Złociste plaże otoczone sosnowymi lasami i turkusową wodą
Trzy malownicze półwyspy, każdy z unikalną atmosferą
Zabytki starożytnej Grecji, takie jak ruiny w Olynthos
Hotel przepiękny,w bajecznym położeniu z widokiem na morze. Baseny czyste i zadbane. Personel kompetentny ,pomocny znający języki. Jedzenie przepyszne, codziennie coś innego i greckiego. Pokoje schludne,czyste dobrze wyposażone. Bajeczne wakacje.
Bliskość do plaży, zaledwie 2 minuty. Czysty basen. Miejsce ciche dla rodzi z dziećmi. Pyszne dania w restauracji i barze przy basenie. Bardzo miła obsługa,zwłaszcza Kierownik baru przy basenie znający język polski.
Moim zdaniem żadnych wad ten hotel nie posiada. No może basenie powinien być otwarty wcześniej.
Wspaniały hotel,położony tuż przy morzu z pięknym widokiem ze skarpy. Czysty i schludny. Wspaniały personel,smaczna kuchnia czysty basen. Idealny dla rodzin z dziećmi.
Położenie,2 minuty od morza . Pyszne jedzenie. Bliskość sklepów. Przemiły personel
Brak wad .
Fajny kameralny hotel ,jedzenie smaczne ,pokoje czyste
Hotel położony blisko morza, do centrum 10 minut spacerkiem, ładny kameralny obiekt, woda w basenie czysta, sklepik na miejscu
Czysto, miła obsługa oprócz Pani menager
Jedzenie zasługuje na dwie*
Zdjęcia nie przedstawiają stanu faktycznego. Brak placu zabaw, który jest widoczny na zdjęciach - zał. jak wygląda obecnie. Budynek sam w sobie ładny, wyposażenie pokoi słabe - prostota. Prysznic mały, z zasłonką z ceraty. Jedzenie - parę posiłków do wyboru, na tyle by nie chodzić głodnym, ale dla dzieci wybór marny. Ceny - tanio nie jest, a między posiłkami długi odstęp czasu. Obsługa przyjazna. Brak wind w budynkach i ogólnie jeśli chodzi o atrakcje dla dzieci, to ich brak.
Blisko do plaży. Dobre położenie, jeśli chodzi o spacery. Budynek ładnie się prezentuje. Wieczorem przyjemnie oświetlone.
Brak placu zabaw - stoi tam stół do tenisa. Mały prysznic w łazience. Nie działa prysznic przy wejściu od strony plaży, ale to może ze wględu na pogodę. Brak wind, a budynki są 3 piętrowe.
Bardzo czysto, schludnie i miło. Obsługa uprzejma i zawsze pomocna. Warunki do odpoczynku i relaksu wspaniałe.
Obsługa działa systematycznie i nie stwarza sytuacji krytycznych. Jest praktycznie niewidoczna, a jednak realizuje swoje zadania wzorowo. Jakiekolwiek uwagi są natychmiast neutralizowane.
Brak zastrzeżeń.
Bardzo udany odpoczynek, hotel zadbany, pokój przestronny, czysty, posiłki super, jedne z najlepszych jakie jadłem. Polecam
Łazienki są bardzo małe i ogólnie \\\"śmieszne\\\", za zasłonką z ceraty. Nawet nie pachniało 4 gwiazdkami, to przesada. Natomiast ogólne wrażenie, urocza plaża i atmosfera w hotelu były OK. Moje dziecko prosi tam pojechać jeszcze raz.
Do plaży jest więcej niż 150 m . Wg Pani opiekunki jest ok. 250 m. Byłem już w kilku hotelach **** pokoje były znacznie lepsze niż w hotelu Lesse. Może jestem malkontentem, ale uważam że zachwyty są przesadzone. Hotel jest ok. ale bez przesady.
brak.
Jestem zachwycona tym hotelem i gorąco go polecam.
Miejscowość jest mało rozrywkowa. Kilka barów i klimatycznych tawern i nic ponadto. W hotelu z wieczornych atrakcji najlepsza jest noc Grecka. Żywa muzyka, pokazy taneczne. Sporo się dzieje. W hotelu jest znakomity kompleks basenowy. W pokoju było to czego potrzebowaliśmy, aneks kuchenny, telewizor, czysta spora łazienka, regularne sprzątanie wliczając wymianę pościeli i ręczników. Z balkonu mieliśmy widok na ogród. Kilka minut od hotelu jest plaża na której w sumie spędziliśmy dość dużo czasu.
Hotel nowy, pokoje duże, wyposażone bardzo dobrze zaopatrzony aneks kuchenny, suszarkę i ku mojemu zdziwieniu w żelazko i deskę do prasowania, baseny fajne, obsługa sympatyczna, a jedzenie (HB) fantazja - śniadanie - dość duży wybór, obiadokolacje to już poezja (po 6 posiłków do wyboru i nic się chyba nie powtórzyło) Wszystko smaczne. Polecam
Hotel kameralny, położony bardzo blisko plaży. DO ścisłego centrum miasteczka jest 800m, ale bary, sklepy i stoiska z pamiątkami są już po 200m. W samym hotelu jest bardzo dobrze zaopatrzony sklep (wino, mleko, pieczywo, słodycze, pamiątki itp.). Jeżeli ktoś pragnie animacji to odradzam ten hotel, ponieważ w Lesse tego nie znajdziecie. Dla dzieci jest brodzić i malutki plac zabaw przy basenie. Hotel nie ma swojej plaży, jednak jest tam super bar, gdzie można zamówić "coś" zimnego do picia (dla klientów baru leżaki i parasole gratis). Gorąco polecam ten hotel.
Bardzo piękny hotel położony na uboczu miasteczka Hanioti. Blisko plaża, tawerny, dwa duże sklepy handlowe. W okolicy znajduje się wszystko, czego potrzeba na urlop.