Ferie w 2007 roku. Był to chyba najgorszy wyjazd i za niezłą kasę. Hotel zasługuje na 3*. Śniadania w formie bufetu, natomiast kolacje serwowane. Natomiast sam hotel, położenie rewelacja blisko wyciągów w butach można iść na stok ok. 500m. Stok również był OK. Pokoje dramat w tak małym pokoju to nigdy nie mieszkałam, nie wiem ile miał metrów, ale mieściły się w nim tylko łóżka (nasze małżeńskie, tapczan, i łóżeczko dla niemowlaka)i mała szafa o przejściu można było zapomnieć.Hotel był nieogrzewany, i wszyscy wylądowaliśmy u lekarza.Jak zgłosiłam w recepcji ze kaloryfer jest zimny to Pan stwierdził, że coś się popsuło i przyniósł nam farelkę, którą podczas spaceru następnego dnia zabrali.Nie polecam tego hotelu.Wyjazd był z TUI
Stylowy hotel, odpowiadający standardom 4*. W pakiecie mieliśmy śniadania i kolacje. Pokój standard i jak to w Europie powierzchnia użytkowa średnia, natomiast meble to już wyższa półka. Trochę daleko jest do Zell am See, jednak inne stoki są stosunkowo blisko. Na temat czystości nie będę się rozwodził ponieważ w tym hotel jest to rzecz oczywista! Na dole hotelu znajduje się wellness i sauna i basen.
100% szans że tu wróce. Jestem początkującą osobom jeśli chodzi o nart. A stok dla żółtodziobów w tej materii jest zaraz przy hotelu. Obiekt zasługuje na swoje wszystkie gwiazdki. Jest kilka miejsc gdzie można napić się drinka, jest także disco. Nie znajdziecie tutaj chamstwa ze strony obsługi lub innych gości. Dania są przyrządzane na poziomie. Bardzo dobrze wyglądają a jeszcze lepiej smakują.