Latino Bay

Hotel bardzo mały była to główna jego zaleta spokój cisza brak dzieci można naprawdę się zrelaksować i odpocząć obsługa bardzo mila i sympatyczna no i odległość do morza 50 ok od hotelu. No i tyle z pozytywnych rzeczy, niestety 4 gwiazdki to wielka przesada jeżeli chodzi o ten hotel. Mnóstwo komarów i jeden karaluch w naszym pokoju, kompleks położony na bagnach z stąd ich tyle, jedzenie bardzo słabe brak smaku i różnorodności. Pokoje sprzątane były co 3 dzień i bardzo nie dokładnie zwłaszcza łazienka. Ogólnie brak organizacji i osoby która by wszystko przypilnowała. Lecz to wszystko zrekompensowała wyspa swoim urokiem widokami i rajskim klimatem niezapomniane chwile. Polecam każdemu urlop na Rodos możne nie koniecznie w tym hotelu

super!!

zawsze jeździmy do Grecji na wakacje i Latino Bay była miłym zaskoczeniem. Przede wszystkim ze względu na dobrą cenę. Dostaliśmy hotel 4* w spokojnej okolicy, bez tłumów, z dużą ilością zieleni i piekna plażą. Od razu mówię, że to nie miejsce dla chcących szaleć w tłumnych dyskotekach ? jest spokojnie i kameralnie, ale to nam odpowiadało.

Nazwa  Latino Bay
Miejsce  Grecja / Rodos / Ialyssos
Udogodnienia  basen odkryty

Starożytne ruiny i zabytki, takie jak Akropol w Lindos

Piękne plaże z złocistym piaskiem i krystalicznie czystą wodą

Urokliwe stare miasto Rodos z wąskimi uliczkami i średniowiecznymi murami

Wyświetlono 36 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Paweł

julalala

Pobyt - Październik 2012

tomek

Pobyt - Marzec 2012

swietne miejsce, spokoj, cisza i brak dzieci - hotel tylko dla doroslych. kameralne miejsce i fajna obsluga

Wanda

Pobyt - Grudzień 2011

nie wiem gdzie jeden z użytkowników widział tam szczury czy karaluchy...co można powiedzieć o hotelu to na pewno nie to, że jest tam brudno.pokoje ładne, super kwiaty i roślinność na zewnątrz...bardzo malowniczo

Kornela

Pobyt - Wrzesień 2011

bylismy tam w podróży poślubnek.fajnie,bo hotel jest wyłącznie dla dorosłych..dzięki temu jest tam cicho, spokojnie i dyskretnie.paniom z obslugi medal za wielką uprzejmość i zaangażowanie w pracę

Iwona

Pobyt - Wrzesień 2011

fasjnie polozony hotelik dla niewymagajacych.zadnych karaluchow ani szczurow tam nie ma...blagam...

4.8
Renata

Pobyt - Sierpień 2011

Obsługa, jedzenie i picie to jedyne pozytywy. Szczur i karaluchy w barze, basenie i restauracji to główne rozrywki. UNIKAĆ JAK OGNIA. ten hotel to nora

Tomek

Pobyt - Sierpień 2011

Jak ktoś chce się doczepić, to zawsze coś znajdzie. Dla mnie rewelacja! Fantastyczna obsługa!!! Pozdrowienia dla Mariny, Rodiona i Toniego. Gorąco polecam ten hotel. No i ratujmy grecką gospodarkę, może w końcu komuś pomożemy:) Pozdrawiam Tomek Kielce

Nika

Pobyt - Lipiec 2011

Byliśmy w tym hotelu 09.2011r. Hotel z lat 60-tych, stary, zaniedbany. Miła obsługa-recepcja/bar. W pokoju stare meble, śmierdząca kurzem moskitiera i śmierdząca klimatyzacja. Również capiło ze starej kanalizacji w łazience. Woda podczas kąpieli stała w wannie do łydek. Po naszej prośbie pojawił się hydraulik i nawet udało mu się przepchnąć zator. Nikt jednak przez cały nasz pobyt nie umył brudnej wanny. Sprzątanie pokoju? Starcie podłogi w łazience i to nie zawsze. Wymiana ręczników co 3 dni. Nawet raz zostawiliśmy pieniądze zniknęły a podłoga została brudna. Na ciepłą wodę czekaliśmy ok 15 min. spuszczając ją z kranu. Zaniedbany ogród, stare leżaki. 5 cm karaluchy. Tylko jedna restauracja! Na plus super pogoda, morze i własne towarzystwo.

travelren29

Pobyt - Lipiec 2011

Hotel Latino Bay to jeden z najstarszych w miejscowości Ialisos. Składa się z 4 budynków o wysokości 3 pięter. Ja mieszkałam na 3 piętrze z czego byłam zadowolona dzięki pięknym widokom za oknem Nie widziałam żadnych karaluchów lub szczurów.

IN

Pobyt - Lipiec 2011

Byłam w tym hotelu we wrześniu 2011 roku. Hotel zrobił na mnie poztywne wrażenie. Blisko plaży oraz innych atrakcji w okolicy. W miare blisko centrum. W pokojach w miare czysto, jedzenie bardzo dobre. Miła obsługa. Uważam że hotel wart jest swojej ceny.

Patrycja

Pobyt - Lipiec 2011

spokojne miejsce tylko dla doroslych, mila obluga, ogolnie zielono i przyjemnie

Marika

Pobyt - Lipiec 2011

hotel dla dorosłych, wiec nie ma krzykow dzieci, spokojne miejsce na wypoczynek

Marysia

Pobyt - Czerwiec 2011

Kameralny hotelik, wysoki standard, spokój i cisza :D naprawdę miła obsługa :)

5.2
Sandra

Pobyt - Czerwiec 2011

GORĄCO NIE POLECAM !Nie wiem jakim cudem hotel ma 4 gwiazdki, ponieważ wygląda i spełnia standardy hotelu dwu gwiazdkowego.Jedyne plusy to miła obsługa w recepcji i na barze, w miare dobre drinki, czego niestety nie mozna powiedziec o jedzeniu.Czesto po godzinie od rozpoczecia serwowania, zastawało sie smutne,zimne resztki a obsługa(kucharze) nie spieszyla sie zeby uzupełniać.Co w sumie nie dziwne, bo osługa z restauracji co chwile donosila piwo na zaplecze.Pokoje w miare czyste, ręczniki zmieniane co 2, 3 dzien. Robactwa nie zauważylam, gdyż zakupilam srodek owadobójczy w pobliskim sklepie.Hotel nie jest wart ani swojej ceny ani tyle gwiazdek.

3.6
Anna O

Pobyt - Czerwiec 2011

ODRADZAM!!!!Hotel stary, zaniedbany, meble z ub. wieku, kanalizacja i klimatyzacja stare,śmierdzące, nie konserwowane. Jedzenie okropne, tłuste, zimne i bez urozmaiceń. Alkohol najtańszy z możliwych. Bary w hotelu są 2 a nie 3 jak podaje organizator. W ogródku przy plaży w kilku miejscach można się natknąć na wystające z ziemi kable, okręcone izolacją:( Leżaki mocno zniszczone. Jedyny plus to pogoda i bliskość plaży, kamienisto/skalistej a nie jak jest w opisie kamienisto- żwirkowej.

Wera

Pobyt - Czerwiec 2011

miły urlop w przepięknym regionie Rodos.

Latino Bay