Lake River Side Spa

Pobyt będziemy wspominać bardzo pozytywnie. Hotel dotknięty duchem czasu ale Noe ma na co narzekać- codzienne sprzątanie, uzupełnianie lodówki... jedyny mankament w tym przypadku brak poszewek na kołdrę- noce w październiku są już zimne i sam kocyk to zdecydowanie za mało. Jedzenie dobre, atrakcje na terenie hotelu ok. Okolica piękna, urocze miasteczka i łatwy dostęp- wszędzie można dojechać busem.

Hotel ogólnie na minus w moim odczuciu . Restauracja serwowała w koło to samo śniadanie obiad kolacja przez cały nasz pobyt, po kilku dniach nie było co jeść bo w koło było to samo bez zmian. Dwa razy na kolację zafundowali dodatkowe 4 makarony. Aquapark czy basen jak pierwszego dnia był pisch na dnie dziecięcego basenu to ostatniego było go więcej, dodatkowo pływały w nim małe plastikowe kubeczki po wodzie którymi obsługa nie interesowała się. Samego ratownika widziałem może z 2 razy. Plytki w koło basenu ślizgie nie była zbierana z nich woda poza tym co sami goście łapali za ściągaczke i spychali wodę. Niejednokrotnie widziałem przewracające się na nich dziecko. Pokój dostaliśmy z widokiem na szczere pole oraz hotel na przeciwko także też beż rewelacji. W samym pokoju nienajswiezej. Korytarze w godzinach wieczornych nie oświetlone do pokoju szło się po ciemku. Bus który wozi gości na plażę był w opłakanym stanie cały we rdzy strach było siadać oraz ledwo co jechał. Głównie rzecz biorąc drugi raz z rodziną bym się nie wybierał . Więcej minusów niż plusów których szukać tutaj było by chyba ciężko.

Wrazenia mieszane, niby bylo fajnie ale czuc niedosyt. Napewno nikt nie chodzi glodny ale miesa faktycznie bardzo malo albo same kosci. Alkohole markowe ale tez zalezy w jakim tygodniu pobytu jestes, na poczatku byl jack daniels miodowy i red label a kolejnego dnia i przez nastepne 10 dni juz tylko jack daniels fire i bells, tak samo arbuzy, były 3 dni i kolejne 7 nie bylo. Sprzatanie tak na odczepnego, lodowka czesto nie uzupelniana, po zgloszeniu donosza ale tez nie od razu a po 3h. Raz rzucilismy na podloge 2 reczniki a otrzymalismy tylko 1. W street bistro wciskaja zimne hamburgery a pizze robia tylko 5 sztuk gdzie kolejka ustawia sie na 20 osob i nie robią kolejnych tylko znowu probuja wciskac hamburgery. Basen fajny przez 10 dni nie nudzilismy sie. Muzyka fajna angielskie hity, tureckie polskie i rosyjskie minimalna ilosc wiec super. Do plazy daleko jezdzi busik ale duzo kamieni raczej buty potrzebne. Pobyt nie byl tragiczny ale przez male niedociagniecia uczucia mieszane

Hotel porażka, stary w środku nic nie odnowiony pokój. W toalecie śmierdzi kanalizą. Balkon mieliśmy na pole z którego się kurzyło jak cholera wszystkie ciuchy w pyle. Animacje do niczego, jedzenie monotonia już się jeść nie chciało. Nie polecam tego hotelu . 5 gwiazdek , dałabym słabe 3

Hotel, basen super i nic poza tym.W recepcji tęgi Turek w okularach o 23,00 meldował nas 2 godz.licząc na łapówkę,ciągle to wyciągał to chował dolary z koperty, amy zmęczeni czekaliśmy jak te ciołki.Na stołówce nie było co zjeść, przez cały pobyt jak raz pokazało się mięso w postaci gulaszu to kolejka była na pół stołówki, a tak to albo stara ryba, albo korpusy drobiowe w sosie z których wcześniej ugotowali zupę.Sery i oliwki byly specjalnie tak słone żebyś ich nie zjadł.Oferta zachęca ultra al.a alkochole importowane pod barem jak nie wiesz to pijesz lokalny badziew.Na koniec wisienka na torcie to nie wiesz czy jesteś w Turcji czy w Kazachstanie tyle tego tam jest.Wszędzie pchają się bez kolejki totalny brak kultury, Jeśli chcesz mieć wakacje do du...to jedz do tego chotelu.

Nazwa  Lake River Side Spa
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Titreyengol
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, bez paszportu

Ok. 750 m do piaszczysto-żwirkowej plaży z łagodnym zejściem do morza (bezpłatny bus hotelowy kursujący kilka razy dziennie).

Udogodnienia dla dzieci: brodzik z minizjeżdżalniami ze słodką wodą, plac zabaw, miniklub (4-12 lat (9.00-12.00 i 14.30-17.00).

Bogata oferta rekreacyjna: basen z 3 zjeżdżalniami, boccia, siatkówka plażowa, piłka wodna, aerobik, step, centrum fitness.

Rozbudowana infrastruktura: 3 restauracje a la carte (włoska, turecka, meksykańska), 5 barów, bistro, disco bar, minimarket.

Wyświetlono 218 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Zalety

Codzienne sprzątanie, baseny, spa, jedzenie

Wady

Brak poszewek na kołdrę Zimna woda w basenie Recepcjoniści liczący na "bonus"

3.3
Maciej

Wady

Jedzenie, Aquapark,pokój

Zalety

Drinki, basen,

Wady

Sprzatanie, street bar, brak miesa,

Nikola

Wady

Daleko do plaży. Busy stare rozwalające się dowożą ludzi, przepełnione, ostatni o 18 więc na zachód nie było możliwości zostać bo kawał do hotelu

5.1
bogdan

Zalety

hotel ok. duży fajny basen,fajne duże lobby dobre lody Algidy

Wady

Wyżywienie totalna porażka ,chowanie importowanych alkoholi pod barem, recepcjonista(postawny facet w okularach)olewający gości, czekając na łapówkę

Emilia

Polecam pobyt w hotelu Lake River Side Spa. W hotelu każdy znajdzie coś dla siebie, nie można się nudzić. Dla mniejszych mały aquapark, dość spory plac zabaw, co wieczór mini disco-minusem, że każdego wieczoru było to samo, choć dzieciaki miały frajdę, bo każdego dnia umiały więcej tańców. Dla starszych duży aquapark, duży basen, codziennie gra w siatkówkę w basenie, 2x dziennie dart, aqua aerobic, wieczorem animacje, codziennie inne. Jedzenia bardzo dużo choć nieco monotonne i z pewnością osoby które uwielbiają mięso mogą czuć niedosyt. Miejsc w restauracjach wystarczająca ilość, my na rodzinę 5osobową mieliśmy zawsze miejsce. Pokoje sprzątane codziennie, mini barek również uzupełniany każdego dnia. Często psuły się windy. Lody codziennie pełna zamrażarka od 10 do 18. Na plażę codziennie dowoził bus, wyjście na busika od strony placu zabaw i kilka kroków na przystanek po prawej stonie. Bus co 30 minut chociaż czasem odjeżdżał jak chciał 😁 bus 'do miasta' zatrzymuje się pod głównym wejściem przy ulicy. Busik 11 do Side, 2 do Manavgat, powrót bus nr 10- koszt 1€. W hotelu na dole sklepiki. Przed hotelem sklep spożywczy oraz sklep z ubraniami w naprawdę korzystnych cenach. Drinki bardzo dobre i ogromny wybór choć dla niektórych słabe. Jedyne co pozostawiło niesmak to street bar, podawane frytki, hamburgery i pizza, gdzie po pizzę stało się w kolejkach po kilkanaście minut bo tak poinformował kucharz, po czym nawet nie wrzucając pizzy do pieca nagle mówił że pizzy już nie ma, a jeśli była to kilka sztuk dla całej kolejki ludzi i jeszcze ze złością potrafili rzucać talerzami wydając jedzenie. Poza tym miejscem obsługa była naprawdę bardzo miła i uprzejma. W hotelach ciągły dostęp do wody butelkowanej bez limitu. I oczywiście na koniec muszę wspomnieć o plaży - kamienista ale naprawdę rewelacyjna, leżaczki dla każdego.

Zalety

Plaża Uprzejma obsługa Czystość Ręczniki wymieniane codziennie Uzupełniany mini bar (piwo, woda, sok dla dziecka, cola, fanta)

Wady

Zbyt późne animacje dla dzieci Funkcjonowanie street baru Psujące się windy

5.7
Jakub

Pobyt oceniam na dość słabo, pokoje sprzątane słabo, jedzenie bardzo kiepskie, leżaki rezerwowane….

Zalety

Do wszystkiego blisko, to znaczy baru, busa, basenu, lobby. Płaski teren, 4 windy.

Wady

Obsluga ustawiona pod dyktando Ruskich. Dla Polaków nie mili i opryskliwi, podczas pytania o pomoc, kelnerka odpowiedziała „ehhh” by 5 minut później latać do Okoła ruskich z przekąskami których nam nawet wydać nie chcieli a opaski mijaliśmy te same (ultra all inclusive). Duże kolejki do wszystkiego nawet poza sezonem, jedzenie na jedno kopyto dzień w dzień. Brak możliwości samodzielnego nalania napoju (cola, fanta, piwo) duży ścisk w restauracji hotelowej.

Wiesiek

To był mój trzeci pobyt w Turcji. Byliśmy na przełomie września i października. Hotel spełnił moje oczekiwania. Pokoje - niczego w nich nie brakowało. Mini barek dziennie uzupełnieniany ( coca cola, fanta, woda gazowana i niegazowana, soczki w kartonikach oraz piwo Edes), pokój sprzątany codziennie, raz lepiej raz gorzej. Łóżka wygodne, klimatyzacja okej, wyposażenie łazienki okej, kabina prysznicowa bardzo obszerna. TV , bezpłatny sejf, fajny balkon. Wyżywienie na duży plus. Śniadania schematyczne lecz niczego nie brakowało, bardzo dobre sery, potrawy z jaj , świeże pieczywo część pieczonych na miejscu. Warzywka, kiełbaska na ciepło i sporo innych dań. Mi to zupełnie odpowiadało. Są również owoce. Obiady. Bardzo smaczne dania głównie z wykorzystaniem warzyw. Zawsze coś z drobiu oraz rybka. Mnóstwo warzyw co powodowało że komponowanie sałatek było bardzo przyjemne. Do tego bardzo duży wybór sosów i dipów. Są standardowo dwa rodzaje zup. Jest również już większy wybór owoców względem śniadania. Pojawiają się desery w postaci ciast, baklaw.. Jest dobrze. Na czas obiadu i kolacji otwierany jest dodatkowo bufet. Można wtedy skorzystać dodatkowo między innymi z win, napoi gazowanych, piwa czy też wypić Ayran. Kolacje. Tutaj już hotel pokazuje naprawdę wysoki poziom. Wybór dań , deserów wzrasta w ilości razy dwa względem obiadu. Do tego dochodzą potrawy z grila który znajduje się na zewnątrz restauracji. Ciast i baklaw myślę że około 25-30 rodzaji do wyboru. Wypas jest konkretny. Plaża. Busik kursuje co 30 minut. Fajna przyjemna podróż z super szoferem. Busik starego typu co dodaje kolorytu i klimatu. Plaża bardzo ładna i czysta. Piękne widoki. Jest bar więc można coś przekąsić oraz się czegoś napić. Niezły wybór dań. Animacje są codziennie o 21:45. Powiedział bym że są na średnim poziomie ale nie nudzą. Po prostu szału nie ma. Basen bardzo fajny, sporych rozmiarów. Woda w bardzo przyjemnej temperaturze. Zjeżdżalnie bardzo fajne. Dwie dla dorosłych bardzo zawodowe. Zjazd szybki i przyjemny. Obok basenu bar oraz można zjeść pizzę i hamburgera z frytkami. Świetny wybór lodów z Algidy w zamrażarkach. Na poziomie recepcji bar gdzie podają najlepsze drinki i koktajle. Tutaj uwaga - są również alkohole importowane. Pobyt uważam za bardzo udany

Zalety

Wyżywienie Plaża Drink Bar obok recepcji Obsługa na recepcji Bardzo dobre gozleme wypiekane obok basenu Zjeżdżalnie

Wady

Brak lunch boxów (!) Restauracja ala carte włoska

Marek

Wszystko super , był to nasz czwarty pobyt w tym hotelu. Wszędzie blisko świetna baza wypadowa

Zalety

Miła obsługa i czystość

Wady

Troszeczkę oddalony od plaży ale kursuje bus hotelowy

1.0

Hotel jest dramatyczny pod każdym względem i zdecydowanie nie polecamy go.

Wady

Małe pokoje. Fatalne wyżywienie. Wszędzie brudno.

Justyna

Hotel położony spory kawałek od plaży - dojście ulicą plus polną drogą. Raczej słabo iść pieszo. Na szczęście jeździ bus hotelowy. W recepcji są wywieszone godziny kursowania, ale tak naprawdę kierowca kręci kółka tam i z powrotem, więc jeździ częściej. Sam hotel nie jest najnowszy i najbardziej nowoczesny. Jest sporo niewykorzystanej przestrzeni wiejącej pustkami. Mi osobiście brakowało kawałka ogrodu z trawą, żeby móc z maluchem rozłożyć się na kocyku. Akurat na ten brak zwróciłam uwagę, bo synek zaczynał raczkować i ciężko go było utrzymać na lezaku 🙂. Na ogromny plus zasługiwała ciepła woda w basenie. Nie wiem czy była podgrzewana czy się nagrzała po całym lecie, ale pierwszy raz w Turcji spotkałam się z takim cieplutkim basenem z wodą morską. Niemowlę zachwycone. Rodzice również 🙂 Pokoje standardowe - niezbyt duże, ale spokojnie się zmieściliśmy. Czyste, choć nie sterylne. Jak to w Turcji ☺️ Minibarek uzupełniany codziennie: woda gazowana, Fanta, Cola i piwo. Na minus brak jednorazowych kosmetyków w łazience. Są te zbiorcze mydła, ale moje włosy po tym nie były zbyt puszyste. Jedzenie - każdy znajdzie coś dla siebie. Jak dla mnie mały wybór dań mięsnych, ale jest co zjeść i nie ma co narzekać 🙂 Mnóstwo świeżych warzyw, przekąsek, codziennie jakieś pieczone i grillowane ryby. Kolację najlepsze i najwiekszy wybór. Na ogromny plus zaslugują alkohole. Pierwszy raz spotkałam się w Turcji z tym, że zamówiony drink smakował tak jakbym zamówiła go w Polsce, a nie był słodkim ulepkiem ich lokalnych likierów 😅 Aperol Spritz 🥂 Z tego co słyszałam i widziałam na barze - wybór oryginalnych importowanych alkoholi w cenie. Ogólnie pobyt uważam za udany

Zalety

- podgrzewany basen - dobre drinki - importowany alkohol w cenie - uzupełniany minibar

Wady

- brak ogrodu - daleko do plaży - monotonne jedzenie, ale każdy coś dobrego znajdzie dla siebie

Patrycja i Adrian

Lake&River Side. Byłam z chłopakiem w tym hotelu w dniach 11-16.09.2024. Ogólnie zacznę od samego początku, dojechaliśmy do hotelu po 3-ciej w nocy bardzo zmęczeni. Ledwo wysiedliśmy z autobusu a już czekał na nas Pan który wziął nasze walizki i zaprowadził nas do recepcji i tam czekał aż do zakwaterowania aby później wziasc znów nasze walizki i zaprowadzić do pokoju. Ale wróćmy do zakwaterowania otóż w ofercie mieliśmy pokój standardowy, Pan który był tego dnia w recepcji zaproponował nam bez żadnej dopłaty lepszy pokój z lepszym standardem z widokiem na basen i jezioro. W zamian chciał napiwek w postaci 700 lirow tureckich czyli na polskie około 100 zł. Oczywiście że się zgodziliśmy. Po tym poszliśmy z Panem do naszego pokoju i tam nam zostało wszystko pokazane i wytłumaczone. Powiedział nam też że jeśli jesteśmy głodni lub chce nam się pić to żebyśmy zeszli na dwór do baru i tam jest jedzenie i picie od 22 do 7:00. Przez cały pobyt byliśmy w recepcji raz na samym początku zakwaterowania aby poprosić aby uzupełnili papier toaletowy i płyn do kąpieli ponieważ ten pokój nie był przygotowany dla nas bo mieliśmy dostać pokój standardowy. Oczywiście w trakcie zgłaszania Pan już wysyłał zgłoszenie do kogoś. Gdy wróciliśmy do pokoju już czekał uzupełniony papier toaletowy i płyn do kąpieli. Po prosiliśmy też o drugą kartę do pokoju hotelowego bo dostaliśmy tylko jedną i też bez żadnego problemu dostaliśmy drugą. Więc szczerze mogę powiedzieć że obsługa hotelowa na najwyższym poziomie. Na hotelu jest Spa, sauna, siłownia, masaże, robią warkoczyki, manicure i pedicure, permanentne brwi można też zrobić, usta też można zrobić, jest bazar na piętrze -1 gdzie są bardzo fajne sklepy i można fajne rzeczy kupić, na piętrze B czyli na samym dole jest też sala disco gdzie odbywały się codziennie dyskoteki od 00:00 do 2:00 w nocy, a od 22:00 do 23:50 na tarasie na dworze była dyskoteka, codziennie prawie proponują wyjazd do klubu w mieście Side od 00:00 do 03:00 oczywiscie z animatorami i busem z hotelu, powrót również z nimi i busem z hotelu, jedzenie przez cały dzień czyli ultra all inclusive - śniadanie, późne śniadanie, obiad, późny obiad, podwieczorek, kolacja i późna kolacja, między posiłkami przekąski w barze, widok na basen i zjeżdżalnie, zajęcia rano i po południu w basenie coś ala tańczenie połączone z gimnastyka, gra w piłkę ręczą, codziennie konkurs w rzutki do tarczy i można było wygrać szampana lub wino, muzyka na żywo przy basenie od 10:00 do 18:00, bar przy basenie, bar na plaży do godziny 18:00, na plażę zawozi busik co 30 min do godziny 18:00, do plaży daleko nie jest więc można iść na pieszo całe 15 min zajmuje droga która jest przyjemna, na plaży jest hotelowe WiFi darmowe przez które łączy się tak samo jak w hotelu, leżaki na plaży darmowe przydzielone do danego hotelu ale jest ich tak dużo ze dla każdego znajdzie się miejsce, ręczniki na plażę i na basen wydawane każdego dnia w spa trzeba dać takie karty ręczników które dostaje się razem z kartą pokojową na samym początku i oni je zabierają a na koniec dnia jak przyniesie się ręcznik to oddają i tak przez cały pobyt. Codziennie sprzątane pokoje i wymieniane ręczniki pokojowe, na łóżku zawsze z ręczników lub z przykrycia łóżkowego robią figurki np serduszko, łabędzie lub inne rzeczy. Trzeba pamiętać aby przed snem albo wczesnym rankiem wywiesić na klamce od drzwi taką kartkę z tym aby pokój tego dnia został posprzątany. Na hotelu również jest sala gier gdzie są różne fajne rzeczy i można sobie grać, jest fotograf z papugą z którą można zrobić piękne zdjęcia i wywołać, dla dzieciaków rano i wieczorem mini disco, zajęcia plastyczne, zajęcia w basenie z gimnastyki oprócz tego mają ogromny basen ze zjeżdżalniami, i na terenie jest plac zabaw, autka można wypożyczyć i dzieciaki mogą jeździć przez cały dzień w nich, są kotki na hotelu więc też fajowo…Na stołówce ogromne 4 bufety szwedzkie i ogromny wybór jedzenia i picia, do miasta Side jeździ autobus z pod hotelu z numerem 11 i dojeżdża do samego centrum w 15 min, stamtąd wsiada się w autobus nr 10 i podjeżdża pod sam hotel więc polecam wszystkim się wybrać bo jest co zwiedzać w mieście Side…no i to chyba wszystko co mogłam powiedzieć Proszę nie sugerować się aż tak tymi niektórymi złymi opiniami bo my tak z chłopakiem się sugerowaliśmy i prawie w ostatniej chwili chcieliśmy zrezygnować bo baliśmy się że naprawdę jest to kiepski hotel a okazał się naprawdę super i polecam wszystkim z całego serca.

Zalety

Z zalet to : * miła obsługa która chętnie pomaga * super animatorzy z świetnym poczuciem humoru * prężnie działająca obsługa w hotelu i na posiłkach mam na myśli szybkiego sprzątania naczyń ze stołu i szybkie nakrywanie stołu dla kolejnych gości * duży i pyszny wybór jedzenia i picia, przez cały pobyt jedliśmy każdego dnia co innego. * czysty i zadbany hotel

Wady

Jedyny minus to brak animacji dla dzieci na plaży ale nam to nie przeszkadzało bo można było odpocząć i się zrelaksować przy szumie fal

Alicja

Hotel czysty i zadbany. Basen czynny do 19, dużo leżaków, kilka zjeżdżalni. Bardzo mili animatorzy, którzy dostarczyli nam naprawdę świetnej zabawy. Jedzenie smaczne, oprócz tego, że codziennie były te sam potrawy to dodatkowo kolacje urozmaicono o grilla czy przepyszne makarony. Przy plaży snack bar, a tam frytki, pizze czy burgery. Jedzenie naprawdę bardzo dobre i każdy mógł wybrać coś dla siebie. Ponadto obsługa hotelu bardzo miła, uśmiechnięta i chętna do pomocy. Drinki nierozcieńczone i fajnie, że były różne alkohole - nie tylko lokalne. Plaża trochę dalej, ale co 20 minut był podstawiany autobus pod hotel - dojście pieszo też w porządku. Hotel oceniam bardzo wysoko, jedynym minusem był czas oczekiwania na pokój. Przyjechaliśmy wcześnie rano, a pokój był dopiero o 14, jednak z wszystkiego można było korzystać od samego przyjazdu.

Zalety

- miła obsługa - smaczne jedzenie - czysto

Wady

- długi czas oczekiwania na pokój

Michał

Witam.Z racji tego,że nie należę do osób szukających dziury w całym uważam,że hotel spełnił móje oczekiwania.Za kwotę 5400zł na dwie dorosłe osoby plus dziecko za pełny tydzień pobytu opłaca się dużo bardziej niż urlop np.nad polskim morzem.Większoś turystów to Rosjanie.Mi to nie przeszkadzało,nie jestem rusofobem a sami Rosjanie to sympatyczni,skromni i normalni ludzie.Polecam ten hotel wszystkim tym,którym nie przeszkadza "krzywo położona płytka w łazience" lub zardzewiała kratką odpływu wody w basenie🙂.

Zalety

-bardzo dużo bardzo dobrego jedzenia -alkohol,napoje bezalkoholowe,lody w nieograniczonej ilości -miły i uczynny personel hotelu -pokoje sprzątane regularnie i dokładnie

Wady

-lekko zaniedbana infrastruktura na plaży ale tragedii nie ma🙂

Sandra

Chciałabym ostrzec ludzi przed panem sprzedawcą ze sklepiku hotelowego (sklep z papierosami, przekąskami, pamiątkami) Poszliśmy jak codzień kupić u niego papierosy, zapłaciliśmy mu 4€ w centach, dzień prędzej w tym samym sklepie wydano nam właśnie w tych samych centach resztę. Sprzedawca zaczął się rzucać, że on tego nie chce po czym rzucił tymi pieniędzmi o podłogę i wybiegł za nami ze sklepu i podniósł rękę na chłopaka, dlatego że zapłaciliśmy drobnymi. Zaznaczę tylko, że to pan na krótko ścięty, starszy, nie ten w kitce ciemnych włosach. Sprawa była zgłaszana na recepcję stamtąd byliśmy odsyłani do rezydenta i na odwrót, mieli to gdzieś bo skoro nie doszło do bójki to nic się nie stało, a ja już nie czułam się bezpiecznie do końca pobytu. Hotel stwierdził że nie odpowiada za sklepy, ale menadżer poszedł „wyjaśnić” sprawę aczkolwiek nie usłyszeliśmy nawet przepraszam. Menadżer oddał pozbierane drobne (mam nadzieję, że ten wredny pan sprzedawca je na kolanach zbierał między półkami) a sklepikarz udawał, że nas nie widzi. Co do hotelu, za te pieniądze spoko. Jedzenie monotonne i nie za dobre, dużo Rosjanow i to właśnie pod nich było wszystko robione. Dzień w dzień ta sama playlista rosyjska. Obsługa hotelu miła i pomocna. Wszystko okej tylko omijajcie ten sklep, bo jak zapłacicie centami to możecie dostać po głowie. 2 gwiazdki za tego ich sklepikarza. Gdyby nie on to 4/5. Moim zdaniem nie może tak być, że hotel za to nie odpowiada skoro to jest na ich terenie i odstrasza gości hotelu przez pana niezrównoważonego psychicznie. A niestety wszystko jest w jednym miejscu i nie da się go ominąć i jego kumpli z innych sklepów, którzy nas dziwnie obserwowali jak by chcieli pobić albo dać „znać” że u nich się nie skarży czy co? Nie wiem ale tak jak napisałam nie czuliśmy się bezpiecznie do końca pobytu przez to dziwne gapienie się na nas i zaglądanie perfidnie w twarz czy my to my przez kolegów sklepikarza.

Zalety

Cena Miła obsługa

Wady

W hotelu nie było za czysto, w pokoju napiwek wzięty pokój nie posprzątany, dołożone tylko napoje, papier toaletowy wymienione ręczniki, podłoga nawet nie pozamiatana.

Ala

Pobyt rodziny z dwójką dzieci w wieku 3 i 8 lat. Ogólne wrażenia na plus. Na recepcji super chłopak (Polak). Pokoje średnio zadbane - u nas była awaria klimatyzacji i prysznica jednak po zgłoszeniu w ciągu minut zjawiali się technicy. Sprzatanie przy pozostawieniu Euroska super. Dwukrotnie mieliśmy fajne cuda z ręczników. Codziennie uzupełniana lodówka w fante, pepsi, cole, wodę i piwo. Jedzenie przy głównych posiłkach smaczne, ale monotonne. Potwarzalne, brak wyboru dań dla dzieci. Snack bar przy plaży brak limitów na pizze, drinki, hamburgery czy frytki. Jedyne ograniczenie to lody tylko do godziny 18 co ciężko było zrozumieć przy dzieciach. Hotel stary, ale starają się o niego zadbać. Lobby j bar na lobby super. Porażka to bus na i z plaży...bez drzwi, brak miejsc siedzących a powrotny podstawiony na 20 osób gdzie z plaży było 100 do powrotu. Oczekiwanie na kolejny to 30 minut... dużo uwag mamy również do rezydentki z coraz travel, laska typowo nastawiona na duży zarobek. Jej oferty wycieczek dużo droższe od aplikacji i tych co oferowane są przez hotelem. Pani Karolina proponowała darmowy transfer na turecki bazar po czym jak podeszłam się umówić i powiedzialam, że nie kupuje wycieczki ale chce transfer na bazar zaproponowała mi tylko galanterie (wcześniej mowila o ubraniowym, zlocie itd.) Po mnie poszli kupić wycieczkę Polacy i nagle dla nich miała transfer na bazar ubraniowy.

Zalety

Basen Miła obsługa

Wady

Bus na plażę- za maly na ilość gości hotelu Zajmowanie leżaków w nocy Rezydentka

Kinga

Hotel robi wrażenie na wejściu bo lobby jest dość ładne , dostalismy lepszy pokój który tez był okey ( sprzątanie to raczej dołożenie napojów i przetarcie podłogi i to nie do końca dokładnie , wymiana ręczników ) . Obsługa bardzo miła i z większością osób można było się porozumieć po angielsku . Okolica hotelu dość słaba , ale są busiki do Side za 1 euro . Plaża nie zrobiła na mnie wrażenia - metr od wejścia robi się dość głęboko i z dziećmi nie polecam . Jedzenie bardzo słabe , głodni chodzic nie będziecie ale z chęcią tez nie będziecie iść na posiłki . W barze przy basenie codziennie tylko frytki , pizza i burgery z mięsem z baraniny . Ogólnie jedzenie naprawdę bardzo słabe choć nie jestem z tych bardzo wymagających . Baseny na plus - ciepła woda , fajne zjeżdżalnie i nie ma walki na leżaki . Ogólnie nie wróciłabym ze względu na okolice i jedzenie .

Iwona

Hotel czysty, obsługa hotelowa bardzo miła i pomocna.

Zalety

Czystość.

Wady

Słabe animacje wieczorne pomimo wspaniałego teamu animatorów.

1.7

Hotel brudny, fatalna obsługa, jedzenie nie jest smaczne, nad morze dojeżdżasz starym, cuchnącym, rozwalającym się autokarem

Zalety

Cudowne , ciepłe morze

Wady

Brud, okropne jedzenie którym się zatruliśmy

Tomasz

Byliśmy od 27.08 do 3.09 24 Jako hotel to polecam

Zalety

Fajny basen hotel też przyzwoity

Wady

Monotonne jedzenie mało atrakcji i rozrywki bez dobrego towarzystwa przyjaciół nie polecem bo można się zanudzić.

Lake River Side Spa