Udogodnienia dla dzieci: animacje i zajęcia w miniklubie (4-12 lat), plac zabaw, brodzik, zjeżdżalnia wodna.
Bogata oferta rekreacyjna: siłownia, sauna, łaźnia turecka, 4 korty tenisowe, badminton, minigolf, koszykówka, siatkówka.
Przy hotelu, prywatna, piaszczysto-żwirkowa plaża z pomostem.
Rozbudowana infrastruktura: 5 restauracji, 5 barów, 3 baseny odkryte, basen kryty, 3 zjeżdżalnie wodne, program animacyjny.
Hotel może nie najnowszy, ale pokoje estetyczne a przede wszystkim czyste-zajmowalismy pokoj w głównymbudynku, meble i wykończenie bez zastrzeżeń, łóżka wygodne-mieciutkie materace. Jedyne co w pokoju nam przeszkadzało to trochę skrzypiąca dostawka ;) ale bez przesady... po całym dniu szaleństwa w basenach, na zjeżdżalniach i plaży nie miało to już większego znaczenia:) W pokojach działająca klima i dodatkowo wiatrak na suficie-fajny bo cichutki i lekko rozprowadzał wiaterek. Przesympatyczna i bardzo pomocna obsługa. Absolutnie nie nachalna, za to bardzo sprawna. Największe plusy kompleksu to duży teren z ogromną ilością zieleni, kwiatów, spacerujące kotki i estetyczne dla nich domki (2):) Punktów gastronomicznych i barów wystarczająco aby na spokojnie znaleźć miejsce i zjeść coś o każdej porze bez specjalnych gigantycznych kolejek. Jedzenia dużo i roznorodne- choć pewne potrawy się powtarzały codziennie, to za każdym razem było też coś nowego. Smaczne i dobrze doprawione. W hotelu najliczniejsza chyba grupa gości to Rosjanie i Niemcy, stąd też komunikacja w tych językach bez problemu, ale i po angielsku można było się porozumieć:)
Piękny zielony I rozległy teren zielony, kwiaty. Brak ścisku. Ładna plaża strzeżona. Ratownicy na każdym basenie. Fajne animacje i zajęcia np w basenie
Nie szukaliśmy :) I chyba nie na specjalnych chyba że ktoś chce się przyczepić:)
Bardzo ładny hotel. Wszystko zadbane,piękny ogród. Mnóstwo zieleni na terenie hotelu. Naprawdę rewelacja. Byliśmy w Turcji czwarty raz i Limak Resort zdecydowanie jest warty polecenia!!!
Czystość Piekny ogród Lokalizacja Pyszne jedzenie Ładna plaża Miła obsługa
Trudno się porozumiec w języku niemieckim
Hotel oceniam na 4,5 gwiazdki. Niektóre elementy zasługują na 5 a niektóre na 4. Obsługa w głównym lobby zdecydowane 5 gwiazdek, natomiast czystość jak i barmani na 4 gwiazdeczki. Całość tak na 4 +. Ciągle miałem wrażenie malutkiego niedosytu ale to tak jest jak choć raz człowiek zazna lepszego standaardu. Tutaj spodziewałem się czegoś więcej, świadczyły o tym opinie którymi się sugerowałem.
Obsługa hotelowa. Pomagają, uśmiechają się, są mili i przyjaźnie nastawieni.
Karaluchy, kilku barmanów sprawiało wrażenie zatrudnionych za karę. Zbyt duże kolejki do barów.
Pobyt udany,piękny hotel,zielone otoczenie,baseny czyste ,mega animacje i obsługa.Polecam rodzinom nie będą się nudzić.
Zielony piękny ogród ,który daje ochłodę,mega animacje,dostępność i różnorodność posiłków.
Brak śniadania w dniu wyjazdu przed godziną7
Po przyjeździe otrzymałam pokój w kiepskiej lokalizacji. Pokój oddalony od recepcji, basenów i plaży. Życzliwi pracownicy recepcji dołożyli wszelkich starań i udało się zmienić pokój.
Ciekawa infrastruktura, blisko plaży. Bardzo duży wybór posiłków. Personel miły, sympatyczny i życzliwy.
Czasami trudno o wolne leżaki przy basenie lub na plaży.
Pobyt bardzo udany. Widoki z wyższych pokoi bardzo ładne.
Dobra obsługa, czysto.
Rozległy teren i schody.
Duży obiekt wśród zieleni, nad samym morzem, z własnym molo. 5 basenów, ogromna sala restauracji wewnątrz i na zewnątrz.
Wszechobecna zieleń i woda, ratownicy na pięknych basenach, doskonale miejsce dla najmłodszych, uśmiechnięta obsługa, bogata i smaczna kuchnia. Bogaty program wieczorny od minidisco dla dzieci po godzinne występy dla dorosłych. Pełen relaks na łonie natury.
Miejsce bardzo przyjazne dzieciom, więc jeśli ktoś szuka ciszy, to nie tutaj 😁
Fantastyczny pobyt, cudowny obiekt.. Czysto i bardzo schludnie. Typowo hotel przeznaczony dla rodzin z dziećmi. Bardzo polecam, a my na pewno tam wrócimy..
Czysto, piękne baseny.. Dużo zieleni..
25 EUR za godzinę przedłużenia doby hotelowej :(
Pobyt koniec kwietnia i początek maja. Obsługa hotelu bardzo miła od samego początku. Jedzenie smaczne i urozmaicone, pokoje bardzo dobrze zadbane codziennie sprzątane, ręczniki plażowe darmowe bez kaucji, bardzo dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych myślę że każdy znajdzie coś dla siebie. Na terenie hotelu znajdują się restauracje chińska i włoska,miejsce bbq, cukiernia i mnóstwo barów, amfiteatr ,dyskoteka i hotelowe butiki. Bardzo blisko centrum Belek gdzie jest bardzo dużo sklepów z różnym asortymentem i bazar 2razy w tygodniu 😁
Moje serce skradł amfiteatr który swoim repertuarem zachwycał nie jednego dorosłego a nawet dzieci. Bardzo miła i uczynna obsługa. Miasto też ma swój urok polecam ❤️
Myślę że nie ma się czego przyczepić.
Hotel sam w sobie świetny, mieliśmy pokój standard familij, zmieściliśmy się w 5 osób i każdy miał swoje łóżko, były 2 łazienki. Ogród piękny, jedzenie przepyszne. Może jeszcze wrócimy w to miejsce.
Cała ekipa zadowona. Ładny pokój, dobra codzienna obsługa.
Wygodne łóżka codzienna wymiana ręczników i uzupełnianie napojów oraz artykułów łazienkowych
Bez zastrzeżeń
Hotel jak zawsze na wysokim poziomie. Bogata oferta posiłków, czyste duże pokoje, codziennie sprzątane i codziennie wymieniane ręczniki. Duża infrastruktura - jednak zamknięta w poza sezonem. Personel uprzejmy i dyskretny, zdecydowanie nastawiony na niemieckiego klienta. Duży wybór napojów w restauracjach barach poza godzinami posiłku.
Duża, zielona przestrzeń wokół hotelu, dużo rozrywek (w sezonie) , własna plaża z barem i przekąskami. Bezpłatne leżaki, ręczniki w dowolnej ilości, pomocny personel. Czyste pokoje, codzienny serwis, all inclusive,
Zamknięte baseny zewnętrzne poza sezonem, słaba znajomość angielskiego niektórych obsługujących(personel woli niemiecki), mały basen wewnętrzny (jako jedyna alternatywa sportowa na deszczowe dni)
Hotel w porządku, widać że obsługa stara się sprostać dużemu zainteresowaniu (codziennie wymieniane ręczniki, uzupełnianie darmowych napoi w lodówce, herbat etc.). Na uwagę zasługuje różnorodne i świeże jedzenie, chociaż po 3 dniach staje się przewidywalne i monotonne.
-dobre położenie (blisko prywatnej plaży) -dużo jedzenia i picia (również na plaży) -sympatyczna obsługa -dostęp do sauny parowej i suchej -sala fitness -dostęp do bezpłatnego WI-FI (również na plaży) -zapewnienie atrakcji wieczorem (występy, karaoke, pokazy, muzyka na żywo) -przestronne pokoje
-zimna woda w basenie wewnętrznym -wyłączone wszystkie baseny zewnętrzne w sezonie zimowym -brak jacuzzi
Piękny hotel z dużym ogrodem ,fantastycznym jedzeniem i dobrymi drinkami . Jednocześnie blisko lotniska super zaplecze sportowo rekreacyjne io także blisko miasta Belek
Obsługa zawsze uśmiechnięta i pomocna
Może jakieś są ale do wybaczenie
Pobyt w tym hotelu oceniam bardzo pozytywnie. Pokoje duże, czyste, sprzątanie codziennie. Fantastyczne usytuowanie hotelu przy plaży plus mnóstwo zieleni w okolicy.
Animacje które odbywały się już w lutym, pomocny personel. Nie było problemu jeśli chcieliśmy zmienić pokój na pokój z widokiem na morze. Super miejsce dla osób aktywnych sportowo: tenis, siatkówka plażowa, mini golf,piłka nożna. Bardzo bliski do centrum Belek 10 min. Na nogach.
Dla mnie brak.
Piękny hotel, blisko do centrum Belek około 600 m. Miła obsługa. Duży teren do spacerów.
Bez wad :)
Hotel bardzo fajny. Bardzo duży teren gdzie można pospacerować. Jedzenie pyszne i urozmaicone. Animacje ciekawe muzyka na żywo, ale jednocześnie wyciszenie sprawia że nikomu nie przeszkadzają.
Pokój rodzinny świetny, dwa pokoje z odrębną wnęką, dwie łazienki, kapcie, szlafroki tak że do spa można przespacerować w szlafrokach.
Hotel ma 5 gwiazdke z nieba zdjętą bo max można mu dać 4 hotel na piłkarzy infrastruktura nie dopasowana do liczby gości tłok na stołówce przy barach kolejki brak automatów do samodzielnego nalewania napoi główna zaleta to bliskość do plaży piaszczystej koszt pobytu w sezonie zupełnie nie adekwatny do jakości
blisko lotniska blisko plaży piaszczystej czyste toalety bo to niestety nie jest standard w hotelach
cena za wysoka jak za takie usługi tłok na stołówce kolejki przy barze mało leżaków
Hotel super spełnił wszystkie oczekiwania jakie mieliśmy podczas pobytu w styczniu w Turcji. Hotel idealny dla rodzin z dziećmi wszelkie animacje i zabawy dla dzieci każdy coś dla siebie znajdzie, dla aktywnych dużo możliwości i wieczorami relaks przy muzyce na żywo, karaoke występy animatorów na scenie. Hotel godny polecenia
- pyszne jedzenie - czyste i przestronne pokoje - miła i pomocna obsługa hotelu - dużo animacji dla dzieci i dorosłych - dobre położenie hotelu
Hotel nawet fajny bo rozsiany po ogromnym terenie zielonym i bardzo fajne przejście z hotelu na plaże. Mało atrakcji i animacji podczas pobytu a jeśli były to były w małym barze gdzie nie było wystarczającej ilości miejsc dla wszystkich którzy by chcieli wziąć udział w zabawach które były tam organizowane. A już największą wadą było to że byliśmy w 10 osób płaciliśmy taka sama cenę za pobyt, a raz ze byliśmy rozsiani po całym kompleksie to pokoje też mieliśmy w różnych standardach... tzn niektórzy mieli piękny widok na ogród, kolejni widok na może a inni np. na budynki socjalne pracowników czy parking przy ulicy gdzie parkowały autokary...
Dużo zieleni , cisza i spokój.
Brak większego zaangażowania się w zaopiekowanie gośćmi.