Świetna baza wypadowa przy promenadzie wzdłuż oceanie . Posiłki smaczne zawsze coś ciekawego do spróbowania .Duży przestronny pokój z oddzielną sypialnia
Położenie i basen
Udany pobyt na wyspie. W sumie hotel spełnił nasze oczekiwania.
Hotel zadbany, czysty, łazienki trochę stare, ale regularnie sprzątany Personel miły, bardzo pomocny Jedzenie (braliśmy tylko śniadania) dobre, bardzo smaczne owoce Obok sklepy restauracje itp Baseny czyste, ale woda dość zimna (grudzień!!!)
Bardzo skrzypiące łóżka. Blisko lotnisko, ale z powodu małego ruchu na lokalnym lotnisku nie jest to wielki problem.
Bardzo fajne miejsce La Palma jest cudowna ! Polecam. Wieczna wiosną i mało turystów jeszcze
Hotel całkiem sporych rozmiarów, jednak atmosfera jest bardzo kameralna.
Duży hałas od ulicy w pokojach od jej strony
Bardzo przyjemny aparthotel, duże, przestronne i dobrze wyposażone apartamenty z w pełni wyposażonym aneksem kuchennym, spory balkon z widokiem na morze, w pobliżu sklepy i tawerny oraz wypożyczalnie samochodów. Ładny basen z leżakami i parasolami. Plaża niedaleko, z czarnym piaskiem (jak wszystkie na La Palmie). Do stolicy wyspy można dojść na piechotę (około 45 minut w jedną stronę) lub można dojechać autobusem (kursują w miarę regularnie co 1-2 godz.). Wyspa piękna, mało turystów, cicho i spokojnie. Polecam wszystkim ceniącym spokój i piękno przyrody.
Dobra lokalizacja, w pobliżu lotniska ale samoloty nie przeszkadzają, widok na ocean, blisko plaży Los Cancajos, duże, dobrze wyposażone apartamenty.