Leon

Pensjonat bardzo ładny. Mój pobyt w sierpniu 2019r. Wszędzie czysto. Spokojna i dość cicha okolica. Pokoje z bezpłatną klimatyzacją. Blisko do sklepów, na plażę i na piękną promenade. Obiekt na sporym wzniesieniu, w samo południe powrót z zakupami dość problematyczny. Jedyny "minusik" to monotonne śniadania a do picia tylko rumianek. Ale wszystko zawsze świeże, a chleb po prostu przepyszny. W pobliżu mnóstwo tanich knajpek, pizzeri i kawiarni więc głodny nikt nie będzie. Ogólnie moja ocena to 8,5 na 10. Polecam, bo ja tam wrócę na pewno.

Czysto, ręczniki wymieniane co 2 dni, klimatyzacja ,cicha okolica, blisko ładnej plaży, knajpek, głównego deptaka w mieście i supermarketu.

Byliśmy razem z mężem w Leonie we wrześniu 2017 roku. Ogólne wrażenia mamy bardzo pozytywne. Nie nastawialiśmy się na luksusy- wiadomo, za taką cenę nie ma się ich co spodziewać. Jedyny minus śniadania- rzeczywiście monotonne, ale da się zjeść. Tak czy inaczej do Leona chętnie bym wróciła

Jak ktoś chce mieć dość jedzenia jajek to niech wybierze ten hotel choć osobiście nie polecam, na obiady trzeba chodzić do restauracji piera 6 gdzie również jak się nie postawisz kelnerowi i rezydentce to będziesz jadł rawioli codziennie. Rezydent Agnieszka bardzo arogancka i beszczelna w niczym wam nie pomoże chyba ze dacie się skroić na kasę załatwi wam pokuj w dniu odjazdu do godziny 19.00 zażyczy sobie 15 euro a tak naprawdę u właścicieli kosztuje 10 euro do godziny 17.00 i wszyscy musza opuścić pokoje do 17.00. O wodę trzeba się prosić czasami Pan Leon prosi o nr pokoju . W czasie spacerku proszę nazbierać kamyków w nocy się przydadzą na ujadające psy co noc. Ogólnie nie polecam .

hotelik ok dla normalnych polakow rezydentka agnieszka ok choc jednak normalne polacy narzekali

Nazwa  Leon
Miejsce  Albania / Riwiera Albańska / Vlora
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu, darmowe wifi, golf, parking

Dziewicze plaże z turkusowymi wodami Morza Jońskiego

Malownicze miasteczka jak Saranda i Himara z historycznymi zabytkami

Przepiękne krajobrazy górskie i nadmorskie, idealne scenerie do zdjęć

Wyświetlono 8 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Sierpień 2019

Zalety

Spokojna okolica, czyste pokoje, ręczniki wymieniane co 2 dni, pokoje z klimatyzacją i balkonami

Wady

Hotel na sporym wzniesieniu, monotonne śniadania

Pobyt - Lipiec 2018

Zalety

Blisko plaży i supermarketu

Wady

Jeżeli ktoś liczy na śniadania typu ALL INCLUSIVE to może być rozczarowany. Dla mnie OK

Marlena

Pobyt - Wrzesień 2017

Zalety

niska cena , czystość

Wady

monotonne śniadania

2.6
Wczasowicz

Pobyt - Wrzesień 2017

Zalety

czystość

Wady

aneks kuchenny jest tyle że bez wyposażenia, o śniadaniach nie wspąmne bo to totalna porażka, o wodę do kupionej przez siebie kawy trzeba było trzykrotnie prosić , jajek mam dość na następne pół roku

kwasniewski

Pobyt - Wrzesień 2017

Zalety

bardzo czysty hotel

Wady

niema

2.8

Pobyt - Lipiec 2017

Nie polecam właścicielka ma minę jakby była za karę śniadania tak monotonne ze coś okropnego o papier trzeba się prosić jednym słowem tragedia

Zalety

Zadnych

Wady

Brak papieru brak dobrego śniadania arogancja właścicielki nie polecam

3.4
ANIA

Pobyt - Lipiec 2017

Ogolnie bez szalu. Właściciele powinni zmienic podejcie do gosci "klient nasz pan" bo tego zabraklo

Zalety

Pokoje dosc czyste

Wady

Nie mili i bardzo nieuprzejmi właściciele. Śniadania to porazka

Dorota

Pobyt - Czerwiec 2017

Urlop w terminie od 12.06.2017 - 23.06.2017. Piękna pogoda - z rana od 22 stopni do wieczora 35 stopni Celcjusza. Położenie hotelu - Hotel położony na małym wzgórzu z łatwym dojazdem i przyjemnym dojściem na pieszo. Z balkonu piękny widok na morze. Śpiewające ptaszki z rana jak w \\\"Raju\\\". Czystość hotelu- wszędzie czysto. Do dyspozycji miska , mop, zmiotka - wszystko co najważniejsze. Ręczniki wymieniane co dziennie lub wedle potrzeby. Pościel zmieniana co 2 dni. WIFI - ruter na każdym pietrze. Do dyspozycji trzy sieci. Internet w kazdym miejscu w całej willi. Posiłki - śniadanie w hotelu na poziomie zadowalającym. Właścicielka starała się jak mogła. Każdego dnia świeży chleb (chrupiący) szynka, miód , dżem, masło, pomidor, ogórek ser biały jajko na twardo oraz zimna woda w butelce i ciepła herbata lub kawa. Właściciele - zawsze uśmiechnięci, przemili ludzie. Bardzo rodzinna atmosfera. Polecam każdemu kto jedzie z dziećmi i ceni spokój. Pobyt w Willi Leon uważam za bardzo udany.

Zalety

- co dwa dni zmieniana pościel - dostęp do internetu (ruter WIFI na każdym piętrze)

Wady

- nie zauważyłam

Leon