przystanek skibusa przed domem,do wyciągu 4 min.jazdy.Basen ok 15 min pieszo,bezpłatny po okazaniu skipasa,czas bez limitu.Nartostrady urozmaicone,dobrze przygotowane.Widok z pokoju na góry ,na południe.Cicho,do sklepów ok 1,2km.Byliśmy na początku kwietnia i było super.Skipas 150E kupiony w apartamencie
Bardzo dobrej jakości i bardzo dobrze wyposażone apartamenty. Pewnym minusem było położenie. Do centrum Cavalese jest stąd jakieś 20-25 min. drogi pieszo, co przy braku samochodu może sprawiać pewien problem, zwłaszcza, że w okolicy nie ma żadnych sklepów, w tym sklepu spożywczego. Poza tym Rezydencje Le Plejadi oceniam zdecydowanie pozytywnie. Domki są nowe, czyste i ogólnie przyjemnie się w nich mieszka bo pokoje są przestronne i z okien jest ładny widok na góry. Poza tym rezydencja jest nowa więc wyposażenie na wysokim poziomie (zmywarka, nowoczesna kuchenka, tv itp.). Jeśli chodzi o warunki na stoku to Cavalese pozytywnie zaskoczyło mnie w lutym 2007 roku. Trasy bardzo dobrze przygotowane o różnym stopniu trudności. Pod drzwiami przystanek skibusa więc nie ma problemu z dojazdem do wyciągów, które swoją droga są liczne i w miarę nowe. Za rok też postaram się pojechać do Włoch. Z czystym sumieniem Polecam!