Malownicze szlaki turystyczne prowadzące na Śnieżkę i Wielki Staw
Świetne warunki do narciarstwa i snowboardingu
Wodospady Kamieńczyka i Szklarki oferujące urokliwe widoki
Mój pobyt w tym hotelu był naprawdę udany. Pokój był przestronny, czysty i dobrze wyposażony. Miałem wygodne łóżko, a codzienne sprzątanie było na wysokim poziomie. Widok z okna na otoczenie hotelu był zachwycający – dużo zieleni i piękny ogród. Otoczenie hotelu również zrobiło na mnie pozytywne wrażenie. Było cicho i spokojnie, co sprzyjało relaksowi. W okolicy były także różne atrakcje turystyczne, które można było łatwo odwiedzić, co dodatkowo uatrakcyjniło mój pobyt. Rady dla innych gości: 1. Jeśli wolisz ciche pokoje, zarezerwuj pokój od strony ogrodu. 2. Hotel oferuje smaczne śniadania – warto skorzystać, śniadanie jest wliczone w cenę. 3. Skorzystaj z usług recepcji – personel jest bardzo pomocny i chętnie udziela informacji o okolicznych atrakcjach. Ogólnie rzecz biorąc, jestem bardzo zadowolony z pobytu i na pewno tu wrócę. Polecam ten hotel wszystkim, którzy szukają komfortowego miejsca na wypoczynek.
Obsługa hotelowa była bardzo przyjazna i pomocna. Już od momentu zameldowania czułem się mile widziany. To dla mnie bardzo ważne, zwłaszcza w dzisiejszych czasach. Śniadania serwowane w hotelu były smaczne i różnorodne. Hotel oferował wiele dodatkowych udogodnień, takich jak basen, siłownia i spa. Było to świetne miejsce do relaksu po dniu pełnym zwiedzania. Dostęp do szybkiego internetu.
Hotel las nie ma żadnych wad chętnie wrócę do niego podobnie.