Hotel spełnił wszystkie moje oczekiwania. Wszystko było na bardzo wysokim poziomie. Pokoje, czystość, obsługa, animacje, infrastruktura - Idealna. Jedzenie - wyśmienite, wyszukane - "niebo w gębie" formula ultra all zapewnia pełen komfort. Miałam okazję poznać Menagera hotelu - bardzo sympatyczny człowiek, aż miło było zamienić z nim kilka słów. Jestem pod dużym wrażeniem tego hotelu - 1 klasa!!
Słowa nie oddadzą piękna i atrakcyjności tego miejsca. Trzeba tam po prostu być. Hotel luksusowy w którym nie można się nudzić. Zapewnia zarówno możliwość relaksu, wypoczynku jak i rozrywki. Plaża ładna, szeroka. Rozległy kompleks basenów. Ciekawy program animacyjny. Cudowne SPA. Dzięki licznym atrakcjom i systemowi Ultra All 24h wart swojej ceny. Polecam gorąco wszystkim.
Byłam już w kilku hotelach w Turcji, ale ten nas powalił na kolana. Poziom obsługi jest nie do pobicia! Sam hotel jest b.piękny, ma czyste, duże pokoje i przyjemne łazienki. Wspaniałe zielone ogrody i fajną plażę. Jedzenie jest wprost GENIALNE! Ogromny wybór i wspaniale podane. Obsługa odgaduje potrzeby klientów zanim Ci jeszcze zdążą o niej pomyśleć. Do tego cała obsługa jest bardzo miła, kulturalna i uśmiechnięta. Wg. mnie ogromnym atutem tego hotelu jest też muzyka na żywo oraz ultra all inclusive! Drinkowac można do woli w każdym otwartym barze a obok Pan porzywa na pianinie, albo przy basenie zespół na bębenkach, z gitarką gra gorące rytmy! POLECAM!!!!
Plaża prywatna dostępna tylko dla gości hotelowych. Zadbana, czysta. Codziennie rano widać było sprzątaczy. Przejrzyste morze. Jeśli nie chce wam się iść na plaże możecie zostać w basenie na cały dzień. W hotelu serwują znakomite dania, w bardzo przystępnych godzinach. Wychodzi na to że można jeść praktycznie cały dzień. Hotel jest dla tych którzy chcą się totalnie zrelaksować. Personel uśmiechnięty, zagadujący gości, z chęcią opowie dowcip lub pomoże w razie potrzeby. Nie myślałam że w Turcji może być tak pięknie.
Wszystko pięknie po za jednym mały mankamentem. Recepcjoniści w hotelu wykazywali się super arogancją. Byłem bardzo szczęśliwy kiedy nie musiałem z nimi nic załatwiać. Czasem w hotelu zdarzały się kuriozalne sytuacje. Włoscy turyści kłócili się z recepcją, pokazywali zdjęcia, krzyczeli że ich opiszą. Masakra. Pokój przyjemny, ciepło urządzony. Bardzo podobny do tego co widziałem na zdjęciach w internecie. Ciekawy aqua park i sympatyczna plaża przy hotelu.
W tym hotelu będąc w formule AI zapomnicie co to jest pieniądz. Oczywiście znajdą się rzeczy za które będziecie musieli zapłacić ale bez nich spokojnie. można się obejść. Importowane alkohole jak koniak, whiskey można zastąpić lokalnymi trunkami wliczonymi w cenę pobytu. Gin, lokalne whiskey, wódka, piwo. W hotelu są 4 restauracje i 8 barów. Nie ma limitów ile zjecie, ile soków i koktajli wypijecie. Polecam hotel rodzinom z dziećmi. Nie ma tutaj ludzi nastawionych tylko i wyłącznie na zalanie robaka, żadnych awanturników. W hotelu znajduje się mała dyskoteka, ale szczerze nie powiem o niej wiele ponieważ nigdy tam nie byłem.
Hotel dobrze wyposażony, miła obsługa w barach! Byłam tam przez 7 dni i muszę powiedzieć, że to stanowczo za mało! Napewno spędze tam kolejny urlop! Teraz bedąc w domu, nie mogę się doczekać następnego wyjazdu! Było naprawdę super!
hotel na odludziu .Wszedzie daleko.Pokoje - powiem tak srednie, naprawde nasz mimo ze duzy byl zużyty. ale baseny super, duze , rozlegle, nie bylo problemu z miejscami