Wszystko na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecamy.
Wszystko na najwyższym poziomie. Zdecydowanie polecamy
Hotel bardzo przyjemny jedzenie bardzo dobre czysto plaża blisko i bardzo ładna statki na wycieczki przypływają w to miejsce
Jedzenie czystkosc
Naprawdę super hotel. Plaża bardzo blisko a i tak samochód dowozi. Bar na plaży ,leżaki i parasole bezpłatne.Jedzenie nie do przejedzenia. Obsługa bardzo miła i uczynna. Polecam.
Obsługa, plaża przy hotelu, muzyka gra ale można swobodnie rozmawiać.
Wszystko Ok. Może płatne drinki z markowych alko.
Nowoczesny nawet powiedziałabym o futurystycznych kształtach hotel z dobrą obsługą i przestronnymi pokojami. Hotel nie ocieka złotem co często się zdarza w tureckuch hotelach, ale często te złocenia przykrywają brud i niechlujstwo. Tutaj tego nie ma, pokoje są białe z bordo dodatkami ( osobiście wybrałabym niebieski lub zielony -bardziej by pasował ) , przestronne, czyste. Nie ma tu niepotrzebnych rzeczy wszystko jest przemyślane od szafy z lustrami po najmniejszy szczegół wyposażenia. Lazienka duża, kameralny ogromny taras z bocznym widokiem na morze. Byłam w maju więc pewnie nie było pełnego obłożenia, na basenie pustki na plaży też nie było problemu z leżakami. W restauracji prawie zawsze znalazło się miejsce na zewnątrz ( w środku szczególnie w porze obiadowej było dość duszno). Hotel nie ma ogromnego areału więc nie ma ogrodów do spacerów i to jak dla mnie jedyny minus tego miejsca ale po dniu pełnym wrażeń można posiedzieć nad basenem przy barze. Sporo rosjan ale nie trafiłam na nikogo agresywnego czy pijanego. Animacje jakieś tam były ale nie przykładałam do tego wagi bo byłam z paczką znajomych i sami ogarnialiśmy sobie wolny czas. Jedzenie jak dla mnie ok, każdy znajdzie coś dla siebie. Z czystym smieniem polecam, dla par lub dla par ze starszymi dziećmi. Maluchów było mało i nie wiem czy byłoby tam dla nich dostatecznie dużo atrakcji.
Nowoczesny Czysty Duże pokoje Duży taras z widokiem na morze Dobre jedzenie
Mało zieleni i brak miejsca do wieczornych spacerków.
Polecam, wszystko super :) hotel czysty, obsługa miła i uśmiechnięta, pokoje duże i co dzień sprzątane. Okolica też fajna, spokój i cisza :)
Pokój ładny, wszechstronny z dużym balkonem. (Więcej plusów nie znalazłem al3 aplikacja wymaga wypisania 50 znaków)
Hotel cichy i spokojny.
Jedzenie nie dość że mdłe to jeszcze prawie codziennie to samo. Hotel głównie dla wegetarian bo mięsa jest tyle co kot napłakał. A akropol kotów to chodzą po całym hotelu zarówno na leżakach zaglądają do szklanek jak i pod pokojami.
Wszystko Nam odpowiadało. Piękne miejsce, przyjaźni ludzie, bardzo kochający dzieci 😁 Smaczne jedzenie i dużą dbałość o czystość. Super, polecam 😍
Przemiły personel.
Za dużo języka rosyjskiego a za mało angielskiego, niemieckiego. Głównie animatorzy nastawieni na turystów z Rosji wszystko zapowiadali po rosyjsku. To nie było miłe
Nowoczesny hotel, ładne pokoje, dobry serwis. Jedzenie bardzo smaczne, różnorodne. Bardzo duży wybór
Duże pokoje, kilka basenów, blisko plaży
Nie ma
Polecam z czystym sumieniem. To był nasz 6 pobyt w Turcji (para 50+) i jeden z lepszych hoteli w których byliśmy.
Przestronne i czyste pokoje, sprzątane codziennie, serwis kelnersko-barmański rewelacyjny. Alkohole europejskie. Jedzenie urozmaicone i smaczne. O animatorach nie mam zdania, bo całe dnie spędzaliśmy na plaży a tam zorganizowali tylko jedną krótką impezkę z tańcami w pianie przez cały tydzień. Nawet na lunch nie trzeba wracać do hotelu bo w barze plażowym można było przekąsić co nieco.
Plaża ze żwirkiem i drobnymi kamyczkami w dość ciemnym kolorze, które bardzo się nagrzewają na słońcu. Polecam więc obuwie plażowe. Dno w wodzie bardzo gwałtownie opada. 5 metrów od brzegu jest już 3-4 m. głębokości. NIe polecam osobom nie potrafiącym pływać. Dzieci wymagają szczególnej uwagi.
Urlop uważam za udany, obsługa bardzo miła. Są jakieś małe niedociągnięcia ale ogólnie pojechałabym jeszcze raz. Jedyne na co chciałabym ponarzekać to sala zabaw dla dzieci bo to jak na 5 gwiazdkowy hotel to porażka.
Sala zabaw dla dzieci
Zadbany, czysty, pełen atrakcji i pysznego jedzenia hotel. Wspaniała obsługa, obszerny program animacji dla dorosłych , jak i dla dzieci polecam 🙂
Obsługa ,jedzenie, animacje , pokoje zawsze czyste i zadbane .
Jako klient raczej wybredny muszę stwierdzić, że hotel zaskoczył mnie in plus. Cała rodzina 2 +2 wróciła zadowolona! A o to przeciez chodzi. Z czystym sumieniem polecam, nie wdając się w szczegóły opisu.
Super hotel nowoczesny i czysty.,pobyt był lepszy niż czekiwałem.Praktycznie nie ma się do czego przyczepić.
Czysty hotel z miłym serwisem.Duże pokoje dobrze wyposazone z dużym balkonem
Nowoczesnosc, minimalizm, cisza, spokoj ? tymi slowami mysle ze wyczerpuje najważniejsze cechy obiektu. Goraco polecam gosciom chcącym spędzić swoje wakacje w nowoczesnym obiekcie, z pieknymi widokami oraz przestrzennymi pokojami oraz z wysokiej jakości obsluga na każdym kroku. Polecam w szczególności parom.
Estetyka Duze pokoje
Brak terenow zielonych przylegających do hotelu Dla niektórych może być zbyt surowo i sterylnie Wchodzenie pod gorke przy powrocie z marketow