Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Najdłuższy w Europie wąwóz Samaria z zapierającymi dech widokami
Malownicze porty i weneckie domy w urokliwej Chanii
Byliśmy w hotelu w 2 rodziny z dziećmi. Bardzo przyjazny hotel, obsługa przemiła, Pani w recepcji chętnie opowiadała nam gdzie możemy pojechać, pomogła wynająć samochód, wzięliśmy na 4 dni i był tańszy aniżeli w punktach znajdujących się w pobliżu. Jedzenie przepyszne, nie do przejedzenia, mięsa, ryby, sałatki, ciasta, desery owoce, pokoje sprzątane codziennie! Hotel położony dosłownie 2 minutki od plaży, na przeciwko bardzo dobrze zaopatrzony duży supermarket, wzdłuż plaży cała promenada knajpek. Mieliśmy bardzo udane wakacje.
położenie, jedzenie, codzienne sprzątanie
w tym budżecie jaki przeznaczyliśmy hotel spełnił nasze oczekiwania
Moze zaczne od tego ze na pokoj czekalismy 5h! I to w sytuacji gdy turysci przyjezdzali po nas i od razu dostawali klucze do pokoju... Okazalo sie ze jedna noc musimy spedzic w innym miejscu i nastepnego dnia sie przenosic! I to po poludniu! Polowa dnia znowu na walizkach.. Gdy juz w koncu pokoj otrzymalismy to byl po prostu nie posprzatany... Recepcjonistka zniszczyla moja NOWA walizke i jeszcze sie klocila ze na pewno byla stara. Tragedia! Sprzataczki byle jak sprzataly. Piasek byl po prostu wszedzie... Ha no i jakie all inclusive? Moze 3 "drinki" za darmo, przekaski to byla sucha babka wystawiona na barze i tyle... NIE POLECAM!!!
Chyba wszystko!
super hotel na trzy gwiazdki,położony blisko centrum miasta i starówki,dużo sklepów i tawern
blisko położony do promenady i morza,codziennie sprzątany i nigdy się nie zdarzyła kradzież z pokoju a jadę już trzeci raz
nie ma
Ogólne wrażenie -niestety pomimo wielu zalet hotelu pozostawiło duże rozczarowanie ,ponieważ dokonano włamania do pokoju wraz z kradzieżą.Hotel więc nie zapewnia bezpiecznego pobytu.Zanim doszło do tego wydarzenia , miałam pozytywne zdanie o personelu i jakości świadczonych uusług.
Położenie,miły personel,wyżywienie
HOTEL NIE DBA NALEŻYCIE O BEZPIECZEŃSTWO GOŚCI-włamania i kradzież w pokojach
Hotel super!Kameralny, zadbany, z rodzinną atmosferą :) Obsługa rewelacyjna-kontaktowa i przyjazna:] Posiłki bardzo urozmaicone, duży wybór i przepyszne!!! Do plaży bardzo blisko, do starego miasta 15 minut spacerkiem, gdzie czeka nas dużo rozrywek. Mam ochotę tam wrócić!
Bardzo miło wspominam pobyt w hotelu Lefkoniko Beach w Rethymnon/Kreta. Miła obsługa, dużo i zróżnicowane posiłki. Z czystym sumiemiem polecam ten hotel.
Bardzo dobry przeciętny hotel. Restauracja podaje może nie wyśmienite dania,ale obok kuchni greckiej pojawiają się także dania z kuchni miedzynarodowej. Pokoje są dobre, lecz mają zbyt małe łóżka przez co obniża się ogólny komfort spania. Nie widziałam żadnego udogodnienia dla dziecka, z tej prostej przyczyny odradzam rodzinom. Basen nie jest zbyt przez co ciężko jest znaleźć jakieś wolne miejsce lub leżak.