Tylko 100 m do publicznej, piaszczystej plaży wyróżnionej certyfikatem Błękitnej Flagi.
Atrakcje dla najmłodszych: animacje, miniklub (4-12 lat), wydzielona część dla dzieci w basenie, zjeżdżalnia, pokój gier.
Ogród z widokiem na morze i wyspę La Gomera.
Świetnie ulokowany, ok. 500 m od centrum Puerto de Santiago z możliwością rozrywki.
Trudno oprzeć się wrażeniu, że hotel ma wszystko czego potrzeba, jednak niczym nie zachwyca. Nie żałuję wizyty w tym obiekcie, jednak raczej tam nie wrócę. Jako baza noclegowa funkcjonuje bez zarzutu. Pokoje są duże i czyste. W restauracji brakuje za to smaku. Potrawy w większości pozbawione są charakteru, a jedyny mocniejszy akcent jaki da się wyczuć to sól lub olej po smażeniu. Organizacja głównej restauracji również nie zachwyca. Często stoliki są nieprzygotowane dla kolejnych gości, a obsługa serwująca napoje nie podchodzi zaproponować czegoś do picia. Z punktu widzenia odwiedzającego, oczekiwałbym że to personel zajmie się mną, a nie ja będę polować na przechodzącego kelnera, aby poprosić go o coś do picia. Innym aspektem jest aranżacja części wspólnej w hotelu. Wielki hol robi wrażenie, podobnie jak rośliny zwisające z antresoli. Wyposażenie jednak wydaje się bezużyteczne. Kilka fotelu lub kanap skupionych wokół małego stolika. Wieczorem zwyczajnie brakuje miejsca, aby przysiąść poza wnętrzem holu. Wygląda to ładnie, ale na pewno nie służy takiej liczbie gości, jaka przebywa w obiekcie. Podsumowując: trudno jest mi polecić ten hotel, mając lepsze doświadczenia na Wyspach Kanaryjskich w podobnej cenie.
Pokój sprzątany codziennie. Miły i pomocny personel (oprócz restauracji, gdzie jest go po prostu za mało). Dużo zieleni na terenie hotelu. Dystrybutory z wodą pitną w hotelu oraz butelki do wielokrotnego użycia dla wszystkich gości. Widok ze wszystkich pokoi na ocean. Lodówka w pokoju. Sklepy i punkty usługowe w pobliżu. Możliwość wypożyczenia samochodu przez punkt obsługi w hotelu (odbiór i zwrot pojazdu na miejscu).
Jedzenie w restauracji monotonne i momentami kompletnie nijakie pod względem smaku. Paella smakowała jak gotowiec z mrożonki - kompletnie zero wyrazu. Podczas obiadu i kolacji napoje oferuje obsługa, która często nie nadąża, przez co niejeden raz nie mieliśmy okazji napić się czegoś poza wodą do posiłku. Niewiele miejsca aby usiąść wieczorem na zewnątrz. Trzeba polować aż coś się zwolni. Kiedy w końcu uda się usiąść, na dole doświadcza się kakofonii dźwięków 2 różnych występów artystycznych.
Wspaniały byłem wroznych miejscach i hotelach ale tu czułem się jak król
Wszystko nawet obsługa mówi po polsku genijalne
Nie ma wad
Hotel poleciłbym osobom dorosłym, mniej rodzinom z dziećmi, przez małą ilość atrakcji dla maluchów. ale przy naszym pobycie było to plusem (podróżowaliśmy bez dzieci). Bardzo dobre i różnorodne jedzenie, przemiła obsługa, dużo występów artystów na żywo, wieczorem. Animacje ciekawe, ale nienachalne.
Strefa Platinum to coś, co wyróżnia ten hotel. Specjalne Menu śniadaniowe, Vip Lounge, czy strefa nad basenem (można tam było naprawdę odpocząć)
Pokoje i niektóre elementy architektury hotelu są nieco przestarzałe i wymagają odświeżenia lub remontu. (odpadający tynk przy basenie, brak fug między płytkami, które niejednokrotnie "pływały")
Najlepszy hotel w jakim byłam razem z partnerem! Hotel był ogromny, wygląda od środka jak pałac. Pokoje codzienne sprzątane jak i dzień w dzień wymieniana nowa pościel i wymiana ręczników, piękny widok na i morze. Pyszne jedzenie, codziennie coś innego i do tego bardzo dużooo (tak samo z deserami) nawet dla niejadków się coś znajdzie i do tego super obsługa która odrazu do Ciebie podejdzie i się spyta co do picia podać. 3 baseny z ocieplaną wodą, była tak przyjemna że się nie chciało z niej wychodzić. W recepcji można dostać kartę którą potem da się wymienić na ręczniki basenowe i pod koniec dnia znowu wymienić. Super atrakcje codziennie się coś działo, w basenie, na siłowni wieczorami w środku. W weekendy były imprezy i zabawy, super muzyka, obsługa wymyślała zawsze jakieś grupowe zabawy. Drinki dobre, nigdy nie przesadzone, dobrze je robili. Do tego ludzie przemili i widać było że chcą ci pomóc i się starali we wszystkim, zawsze dało się do nich zwrócić z pytaniami czy żeby zamówili ci nawet taksówkę.
Widok z pokoju Obsługa przemiła i pomocna Podgrzewane baseny Jedzenie i desery Zawsze coś się działo
Nie znalazłam
Świetna obsługa, pyszne jedzenie, wszystko na najwyższym poziomie.
Pyszne i różnorodne jedzenie, wspaniali animatorzy którzy zajmują się gośćmi dzień i noc, darmowe leżaki nad basenem, 2 minuty do plaży.
Była w tym hotelu drugi raz, niestety tym razem organizacja mnie rozczarowała. W hotelu byliśmy o 2 w nocy, w pokoju okazało się że nie jest on przyszykowany dla trzech osób. Brak ręczników i szklanek w toalecie, brak ich również w pokoju, brak też filiżanek ale to jeszcze nic, brakowało też pościeli dla trzeciej osoby, trzeba było sobie ją po prostu w środku nocy przynieść. Ciekawe, że przy zakupie wycieczki w hotelu 4,5* nikt nas o tym nie poinformował , skasowali nas za trzy osoby, jednym słowem porażka. Dodam, że ręczników i szklanek brakowało do końca. Pierwszy raz też spotkałam się z tym, że ręczniki kąpielowe (używane w wodzie z chlorem) wymieniane są raz na tydzień, nawet w hotelach o niższym standardzie tego nie spotkałam. Jeśli chodzi o jedzenie był wybór nikt głodny nie chodził, ale nie jest to menu jakie kiedyś było. Muzyki na żywo kiedyś też było dużo więcej, moim zdaniem hotel stracił na klasie. W mojej ocenie wizerunek hotelu spadł w stosunku do poprzedniego pobytu.
- obsługa w recepcji (polska) - animacje (dużo ) - czyste baseny, ciepła woda - Jacuzzi na basenie - wolne leżaki
- jakość obsługi klienta, - na balkonie cały czas śmierdziało z kratki odpływowej, - reszta jak wyżej.
Była w tym hotelu drugi raz, niestety tym razem organizacja mnie rozczarowała. W hotelu byliśmy o 2 w nocy, w pokoju okazało się że nie jest on przyszykowany dla trzech osób. Brak ręczników i szklanek w toalecie, brak ich również w pokoju, brak też filiżanek ale to jeszcze nic, brakowało też pościeli dla trzeciej osoby, trzeba było sobie ją po prostu w środku nocy przynieść. Ciekawe, że przy zakupie wycieczki w hotelu 4,5* nikt mnie o tym nie poinformował , skasowali nas za trzy osoby. Dodam że ręczników i szklanek brakowało do końca. Pierwszy raz też spotkałam się z tym że ręczniki kąpielowe (używane w wodzie z chlorem) wymieniane są raz na tydzień, nawet w hotelach o niższym standardzie tego nie spotkałam. Jeśli chodzi o jedzenie był wybór nikt głodny nie chodził, ale nie jest to meni jakie kiedyś było. Muzyki na żywo kiedyś też było dużo więcej, moim zdaniem hotel stracił na klasie. W mojej ocenie wizerunek hotelu spadł w stosunku do poprzedniego pobytu.
Przecudny hotel naprawdę robi wrażenie 😍♥️ Jedzenie przepyszne 🍽️🍽️ Pokoje sprzątane codziennie Polecam ♥️
Blisko plaży
Pobyt w hotelu bez zastrzeżeń, blisko plaży. Jedzenie smaczne, część dań zmiennych ale głównie standardowe powtarzalne menu choć bardzo urozmaicone - każdy znajdzie coś dla siebie. Drinki serwowane na all inclusive mile zaskakujące - do wyboru przeróżne alkohole (serwowane praktycznie przez cały dzień). W hotelu generalnie bardzo czysto, pokoje codziennie dokładnie sprzątane z wymianami wszystkich ręczników (mały minus dla naszego pokoju ze względu na brzydki zapach w łazience). Ogólnie całkiem fajny hotel w dobrze zlokalizowanym miejscu do udziału w różnych wycieczkach po Teneryfie. Dodatkowo pokój (w naszym przypadku deLuxe) był wyposażony w lodówkę, czajnik oraz suszarkę do włosów co było pewnym atutem. W hotelu rozmieszczone są automaty na wodę pitną (dostępne puste butelki w pokojach).
Blisko fajnej plaży i miasteczka z dostępem do sklepów czy pamiątek. Hotel czysty, baseny zawsze zadbane. Ciekawe animacje przy basenach. Restauracja główna bez zastrzeżeń, jedzenie zróżnicowane. Dodatkowo bardzo smaczna kolacja w restauracji a'la Carte (wliczona w cenę naszego pokoju). Super obsługa całego hotelu!
Generalnie brak (poza brzydkim zapachem w naszej łazience w pokoju - być może to jednorazowy problem).
Urlop udany. Czysto, pokoje codziennie sprzątane. Teren hotelu ładny i zadbany. W restauracji nie ma zbyt dużego wyboru, ale jedzenie smaczne. Praktycznie codziennie jakieś owoce morza. Dla chcących wynająć samochód mogę polecić (...)jakieś 300 m od hotelu. Najtaniej i bez problemów.
Drinki 😀 ( leją oryginalne alkohole, nie podróby)
Dla mnie jedyną wadą hotelu są ospałe windy.
Zdecydowanie polecam hotel. Bardzo dobra obsługa, jedzenie. W hotelu czysto, codzienny serwis sprzątający. Cicha, spokojna i malownicza okolica. Wychodząc z hotelu mamy dosłownie kilka kroków do pięknej plaży.
Czystość, dobre jedzenie, bliskość plaży. Dobra baza wypadowa na wycieczki.
Hotel i pokój bardzo dobre. Jedyne do czego się można doczepić to słabe wyposażenie pokoju. Kawa tylko na powitanie, w kolejnych dniach nie uzupełniana. Brak wody butelkowanej w pokoju.
Hotel pięknie położony, plaża bardzo blisko. Czyste baseny. Dużo leżaków. Dobre posiłki.
Podział na strefy. Chodzi o Strefę Platinum i Strefę VIP.
Pokój w opcji platinum bardzo dobrze wyposażony. Minibar dobrze wyposażony .
Hotel dla wymagających klientów. Obsługa na najwyższym poziomie. Śniadania w opcji platinum rewelacyjne : soki że świeżych owoców, gofry, naleśniki, koktajle. Wieczorami występy różnych artystów. Przez cały dzień zawsze coś się działo. Polecam ten hotel.
Małym minusem było to że barach w zasadzie nie można było zamówić drinków
Hotel ładny, przestronny, czysty i z miłą, pomocną obsługą. Blisko plaży i innych atrakcji.
Jego atmosfera sprzyja odpoczynkowi. Odpowiednio duże pokoje z dużymi balkonami. Dobre jedzenie urozmaicone. Dużo ryb i owoców morza, ale również warzyw i owoców.
Brak 🙂
Hotel zgodny z opisem w ofercie wycieczki. Widoki z balkonu obłędne. W samym hotelu bardzo czysto i ładnie. Jedzenie różnorodne i smaczne. Polecam!
Lokalizacja blisko plaży, czysto, smacznie, obsługa bardzo miła, atrakcje dla dorosłych i dzieci.
BRAK :)
Ogólnie byliśmy zadowoleni z tego hotelu. ........
W hotelu jest bardzo czysto. Jedzenie smaczne i duży wybór. Wszyscy pracownicy bardzo mili i uprzejmi.
Nie podobało nam się podzielenie gości na tych lepszych i gorszych. Niektóre strefy w hotelu były tylko dla tzw. platynowych gości. Miało się uczucie jakby było się gośćmi drugiej klasy. To nie jest fajne..
Hotel bardzo czysty,zadbany obsługa na medal,panie w recepcji również.Wszystko pozytywnie jedzenia ,picia pod dostatkiem.Bardzo przemiły i sympatyczny kelner Polak,zresztą całą załoga wspaniała.Polecam...
Wspaniały hotel na wypoczynek. Polecam. Wróciłabym napewno ale lot jest długi i to trochę odstrasza. 🙂
Duże powierzchnie części wspólnych, duże pokoje, wspaniale widoki.
Wspaniały hotel, bardzo czysty, obsługa sympatyczna i uczynna. Urozmaicone posiłki. Ciekawe animacje dla dzieci i dorosłych.
Widok na Los Gigantos I piekna plażę
Desery, są tak pyszne ze trudno się im oprzeć;)
Wakacje były naprawdę udane. Piękna wyspa polecam wszystkim.
Polecam hotel. Jest przepiękny, czysty, pełen zieleni. Świetnie usytuowany. Obsługa miła i pomocna.
Jak dla mnie brak jakichkolwiek wad.