Malownicze wybrzeże z pięknymi plażami otoczone lasami piniowymi
Zabytkowe miasta jak Pula i Rovinj z wąskimi uliczkami i kamienicami
Przepiękne krajobrazy i trasy turystyczne idealne do pieszych wędrówek
Ogólnie bardzo pozytywnie,w sam raz na romantyczny tydzień w Chorwacji
Dużo miejsca,wygodna kuchnia,duży taras i wygodne łóżka.
Brak wifi i klimatyzacji
Wszystko ok! Zależy do którego budynku się trafi!
Blisko morza
Brak TV i klimatyzacji
Duży kompleks ,standard kolonijny dobry dla młodzieży i przy dobrej aurze.Przy słabszej aurze brak jakichkolwiek propozycji rozrywek poza dość drogim sklepem.Radzę zwrócac uwagę przy zamawianiu czy w apartmanie jest czajnik i TV +radio,myśleliśmy że w hotelach to jest standard a tu w większości nie ma.
położenie, fajna plaża ,infrastruktura wystarczająca i zadbana
brak reakcji w recepcji na prośbe o zamianę na niższym piętrze choć było pusto,slabiutko z jezykiem ang.,najlepiej czeski,brak Wi-fi przez cztery dni,słabe oznaczenie na planie przekazanym wieczorem na pierwszy raz porażka,słabo sie tym zajmuja
Jesteśmy zadowoleni. Fajna baza wypadowa do zwiedzania Istrii.
Wszędzie naokoło woda, więc z każdego apartamentu jest blisko do morza. Pokoje ok... Na plażach fajnie, co prawda przeważnie są one betonowe, ale to tez ma swoje plusy. Mimo wielu turystów w ośrodku na plażach tego nie widać, nie ma ścisku.
Drogo w sklepach i to w całej okolicy. Niestety widok na morze zasłaniały drzewa....
Właśnie wróciłem z tego ośrodka. Pobyt 13/20 maj 2017. Cisza i spokój. Temperatura 23/27 stopni. Blisko fajne miasteczka Tar , Poreć , Nowi Grad . Tam też zakupy. Piękne widoki. Pokoje ok. Kuchnia w pełni wyposażona gary,talerze, czajnik , kuchenka , mikrofala. Z każdego apartamentu widok na morze. Super. Szczerze polecam.
duże fajne pokoje , czysto, spokojnie ,
drogi bar w ośrodku
Świetne miejsce za bardzo rozsądną cenę. Rezerwowaliśmy bezpośrednio na chorwackiej stronie Valamaru. Ośrodek położony na małym półwyspie dlatego blisko do plaży. Idąc wzdłuż wybrzeża można wybierać od skalisto kamienistej, po żwirkową, a nawet piaszczystą plażę. Apartamenty duże i dobrze wyposażone, czyste. Dużo atrakcji w ogrodzie otaczającym apartamenty tj. poranny aerobik, minigolf, tenis stołowy, rowery, rolki, plac zabaw dla dzieci a nawet zajęcia ze sztuk walki. Ceny na terenie kompleksu kosmiczne, dlatego na zakupy jeździliśmy do marketu w Porecu.
Zakwaterowanie w dobrych warunkach i nawet spora rodzina nie powinna narzekać. Hotel posiada doskonałe udogodnienia łącznie z tarasem z którego jest fascynujący widok. W Rabacu nie ma żadnej starówki. Jest to typowe miejsce nastawione w pierwszym rzędzie na turystę. W sumie i dobrze bo nie wiało nudą. Wpadliśmy też na pomysł kupienia małego przewodnika z mapą i odwiedzenia paru ciekawych miejsc autem które wynajęliśmy.
Okolice, morze, góry, autostrady - wszystko bardzo piękne. Plarze kamienisto - żwirowe też mają swój urok. Piękna pogoda i ciepła woda godne polecenia. Jedyny mankament to zbyt wygórowane ceny, praktycznie za wszystko.