Krystalicznie czyste wody Morza Egejskiego otoczone piaszczystymi plażami
Starożytne ruiny Asklepionu z zapierającymi dech widokami
Urokliwe wioski z tradycyjnymi białymi domkami i lokalnym rzemiosłem
To był udany urlop i naprawdę hotel i miejsce warte polecenia
Blisko stolicy, obok przystanek autobusowy, czysto, pokoje duże, obsługa zawsze pomocna
Gorąco, brak klimatyzacji, śniadania raczej na słodko, smaczne ale brakowało jakichś warzyw, sałatki
Lokalizacja hotelu bardzo dobra, pokoje niby ok, ale skoro nie ma TV to mogłoby być chociaż radio. Brodzik w łazience dla ok. 6-letniego dziecka (dorosły miał problem, żeby się w nim odwrócić). Przez kilka dni nie mieliśmy ciepłej wody, a obsługa sama z siebie nie informowała o tym (dopiero jak przyszliśmy do recepcji zapytać co z wodą; wiemy, że w innych pokojach woda ciepła była). Śnidania \"kontynentalne\" bardzo słabe: białe pieczywo, dżemy z pudełeczek; zmęczona jajecznica (zimna), nie było świeżych owoców; bywały czasem pomidory; ciasto do poczęstunku sklepowe. Jeśli ktoś ma niewielkie wymagania, będzie zadowolony. My nie byliśmy.
- położenie; - cena;
- przez kilka dni nie było ciepłej wody, a obsługa informowała o tym dopiero jak przychodziliśmy z pytaniem (wchodząc do hotelu z plaży obsługa w recepcji tylko uśmiechała się, dopiero jak w pokoju stwierdziliśmy, że nie ma wody i szliśmy ich zapytać, to potwierdzali); - codziennie to samo na śniadanie: zmęczona dziwna jajecznica, białe pieczywo; pomidory bardzo rzadko, ciasta (kupowane) kilka razy nie wystarczyło dla nas; - soki z automatu na bazie cukru; - brak internetu w pokoju (tylko w lobby); - jeśli w pokoju nie ma TV to mogłoby być chociaż radio
Nie mogę ocenić Hotelu Laura gdyż nie miałam przyjemności mieszkać w budynku hotelowym .Po oczekiwaniu na pokój/recepcjonista telefonicznie uzgadniał z właścicielem co z nami zrobić/pomimo wykupionych wczasów wiosną-pobyt we wrześniu/Umieszczono nas na tyłach terenu hotelowego w pawilonie.W pokoju znajdowały się bardzo zużyte meble i łazienka,gdzie do wątpliwych \"aromatów\"dołączała ciągle obecna woda na podłodze.Przed drzwiami wejściowymi do pawilonu,po kąpieli wybijała studzienka ściekowa i płynęły fekalia.Na nasze interwencje odpowiedziano że \"to norma\"tak bywa, widocznie wrzucano papier do toalety.Po trzech dniach problem ustąpił przed wejściem ale w łazience pomimo wizyty eksperta nic się nie zmieniło.Klapki na wysokich koturnach aby skorzystać z toalety. Zapewne źle trafiłam/zły czas-złe miejsce/ nie umiem ocenić ale czytając pozytywne opinie o hotelu-bardzo się rozczarowałam i nie zamieszkam tam z pewnością w przyszłości.Pomieszczenie sprzątane.Właścicieli nie miałam okazji spotkać.Hotel położony 20 min.spacerem do centrum urokliwego miasta Kos.Do plaży ok.5-10 min.zależy który odcinek plaży wybrać.Wyspa bardzo ładna,wycieczka \"Kos w pigułce\"pigułce\"-super.
hotel zupelnie odpowiada dwum gwiazdkom w super polozeniu i do wyjazdu na rowerach wzdluz wyspy jak i na lody do miasta wieczoorem bylem tam juz drugi rok i juz rezerwuje na 2018 bo chetnie tam pojade , hotel dla ludzi moze bez dzieciakow dla ludzi ktorzy chca wypoczac ,przesympatyczna atmosfera / w tym roku we wrzesniu bylo smutno poniewaz stala sie tragedia rodzinna i wlasciciele raczej byli poza hotelem / dla ludzi ktorzy nie wymagaja luxusow za male pieniadze i nie siedzacych przy basenach miejscowka suuuuper,polecam i moze do zobaczenia
polozenie atmosfera , sniadania