Liberty Lara (Ex Lara Beach)

obok hotelu trwają prace budowlane tak że non stop chodziły betoniarki i tego typu sprzęt co troszke zakłócało wypoczynek

Miła atmosfera, czysto, bogata kuchnia, polecam serdecznie.

Pobyt był super. Byliśmy od 26.01.2019 - 02.02.2019r. Przylecieliśmy w czasie huraganu. Może i hotel nie jest najładniejszy ale Ma coś w sobie. Jechaliśmy w 8 i każdy się w kimś zakochał.. Położenie wśród innych hoteli obok niedaleko do \\\" galerii\\\" a jakiś 2 km do ładnej i większej galerii. Hotel przy plaży. Mnóstwo jedzenia. 3 restauracje. Główna bardzo duża i ładnie urządzona, turecka w stsrodawnym stylu i smaczne jedzenie ( zresztą jak w całym hotelu) i włoska w której nie byłem. 2 bary w lobby i w sali disco. Wszystko jest w cenie all inclusive dokładnie wygląda tak : śniadanie, późne śniadanie, obiad, podwieczorek, kolacja.. W między czasie przekąski, napoje, desery. W czasie kolacji lody na patyku jak i gałkowe. Świetna obsługa najlepsi to Deniz, Yunus, Bursa. W pokoju zestaw kosmetyków codziennie uzupełniany, tak samo z zestawem do parzenia kawy i herbaty. W łazience wanna z prysznicem, suszarka. 2 sauny w tym hamman, 1 basen kryty i brodzik. W czasie dnia animatorzy zajmują się dziecimy. Min. Lotki, jakieś zabawy w piłki, i inne. Siłownia jest ok. W niej woda i ręczniki. W mini barku coca cola, coca cola zero, fuze tea, sprite i 2 rodzaje wody. Darmowy i codziennie uzupełniany. Hotel ma 7 pięter niektóre pokoje mają nazwę. W środku jest ładniejszy niż na zewnątrz. Napewno tam wrócimy Zalety: Defakto to wszystko Wady: Śmierdzi trochę papierosami Autor: Wiktor

Pobyt był super. Byliśmy od 26.01.2019 - 02.02.2019r. Przylecieliśmy w czasie huraganu. Może i hotel nie jest najładniejszy ale Ma coś w sobie. Jechaliśmy w 8 i każdy się w kimś zakochał.. Położenie wśród innych hoteli obok niedaleko do \" galerii\" a jakiś 2 km do ładnej i większej galerii. Hotel przy plaży. Mnóstwo jedzenia. 3 restauracje. Główna bardzo duża i ładnie urządzona, turecka w stsrodawnym stylu i smaczne jedzenie ( zresztą jak w całym hotelu) i włoska w której nie byłem. 2 bary w lobby i w sali disco. Wszystko jest w cenie all inclusive dokładnie wygląda tak : śniadanie, późne śniadanie, obiad, podwieczorek, kolacja.. W między czasie przekąski, napoje, desery. W czasie kolacji lody na patyku jak i gałkowe. Świetna obsługa najlepsi to Deniz, Yunus, Bursa. W pokoju zestaw kosmetyków codziennie uzupełniany, tak samo z zestawem do parzenia kawy i herbaty. W łazience wanna z prysznicem, suszarka. 2 sauny w tym hamman, 1 basen kryty i brodzik. W czasie dnia animatorzy zajmują się dziecimy. Min. Lotki, jakieś zabawy w piłki, i inne. Siłownia jest ok. W niej woda i ręczniki. W mini barku coca cola, coca cola zero, fuze tea, sprite i 2 rodzaje wody. Darmowy i codziennie uzupełniany. Hotel ma 7 pięter niektóre pokoje mają nazwę. W środku jest ładniejszy niż na zewnątrz. Napewno tam wrócimy

Zdjęcia na wakacje.pl są bardzo stare i słabej jakości - w rzeczywistości hotel prezentuje się zdecydowanie lepiej, a basen i otoczenie rewelacyjnie. Nie jest to najnowszy obiekt, ale wyremontowany, zadbany i czysty. Pokoje bardzo eleganckie, czyste, przestronne (w 2os. pokoju z dwójką nastoletnich dzieci było dość wygodnie), TV w lustrze, a nawet różne kolory podświetlenia sufitu. Wi-fi absolutnie wszędzie - pokój, basen, a nawet plaża ! Bardzo miła i przyjazna obsługa, codziennie szkolona i motywowana, świetny animation team - od 10.00 do ok. 1.00 w nocy ciągle coś się dzieje. W ciągu dnia dużo sportów, ćwiczeń czy zawodów. Ciekawe występy wieczorne - codziennie 2 rodzaje pokazów, czasami karaoke lub dyskoteka przy plaży. Wszystkie informacje, przekazy i występy w 3 językach, czasami nawet 4-ech. Baseny relatywnie duże (można popływać i się powygłupiać), w tym jeden \"silence pool\" dla dorosłych chcących w ciszy popływać czy odpocząć. Jedzenie w restauracji i kilku barach w ciągu dnia, naprawdę duży wybór, w dużych ilościach, w większości z obsługą kelnerską. Przez cały dzień koło basenu i plaży krąży wózek ze świeżymi owocami. Napoje markowe Pepsi, alkohole w części także markowe, woda w butelkach małych i dużych na każdym kroku w lodówkach, mini bar w pokoju uzupełniany codziennie. Cały obszar dyskretnie sprzątany przez cały dzień - obsługa naprawdę się stara nie rzucać w oczy. Ręczniki plażowe można wymieniać nawet 3x dziennie. Towarzystwo prawie z całego świata, za to prawie nikogo z Polski i Rosji, mało Niemców. Jest spokojnie, cicho i kulturalnie. Tygodniowy pobyt okazał się bardzo krótki - w 2016 planujemy 10-14 dni, ale tanio nie jest. Jednak na taki urlop przynajmniej raz na 2-3 lata warto się wybrać. Był naprawdę luksus i wypas !

Nazwa  Liberty Lara (Ex Lara Beach)
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Lara
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, aquapark, fitness, darmowe wifi, windsurfing, żeglarstwo, tenis, rozrywka i życie nocne

Wyświetlono 14 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Anna Jakubas

Aneta

Pobyt - Styczeń 2019

Miła atmosfera, czysto, bogata kuchnia, polecam serdecznie.

Zalety

Miła obsługa, naprawdę zainteresowana by turysta był zadowolony, dobrze zjadł i wypił morze drinków i kawy. Dużo animacji na poziomie dla dorosłych i dzieci więc jest co robić nawet gdy deszcz pada. W pokojach czysto i jeżeli ma się życzenie to i codziennie mogą zmieniać pościel. Widok z okna na morze cudowny z 8 piętra. W basenie krytym woda w porządku. Na miejscu w hotelu fryzjer i sklep, kino i dyskoteka dla dorosłych (poza animacjami). Greetings for all waiters!

Wady

W zasadzie nie ma.

Wiktor

Pobyt - Styczeń 2019

Zalety

Wszystko , wiadomo da się do czegoś przyczepić ale to małe drobiazgi

Wady

Śmierdzi papierosami, ja nie palę to było to trochę uciążliwe

Wiktor

Pobyt - Styczeń 2019

Zalety

Defakto to wszystko

Wady

Śmierdzi trochę papierosami

Maciek

Pobyt - Czerwiec 2015

Zalety

Blisko lotniska (transfer 20 minut), w ekskluzywnej części, zadbany, czysty, kompaktowy, ale ma wszystko co niezbędne. Przyjazna obsługa, bogaty program sportowy w ciągu dnia, ogromny wybór jedzenia przez cały dzień.

Wady

Nie jest najtańszy... ale w alei \"stałych gości\" były osoby z ponad 10-cioma pobytami. To o czymś świadczy.

tomasz

Pobyt - Grudzień 2010

Luty 2011 - pogoda 16-20 stopni, a reszta dni w lutym to deszcz, ulewa,ale ciepło. Serwis, bary, restauracje na 5.plaża ładna. Warto dokarmić piękne pieski na plazy samotne,bezdomne,warto je nakarmić.

Pobyt - Styczeń 2010

Proponuje wybrac inny hotel .. To nie jest zadne 5 gwiazdek lecz tylko 4!

Kinga

Pobyt - Wrzesień 2008

Wyjazd wspominamy bardzo miło, hotel jest chyba najlepszym w jakim do tej pory byliśmy. Pokoje śliczne i bardzo przypadły nam do gustu. Niczego w nich nie brakowało. Jedzenie też pyszne, nie byliśmy co prawda we wszystkich punktach gastronomicznych hotelu, ale podejrzewam, że w pozostałych da się tak samo smacznie i dobrze zjeść. Zaszaleliśmy i zdecydowaliśmy się spróbować nart wodnych. Przyznam szczerze że na początku łatwo nie było, później już całkiem nieźle sobie radziliśmy. Jakbyśmy mieli wybierać jeszcze raz, nie zawahalibyśmy się ani chwili i na pewno pojechalibyśmy tam jeszcze raz.

Pobyt - Wrzesień 2008

Świetnie się bawiłam i nie żałuję, że wybraliśmy ten akurat hotel. Naprawdę warto. Zaplecze sportowe.. jak dla mnie świetne, najlepszą zabawę mieliśmy przy kajakach, i tenisie. Co prawda można wykupić lekcję ale samemu też można się nauczyć bo to nic trudnego. No chyba, że ktoś chce grac w pełni profesjonalnie. Plaża, basen, restauracje ok. Bardzo przyjemne, animacje ciekawe. Obsługa bardzo sympatyczna. Polecam!

magda

Pobyt - Sierpień 2008

Polecam hotel szczególnie rodzinom z dziećmi. My byliśmy pod koniec października, więc pogoda idealna-w dzień cieplutko, wieczory chłodne, ale bardzo przyjemne. Obsługa hotelu bardzo miła. Większość gości to Niemcy i Anglicy. Pięknie zagospodarowany teren przy hotelu-baseny, roślinność, dużo leżaków, o które nie trzeba walczyć. Plaża szeroka, piaszczysta, najładniejszy pomost w okolicy z parasolami i leżakami. Pokoje generalnie nie są duża. My mieliśmy widok na basen, ale inni goście trafili na widok z budową następnego hotelu. Trzeba przyznać, że sąsiadujące budowy hoteli w żaden sposób nie przeszkadzały w odpoczynku. Zastrzeżenie mam tylko do pań sprzątających pokoje-robiły to niedokładnie.

Bartek

Pobyt - Sierpień 2008

Byliśmy tam z dzieciakami. W ciemno z dziećmi nie jeżdżę w takie miejsca dlatego najpierw zasięgnąłem języka wśród znajomych i okazało się, że to miejsce jest przyjazne rodzinkom. W restauracji nie było problemu o krzesełka dla maluchów, tak samo z posiłkami nie było problemów, bo są tam specjalnie dla nich przygotowywane. REWELACJA bo to rzadkość!!. Dzieciaki codziennie chciały chodzić na basen, uwielbiały bawić się w brodziku i zjeżdżać na zjeżdżalniach. REWELKA. Oczywiście nie dało się usiedzieć w hotelu non stop, dlatego skusiliśmy się na wycieczki po okolicy. Warto zwiedzić. Wieczorem kilka razy skorzystaliśmy z opiekunki dla dzieciaków, bo chcieliśmy się też trochę pobawić sami.

Mirka

Pobyt - Maj 2008

Lara Beach to hotel stworzony wprost dla mnie - czułam się jak w raju. Plaża piaszczysta czyściutka, pełen asortyment sprzętów plażowych za darmo, nie trzeba było się martwić o te sprawy. Jedzonko wyśmienite, naprawdę w każdej restauracji i barze można znaleźć coś dla siebie. Pokoje przestronne i ładnie umeblowane, choć to raczej sprawa gustu. Atrakcje hotelowe może bez większych rewelacji, prawie w każdym hotelu tego standardu można znaleźć podobne ale były i to się liczy. Animacje ciekawe. I tak najbardziej podobała mi się gra w międzynarodową siatkówkę z różnymi gośćmi hotelu. Zabawa naprawdę przednia. Wrócę w to miejsce na pewno.

Marek Balcerak

Pobyt - Kwiecień 2007

rewelacyjna obsługa, cisz, spokój, basen tylko dla osób od 16 lat,bardzo czysty i świezy hotel ( 2 lata). Piękny kompleks basenowy - dla wszystkich. POLECAM

Wiesław

Pobyt - Marzec 2007

Nowoczesny hotel.Duży kompleks.Piękna plaża i baseny.1,5km do najbliższych sklepów.Raj dla dzieci.Wycieczka do Pamukale - rewelacja!!

Liberty Lara (Ex Lara Beach)