Hotel na zdjeciach wyglada duzo ladniej. Bardzo skomplikowany uklad hotelu, ciezko sie po nim poruszac, rozne poziomy i polpoziomy. Po tygodniu tam spedzonym dopiero sie go nauczylismy. Hotel ma juz swoje lata swietnosci za soba, ale jest czysty. Jedzenie raz lepsze, raz gorsze, ale czasem pomimo ogromnego wyboru nie wybralismy nic dobrego.
Super atrakcje dodatkowe i wieczorne. Bary z bardzo dobrymi alkoholami. Snack bary z fajnym jedzeniem. Ladna, ale zwirkowa plaza przy samym hotelu. Garderoba w pokoju. Duzy, przestronny pokoj. Duzo roznych basenow, duzo lezakow. I parasoli. Swietna obsluga, ktora sie zupelnie nie narzucala.
Niewygodne lozka i poduszki. Jedzenia duzo, ale bardzo powtarzalne. Wiek hotelu.
Duży w stylu Japońskim , widać ząb czasu , stosunek do ceny możne być :) jeśli miałbym cofnąć czas to wybrał bym coś innego
z zalet to chyba bardzo miła obsługa i raczej nic więcej , aha no może jeszcze widok z okna po wykłóceniu się w nocy ze od 2 godziny do 5:30 nie działa klimatyzacja idąc na recepcje 3 razy za każdym razem cie zbywają . dużo basenów
wszędzie daleko . pełno emerytów a szczególnie Niemcy , Taki mały pensjonat pod różą :) często nie działająca klimatyzacja szczególnie w nocy . do wind tez kolejki szczególnie jak się mieszka na 8 pietrze , aha jeśli wykupcie all exclusive to od 21 do 23 wszystko pozamykane i nic się nie da zjeść tragedia , a jak już się o 23 przyjdzie na coś do jedzenie i spóźni 20 minut to już nic nie ma
Byliśmy z mężem i trójką - i chcemy tam wrócić. Przepyszne jedzenie, wygodne przestronne pokoje, wiele basenów do wyboru. Świetny kids club ,ciekawe pokazy wieczorne. Wypoczynek 10/10! Polecam również wakacje.pl oraz organizacje przez coral travel. Jesteśmy bardzo zadowoleni!
Przepyszne, różnorodne jedzenie. Pokoje łączone przestronne dla rodzin 2+3 ( jacuzzi w pokoju), ciekawie prowadzony kids club dla dzieci), piękna plaża przy hotelu i bardzo miła obsługa.
Nie ma takiej rzeczy.
Rewelacyjny ośrodek, rewelacyjne jedzenie, urozmaicone, najwyższej jakości. Miła i uprzejma obsługa. Generalnie wysoki standard.
Urozmaicone jedzenie, mnóstwo owoców morza. Kilka gatunków ryb, kalmary, raki, sushi. Dużo jagnięciny. Drinki w opcji ultra all inclusive przygotowywane z alkoholi importowanych
Ręczniki basenowe lekko wysłużone, ale czyste.
Jedzenie średnie. Ja jadłam,a mąż nie znalazł nic dla siebie poza arbuzami. Pokoje czyste. Atrakcje/animacje dla dzieci oceniam na 3. Mało ich.Przez tydzień tylko rozłożyli dmuchańce i tor przeszkód dla starszych,na codzien malowanie twarzy,a malowanie farbami bluzek dodatkowo płatne. Nie wrócimy do Turcji.
Blisko plaży, dużo basenów, lodówki z wodą.
Nieuważne sprzątanie hotelu (odchody kotów widoczne)
Hotel w pełni spełnił moje oczekiwania i mojej rodziny a przede wszystkim dzieci.
Czysto, super posiłki, wolne leżaki wokół basenu i na plaży o każdej godzinie - polecam.
Praktycznie brak.
Hotel godny polecenia. Dużo basenów, nie ma problemu z wolnymi leżakami. Na jadalni czysto przestronnie i nie trzeba czekać na stoliki. Jedzenie różnorodne i bardzo dobre. Pokoje duże czyste i przestronne. Molo na plaży super wolne leżaki o każdej porze.
Wi-Fi działało na całym hotelu
Jak dla mnie brak wad
Dojazd z lotniska 20 minut, obiekt przepiękny w Japońskim stylu, czysto, sprzątane codziennie, lodówka uzupełniana codziennie, obsługa rewelacja, jedzenie świetne, baseny, drinki, plaża, atrakcje wieczorne, polecam w 100% po odwiedzeniu kilku już hoteli.
Jedzenie, obsługa
Bardzo duzy ładny hotel zadbany,czysty wiele atrakcji dla dzieci i dorosłych.Obsluga bardzo pomocna jedynie animatorzy na kiepskim poziomie.Nie ma tłoku bo hotel jest rozległy każdy znajdzie tam swoje miejsce ilość leżaków wystarczajaca.Blisko znajdują się sklepiki i bazaryTo już nasz 3 pobyt i hotel oceniamy bardzo pozytywnie spełniał nasze oczekiwania . Wyśmienite jedzenie może mały wybór w czasie obiadowej.
Bliskość od lotniska około 20 minut,duża ilość basenow,barow oraz restauracji.Super plaża pomocną obsluga,czystość dużo atrakcji dla dzieci.Wystarczajaca ilość leżaków.
Jedyna wada to kiepscy animatorzy potrzebna ich szybka zmiana.
Przyjemny hotel, z krótkim transferem z lotniska i smacznym jedzeniem.
Czyste pokoje, obsługa bez zastrzeżeń, platforma na morzu, przyzwoita plaża, smaczne jedzenie. Podgrzewany basen, zjeżdżalnia.
Mimo wykupionego widoku na morze otrzymaliśmy pokój boczny z widokiem na miasto, z którego przez całą dobę dobiegał hałas (fotka z widokiem poniżej). Zakwaterowanie w pokoju dopiero jakiś czas po rozpoczęciu doby hotelowej, w restauracji polowanie na stolik, mimo, że nie był to szczyt sezonu (maj).
pobyt w hotelu super ... czysto ,super jedenie (duży wybór), przemiła obsługa... Gulten super osoba... polecam bardzo ten hotel
śliczne widoki, czysto , duży wybór -jedzenia i picia, obsługa przemiła-pomocna... krótki transwer z lotniska,
Pięknie położony przy plaży i głównej ulicy, czysty, piękne, przestronne pokoje, miła, pomocna obsługa, rewelacyjne jedzenie i moc atrakcji dla dzieci i dorosłych.
Lokalizacja, atrakcje, baseny, jedzenie
Bardzo wygodny i elegancki, dobra kuchnia i miła obsługa.
Kuchnia, lokalizacja w zasadzie wszystko.
Nie ma się do czego przyczepić.
Maksymalnie 4* (na pewno ocena jako hotel 5* to zdecydowane nieporozumienie). Hotel głównie odwiedzany przez drużyny piłkarskie i Turków zamieszkujących w Niemczech. Obiekt ma lata świetności za sobą. W sezonie zimowym spokój, cisza.
Wyżywienie (urozmaicone, smaczne); dostępy dla osób z niepełnosprawnością ruchową/małymi dziećmi (wszędzie nawet na plaże można dojechać wózkiem).
Niezgodność oferty z rzeczywistością. W porównaniu do Limak Atlantis w Belek to Limak Lara wypada bardzo słabo pod kątem animacji. W czasie pobytu (sezon zimowy) wyłącznie 1h muzyki na żywo. Brak animacji dla dzieci. Obsługa głównie w języku tureckim. Dodatkowe restauracje (np. meksykańska, wschodnia) nieczynne poza sezonem. W basenie wewnętrznym bardzo chłodna woda. Nachalna obsługa sprzątająca pokoje (budzą gości już od godz. 8-9 z zapytaniem czy posprzątać).
To naprawdę dobry hotel - niby duży, ale nikt sobie na głowę nie wchodzi, zawsze leżak znajdziesz, stolik na posiłek też bez problemu. Jakość usług bardzo przyzwoita, pokoje sprzątane dziennie, dziennie uzupełniany minibarek w pokoju (jakby się komuś nie chciało ruszyć tyłka do jednego z chyba czterech barów). Znakomita kawiarnia, barmani wiedzą jak zrobić porządne mojito czy cuda libre.
Jakość obsługi, oferta spożywcza, oferta rozrywkowa (naprawdę interesujące wieczory - taneczne, rozrywkowe itd.), pomocny, uśmiechnięty i kompetentny personel, mocno międzynarodowe towarzystwo (nie ma jednej ściśle dominującej nacji), można się bawić, ale w pokojach jest cicho, więc wyjazd z dziećmi jest absolutnie ok (zresztą właściwie to przede wszystkim hotel dla rodzin z dziećmi).
Drobiazg - ponieważ cześć hotelu jest wysoka (8 pięter) to trzeba korzystać z wind a jest ich trochę za mało, w godzinach szczytu posiłkowego robią się korki).
Jedzenie bardzo dobre, drinki i napoje słabe. Pokój duży jednak budynek ma już swoje lata świetności za sobą.
Jedzenie, duży ogród i pokój. Miejscowość w której jest hotel nie ma nic do zaoferowania turyście prócz sklepów.
Budynek ma już swoje lata świetności za sobą. Drinki głównie na bazie lokalnych alkoholi. Plaża piaszczysto-kamienista.
Hotel bardzo nowoczesny z obsługą na wysokim poziomie. Bardzo dobrze przygotowany dla rodzin z dziećmi po przez liczne zjeżdżalnie wodne, ale również dla grupy znajomych gdzie można spokojnie odpocząć. Komfortowa strefa spa - sauna i hamam. Czyste i schludne łazienki. Hotel warty spędzenia własnego urlopu :)
urozmaicona strefa basenowa komfortowe i przestrzenne pokoje
Hotel, w którym na pewno każdy znajdzie miejsce dla siebie. Kilka basenów, w tym relaksacyjny i osobny ze zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych. Szeroka i długa plaża na której na pewno nie zabraknie miejsc w sezonie. Pomost- świetna sprawa dla ludzi, którzy nie lubią chodzić po żwirku (tak jak ja) dzięki czemu do wody można zejść od razu z pomostu. Pokoje czyste, sprzątane codziennie, minibar bezpłatny oraz bezpłatny internet pokojach jak i na terenie hotelu. Jeżeli chodzi o możliwość spędzania wolnego czasu, to również każdy znajdzie coś dla siebie - w ciągu dnia animacje sportowe dla starszych i młodszych, a wieczorami muzyka na żywo oraz dyskoteka. Raj dla dzieci w każdym wieku (zjeżdżalnie dla większych i wodny plac zabaw dla najmniejszych, dobrze wyposażony miniclub, wieczorami również zajęcia dla dzieciaków w formie minidisco). Wnętrze hotelu bardzo przyjemne, z zewnątrz jednak trochę przytłaczająca kolorystyka samego budynku, jednak wszystko bez zarzutów.
- lokalizacja (centrum handlowe, bazarki, przystanek autobusowy- wszystko niedaleko) - raj wodny dla dzieci i dorosłych
- dużo widocznych metalowych elementów przez co hotel z zewnątrz wydaje się przytłaczający, jednak nie wpływa to na komfort wypoczynku ani na bezpieczeństwo.
Dobre miejsce dla rodzin z dziećmi oraz par. Pokoje przestronne i nowoczesne. Rozbudowana strefa dla dzieci oraz bogaty program animacyjny. Hotel bezpośrednio przy piaszczystej plaży, plusem jest bar znajdujący się przy niej. Hotel czysty, obsługa bardzo miła.
-blisko plaży - blisko lotniska (około 15 minut drogi) - aquapark dla dzieci
Hotel, w którym każdy znajdzie coś dla siebie. Świetny aquapark, dla dzieci w każdym wieku. Na duży plus zasługują przestronne, bardzo ładnie urządzone pokoje z cudownymi widokami. Duży wybór restauracji. Na terenie hotelu jest wiele atrakcji, dzięki którym na pewno nikt nie będzie nudził się podczas pobytu.
-ładne pokoje -aquapark -zadbana piaszczysta plaża