Luksusowe kurorty i piękne plaże w miejscach, takich jak Cannes i Nicea
Malownicze miasteczka, takie jak Saint-Tropez, z wąskimi uliczkami i kolorowymi domami
Wspaniałe widoki na Morze Śródziemne z tras spacerowych i tarasów
Byłby to ciekawy hotel do zaproponowania, za niezłą cenę gdyby nie jeden istotny fakt. Mianowice są tutaj ukryte koszta i dobrze trzeba się wywiedzieć na recepcji co jest wliczone do ceny pakietu a co nie jest. Dla przykładu podam najbardziej absurdalne zdarzenie. Dwie butelki wody stojące na stoliku... All inclusive... Przez tydzień wypijaliśmy po te dwie butelki wody żeby na koniec usłyszeć że musimy za nie zapłacić.
Przedstawiając znajomemu wszystkie fakty, za dokładnie taką samą cenę jaką zapłaciliśmy my chyba pokusiłbym o polecenie. Apartament uzbrojony w jedną sypialnią, kuchnię, część dzienną. Teren wokół obiektu jest zadbany, spokojny. Zresztą plaża, która jest niewiele dalej także nie pozostawia nic do życzenia, w dodatku morze jest bardzo spokojne. W bliższej odległości znajdują się jeszcze dwie restaurację, bar i market.