Hotel dość stary , wyposażenie również , łazienki nadają się do remontu!! Usytuowanie hotelu bardzo dobre , piękna czysta plaża , ogrody i tereny zielone pięknie zadbane. Obsługa sprzątająca pokój rewelacyjna!! Wyżywienie : dla każdego coś dobrego się znajdzie, bardzo duży wybór. Ryby z grilla przepyszne , zabrakło mi tylko owoców morza. Obsluga kelnerska ogólnie fajna . Do ludzi tam ciężko pracujących nic nie mam , ale właściciel hotelu powinien pomyśleć o estetycznych zmianach w pokojach. Chciałam skorzystać z hammamu ale niestety żadnej osoby z obsługi tam nie uświadczyłam która mogłaby mnie chociaż poinstruować jak z niego skorzystać. Pokazano tylko gdzie jest i że muszę zakupić w sklepie poza hotelem rękawice do mycia, na miejscu niestety nie ma możliwości zakupu a szkoda :( Więc poszłam kupić i widziano że wchodzę do hammamu , ale nikt się nie zjawił niestety:( odczekałam 10 minut i wyszłam . Dziwiłam się że nikt nie zainteresował się nawet czy czasami ktoś tam nie zasłabł bo naprawdę było tam jak w piekle !!!! Jeśli chodzi o animacje dla dzieci i dorosłych to nie można narzekać, nudy nie było :))
Najbardziej podobał mi się ogród i plaża.
Stare wyposażenie, u mnie była akurat łazienka z wanna / nie wiem jak w innych pokojach/ ale uważam że prysznice byłyby o wiele wygodniejsze , zwłaszcza że było tam mnóstwo starszych osób. !!!!
POLECAM! Obsługa wyśmienita-warci napiwków. W hotelu głównie Niemcy, Francuzi i Brytyjczycy. W okresie wieczornym można zjeść romantyczną kolację przy świecach w restauracji azjatyckiej lub włoskiej. Należy jednak wcześniej na recepcji zarezerwować stolik. Jeśli chodzi o basen to nie jest duży, natomiast jest jeszcze basen kryty, który był praktycznie cały czas pusty. Pokoje w porządku, my mieliśmy standardowy. Dostaje się kapcie i szlafrok, mieliśmy też owoce przyniesione do pokoju, jest lodówka i telewizor. W całym hotelu nie ma plastikowych krzesełek i napoje są serwowane w szkłach ewentualnie w plastikach na plaży. Jest kafejka z sziszą i łaźnia turecka gdzie można skorzystać z masażu, są korty tenisowe itp.wszystko jest all inclusive.
Plaża super, zaraz przy hotelu, roslinnosc piekna, zabana, hotel ... zalezy, ktora część, sa pokoje nowe i stare, basen nie za ciekawy...ogolnie wszystko oki procz jedzenia...mozna sie struc...stolowka nie za czysta...monotonne posilki, smrod...