Ladonia Del Mare (ex Cesars Resort Bodrum)

Hotel ma przestronne pokoje, dość dobre jedzenie. Oczywiście są małe mankamenty, np. uszkodzony prysznic, brak spoiwa między płytkami w łazience ale to drobnostki

Tragedia. Nie wiem dlaczego to jest w ofercie. Bród grzyb i zero atrakcji. Jest tylko basen i nic więcej. Jedzenie słabe w brudnych bemarach a o tostach szkoda gadać. Zero ryb. Szkoda że nie mogę dodać zdjęcia faktycznego bo w ofercie są ładne jak i opis. Ręczniki brudne az żółte

Pobyt w hotelu bez zarzutów, personel pomocny, brak animacji dla dzieci, jedzenie dobre, powtarzalne, fajny basen, fajne wejście na plażę, jednak woda w morzu brudna, wejście tylko w butach.

Hotel z odciśniętym piętnem czasu. Widoczne niechlujne naprawy. Niezłe położenie.

Byłam tu w sierpniu 2022 r.(2 tygodnie)- dramat, najgorszy hotel. Ogromny minus- nie ma kuchni, tylko katering. Polacy, Niemcy, nawet Turcy- 90% wszystkich gości po 3,4 dniach rewolucje żołądkowe. Pokoje z rozpadającymi się panelami. Balkony mini. Jest kort, ale nieczynny stary. Bilard też jest, ale nie funkcjonuje w ogóle. W barze wieczorem w opcji all inclusive- nie wszystkie drinki są darmowe i do tego podawane w tekturowych kubkach zamiast w schłodzonych szklankach. Koty, niektórzy kelnerzy- sami do końca nie wiedzą po co tam są. Dramat!!!

Nazwa  Ladonia Del Mare (ex Cesars Resort Bodrum)
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Gumbet
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu

Urokliwe wioski i miasteczka z białymi domami

Krystalicznie czysta woda idealna do kąpieli i snorkelingu

Antyczne zabytki, takie jak Efez, i ruiny starożytnych miast

6.1
5.7
6.1
3.3
4.3

Wyświetlono 18 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Sławomir

Zalety

Przestronne pokoje z indywidualnie sterowaną klimatyzacją, Hotel kameralny tylko jedno piętro, dość duży basen

Wady

Ogólnie plaża jest piaszczysta ale wejście do wody kamieniste i te kamienie są bardzo ostre więc wejście do wody jest bardzo trudne, dodatkowo woda jest mało przejrzysta, wręcz brudna a sama plaża też jest mocno zanieczyszczona i chyba nikt nigdy jej nie sprząta

2.7
Jakub

Zalety

Nic

Wady

Cały hotel

Marzena

Zalety

Basen i dostępność leżaków

Wady

Brak klimatyzacji w budynku w pomieszczeniach ogólnodostępnych, bynajmniej tak odczuwalne

3.7
Mirosław

Pobyt - Maj 2023

Zalety

Położone blisko wzgórza z wiatrakami, blisko mariny w Bodrum.

Wady

Katering, wiec wyżywienie skromne, często nieuzupełniane. Dwa dania mięsne na posiłek, jednak smacznie. Brak wystarczającej ilości ręczników basenowych. O wszystko trzeba prosić. Bar skromny, do wyboru piwo wódka i gin. Ogród zaniedbany. Posiłki serwowane na zewnątrz, wiec podczas deszczu leci w talerze. Generalnie jakość raczej na dwie gwiazdki.

2.7
Jolanta

Pobyt - Sierpień 2022

Zalety

Pogoda :-)

Wady

Katering zamiast kuchni na miejscu. Nie ma konkretnej stołówki!!!

3.4

Pobyt - Lipiec 2022

NIE POLECAM Brud,smród w pokoju z kanalizacji,brak ręczników i czegoś tam do przykrycia trzeba chodzić i sie prosić.Wykupiliśmy pokój z balkonem a dostaliśmy bez 90%bardzo nie zadowolona.To był najgorszy hotel w jakim byłam.

Zalety

Polozenie

Wady

Oprócz położenia same wady

Rika

Pobyt - Czerwiec 2022

Super hotel w fajnym otoczeniu zieleni. Czysty zadbany basen, mały, ale miejsc starczyło dla wszystkich. Piękny duży ogród. Blisko plaża- i dużo leżaków jak na tę okolicę. Jedzenie ok, każdy coś dla siebie znajdzie ( oczywiście oprócz schabowego hihi ) pokoje czyste.

Zalety

Blisko morza z dużą ilością leżaków. Piękny ogród .

Wady

Brak- dla tych co narzekają to niech najpierw poczytają o tym regionie. Zanim zaczną stękać na jedzenie to niech zastanowią co jedzą w domu itp

Elżbieta

Pobyt - Czerwiec 2022

Hotel w standardzie trzy gwiazdki. Pokój ładny, WiFi tylko w lobby. Czystość bez zastrzeżeń. Basen czysty, ładny.

Zalety

Bardzo dobra obsługa. Miła, bardzo uczynna, pomocna w każdej sytuacji. Piękny zadbany ogród. Plaża blisko, leżaki i ręczniki plażowe darmowe dostępne.

Wady

Za dużo panoszących się kotów. Ja lubię zwierzęta ale te zjadały z talerzy stojących na stołach, wystarczyło tylko na chwilę odejść. W całym hotelu czułam zapach kotów.

Pobyt - Wrzesień 2021

Faktycznie maly kameralny hotel. Generalnie ze wzgledu na wady i zalety hotelu nie polecam. W trakcie pobytu jeden z uczestnikow zarazil sie paleczka coli. Obserwowalismy tez kilku innych uczestnikow: zatrucia, wymioty, biegunka. Z tego wzgledu nie polecam pobytu.

Zalety

Hotel posiada ladny ogrod polaczony z basenem. Robi to bardzo dobre wrazenie.

Wady

Niestety lazienka byla z zaciekami na suficie i grzybem. W trakcie pobytu jeden z uczestnikow zarazil sie paleczka coli. Obserwowalismy tez kilku innych uczestnikow: zatrucia, wymioty, biegunka. Z tego wzgledu nie polecam pobytu.

Dariusz

Pobyt - Sierpień 2021

hotel nawet sympatyczny z bardzo miłą obsługą lecz niestety nie polecam.cała nasza 7 osobowa grupa problemy żołądkowe a po rozmowie z innymi okazało się że bardzo dużo ludzi je miało.brak baru przy plaży który to niby miał być.sama plaża niezbyt ładna.

Zalety

miła obsługa,czysty basen,blisko bazarku

Wady

dużo ich by wymieniać

1.9

Pobyt - Sierpień 2021

Ludzie omijajcie ten hotel szerokim łukiem ,nic nie zgadza się z opisem, nie ma nawet porządnej restauracji, brak baru przy plaży a na korcie odchody i pampersy.90%Polaków złożyło reklamacje i w odpowiedzi usłyszeliśmy że nie mają sobie nic do zarzucenia a wszystkie niedogodności to wina pandemii.

Zalety

Brak zalet!!!

Wady

Wszystko !!! Dodałbym więcej zdjęć ale niestety nie mogę.

5.7
Artur

Pobyt - Lipiec 2021

Ogólnie standard niezbyt wysoki ówka na zewnątrz gdzie w porze posiłków zbiegają się koty i reszta zwierząt. Co do baru to nie żałują mocnych trunków.

Zalety

Bliskość miasteczka, wiele sklepików itp.

Wady

brak stołówki, pseudo balkony, mały basen.

Gosia

Pobyt - Sierpień 2010

Hotel bardzo zadbany, pokoje czyste, pachnące, obsługa bardzo miła, Jedzenie pyszne. Hotel jak najbardziej odpowiada przyznaniu 4* nawet z plusem:)

jacek

Pobyt - Czerwiec 2009

byłem 9,06-23,06 2009 brak Polaków brak ruskich brak kogokolwiek (6 par tureckich) jedzenie ok drinki ok obsługa ok ogólnie nie polecam

Marek

Pobyt - Luty 2009

W all inclusive jeść i pić można do drugiej w nocy od ósmej rano. Dostanie się do Bodrum nie stanowi żadnego kłopotu ponieważ przy hotelu jest przystanek autobusowy. W samym Gumbet też jest kilka miejsc do wyskoczenia wieczorem. Bufet niczego sobie. Przez 7 dni naprawdę nie miałem na co narzekać. W pokoju można za opłatą skorzystać z sejfu. Zawsze dla świętego spokoju warto zrobić. Inne cehcy pokoju to przestronność, dobre wyposażenie. Drinki w all na plaży dobre.

kolczykowa

Pobyt - Lipiec 2008

Hotel położony w samym centrum miasta, w zacisznej uliczce, na jego terenie cisza i spokój. Pokoje sprzątane codziennie, niezbyt duże. Mała łazienka. Trzeba osobiście domagać się ręczników. Małe balkony z niezbyt ładnym widokiem. Jedzenie rewelacyjne. Z mięsa baranina, kurczak. Codziennie grill, raz w tygodniu prawdziwy kebab. Pełno sałatek, owoców i słodyczy (bravo dla cukiernika). W snack barze hamburgery i frytki. All inclusive tak naprawdę tylko do 1 w nocy, w barze przy plaży. Czasem brakuje wódki. Warto poprosić o drinka na bazie tureckich likierów. Całkiem niezłe piwo. Plaża niezbyt ładna, ciężko wejść do wody bez butów (kamienie). Woda brudna.

Jubyqba

Pobyt - Lipiec 2008

Wspaniale wakacje. Hotel widac ze dosyc stary ale obsluga robi co moze. jedzenie (zwlaszcza desery ;)) bardzo, bardzo. Dla parki poszukujacej w miare dobrej oferty za nieduze pieniadze.

5.2
Suzi

Pobyt - Kwiecień 2008

Pokoje standartowe to skandal! Klitka dla kota chyba.. Nie polecam z dziećmi, nie ma dla nich nic, no może malutki plac zabaw w pełnym słońcu. Żadnego animatora. Co do jedzenia to jesli ktoś chce się odchudzic to polecam :-) Za mało ciepłego, brak sali klimatyzowanej, brak owoców (tylko arbuz), obsługa ma nas w .... Generalnie warto dopłacić 1000 zł więcej za 5* i używać. No chyba, że ktos lubi dużo zakupów i dyskoteki do rana :-)

Ladonia Del Mare (ex Cesars Resort Bodrum)