Aquapark ze zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych.
Atrakcyjna lokalizacja: w centrum Ejlatu, ok. 1000 m od piaszczystej plaży, ok. 60 km od lotniska Ovda.
Bogata oferta rekreacyjna: basen, sauna, łaźnia turecka, płatne; bilard, centrum SPA, zabiegi, masaże.
Hotel nie zasluguje na 4 gwiazdki i zedecydowanie nie dla turystow z Europy. Drinki okropne - pic sie dalo tylko kiedy czasem mieli w barze Absolut .Sniadania tragiczne - sledz, pierogi i makaron ;) do omletow ciezko bylo sie dostac . Dopiero po interwencji u managera polsko -angielskiej pary przy potrwach pojawily sie informacje po angielsku wczesniej loteria bo napisy tylko po hebrajsku. Baseny byly ale nie dalo sie plywac - lodowata woda. Plaza kiepska - okolo pol godz marszu. Reszta to jak to opisano we wczesniejszej recenzji . Zdecydowanie na bardzo malo wymagajacych i zupelnie nie przygotowany na formule AI
Dobre jedzenie (obiady i kolacje), wifi , w miare mila obsluga
lodowata woda w basenie, wrzeszczace dzieci, chlew na stolowce, daleko od plazy ktora tez niezbyt ciekawa
Nie wierzcie pozytywnym opinia o tym hotelu - nie wiem kto je umieszcza. Pani z Exim powiadomila nas na lotnisku w Ovda ze zmienione nam rezerwacje bo rzekomo hotel gdzie mielismy spedzic tydzien byl przebokowany. Jesli chcecie spedzic urlop wsrod wrzeszczacych i zachwujacych sie bydlo miejscowych i ich dzieci to polecam Leonardo Club. Smrod brud i ubostwo - 5 gwiazdkowy hotel gdzie lobby bar serwuje drinki w malutkich plastikowych kubeczkach a na stolowce ( bo to nie restauracja) nie wiadomo jesc no chyba ze ktos umie czytac po hebrajsku. Jedyny plus to bardzo pomocna i mila obsluga recepcji zwlaszcza pan Steve. Brak czajnika w pokoju jakos mozna przezyc ale brak butelkowanej wody i dystrybutorow to jakas kpina. Bedac na all inclusive kupowalismy wode w supermarkecie. Ogolnie porazka omijac za wszelka cene
Wi-Fi dzialajacy w pokojach, duzy basen, mila obsluga recepcji
Fatalny all inclusive, brak czajnika w pokoju, daleko od plazy, break body butelkowanej, hotel nastawiony nn miejscowych