Lanterna Appartements

Ogólnie bardzo pozytywnie,w sam raz na romantyczny tydzień w Chorwacji

Wszystko ok! Zależy do którego budynku się trafi!

Duży kompleks ,standard kolonijny dobry dla młodzieży i przy dobrej aurze.Przy słabszej aurze brak jakichkolwiek propozycji rozrywek poza dość drogim sklepem.Radzę zwrócac uwagę przy zamawianiu czy w apartmanie jest czajnik i TV +radio,myśleliśmy że w hotelach to jest standard a tu w większości nie ma.

Jesteśmy zadowoleni. Fajna baza wypadowa do zwiedzania Istrii.

Właśnie wróciłem z tego ośrodka. Pobyt 13/20 maj 2017. Cisza i spokój. Temperatura 23/27 stopni. Blisko fajne miasteczka Tar , Poreć , Nowi Grad . Tam też zakupy. Piękne widoki. Pokoje ok. Kuchnia w pełni wyposażona gary,talerze, czajnik , kuchenka , mikrofala. Z każdego apartamentu widok na morze. Super. Szczerze polecam.

Nazwa  Lanterna Appartements
Miejsce  Chorwacja / Istria / Tar
Wyżywienie  Bez wyżywienia
Udogodnienia  udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, dostęp do internetu, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, rowery, golf, bez paszportu, parking, zwierzęta

Malownicze wybrzeże z pięknymi plażami otoczone lasami piniowymi

Zabytkowe miasta jak Pula i Rovinj z wąskimi uliczkami i kamienicami

Przepiękne krajobrazy i trasy turystyczne idealne do pieszych wędrówek

2.0

Wyświetlono 8 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Sylwia

Pobyt - Sierpień 2018

Ogólnie bardzo pozytywnie,w sam raz na romantyczny tydzień w Chorwacji

Zalety

Dużo miejsca,wygodna kuchnia,duży taras i wygodne łóżka.

Wady

Brak wifi i klimatyzacji

Pobyt - Lipiec 2018

Wszystko ok! Zależy do którego budynku się trafi!

Zalety

Blisko morza

Wady

Brak TV i klimatyzacji

5.2

Pobyt - Wrzesień 2017

Zalety

położenie, fajna plaża ,infrastruktura wystarczająca i zadbana

Wady

brak reakcji w recepcji na prośbe o zamianę na niższym piętrze choć było pusto,slabiutko z jezykiem ang.,najlepiej czeski,brak Wi-fi przez cztery dni,słabe oznaczenie na planie przekazanym wieczorem na pierwszy raz porażka,słabo sie tym zajmuja

Pobyt - Lipiec 2017

Jesteśmy zadowoleni. Fajna baza wypadowa do zwiedzania Istrii.

Zalety

Wszędzie naokoło woda, więc z każdego apartamentu jest blisko do morza. Pokoje ok... Na plażach fajnie, co prawda przeważnie są one betonowe, ale to tez ma swoje plusy. Mimo wielu turystów w ośrodku na plażach tego nie widać, nie ma ścisku.

Wady

Drogo w sklepach i to w całej okolicy. Niestety widok na morze zasłaniały drzewa....

Emil Łuczak

Pobyt - Maj 2017

Zalety

duże fajne pokoje , czysto, spokojnie ,

Wady

drogi bar w ośrodku

marzena

Pobyt - Kwiecień 2009

Świetne miejsce za bardzo rozsądną cenę. Rezerwowaliśmy bezpośrednio na chorwackiej stronie Valamaru. Ośrodek położony na małym półwyspie dlatego blisko do plaży. Idąc wzdłuż wybrzeża można wybierać od skalisto kamienistej, po żwirkową, a nawet piaszczystą plażę. Apartamenty duże i dobrze wyposażone, czyste. Dużo atrakcji w ogrodzie otaczającym apartamenty tj. poranny aerobik, minigolf, tenis stołowy, rowery, rolki, plac zabaw dla dzieci a nawet zajęcia ze sztuk walki. Ceny na terenie kompleksu kosmiczne, dlatego na zakupy jeździliśmy do marketu w Porecu.

Łukasz

Pobyt - Luty 2009

Zakwaterowanie w dobrych warunkach i nawet spora rodzina nie powinna narzekać. Hotel posiada doskonałe udogodnienia łącznie z tarasem z którego jest fascynujący widok. W Rabacu nie ma żadnej starówki. Jest to typowe miejsce nastawione w pierwszym rzędzie na turystę. W sumie i dobrze bo nie wiało nudą. Wpadliśmy też na pomysł kupienia małego przewodnika z mapą i odwiedzenia paru ciekawych miejsc autem które wynajęliśmy.

A. Twardowski

Pobyt - Maj 2008

Okolice, morze, góry, autostrady - wszystko bardzo piękne. Plarze kamienisto - żwirowe też mają swój urok. Piękna pogoda i ciepła woda godne polecenia. Jedyny mankament to zbyt wygórowane ceny, praktycznie za wszystko.

Lanterna Appartements