawdę mogę polecić ten hotel. Dwa baseny woda idealna, czysta. Plaża ok, mogłoby być czyściej ale generalnie nie można się przyczepić. Na plaży jedzienie przekąski napoje. Wszytsko dostępne. Przy hotelu bazary, warto coś sobie wybrać, sprzedawcy mili nie są napastliwi. Co dla mnie ważne czułam się tam bezpiecznie. W przeciwieństwie do Tunezji gdzie ciągle pukanie i propozycje sexu od lokalnych facetow. Obsługa hotelu zawsze uśmiechnięta i pomocna.
Jw
Generalnie jakbym się miała doczepić to godzina kolacji. O 19 to już jest późno jak lunch był do 14. Ale jak mówię to już jest takie szukanie dziury w całym
Bardzo dobry hotel, szczególnie dla rodzin z dziećmi. Bardzo dobra infrastruktura: baseny, zjeżdżalnie dla dzieci. Każdego dnia animacje dla dzieci i zróżnicowane pokazy artystyczne. Urozmaicone i bardzo smaczne posiłki. Wydzielona część plaży z barem, w którym można także zjeść obiad, bez konieczności powrotu do hotelu. Miła i pomocna obsługa. Blisko do Side (bardzo ciekawe) i Manavgat
Infrastruktura, posiłki, obsługa, czysto i każdego dnia hotel oraz baseny i część plażowa były sprzątane
Polecam ten hotel do rodzinnego wyjazdu. Największą zaletą jest jedzenie.
Jedzenie, infrastruktura, pokoje, obsługa.
Wieczorne komary, płatny internet.
super hotel , bez zastrzeżeń, miła obsługa , kameralnie
czysto, pyszne jedzenie
Hotel fajny nie duży. Pokoje czyste codziennie sprzątane. Jedzenie bardzo dobre. Obsługa w porządku. Ogólnie hotel polecam.
Hotel ogólnie wporzadku.
Nie ma
Hotel rewelacyjny,dla młodych i seniorów.Do plaży krótki spacer,przy chłodnym wiaterku.Jak na termin jestem zadowolony,w sezonie dużo więcej jest atrakcji.
Mi się podobał i kropka.Wszystkim i tak nie dogodzą.
Zero
Dobry stosunek ceny do jakości. Miejscami widać już zużycie hotelowej infrastruktury, ale nie przeszkadza to w wypoczynku. Jedzenie smaczne i dość różnorodne. Drinki typowy all inclusive. Sauna w cenie też na plus. Sprzątanie codzienne i skuteczne.
Jedzenie.
Wymaga odświeżenia.
Najkorzystniejsza jakość w stosunku do ceny. Do tego prezent w dniu urodzin,
Dobre położenie do zwiedzania okolic. Dobre skomunikowanie z Manavgatem i Side. Dobry kryty basen. Jedzenie (piwo też) dobre - duży wybór. MIła i pomocna obsługa hotelu.
Dość daleko od morza, nam to nie przeszkadzało.
Pobyt oceniam bardzo dobrze,bez względu na pogodę jaką mieliśmy. Hotel czysty, pokój codziennie sprzątany. Obsługa recepcji, barmanów, kelnerów i animatorów bardzo miłą. Wyżywienie urozmaicone, bardzo smaczne. Wszystko nam podobało. Napewno kiedyś wrócimy.
Dobra organizacja hotelu. Nie ma powodów do czego się przyczepić . Polecam.
Hotel maksymalnie na 3 gwiazdki, do plaży 10 minut .Jedzenie na duży plus.Basen kryty cieknie podczas padającego deszczu.Pokoje w opłakanym stanie. Ogólnie nie polecam
Dobre jedzenie, blisko Side i Manga atutem busik 1 euro
Hotel stary,gora 3* obsługa zwraca się po rosyjsku co nie jest to miłe.