Zielone wzgórza i oliwne gaje otoczone błękitnym morzem
Zabytkowe stare miasto z wąskimi uliczkami i fortecami
Malownicze wioski z autentyczną grecką atmosferą
Hotel z nowoczesnym wnętrzem, zadbanym otoczeniem, blisko morza. Pokoje są regularnie sprzątane, wymieniane są ręczniki, chyba że ktoś nie potrzebuje, mnóstwo jedzenia.
Minusem było to, że przylatując w nocy trzeba było czekać na udostępnienie pokoju do około południa następnego dnia.
Szczerze mówiąc, ogólnie wrażenia w porządku. Poza tym, że hotel jest na totalnej wsi (bez samochodu totalnie nie opłacalne) i jedzenie pozostawia wiele do życzenia, to było okej. Sprzątanie codziennie więc czystość w porządku. Obsługa bardzo miła i pomocna.
Przyjechaliśmy do hotelu około 6 rano. Zakręcony pan w recepcji nie dał nam ani opasek, ani kartki z rozpiską co gdzie i jak w hotelu :) dla mnie to nie problem, zawsze można podejść i dopytać, ale moi rodzice, którzy na all inclusive byli pierwszy raz nie wiedzieliby o co się upominać :) pokój dostaliśmy koło 15, bo recepcja zapomniała do nas zadzwonić, ale pogoda była piękna więc daliśmy sobie radę :) Pokoje czyste, sprzątane codziennie, wymiana ręczników co drugi dzień. Raz wymieniono nam tylko jeden ręcznik, resztę przewieszono, że nie wiedzieliśmy który jest czyj, ale zawsze można było podejść na recepcję rozwiązać problem. Obsługa bardzo sympatyczna. Rodzice zadodwoleni z jedzenia, ja jako wegetarianka miałam bardzo ograniczony wybór. Plaża piaszczysta, jak na Grecję nie była najgorsza :) Okolica nadaje się na spacery :) Nie jest to dobra miejscowość na bazę wypadową po Korfu, jeśli nie wypożycza się auta, przystanek kawałek od hotelu. Na szczęście można w hotelu zapisac się na busa do Kassiopii (polecam!) lub Acharavi, kursują 2 razy w tygodniu (wyjazd 9 rano, powrót 13), 5 euro za osobę, ale jako klienci Grecosa mieliśmy za darmo. W pokoju dostępny sejf. Reczniki basenowe za kaucją - miła niespodzianka bo w opisie oferty było napisane, że są płatne. W hotelu ponad połowa gości to Polacy, animacje częściowo po polsku.
- bliska odległość do morza - ładna okolica
- położenie i komunikacja z innymi miastami
Ogólna czystość hotelu i obsługa w porządku. Niestety mocno byliśmy rozczarowani jedzeniem.
Bliskość plaży
Jedzenie
Po powrocie z tego hotelu czułam się bardzo rozczarowana. Często podróżuje do Grecji, ale ten hotel był najgorszy w jakim byłam. Nie polecam nikomu.
Czyste przestronne pokoje, Czyste baseny ze słoną wodą
Jedziecie monotonne, przewidywalne, będąc w Grecji w tym hotelu nie uraczysz greckich potraw, Na restauracji wieczne kolejki po jedzienie, brak personelu, chaos, Napoje podawane z dystrybutorów nie nadawały się do picia, Komary a raczej ich plaga, wieczorami nawet nie dało się posiedzieć, Hotel położony na odludzi
Hotel z zewnątrz ładny jak również cała jego recepcja. Okolica spokojna, niedaleko do morza, jednak plaża i woda w tym miejscu z tych "brudnych"
Pokój bardzo ładny, nie zniszczony, trafił się nam akurat z widokiem na basen, hotelowy, sprawna klimatyzacja. BARDZO mili i sympatyczni Polscy animatorzy z Grecosa Emilia i Stasiu !
Nie otrzymaliśmy pokoju, który był w umowie (studio 4 os.) tylko 1 pokój dla 4 os.Jedna mała szafa-4 półki dla 4 osób to za mało.Serwis sprzatający-porażka,o sprzątanie pokoju i zmianę ręczników trzeba było prosić i tak mieli to w nosie,wydzielany papier toaletowy!Awaria windy cały pobyt,więc schodami na 2 piętro,nie były ani razu umyte,kleiły się od różnych soków.Słona woda w automacie do kawy i herbaty!Jedzenie średnie,brakowało zastawy,chcesz zjeść posiłek-nie ma talerzy! Najgorsze all inclu!
Hotel w spokojnej okolicy, z dala od tłumów turystów, idealne dla osób, które chcą się wyciszyć
Przesympatyczne panie animatorki, w szczególności Pani Emilka
Brak apteczki
Czysty, komfortowy hotel! Świetna obsługa, sprawni kelnerzy, każdy miły i otwarty. Cudowny basen z idealna temperaturą, czyściutki 😍 Jedyny minus, który jest jednym z najważniejszym pozycji wybierając hotel na wakacje to kiepskie jedzenie. Przez cały Nasz pobyt byłam w stanie zjesc tylko śniadania i owoce czy warzywa… reszta tragiczna 🙁
Hotel fajny, może do miasteczka trzeba jechać autobusem ale do plaży na pieszo. Spokojna okolica. Ładny teren, smaczne jedzenie. Manager bardzo do dogadania :) Jedyny minus - dużo pod Francuzow robione. My poprosiliśmy żeby nie narzucali tak ich animacji i manager się zgodził - zaczął robić wieczór grecki zamiast tych ich francuskich przyśpiewek.
Hotel taki jak na zdjęciach, czystość hotelu okej. Jednak obsługa gości pozostawia wiele do życzenia tak jak jakość jedzenia. Pierwszy raz spotkałam sie z tak niska jakością jedzenia w hotelu. Niestety ogromny minus ! Plaża blisko, basen czysty, na plus obecniść ratownika, animatorzy dbaja o atrakcje dla dorosłych.
czysty Blisko plaża
Jakość jedzenia
Hotel bardzo dobry ,bardzo czysty,codziennie sprzątane pokoje.Wyżywienie również bardzo dobre ,pani w recepcji bardzo miła i pomocna mówiąca trochę po polsku.Ogólnie obsługa bardzo miła.Na pewno jeszcze skorzystamy z przyjazdu do miłego hotelu jakim jest Hotel Laguna Resort.
Byliśmy już w kilku hotelach ale Hotel Laguna wyróżnia się czystością również wokół hotelu.
Ogólnie było wszystko Ok ale myślę,że przydały by się jakieś zjeżdżalnie myślę o atrakcjach dla dzieci.
Hotel godny polecenia może nie są to 4* pełne ale było bardzo przyjemnie i miło będziemy wspominać spędzony tam czas. Przede wszystkim bardzo miła i pomocna Pani w recepcji hotelowej przyjechaliśmy dużo wcześniej mogliśmy czekać na zakwaterowanie wiele godzin ale udało się znaleźć pokój i mimo że mieliśmy pokój standard to dostaliśmy bardzo fajny z dostępem bezpośrednim do basenu i tarasem pokój 106 (wydawało się że może być głośno ale od 22:00 panowała zupełna cisza) a komfort bezpośredniego dostępu do basenu to duży plus. Pokoje czyste i schludne choć można by mieć uwagi do czystości w łazience w rejonie prysznica. Minusem dla nas też były strasznie twarde materace ale po pierwszych dwóch nocach można się przyzwyczaić. Jedzenie smaczne i urozmaicone ogólnie duży wybór zdarzało się że coś się powtórzyło ale komu z nas w domach się żywiąc nie powtarzają się produkty. Bardzo smaczne i świeże owoce spory wybór i dobre desery, bardzo dobra kawa z ekspresu bardzo mocna a to rzadkość w hotelach. Minusem dla nas były kubki jednorazowego użytku na barze basenowym jednak przyjemniej pije się nawet w plastiku ale wielokrotnego użytku, mały minus to też brak małych łyżeczek do deserów. Drinki i napoje jak we wszystkich hotelach z opcja all szału nie ma ale po paru szumi :) Animacje w hotelu wszystkie po francusku i mocny nacisk na klienta francuskiego ale jak dla nas mogłoby nawet nie być tych animacji. W okresie września kiedy byliśmy to wieczorami już chłodno i spore przeciągi na jadalni choć dużym plusem są moskitiery. Sam teren hotelu bardzo czysty i zadbany, dojście do plaży drogą asfaltową no i jak to w Grecji przy drodze sporo śmieci, okolica bardzo spokojna parę tawern z dobrym lokalnym jedzeniem, dwa sklepy, wypożyczalnia samochodów, bankomat, kościółek, fajna publiczna plaża nie oblegana, ale polecam udać się trochę dalej i można trafić na dwie super plaże w zatoczkach bardzo kameralne czyste i ciche. Dobre miejsce do odpoczynku w ciszy i spokoju z urokami pięknej greckiej natury, kto chce może skorzystać z wycieczek my byliśmy na Paksos i Antypaksos i gorąco polecamy było świetnie, warto też podjechać sobie lokalnym busem czy transportem hotelowym bądź taxi do pięknego miasteczka Kassiopi jakieś 20 min drogi. Ogólnie jesteśmy zadowoleni i możemy polecić to miejsce.
Miła obsługa, nowoczesny ładny obiekt, dobre jedzenie, cicha kameralna okolica.
Czystość w łazience, przy bungalowach troszeczkę zalatuje kanalizacją, przeciągi i chłód na jadalni.