Ogólnie z hotelu wynoszę negatywne wrażenia. Jeśli ktoś płaci za niego normalną cenę, a nie tak jak w naszym przypadku obniżoną z tytułu last minute to raczej nie będzie zadowolony. Cała dolina przepiękna, jednakże hotel pozostawia wiele do życzenia - głównie przez właścicieli. Zero jakiegokolwiek kontaktu. Po angielsku nie potrafią wypowiedzieć nawet jednego słowa. Nie wykazują również niestety żadnej inicjatywy w porozumiewaniu się. Pan Stefan mówi coś pod nosem po niemiecku i myśli, ze każdy człowiek na świecie nie władający tym językiem i tak go zrozumie. Wiele razy próbowaliśmy coś wbijać w Translator, a i tak czuliśmy się olewani. Końcowa dopłata wynoszą jakieś 400zl za sprzątanie i klimatyczne również raczej zabójcza jak za tego typu usługi. O ile kraina cudowna, to samego hotelu niestety nie polecam.
3 pokoje - kuchnia, łazienka i sypialnia.
Kompletnie nieanglojęzyczny personel, nie wykazujący kompletnie żadnej inicjatywy do dogadania się. Koszt sprzątania i klimatycznego 81 euro. Brak zmian pościeli i sprzątania.