Super spędzony czas,widok z okna na morze,klimatyzowane pokoje. Miasteczko bardzo ciche i spokojne,idealne na wypoczynek
Bardzo czyste pokoje,świetna obsługa i pyszne jedzenie.super lokalizacją tuż przy morzu.
Hotel duży, widać, że lata swojej świetności ma już za sobą. Było w miarę czysto. System sprzątania: wyrzucenie śmieci codziennie. Zmiana pościeli raz w tygodniu. My wymienialiśmy ręczniki codziennie u pani sprzątającej. Nie było problemu. Ręczniki na plażę za opłatą. Leżaki na plaży za darmo (dwa na pokój). Brak baru na plaży. Bar w hotelu działa od 10-18. Czyli będąc na plaży, trzeba było iść do hotelu po napoje. Wieczorem można korzystać z baru w hotelu obok. Podobnie z posiłkami: w innym hotelu na przeciw (nie wiem, czy w tej sytuacji oceniać jakość posiłków i obsługę). Basen również w hotelu obok... Animacje w hotelu dalej. Do samego końca nie rozumieliśmy tego podziału.
Blisko morza, promenady i centrum.
- bar przy basenie praktycznie zamknięty. Trzeba było samemu odsunąć ławeczkę, aby nałożyć sobie lody;/ Ludzie z niego nie korzystali. Wszędzie pajęczyny. Obsługa zwraca uwagę tylko na siebie. Basen pokroju basenów publicznych. - brak restauracji w hotelu oraz baru z napojami po 18:00.
Generalnie tragedia i brak organizacji. Z tych 4 gwiazdek to nie wiem czy 1 by im sie należała. Ale od początku... zarezerwowane mieliśmy wakacje na przełomie lipiec/sierpień 2024 niby ALL-inclusive dla 2 dorosłych+2 dzieci, pokój niby czteroosobowy (normalnie powinny być cztery łóżka dla każdego ,ale nie w tam , tam jest 1 łóżko 2osobowe-co mało nie odpadła noga +1 1-osobowe+1 rozkładana kanapa z epoki Gierka ).Wi-fi działa dobrze tylko na recepcji, w pokojach tragedia z zasięgiem. Na balkonie trafiła nam się połamana suszarka na ubrania. W łazience brak suszarki do włosów, na środku łazienki były krzywo położone płytki i powstał dołek w którym po każdym prysznicu woda zbierała się jak w kałuży. Przez 8 dni pobytu ani raz nie zmienili pościeli(nie wymagam co dziennie ale raz na 4 dni to by się chyba przydało). Drzwi balkonowe okazały nie do zamknięcia -oderwana prowadnica. Lobby bar -jest w tym hotelu od 10-18 , później trzeba sobie podejść do Laguna Garden - tam jest do 23. Widny są 3 ale mozna korzystać tylko z 2 bo jedna jest do użytku pracowników (staff only)-ale w zasadzie jeśli mieszka sie max na 3 pietrze to lepiej i szybciej iść schodami, bo windy nie są "demonami prędkości" . Teraz coś o posiłkach: Hotel Laguna Mare nie ma własnej restauracji, i tu zaczyna się kolejny problem ,bo w umowie jest wpisana restauracja w hotelu Laguna Garden (4 gwiazdki),a w recepcji hotelu pokierowali nas łamanym angielskim do restauracji Sandy Beach(a tam nie powiem wybór w miarę ok , tylko że tam są 3 gwiazdki i dlatego nie można liczyć na owoce morza i lokalne potrawy, a do tego trzeba uważać na surówki bo zdarzają się nieświeże -żona zatruła się prawdopodobnie czerwoną kapustą i ostatnie dwa dni nie mogła patrzeć w kierunku tego przybytku). Basen jest i owszem ale przy hotelu Laguna Garden, snack bar przy hotelu Sandy Beach (nie ma tam wyboru -tylko lody , ale wysyłaliśmy dzieci do snack baru Laguna Garden bo one nie miały opasek i brały co popadnie), parasole i leżaki na plaży należą do hotelu Laguna Garden- ale można skorzystać. Jedynym pozytywem był widok z balkonu, pogoda i 30 m do plaży . Ogólnie to trochę czuliśmy się jak rodzina beduinów na pustyni co szuka miejsca żeby się napić , zjeść i odpocząć w cieniu. Taki to All - inclusive w hotelu z epoki PRL. PS . Te wszystkie gwiazdki to w standardzie lokalnym, przyznane chyba lata temu dlatego nie można się do nich przywiazywać
Byliśmy w Albenie w hotelu Laguna Mare, 7 dni od 26.08.2011. Byliśmy z 2,5 letnim dzieckiem. Ogólnie hotel bardzo fajnie położony, blisko plaży, tuż obok \"miejskiego deptaka\" i promenady wzdłuż plaży. Albena to ogólnie miejscowość typowa dla rodzin z dziećmi tzn. wzdłuż plaży jest kilka placów zabaw, mini lunaparków itp atrakcji głównie dla najmłodszych. W samym mieście są chyba 2 dyskoteki, czyli młodzież nie ma zbyt wielu opcji do zabawy. Hotel Laguna Mare należy do resortu (na który składają się hotele: Laguna Garden-najdalej od plaży, Laguna Mare-pośrodku i Laguna Beach-przy samej plażu) odległości pomiędzy poszczególnymi hotelami to ok. 100m.Ważne jest to, że nie możemy korzystać z basenu w L Beach o czym byliśmy błędnie poinformowani.
Warto tu dodać, że jedzenie było bardzo dobre i dużo, nie było zbyt mocno przyprawione co dla nas było plusem bo dzieci nie lubią zbyt intensywnych przypraw, były za to dostępne przyprawy dla chętnych. Duzy wybór pieczywa, rogalików, owoców, deserów, surówek itp. zawsze było coś z grila. Jedynym mankamentem była łazienka tzn. nie była najgorsza ale mimo wszystko powinna być lepsza jak na 4*, zmienialiśmy pokój i w drugim też była kiepska tzn. zapychajacy się brodzik i brudne (chyba częściowo zagrzybione ale tylko punktami) fugi między kafelkami. Ogólnie nie jesteśmy wybredni ale powinno być trochę lepiej. Obsługa w recepcji OK, rezydent RT również. Ogólnie polecamy nie tyle ten hotel co miejscowość do wypoczynku dla rodzin z dziećmi.
Zachwyciły mnie wspaniałe różane, pachnące ogrody we wszystkich trzech hotelach
Doskonałe położenie łącznie z dwoma pozostałymi hotelami. Cisza i spokój, świetne miejsce na odpoczynek, a równocześnie w samym sercu kurortu. Bardzo sympatyczna obsługa, zwłaszcza w recepcji i barze.
Brak barku na plaży (opcja all inclusive!).
Nie kompetentny rezydent Biura Rainbow Tours. Z lotniska odebrała nas animatorka,która kompletnie nic nie powiedziała o hotelu co jest i z czego można korzystać.Tak samo rezydent na zadane pytania szukał odpowiedzi u pań recepcjonistek.Wiem, że to nie jest problem portalu Wakacje.pl, ale taka mała uwaga.
Ogólnie hotel fajny, ale nie zasługuje na 4 gwiazdki w stosunku do dwóch pozostałych Laguna Beach i Laguna Garden.
Szkoda, że nie można było korzystać z serwisu hotelu Laguna Beach i Garden. Panie sprzątające pokoje to porażka!!
Hotel bardzo ladny bardzo mila obsluga jedzenie dobre i duzo .Mila atmosfera cisza i spokoj blisko do miasta oraz do plazy Lezaki przy basenie i na plazy gratis
mila obsluga dobre jedzenie super basen dobre drinki spokoj i czysto blisko do moza
Hotel położony w centrum Albeny. Do dyspozycji gości jest jeden duży basen z częścią wydzieloną dla dzieci, które w hotelu do swojej dyspozycji mają również plac zabaw. Hotel przede wszystkim dla ludzi młodych, ze względu na swoje położenie.
Bliskość plaży i centrum Albeny-blisko barów, restauracji, dyskotek, sklepów.
Brak udogodnień dla dzieci-tylko brodzik
karaluchy