Rajskie plaże z białym piaskiem i krystalicznie czystą wodą
Tropikalne krajobrazy z palmami kokosowymi i bujną roślinnością
Kolorowe wioski z autentycznym rzemiosłem i lokalnym jedzeniem
W restauracji dostępne są soki świeżo wyciskane. Bardzo ładna plaża przy hotelu. Jedynym dużym minusem są stare łazienki w pokojach, poza tym bez zastrzeżeń.
Byłam w tym hotelu z Summerelse, super rezydentka Ola. Spokojna b. zielona okolica hotelu, b. duży ogród,przepiękna plaża piaszczysta. Jest 2 rodzaje pokoi zwykła 2 i 2 z sofą miejscem na grę w karty-olbrzymie OK, ale łazienki rowniez duże tylko moim zdaniem odpowiadają 3.5*. Super jedzenie, świeże soki, drinki rewelacja. Nie jest to luksusowy hotel dla wymagających-dobre 4.5*.Dodatkiem są w ogrodzie spacerujące legwany,a na pomoście przy jeziorze można zobaczyć pelikana bunatnego.Bardzo ładny duużży brodzik i plac zabaw dla dzieci, zjezdzalnie, duże baseny dla dorosłych.Do plaży dowozi busik, szybciej sie jest na pieszo, ale wszyscy korzystaja z busika.Polecam jeep tour,wyspe Cubagua /kapiel w blocie i oczywiście Park Canaima,Deltę Orinoc
Hotel może nie pierwszej młodości, ale widać staranie o utrzymanie go na dobrym poziomie. Dużo czystych basenów. Piękna duża plaża, można poskakac na falach. świetne wieczorne programy artystyczne, także dla dzieci. Dzieci mają piękny plac zabaw ze zjedżalniami do basenów. Jedzenie i obsługa na bardzo dobrym poziomie. Pokoje duże, czyste, bez żadnego robactwa, czy innych "atrakcji". Hotel tętni życiem, co świadczy o jego poziomie. Polecam.
Hotel polozony jest ok. 10 minut jazdy taxi *TANIO) od Porlamar. Polecam zakupy . Sam hote robi niezle wrazenie, pokoje sa duze, przestronne, jest czysto. Duza wilgoc, nie polecam wylaczania klimy, bo wszystko plesnieje, ale to uroki klimatu. Teren jest ogromny, kilka basenow, zjezdzalnie, kids klub dla dzieci(swietny), laguna dla sportow wodnych, banana boot w cenie (nigdzie tego nie ma w AI). Plaza ladna, czarno-biala, duze fale. Jedzenie rewelacyjne (4 kilo wiecej...), drinki jakie sobie zamarzycie. Uwaga, nie bardzo mowia w obcych jezykach, podstawy hiszpanskiego mile widziane. Bawilismy sie super. Europejczyj jest atrakcja, goscie glownie z Ameryki Poludniowej, ma to swoj urok.
Polecam wycieczke do delty Orinoko i na wodospady Canaimy oraz Cubagua. Bylo rewelacyjnie. Polecam Wenezuele, jesli chcecie przezyc urlop bez beach boyow, wysokich cem dla turystow i zgielku. Przepiekna natura, znosny klimat i wspaniali ludzie. Hotel jest godny polecenia, choc nie luksusowy.Moni