Lalila Blue Suites

Hotel z bardzo dobrym wyżywieniem, wysoki standard hotelu z różnymi ugodnieniami. Czystość pokoi bez żadnych zastrzeżeń. Lokalizacja obiektu w części hotelowej Marmaris, do starego miasta i portu około 30minut spacerem wzdłuż morza.

Hotel świetnie zareklamowany co powoduje rozczarowanie.Pokoj mały nowoczesne wyposażenie bardzo czysty klimatyzacja sprawna łazienka schludna i ładna.. Jedzenie jest niezle choć bez fajerwerków. Drinki ok. W standardzie nie ma znanych alkoholi ale pomimo to oki.

Bardzo dobrze, obsługa rewelacyjna, czystość ok, jedzenie bardzo urozmaicone. Poprawiła bym troszeczkę animacje - żeby codziennie nie było tego samego.

Mieliśmy niesamowity pobyt w hotelu Lalila Blue Suites! To miejsce naprawdę spełniło nasze oczekiwania pod każdym względem. Pokoje były przestronne, czyste i komfortowe, a widok z balkonu zapierał dech w piersiach. Obsługa była wyjątkowa - zawsze pomocna i uprzejma. Szczególne podziękowania dla personelu restauracji, który codziennie serwował pyszne i różnorodne jedzenie. Opcje all-inclusive były szerokie, z dużą ilością świeżych owoców, sałatek, mięs i deserów. Każdy znajdzie coś dla siebie. Basen i strefa spa były doskonałym miejscem na relaks. Hotel zapewniał również różne atrakcje i animacje, dzięki czemu nigdy się nie nudziliśmy. Lokalizacja hotelu jest również świetna - blisko plaży i centrum miasta, co pozwalało na łatwe zwiedzanie okolicy. Na pewno wrócimy tu ponownie! Gorąco polecam Lalila Blue Suites każdemu, kto szuka idealnego miejsca na wakacje.

Skąd taka dobra opinia hotelu ? Nie wiem Hotel dla osób młodszych totalnie się nie nada. Wszystkie osoby to 50+ totalnie bez wigoru. Najchętniej leżą cały dzień na leżakach które zajmują już w maju o 6. Więc współczuję ludziom w sezonie. Animacje to aqua gym w którym udział biorą 2 osoby + prowadząca i o 21 pokaz „jakiś tam” który trwa 15 minut. Później cisza spokój ledwo słyszalna muzyka. Alkohole i drinki bardzo słabe jakościowo. Zero owoca w środku czy liścia mięty. 3 gotowe drinki do wyboru. Jedzenie bardzo monotonne. Codziennie dosłownie to samo. Może zmienia się jakaś potrawa jedna. Nic więcej. Walka o leżaki już o 6 bo przecież muszą nakłaść ręczniki 😂i przyjść o 10 . Pokoje nie są dźwiękoszczelne przez co każde zamknięcie drzwi czy śmiejące się sprzątaczki pokój obok o godzinie 7 już przeszkadzają . Internetu nawet WiFi nie oceniam Bo go brak. Jedzenie do 21 gdzie o 20:30 już zaczynają wszytsko zbierać. Hotele obok głośniej grają niż ten więc dla mnie tragedia. Plaża połączona z blue bay. Brak jakich kolwiek napojów czy przekąsek . Trzeba wracać do hotelu 400m. (Nie wiem skąd opis 200m ). Przekąski w ciągu dnia wiecznie też te same Pizza , frytki, hamburger , makaron. Jeżdżąc 9 lat do Turcji. W życiu więcej bym się tu nie wybrał ponownie. Niestety wyjazd to najgorszy wyjazd ze wszystkich . Dla mnie hotel zasługuje na 3 gwiazdki Jedyny plus za czystość pokoi.

Nazwa  Lalila Blue Suites
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Marmaris
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, darmowe wifi, bez paszportu

Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami

Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu

Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast

5.1

Wyświetlono 11 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Robert

Zalety

Wyżywienie bardzo dobre.

Wady

Dojście do morza nie ciekawe.

Zalety

Hotel nowoczesny fajnie położony po wyjściu z hotelu sporo sklepów i knajp. Hotel raczej dla dorosłych więc mało rozrabiających dzieci. Czyste Pokoje

Wady

Mały basen .Mała ilość leżaków. Po 8 rano wszystkie leżaki zajęte co może być problemem gdyż na plaży nie ma baru

Agnieszka Stokfisz

Zalety

Obsługa jedzenie i czystość oraz wygląd hotelu

Wady

Mały basen na taką ilość gości.

Marcel Wlodarczyk

Wady

Leżaki na plaży mieli inne imię jak hotel, i leżaki na basenie były często zajęte

Mateusz

Zalety

Czystość pokoju

Wady

-monotonność jedzenia -90% to seniorzy -brak animacji -brak jakich kolwiek przekąsek po 21 -daleko od plaży -nie nadaje się dla Par chcących się chociaż trochę pobawić przy hotelowej muzyce -pokoje na parterze „l 1-10 „ przy głośnej ulicy codziennie o 6:30 przyjeżdża głośna śmieciarka -brak dźwiękoszczelności

Jarosław

Hotel fajnie położony, czysty, pokoje niezniszczone ich wyposażenie jak nowe, obsługa miła i pomocna, posiłki bardzo smaczne i różnorodne, napoje podawane w szklankach i kieliszkach, nie było problemu ze znalezieniem leżaka na plaży, wifi w lobby dobrze działające, fajne zejście do morza, blisko sklepy, do centrum co chwila jeżdżące busiki zatrzymujące się na żądanie w cenie 20 lir, nad morzem kilkukilometrowa promenada spacerowa z licznymi barami i dyskotekami

Zalety

jak wyżej :)

Wady

Nie korzystam, ale mały basen i problem z leżakami, które zajmowane były b. wczesnym rankiem. Brak baru z przekąskami i napojami dla all inclusive na plaży, słabe wieczorne animacje.

Emilia

Hotel jest przepiękny, pokoje nowoczesne i bardzo wygodne. Świetne łazienki. Ogromny wybór jedzenia i słodyczy, bogaty snack bar. Obsługa bardzo uprzejma, dba o każdego gościa.

Zalety

Wszystko było świetne, hotel godny polecenia

Jolanta

Pobyt - Czerwiec 2023

Bardzo miło spedzony czas Hotel na wysokim poziomie Jedzenie bardzo dobre i duży wybór Obsługa dba o zadowolenie gości Pokoje sprzątane codziennie Nie ma sie do czego przyczepić Polecam

Zalety

Lokalizacja Jedzenie Obsługa

Wady

Nie ma wad

grażyna

Pobyt - Czerwiec 2023

Hotel bardzo fajny kameralny nieduży czysty Pokój ładny wygodny cicha klimatyzacja Porządna łazienka ręczniki wymieniane codziennie Dobre jedzenie miła obsługa Wiadomo ze zawsze się można do czegoś doczepić jak się chce

Zalety

Myśle ze hotel ma sporo zalet dla mnie jedna z nich jest lokalizacja Dużo możliwości do spacerów

Wady

Wada jest plaża ponieważ jest mała zatłoczona nie ma toalety prysznica oraz baru ze zwykła woda do picia a hotel 5*trochę to słabe Dojście do plaży tez mało przyjemne szczególnie wieczorem Wada jest również mało miejsca przy basenie Trzeba rano wstać i zająć leżak 😏

Dariusz

Pobyt - Maj 2023

Super pobyt, hotel czysty, zadbany, pokoje eleganckie, sprzątane codziennie, jedzenie bardzo dobre, duży wybór. Animacje i programy rozrywkowe na wysokim poziomie.

Danuta

Pobyt - Maj 2023

Właśnie wróciliśmy z Marmaris . Mieszkaliśmy tydzień w tym hotelu i było po prostu super. Hotel wart polecenia. Jedzenie doskonałe, obsługa również. Warto go odwiedzić. Jedyny poważny mankament jest taki, że z powodu obżarstwa utyliśmy parę kilo. Ale było warto..

Zalety

Wspaniała obsługa, miły, uśmiechnięty i przyjazny personel, doskonałe jedzenie, zimne piwo, pyszne drinki. Pokoje czyste i zadbane, nawet w pakiecie są łapcie na nogi - bardzo wygodne. W łazience suszarka do włosów, szampony, odżywki do włosów, mydło i żel pod prysznic.

Wady

Wszystko nam się podobało w tym hotelu, z żalem go opuszczaliśmy.

Lalila Blue Suites