Laguna Garden

Hotel w porządku.jedyne zastrzeżenie to takie że basen zewnętrzny był brudny. Jedzenie bardzo różnorodne i smaczne. Ciasta owoce napoje miesa warzywa lody i wiele innych.Pokoje czyste z klimatyzacja i balkonem. Codzienne sprzątanie. Łazienka starodawna. Pokój czteroosobowy, duże wygodne łoże plus łóżko piętrowe dla dzieci. Obsługa bez zastrzeżeń, oprócz lobby bar gdzie można by coś mieć do zarzucania ale to przemilczę... plaża 3min od hotelu z leżakami bezpłatnymi. Czysto przyjemnie. Na plaży darmowe toalety(czyste!) I punkty emergency. Cała Albena urokliwa. Nocą uliczki tętniły życiem. Pobyt z dwójką dzieci . Jesteśmy bardzo zadowoleni. Wakacje udane.

Serdecznie polecam! Czysto, miła obsługa. Bardzo dobre i różnorodne jedzenie! Byliśmy tydzień i naprawdę było w czym wybierać. Bardzo blisko plaża, spokoj, cisza. Idealnie Dla rodzin z dziećmi. Chętnie tu wrócimy!

Hotel oceniam na 5+. Byłam z wnukami, dla dzieci super basen brodzik plaża. Wyżywienie różnorodne dla każdego. Pokoje czyste codziennie sprzątane. Było super.

Przeciętny hotel. Albena jest super miejscem na wakacje z małymi dziećmi, piaszczysta plaża z bezpłatnymi leżakami. Wróciłbym do tej miejscowości, ale do innego hotelu.

Moje miejsce na ziemii. Cudowny, kochany, przytulny hotelik. Bardzo klimatyczne miejsce, dostałam śliczny pokój na 3 piętrze. Wszystko nowe, w pokoju klimatyzacja, moskitiera, czyściutko, pachnąco. Codziennie sprzątany pokój, czyste ręczniki pachnące, wspaniałe panie pokojowe. Jedzenie przepyszne, ogromny wybór. Wszystko świeże, smaczne, duży wybór drinków, cudowny barman Diddo. Fajny basen, tylko pan ratownik mógł by trochę częściej wziąć sitko na kiju i owady powyłowiać. Hotel przyjazny gościom. Wrócę :) cudowny wakacyjny raj :). Rzut beretem do plaży.

Nazwa  Laguna Garden
Miejsce  Bułgaria / Złote Piaski / Albena
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, parking

Wyświetlono 11 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Marzena

Zalety

Jedzenie Blisko plazy

Wady

Nie miła obsługa w lobby bar

Zalety

Jedzenie, obsługa, wodny plac zabaw dla dzieci.

Wady

Ciężko się do czegoś przyczepić.

Edyta

Zalety

Wszystko było zaletą

Mateusz

Zalety

Blisko plaży. Czyste pokoje. Cisza i spokój, bardzo dobry dla małych dzieci. Super brodzik dla dzieci przy głównym basenie.

Wady

Przeciętne jedzenie. Mięsa często niedosmażone lub twarde, ale smaczne ryby. Restauracja jest dla dwóch hoteli, co powoduje duże kolejki w oczekiwaniu na posiłek. Brak karty drinków przy barze. Lodówka w pokoju stoi, ale z kartką nie używać.

Marzena

Zalety

Położenie, pokój, obsługa, bliskość plaży

Wady

Martwe owady w basenie

3.7

Hotel podobny do pozostałych w Albenie. Niestety bez pięknego widoku na morze jaki ma większość pozostałych. Sama infrastruktura hotelowa jest ok. Czysto, personel pokojowy b. miły.

Zalety

To był mój czwarty pobyt w Albenie , za każdym razem w innym hotelu. Porównując do pozostałych - szczerze ten nie wyróżnia się niczym szczególnym. Jest na takie 3 z plusem. Do czasu, gdy bliźniaczy hotel Laguna Mare pozostawał zamknięty, wszystko było poprawne. Gdy dojechali goście - współdzielenie basenu i restauracji, spowodowało tłok i niedogodności.

Wady

Pierwszy raz w Bułgarii spotkałam się z niedobrym jedzeniem. Niby wybór potraw duży ale b. trudno było znaleźć coś "jadalnego". Przesolone, niedosolone, tragiczne potrawy z mięsa. Brak baru na plaży - zupełnie niezrozumiałe gdyż na hotelowej plaży takowy jest ale wyłącznie dla gości hotelu Laguna Beach. O obsłudze w barze lepiej nie wspominać, zachowują się jakby serwowali swoje prywatne napoje.

Sławomir

Pobyt - Październik 2023

Wydawało się, że wyjazd do Bułgarii w drugiej połowie października jest obarczony sporym ryzykiem. Zmienna pogoda, zimna woda w morzu, zamknięte baseny czy słaba oferta w hotelowej restauracji to były opinie których sporo w opisach wyjazdów. My jednak postanowiliśmy zaryzykować. Dzień przed wyjazdem otrzymaliśmy z biura podróży wiadomość o zmianie hotelu z Laguna Garden na Kaliakra. Dotarliśmy do hotelu późną nocą i tu czekała na nas niespodzianka w postaci pięknie przygotowanej kolacji. I już do końca pobytu właściwie o hotelu można się wypowiadać wyłącznie pozytywnie. Piękny widok z okna na szumiące morze, wzorowa czystość, codzienne sprzątanie pokoju, systematycznie uzupełniana lodówka z napojami, przyjazna obsługa w recepcji, bardzo smaczne posiłki z doskonałą kawą, szeroki wybór alkoholi, otwarte zewnętrzne baseny i pokoje gier. Zatem ogólna opinia jest bardzo dobra.

Zalety

Sympatyczna i uczynna obsługa, smaczne i urozmaicone jedzenie w restauracji hotelowej, wzorowa czystość w pokoju, piękny widok z okna, bliskość plaży, szeroki wybór trunków w hotelowym barze, cisza i spokój sprzyjająca pełnemu relaksowi, leżaki i parasole dostępne na plaży, funkcjonalny plac zabaw dla dzieci, codzienne sprzątanie pokoju i uzupełnianie napojów w lodówce, stałe uzupełnianie kosmetyków do higieny osobistej łącznie z maszynkami do golenia, trzy szybkie windy.

Wady

Praktycznie nie można było się uskarżać na jakiekolwiek niedogodności.

Doris

Hotel jest dość czysty, pokoje codziennie sprzątane. Próba zamówienia drinka to droga przez mękę, zależy na którego barmana się trafiło, ale generalnie ciężko się dogadać jak się chce coś ciekawszego, bo oferta likierowa w all inclusive całkiem fajna. Smaczne wino do posiłków rekompensowało straty :D po przyjeździe koczuje się na sofach parę godzin bez śniadania, z czym nigdy nie spotkałam się w innych hotelach, no ale skoro doba się zaczyna o 14 to co zrobisz :P jedzenie smaczne, duży wybór, blisko plaża, fajny basen. We wrześniu nie trzeba było polować na leżaki, no chyba, że pod koniec pobyty /około 15 września pan ratownik zaczął chować leżaki i nara/

Zalety

- dobre wino - codzienna wymiana ręczników - bezpłatne leżaki na plaży - plaża 3 minuty od hotelu

Wady

- słaby angielski, radzę zaopatrzyć się w tłumacza - wifi TYLKO w lobby, może czasem złapie na basenie

Darek

Czysto smacznie. Choć basen slabo czyszczony,t en temat jest do poprawy

Zalety

Miejsce bliko plaży

Wady

Dla mnie Ok

Magdalena

Zweryfikowana opinia pracownika

Pobyt - Wrzesień 2018

To jeden z 3 hoteli. Zaletą jest że te hotele mają wspólna infrastrukturę. Blisko morza idealny dla rodzin z dziećmi. Odzielny basen dla maluchów

Zalety

przy hotelu dużo zieleni widok na plaże

Wady

architektura komunistyczna

teresa

Pobyt - Czerwiec 2016

Nic mnie nie urzekło. Byłam wczerwcu 2016 r. Było bardzo zimno, podał deszcz. Pogoda gorsza niż w Polsce.

Zalety

W centrum Albeny

Wady

Brak animacji dla dorosłych. Nic się nie dzieje wieczorem.Na plaży nie ma baru. Złe sprzątanie. Jak się nie upomnieć o czyste ręczniki i zmianę pościeli - to tego nie masz.

Laguna Garden