Lake Hill Resort & SPA

Pobyt uważam za bardzo udany, basenik fajny, sauny też fajne, jacuzzi i sauna na dworze mogłyby być cieplejsze, ale poza tym nie mam żadnych uwag. Obsługa hotelowa bardzo miła, jedzenie dobre, wszędzie blisko, więc przyjechałabym ponownie.

Świetny przytulny dla rodziny z dziećmi , śniadania pyszne świetny wybór dla każdego,pokoje czyste uzupełnione środki higieniczne i oczywiście BYŁA KLIMATYZACJA W POKOJU ,obsługa uśmiechnięta i bardzo przyjazna . Polecam !! jeszcze tam wrócimy, przykro było nam wyjeżdżać z hotelu 😊

Nie byłam gościem hotelu, ale cała obsługa zasługuje na pięć gwiazdek - złapałam kapcia i bez żadnego problemu udzielono mi pomocy bezinteresownie i bez zbędnej zwłoki, wszyscy w recepcji i zaplecza potraktowali mnie jak swojego gościa za co dziękuję bezgranicznie. Miejsce warte polecenia chociażby ze względu na bezinteresowność pracujących tam osób. Szacun

Niestety cztery gwiazdki dla tego hotelu to zdecydowanie za dużo.

Apartamenty duże ,przestronne , ładnie urządzone. Szkoda że sprzątanie jest tylko za opłatą - 123zl. Przy 3 osobach i psie przez tydzień to sama mała zmiotka nie wystarczy . Pani na recepcji w hotelu nie ma o niczym pojęcia choć stara się bardzo, karty do pokoju ciągle rozmagnesowane .

Nazwa  Lake Hill Resort & SPA
Miejsce  Polska / Karkonosze / Sosnówka
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, parking, zwierzęta

Hotel przyjazny zwierzętom.

Atrakcje dla najmłodszych gości: dwa pokoje zabaw, Kids room dla dzieci do 7 lat i Play room z konsolą do gier.

Strefa Wellness&SPA z basenem z hydromasażem oraz jacuzzi.

Wyjątkowe położenie obiektu nieopodal Zalewu Sosnówka z przepięknym widokiem na panoramę okolicy.

Wyświetlono 13 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Wiktoria

Pobyt - Listopad 2024

Zalety

Lokalizacja, basen+sauna, obsługa

Wady

Nie ma sztućców, ani naczyń w pokoju. Jacuzzi i sauna chłodne, mały parking.

Klaudia

Zalety

Hotel był naprawdę prawdziwy wszytko co czytałam na stronie było ,nie zawiodłam się jak w innych hotelach , tutaj miał być basen i był ! Dzieci kochają wodę więc były poprostu w raju,jacuzzi,sauny ,masaż wszytko było czego potrzeba żeby poprostu odpocząć i oczywiście wieczory piękne oświetlony teren i ognisko oczywiste super 😊

Wady

Parking mały problem z miejscem , samochody są zaparkowane nie tak jak linia wskazuje tylko tak klientowi wygodnie nie patrząc że zabiera miejsce parkingowe . Uważam że każdy pokój powinien mieć miejsce parkingowe wyznaczone,lub znak ostrzegawczy żeby parkować w wyznaczonych liniach .

Przejezdna kuracjuszka za Świeradowa

Zalety

Oprócz życzliwych pracowników zaletą jest położenie i przepiękne widoki

5.9

Niestety cztery gwiazdki dla tego hotelu to zdecydowanie za dużo.

Zalety

Śniadania ok.

Wady

Kolacje nieciekawe.

Wioletta

Pobyt - Styczeń 2022

Zalety

Największą zaletą jest to że hotel jest przyjazny zwierzakom i to nie są czcze słowa . Piękne widoki .

Wady

Sprzątanie niestety tylko za opłatą - 123 zł , zero zainteresowania jeśli chodzi o rzeczy których brakowało w apartamencie - o wszystko trzeba było się prosić . Worki na śmieci wydzielane co do sztuki. To samo z papierem toaletowym.

Beti

Pobyt - Listopad 2022

Miejsce piękne. Obsługa i posiłki bardzo dobre. Byłam tu kilka weekendów. W październiku rozchodził się piękny zapach wszędzie a w listopadzie już nie. Reklamowano andrzejki. Pojechałam a tu takie rozczarowanie. Orkiestra grała w kącie ,z powodu hałasu na sali ani nie można było rozmawiać ,ani nie posłuchać muzyki. A o tańcach zapomnij.

SŁAWOMIR

Pobyt - Sierpień 2022

Kapitalny hotel, wspaniale położony, świetna obsługa i pyszne jedzenie. Bardzo polecam!

Pobyt - Lipiec 2022

Super miejsce z pięknym widokiem. Śniadania bardzo urozmaicone i obfite. Obsługa miła , pomocna - szybko reagująca na oczekiwania gości.

Zalety

Widok - bezcenny.

Renata

Pobyt - Lipiec 2022

Apartamenty bardzo fajne, wysoki komfort mieszkania.

Zalety

Dobry rozkład apartamentu, bliskość hotelu, pizzerii i atrakcji turystycznych.

Wady

Mieszkańcy apartamentów powinni również mieć dostęp do basenu hotelowego. I za sprzątanie w tygodniu nie powinna być pobierana opłata.

Pobyt - Czerwiec 2022

Bardzo piękne miejsce, świetna baza wypadowa, polecam serdecznie 😉.

4.7
Elzbieta

Pobyt - Czerwiec 2022

Bardzo male baseny przy tak duzej ilosci gości. Brak cieplej wody w pokoju

Marcel

Pobyt - Wrzesień 2021

Miejsce zdecydowanie godne polecenia, niezwykle urokliwa lokalizacja, wspaniała obsługa pracująca w Hotelu, bardzo smaczne jedzenie. Widoki z okien niesamowite. Do tego świetny hotelowy design. Nie miałem żadnych zastrzeżeń. Byłem już tutaj dwa razy, planuję wrócić na wiosnę :) Ze swojej strony serdecznie polecam, chyba najciekawszy hotel w Karkonoszach!

Zalety

Przede wszystkim przepiękne położenie, ale i design hotelu jest na najwyższym poziomie. Jedzenie bardzo smaczne, obsługa pracująca w hotelu pomocna i profesjonalna. Kapitalna strefa basenowa. Nie miałem z rodziną nawet najmniejszych uwag.

Adrian

Pobyt - Maj 2021

Kapitalne miejsce, pod każdym względem godne polecenia. Planuję wrócić w te wakacje :)

Lake Hill Resort & SPA