Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami
Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą
Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki
W Lago park wakacje spędzałem z żoną i dziećmi. Codziennie hotel prowadzi animacje dla dzieci a wieczorami są różne występy. Bar przy basenie jest naprawdę przyjemny, jeżeli nie idziemy na plażę to spełnia swoją rolę znakomicie. Pokoje oceniam na dobre, nie jest to najwyższy standard ale są czyste i zadbane. Jedzenie w hotelu również uważam za smaczne, są tam tylko śniadania i kolacje, gdzie za napoje do kolacji trzeba dodatkowo płacić. Jedyne co mogłoby być lepsze to basen mógłby być ciut większy bo czasami był lekki tłok ale tylko czasami. Ogólnie wakacja w Lago park hotel uważam za udane.
Przyjemny bar przy basenie, z dobrymi przekąskami i alkoholem. Bliskość do plaży. Dobre jedzenie. Klimatyzacja w pokojach. Miła obsługa. Animacje dla dzieci.
Basen mógłby być większy.
Bardzo przyjemny pobyt! Wszyscy bardzo mili i codziennie z uśmiechem na twarzy ;) Panie sprzątały codziennie , czasem co drugi dzień. Pan na recepcji mówił po Polsku i to tak ładnie, że aż się chciało słuchać. Śniadania dobre i dużo smakołyków do wyboru. Polecam z całego z serca , na pewno wrócimy!
Czystość Mila atmosfera Uprzejmi ludzie Smaczne jedzenie Dwa baseny
Hotel był położony w bardzo atrakcyjnym lokalizacyjnie miejscu, do plaży było zaledwie 3 minuty. Wokół znajduje się mnóstwo sklepików oraz barów i restauracji. Personel hotelu był bardzo miły, w pokojach było czyściutko, prawie codziennie pokój był sprzątany. Ogólnie byliśmy bardzo zadowoleni:)
- Miła obsługa -Bardzo krótki czas dojścia do morza - Bliskość do sklepów - Możliwość rezerwacji pokoju z aneksem kuchennym (duże ułatwienie dla osób z rożnego rodzaju alergiami, bądź z dziećmi)
Za jedyna wadę można by było uznać hałas niosący się z drogi, przy otwartych drzwiach balkonowych
Hotel skład a się z 2 budynków(Lago 1 i 2).Minusem tego hotelu jest głośna muzyka z baru,no ale ok 24był spokój.B.dobry standard hotelu,wszędzie na podłodze marmur,czyściutko,to samo w pokojach.Przemiła obsługa,pomocna,doradzali.Jeżeli ktoś chce tanio zjeśc to polecam chińskie restauracje(najlepsze co jadłam to ich owoce morza).Płaci sie tam za dziecko ok.3 E.dorosły 7 E i jesz ile chcesz(szwedzki stół).Plaża w Playa super.Polecam wypozyczyć samochód(Fiesta na tydz.130 Euro)zwiedzić koniecznie: Formentor(sama droga dostarcza wiele emocjii a po drodze przepiękna plaża i Cala-taka zatoczka z małą,uroczą plażą i np.Cala d\'Or,Can Picafort,aquparki i koniecznie Katmandu.Majorka ma piękne góry,dla mnie nr.1 z wysp!