2054 opinie
Bardzo miła obsługa.Ladnie,czysto. Super jedzenie.
Bardzo dobre jedzenie
Cieniutkie narzutki na łóżko do przykrycia się,zamiast kołder,było zimno w nocy.
Hotel ładny zadbany. Dobry transport z i na lotnisko. Blisko morze na które dowozi darmowy bus. Polecam
Blisko morza, super oferta żywieniowa. Czysto. Polecam
Hotel rewelacja bardzo szybki transfer z lotniska -ok. 15 minut. Obsługa na wysokim poziomie, czysto, jedzenie bardzo smaczne i duży wybór. Mnóstwo sklepów, bazar niedaleko hotelu. Warto wybrać się na pobliski Delphin Show - niesamowity pokaz polecam zobaczyć - ok. 10 minut od hotelu spacerkiem.
Hotel oceniam bardzo pozytywnie . Pokoje saączyste, codziennie sprzątane. Łazienka z prysznicem, suszarka do włosów itd. Ręczniki wymieniane codziennie. Jedzenie było bardzo smaczne i zróznicowane - każdy znajdzie coś dla siebie. Baseny duże i bardzo czyste, wszędzie byli ratownicy którzy pilnowali osoby kompiące sie w basenach jak i na zjeżdżalniach. Zjeżdżalnie bardzo fajne zarówno te dla mniejscych dzieci jak i te dla starszych. Plaza takze czysciutka a woda w morzu ciepla. Dobrym rozwiązaniem jest bar na molo. Co wieczór występny na scenie przy plazy więc nie mozna sie nudzić. Z hotelu wszędzie blisko 9sklepy wazary tid) Transfer z lotniska tylko około 30 minut Jesteśmy już 4 raz w Turcji i na 100 % wrócimy do tego hotelu.
Do zalet Hotelu zaliczyłabym bardzo ładny czysty basen. Plaża jest niedaleko hotelu. co 15 minut jeździ hotelowy busik lub mozna spokjnie podejść spacerkiem. Jedzenie jet bardzo róznorodne i każdy naprawdę znajdzie coś co mu bedzie odpowiadało.
Wieczorem powinno być czynne więcej barów gdyż otwarty był tylko jeden na dole w Hotelu co powodowało kolejki nawet jeśli ktoś chciał po prostu napić się soku.
To były moje drugie wakacje w Turcji i zdecydowanie najlepsze, pod względem jakości. Życzliwa obsługa, zadbane baseny,zjeżdżalnie. Smaczne posiłki. Czysty apartament. Polecam.
Blisko do plaży (ok.200m przez ulicę lub dojazd do plaży dolmuszem), na plaży bar i restauracja, miła i otwarta obsługa hotelu, bogate wyposażenie pokoju, czysto, schludnie, zjeżdżalnie, basen, codzienne animacje wieczorne, imprezy, pyszne i urozmaicone posiłki,w pobliżu bazary.
grzyb w prysznicu